Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 24.10.2023

Πολύ όμορφες είναι οι συγκυρίες που βιώνεις σήμερα, Καρκίνε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Τρίτης 24.10.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Παρά το γεγονός ότι κάποια παρασκηνιακά ζητήματα σε απασχολούν σε σημαντικό βαθμό σήμερα, Κριέ, έχεις μια ιδιαίτερα θετική διάθεση! Μία διάθεση να τα τακτοποιήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου να μην λειτουργούν κατασταλτικά για εσένα! Έτσι, μπορείς την αρχή της ημέρας να θέλεις να μείνεις λίγο μόνος σου για να τα τακτοποιήσεις πιο εύκολα στο κεφάλι σου, σταδιακά όμως θα αρχίσεις να συζητάς για αυτά που σε προβληματίζουν και να ψάχνεις να βρεις πιο ενεργά έναν τρόπο για να τα λύσεις! Μπορεί αυτή η διαδικασία να σε ταλαιπωρήσει λίγο παραπάνω σήμερα, καθώς θα χρειαστεί να παραμερίσεις φόβους και ανοχή για να βρεις την ψυχική δύναμη και να τα διευθετήσεις! Αυτό που χρειάζεται λίγη προσοχή σήμερα είναι να μην το παρακάνεις. Ούτε με την υπέρ ανάλυση, ούτε όμως και με την υπερπροσπάθεια να τα λύσεις!

Ταύρος
Σήμερα είσαι σε μία φάση που θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με τους φίλους σου, Ταύρε! Όχι απαραίτητα με την αρνητική έννοια… Άλλωστε όποιες παρεξηγήσεις δημιουργούνται, σήμερα λύνονται αρκετά πιο εύκολα, καθώς είσαι στη φάση που μέσα από ξεκάθαρες κουβέντες τερματίσεις την κατάσταση και δεν δίνεις περισσότερο χώρο! Απλά, σήμερα έχεις μία διάθεση να τακτοποιήσεις κάποια πράγματα. Να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να βεβαιωθείς πως όποιο θέμα θεωρείς λήξαν από την πλευρά σου, είναι όντως λήξαν και δεν παραμένει άλυτο! Αυτό μπορεί να έχει να κάνει και με τους συνεργάτες σου η τη σχέση σου! Άλλωστε, η επικοινωνία είναι προτεραιότητα σήμερα αλλά και ο μόνος τρόπος για να αναλάβεις άμεσα δράση και να λύσεις διάφορα ζητήματα!

Δίδυμοι
Σήμερα στρέφεσαι λίγο πιο ενεργά προς την κατάρτιση των επαγγελματικών σου στόχων, Δίδυμε! Το κλίμα είναι αρκετά ευνοϊκό για να οργανωθείς καλύτερα και να θέσεις προτεραιότητες με μεγαλύτερη ευκολία, προκειμένου να γίνει αρκετά πιο εύκολη η διαδικασία για εσένα! Από την άλλη, στη δουλειά υπάρχει ένα θετικό κλίμα, με αρκετή όρεξη και μία όμορφη επικοινωνία με τους συναδέλφους σου! Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις ή να λύσεις παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν από το πουθενά! Κυρίως με άτομα που παρεξήγησαν τον τρόπο σου σε κάποια φάση που εσύ ήσουν στις μαύρες σου! Ξεκαθαρίζεις σήμερα τη θέση σου λοιπόν, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα υπεισέλθεις σε λεπτομέρειες που δε θέλεις να μοιραστείς!

Καρκίνος
Πολύ όμορφες είναι οι συγκυρίες που βιώνεις σήμερα, Καρκίνε! Πολλά καινούρια πράγματα, τα οποία χρειάζεται να τακτοποιήσεις άμεσα! Επίσης είσαι αρκετά εγκρατής σήμερα, καθώς δεν επιτρέπεις στον ενθουσιασμό σου να σε συνεπάρει και να πάρω μιλήσεις υποχρεώσεις που έχεις! Από την άλλη, νέες γνωριμίες που ενισχύουν τις διασυνδέσεις σου αλλά σου ανοίγουν και δρόμους για να επεκτείνεις αυτά σου τα νέα ξεκινήματα! Γενικά, είσαι σε μια καλή φάση σήμερα, με ενθουσιασμό αλλά και εγκράτεια! Το γεγονός ότι ανταποκρίνεται θετικά σε διάφορα που συμβαίνουν μέσα στη μέρα φαίνεται να σου δίνει πόντους και να κερδίζεις την εκτίμηση, κυρώσεις ανωτέρων σου στη δουλειά! Αυτό που θα χρειαστεί μια κάποια προσοχή είναι το χιούμορ που θα κάνεις, ιδίως με άτομα που δε γνωρίζεις καλά…

Λέων
Σήμερα θα δεις πως είναι πολύ πιο εύκολο να τακτοποιήσει τις οικονομικές, κατά κύριο λόγο, υποχρεώσεις σου, Λέοντα! Μπορεί τα έσοδα σου να είναι τόσο όσο το τελευταίο διάστημα, παρά τα μικρά πακετάκια που έχεις λάβει κατά καιρούς, όμως έχεις την ευκαιρία να βάλεις τέλος σε ένα χρέος λογιστικό που μπορεί να υπάρχει και να σε ταλαιπωρεί αρκετά τον τελευταίο καιρό! Επίσης, σήμερα νιώθεις αρκετά έτοιμος να τακτοποιήσεις και ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια! Να λύσεις διάφορες παρεξηγήσεις που πλανώνται στην ατμόσφαιρα και να δραστηριοποιηθείς σημαντικά στο να ρίξεις γέφυρες επικοινωνίας και πάλι με τα υπόλοιπα μέλη! Ξέρεις πολύ καλά πως αυτό είναι κάτι που σε ενοχλεί, σε πονά κι εσύ αποσπά κατά διαστήματα από τη δουλειά σου. Έτσι αντιλαμβάνεσαι με μεγαλύτερη ευκολία σήμερα πως πρέπει να το διορθώσεις!

Παρθένος
Σήμερα είσαι σε μια φάση που νιώθεις αρκετά έτοιμος, Παρθένε, να ξεκαθαρίσεις τη φάση με τους συνεργάτες σου! Καιρό τώρα νιώθεις πως ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι με κάποια άτομα που είτε δεν κάνουν τη δουλειά τους σωστά με αποτέλεσμα να επωμίζεσαι εσύ τη φάση και να το κάνεις ξανά από την αρχή είτε λουφάρουν και τρενάρουν χρονικά αυτά που πρέπει να παραδώσουν σε σένα. Έτσι, σήμερα θα βάλεις τα πράγματα στη θέση τους, χωρίς να μασήσεις τα λόγια σου ή να χαρίσεις κάστανα! Κάποιες δουλειές σου πρέπει να κλείσουν σήμερα και μόνο έτσι θα μπορέσεις να δείξεις πως δεν χωράει άλλη καθυστέρηση. Το καλό είναι πως δεν υπάρχει περίπτωση παρεξήγησης, καθώς με τον τρόπο σου θα τους κάνεις να το καταλάβουν πως το έχουν παραξηλώσει με τις παρατάσεις που ζητάνε…

Ζυγός
Μετά από διάφορα που πέρασες και δυσκολίες που ακόμα προσπαθείς να διαχειριστείς, Ζυγέ, φαίνεται πως σήμερα αποφασίζεις να λειτουργήσεις οργανωμένα στη δουλειά σου! Να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν και να ανταποκριθείς σε αυτά που πρέπει να κάνεις, ανεξαρτήτως με τι μπορεί να ακούς σόου τους γύρω σου! Είναι επίσης μια μέρα σήμερα, κατά την οποία μπορείς να βρεις έναν νέο τρόπο να ενισχύσεις το οικονομικό σου μπέσα από μια νέα επαγγελματική ευκαιρία ή από συμφωνίες που φαίνεται να έχουν μια σχετικά μεγάλη διάρκεια μελλοντικά! Άλλωστε, το ενδιαφέρον σου περνά στο οικονομικό και θα θελήσεις να βρεις νέες διεξόδους!

Σκορπιός
Η οργάνωση που δίνει η μέρα σήμερα, Σκορπιέ, σε βοηθά να βάλεις σε μια σειρά τις ιδέες που έχεις. Επίσης, το γεγονός ότι μπορείς να τακτοποιήσεις στο κεφάλι σου τα βήματα που πρέπει να κάνεις, προκειμένου να ξεκινήσεις κάτι νέο, σου δίνει ένα προβάδισμα! Χρονικό κατά κύριο λόγο! Από εκεί και πέρα, η δύναμη που νιώθεις και η ανάγκη σου για δράση, είναι σήμερα δυο δυνατά χαρτιά στο χέρι σου που μπορεί να αποδειχτούν αρκετά αποτελεσματικά, φτάνει να φερθείς ώριμα και μεθοδευμένα! Τέλος, επικοινωνιακά είσαι σε πολύ καλό επίπεδο σήμερα, καθώς μπορείς να λύσεις θέματα που προκύπτουν μέσα στη μέρα  με μεγάλη ευκολία! Προσπάθησε μόνο μην το παρακάνεις με τις διαπραγματεύσεις σήμερα. Αν και νομίζω θα καταλάβεις πότε είναι η στιγμή να το λήξεις…

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, φαίνεται πως η ψυχολογία σου βρίσκεται σε μία αρκετά καλύτερη κατάσταση. Κι εσύ ο ίδιος μπαίνεις σε μία διαδικασία να τακτοποιήσεις κάπως καλύτερα τα πράγματα μέσα στο κεφάλι σου, προκειμένου να βγάλεις μία σειρά στο τι συμβαίνει γύρω σου! Επίσης, στην περίπτωση που είσαι σε φάση αλλαγής με το σπίτι, σήμερα λειτουργήσει κάπως πιο εμπεριστατωμένα και με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα! Από την άλλη, φαίνεται πως δίνεις προτεραιότητα στα συναισθήματα σου και στο πώς νιώθεις από τα διαφορά γεγονότα γύρω σου! Όπως επίσης, είσαι και πρόθυμος να μιλήσεις για αυτά σου τα συναισθήματα, καθώς έχεις ανάγκη να ξεθυμάνεις αλλά και να ζητήσεις έμμεσα βοήθεια με αυτό τον τρόπο!

Αιγόκερως
Σήμερα γίνεσαι πιο προσιτός επικοινωνιακά, Αιγόκερε. Όσο μπορείς δηλαδή, κατεβάζεις τον τοίχο και μπορεί ο κόσμος να συνεννόηση πιο εύκολα μαζί σου! Ο λόγος σου είναι πολύ οργανωμένος και οι όποιες αντιπαραθέσεις προκύψουν μέσα στη μέρα αντιμετωπίζονται με καίρια και εύστοχα επιχειρήματα! Κάτι που σου δίνει πόντους σήμερα! Επίσης, με βάση αυτή την οργανωμένη επικοινωνία σου σήμερα, ανταποκρίνεται θετικά σε γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν  αργότερα! Ανοίγεις πόρτες μέσα από διασυνδέσεις που κάνεις και είχες σκοπό καιρό να πλησιάσεις συγκεκριμένα άτομα. Το καλό είναι πως είσαι και πρόθυμος να εμπλακείς ενεργά σε διάφορες διαδικασίες, προκειμένου να δώσεις διαπιστευτήρια πως μπορείς να βγάλεις την δουλειά!

Υδροχόος
Η μέρα σου σήμερα έχει να κάνει πολύ με το οικονομικό σου, Υδροχόε. Υπάρχει ακόμα αυτή η τάση να δουλέψεις πιο οργανωμένα ή να οργανώσεις τα οικονομικά σου πιο καλά, προκειμένου να μη βρεθείς προ απροόπτου… Είναι μια μέρα που σε κάνει πιο προσεκτικό σε αυτό το κομμάτι! Πέρα από αυτό όμως, σήμερα έχεις μια θετική διάθεση να ασχοληθείς ουσιαστικά και πιο ενεργά με τα ζητήματα της δουλειάς σου, αλλά και με το να κατακτήσεις πιο εύκολα τους στόχους σου! Το ότι προχωράς πιο δυναμικά σε αυτό το κομμάτι οφείλεται και στο γεγονός ότι μπορείς να διαπραγματευτείς πιο εύκολα θέματα που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που πρέπει να κινηθείς! Βέβαια, το ίδιο ισχύει και για το οικονομικό. Σήμερα μπορείς να διαπραγματευτείς με άνεση αυτά που θέλεις να διεκδικήσεις!

Ιχθύες
Σήμερα φαίνεται πως τα πράγματα γίνονται αρκετά πιο εύκολα, Ιχθύ! Παρά το γεγονός πως αντιλαμβάνεσαι ότι χρειάζεται να παραμείνεις σε μία διαδικασία οργάνωσης και προσεκτικών ενεργειών – κάτι που αφενός σε ζορίζει, αφετέρου σιχαίνεσαι – φαίνεται πως σήμερα όλα βγαίνουν αρκετά πιο εύκολα! Το καλό είναι πως μπορείς να καταλάβεις αρκετά πιο εύκολα τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι άλλοι τις καταστάσεις, καθώς επίσης φαίνεται πως και οι άλλοι αντιλαμβάνονται το δικό σου τρόπο! Σήμερα επίσης, γίνεται λίγο πιο έντονη η επιθυμία για να οργανώσεις μια μικρή διαφυγή. Τύπου ένα ταξίδι στο εξωτερικό!  Γενικά το κλίμα σήμερα ευνοεί μια καλή διάθεση και μια θετική στάση απέναντι στα πράγματα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ