Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 28.09.2023

Σήμερα, Ιχθύ, η διαίσθησή σου φαίνεται να είναι αρκετά ισχυρή

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 28.09.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Τα πράγματα φαίνεται να είναι αρκετά ρευστά σήμερα, Κριέ, κι εσύ προσπαθείς να βρεις από κάπου να πιαστείς για να μπορέσεις να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις παρακάτω… Ενώ αντιλαμβάνεσαι πως το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις λίγο χρόνο σου και να δώσεις στον εαυτό σου λίγε στιγμές αγρανάπαυσης, εσύ επιλέγεις να χωθείς σε καταστάσεις που μοιάζουν στρεσογόνες… Σα να ψάχνεις αδρεναλίνη! Μην αγνοείς τη φωνή μέσα σου, κι ας σου λέει τα αντίθετα από αυτά που θέλεις εσύ! Σήμερα στη δουλειά θα ακούσεις θέματα από το παρελθόν που θα σε ταράξουν αρκετά και θα σε φέρουν σε μια κάποια δύσκολη θέση - άσχετα αν εσύ προσπαθήσεις να το παίξεις κουλ…

Ταύρος
Δεν είσαι και στην καλύτερη σου φάση, Ταύρε, και σήμερα φαίνεται να το αντιλαμβάνεσαι για τα καλά αυτό! Όχι ότι απαραίτητα θα συμβεί κάτι αρνητικό που θα στο υπενθυμίσει, απλά σε πιάνει μία έκλαμψη αυτογνωσίας! Η μέρα φαίνεται πως κάποιες περίεργες συζητήσεις που θα κάνεις με τους φίλους σου θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις καλύτερα το ένστικτό σου. Θα δώσεις περισσότερη βάση σε αυτό που φαίνεται να σε οδηγεί, χωρίς να σκέφτεσαι ιδιαίτερα και να αναλύεις τις καταστάσεις! Σήμερα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο ψυχολογικό κομμάτι, το οποίο φαίνεται να επηρεάζεται αρκετά από τον τομέα της δουλειάς σου… Κάπου θα χρειαστεί να πάρεις μέτρα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Δίδυμοι
Σήμερα το ένστικτό σου μιλάει περισσότερο από ότι το μυαλό σου, Δίδυμε! Υπάρχουν σημάδια γύρω σου που, αν τα παρακολουθήσεις και προσπαθήσεις να τα ερμηνεύσεις, θα δεις πως θα σε οδηγήσουν σε αποφάσεις που πιθανότατα να είναι τελείως διαφορετικές από αυτές που είχες πάρει τις προηγούμενες ημέρες! Όλα έχουν το λόγο τους κι ας μη το πιστεύεις! Αυτό που θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή είναι ο τρόπος που θα εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου και τις πιθανές διαφωνίες σου με αυτά που θα ακούσεις από τους ανθρώπους γύρω σου, καθώς επίσης και η ένταση που θα βγάλεις στο δημιουργικό σου κομμάτι! Υπάρχει ένας διάχυτος ανταγωνισμός και μία επιθετικότητα, που προβληματίζει και πιθανότατα θα απομακρύνει τους άλλους…!

Καρκίνος
 Έχεις την επιθυμία να αλλάξεις, Καρκίνε, να βελτιωθείς σαν άνθρωπος! Να εξελίξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις εμπειρίες είτε είναι καινούργιες είτε παρελθοντικές! Σήμερα έχεις την πεποίθηση πως όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή σου έχουν έναν εκπαιδευτικό ρόλο. Σε έχουν διαμορφώσει, ηθελημένα η άθελα σου, σε κάτι διαφορετικό, που ακόμα δεν έχεις καταλάβει εντελώς! Με οδηγό λοιπόν το ένστικτό σου, φαίνεται πως προσπαθείς να προσεγγίσεις αυτά τα βαθύτερα μαθήματα και να δεις τα συναισθήματα που σου δημιουργήθηκαν με μια πιο θετική ματιά! Μπορεί ο τρόπος που θα προσεγγίσεις αυτές τις εμπειρίες να σου δημιουργήσει κάποιο αίσθημα ανασφάλειας και να θελήσεις να τα παρατήσεις! Από την άλλη, μπορεί να έρθει σε σύγκρουση με τον αξιακό σου κώδικα και να σε ζορίσει στο να προσαρμόσεις τα δύο αυτά κομμάτια μεταξύ τους!

Λέων
Η αδυναμία είναι κομμάτι της φύσης μας, Λέοντα! Αυτό χρειάζεται να καταλάβεις σήμερα και να δώσεις χώρο στον εαυτό σου να παρατηρήσει, να μελετήσει και να δεχτεί – αποδεχτεί εν μέρει, αν όχι ολοκληρωτικά, τους φόβους και τα άγχη που αντιμετωπίζεις! Στην ουσία, μέσα από αυτή τη διαδικασία θα μπορέσεις σήμερα να φτάσεις πιο κοντά στο να γνωρίσεις τον εαυτό σου σε μεγαλύτερο βάθος! Ακολουθώντας το ένστικτό σου και παρατηρώντας όλα αυτά που βιώνεις, έχεις τη δυνατότητα να κατακτήσεις μία πιθανότατα άγνωστη πλευρά του εαυτού σου! Πρόσεξε πως θα αντιμετωπίσεις τους ανθρώπους που θα θελήσουν να σε βοηθήσουν σε αυτή τη διαδικασία! Από την άλλη προσπάθησε να μη χρησιμοποιήσεις την λάμψη και γοητεία σου για να φτάσεις πιο εύκολα εκεί που θέλεις!

Παρθένος
Σήμερα έχεις κατανοώ να πεις τα πράγματα έξω από τα δόντια, Παρθένε… Υπάρχουν ζητήματα, στα οποία δεν έχεις αναφερθεί ακόμα, που σε έχουν ενοχλήσει και πιθανότατα σε έχουν πληγώσει συναισθηματικά! Ο σκοπός σου σήμερα, δε φαίνεται να είναι η επίλυση τους αλλά το να δείξεις – και πιθανότατα να πληγώσεις – στα άτομα που ευθύνονται για αυτό που νιώθεις ότι δεν έχεις ξεχάσει το τι έχει συμβεί! Πέρα από αυτό, σήμερα χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο πως θα χειριστείς συζητήσεις που θα προκύψουν με συνεργάτες, καθώς οι ωμή σου ειλικρίνεια μπορεί να φέρει τέλη σε συνεργασίες. Πράγμα που σημαίνει μία κάποια οικονομική ζημιά… Μπορεί όμως, η οποία διακοπή προκύψει, να είναι για καλό. Απλά θα το αντιληφθείς σε βάθος χρόνου…

Ζυγός
Στη δουλειά σου σήμερα, Ζυγέ, θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα προκύψουν από το πουθενά… Το γεγονός ότι σκέφτεσαι το αν θα πρέπει να τις αρπάξεις ή όχι, είναι κάτι που σε κάνει να χάνεις χρόνο! Το ένστικτό σου και μία φωνή μέσα σου, ναι, είναι η διαίσθηση σου – σου λένε πως πρέπει να κοιμηθείς γρήγορα και χωρίς πολλές αναλύσεις! Η ανάγκη για γρήγορες αποφάσεις σου δημιουργεί ένα άγχος και ένα φόβο ότι μπορεί να αποτύχεις πριν καλά-καλά ξεκινήσεις! Η φίλη σου φαίνεται να σου δίνουν την ίδια κατεύθυνση με το ένστικτό σου! Όλα συνηγορούν στο να κινηθείς πιο αποφασιστικά, εσύ φαίνεται να αγχώνεσαι και να λουφάζεις μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω σου!

Σκορπιός
Σήμερα το ένστικτό σου λέει να ασχοληθείς με κάτι που θα σε βοηθήσει να εκφραστείς μέσα από την δημιουργικότητα σου, Σκορπιέ! Ενώ φαίνεται πως η φαντασία σου είναι στα καλύτερα της σήμερα και μπορείς να βρεις τρόπους να ασχοληθείς με νέα πράγματα, εσύ προτιμάς να δουλέψεις περισσότερο με τον εαυτό σου σε φάση απομόνωσης – απομάκρυνσης από τους ανθρώπους γύρω σου! Επίσης αυτό που φαίνεται να σε απασχολεί σήμερα αρκετά έχει να κάνει με το επαγγελματικό σου κομμάτι. Νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να κάνεις μία αλλαγή, όμως το άγχος του οικονομικού είναι κάτι που σε κάνει να βάζεις φρένο… Προσπάθησε να αποφύγεις συγκρούσεις με φίλους σήμερα, καθώς θα συζητήσετε θέματα που δημιούργησαν εντάσεις μέσα στην παρέα παλιότερα…!

Τοξότης
Σήμερα έχεις ανάγκη να μείνεις λίγο ακόμα μόνος σου, Τοξότη. Αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα αρκετά πιο εύκολα από τους υπόλοιπους και θέλεις να παρατηρήσεις ποια είναι η επιρροή τους στο ψυχολογικό κομμάτι! Πέρα από αυτό, υπάρχει μία κατάσταση στο σπίτι που φαίνεται αρκετά περίεργη, χωρίς όμως να συζητιέται. Εσύ και πάλι την αντιλαμβάνεσαι και προσπαθείς ή να την φέρεις στην επιφάνεια ή να ισορροπήσεις με κάποιο τρόπο την κατάσταση, χωρίς να εκφέρεις γνώμη! Σήμερα θα ακούσεις πράγματα που δεν σου αρέσουν και θα το πεις κατάμουτρα στους άλλους! Μία κίνηση που μπορεί να φέρει αναταράξεις στις σχέσεις σου με τους άλλους και πιθανότατα να δεις κάποια άτομα να απομακρύνονται λίγο σήμερα…

Αιγόκερως
Από τη μία προσπαθείς να βρεις κάτι λογικό για να πιαστείς και να συνεχίσεις να κάνεις τη δουλειά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, Αιγόκερε, και από την άλλη υπάρχει μέσα σου που σε ωθεί στο να κάνεις πράγματα τελείως διαφορετικά από αυτά που πρεσβεύεις! Πράγματα που θα σε βγάλουν από τα όρια σου και που θα σε οδηγήσουν σε επιλογές που, βάσει λογικής, δεν θα έκανες… Όλες αυτές οι πληροφορίες φαίνεται να σε ζορίζουν λίγο περισσότερο σήμερα, καθώς δεν ξέρεις προς ποια κατεύθυνση να κοιμηθείς… Ο ανταγωνισμός παραμένει στο προσκήνιο, εσένα να παραδέχεσαι πως βγαίνει από μέσα σου σαν κινητήριος δύναμη, ενώ αντιλαμβάνεσαι τις συνέπειες που μπορεί να έχει η παραδοχή σου αυτή!

Υδροχόος
Σήμερα χρειάζεται να είσαι αρκετά προσεκτικός με το οικονομικό κομμάτι, Υδροχόε… Ενώ φαίνεται πως μπορείς να καταλάβεις και να ξεχωρίσεις τις πραγματικές ευκαιρίες, κάπου μπερδεύεις τη λογική εξήγηση με το ένστικτο και φαίνεται να χάνεις τη μπάλα! Ενώ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, εσύ επιλέγεις αυτό που σου μοιάζει περισσότερο λογικό, κάτι που θα σε οδηγήσει σε ένα μη επιθυμητό αποτέλεσμα… Το να ακολουθήσεις το ένστικτό σου είναι αρκετά έξω από την φιλοσοφία σου και μοιάζει να σε δυσκολεύει! Από την άλλη έχεις την ανάγκη να εμπιστευτείς τους συνεργάτες σου ή άτομα με τα οποία νιώθεις ότι μπορείς να συνεργαστείς! Κάτι που σήμερα δε συμβαίνει, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια κάποια πράγματα που σε προβληματίζουν αρκετά…!

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ, η διαίσθησή σου φαίνεται να είναι αρκετά ισχυρή! Είσαι σε μία φάση που μπορείς να αντιληφθείς με μεγάλη ευκολία τι συμβαίνει γύρω σου! Αυτό που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και έναν προσεκτικό χειρισμό είναι κάποια ζητήματα που θα προκύψουν στο κομμάτι της σχέσης… Μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο ξανά θέματα που χρειάζεται να λύσεις με το αμόρε! Πιθανότατα σήμερα να δεις πως βρίσκεσαι σε μία κατάσταση που πλέον δεν σου προσφέρει κάτι και σε κρατά σε ένα τέλμα, το οποίο σε ζορίσει πολύ! Είναι πολύ σημαντικό να εκφράσει το συναίσθημα σου όπως το νιώθεις, προσπαθώντας να αποφύγεις τις περιττές σάλτσες και τις υπερβολές. Γενικά, σήμερα έχεις ένα άγχος για το πως θα διαχειριστείς αυτό το κομμάτι!

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ