Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 21.09.2023

Σήμερα θα βρεθείς σε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες συζητήσεις, Κριέ

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Πέμπτης 21.09.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Σήμερα θα βρεθείς σε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες συζητήσεις, Κριέ, που θα σου δώσουν την ευκαιρία να δεις κάποια πράγματα πιο σφαιρικά και με μία όχι τόσο «επιθετική» μενταλιτέ. Το κλίμα στη δουλειά φαίνεται πως έχει μία ένταση, καθώς προκύπτουν και σήμερα θέματα που, πάνω στη βιασύνη σου ή από επιλογή, τα παραμέρισες και δεν έχουν λυθεί ακόμα. Με αποτέλεσμα να δημιουργούν μπλοκαρίσματα και γκρίνιες! Μέσα σε όλο αυτό, θα έχεις την ευκαιρία να ξεχωρίσεις τα άτομα με τα οποία μπορείς να συνεργαστείς και θα έχεις τη δυνατότητα να βγάλεις τη δουλειά σου άμεσα και αποτελεσματικά! Προσπάθησε να περιορίσεις τον αυθορμητισμό στα ρίσκα σήμερα!

Ταύρος
Σήμερα το πράγμα φαίνεται πως είναι λίγο περίεργο, Ταύρε… Υπάρχει ένα θέμα οικονομικό, το οποίο συνεχίζει και τρέχει αλλά εσύ το έχεις αφήσει στην άκρη για κάποιο λόγο… Ένα θέμα που σήμερα θα βγει μπροστά σου και θα σου υπενθυμίσει ότι πρέπει να τακτοποιηθεί ΧΤΕΣ! Και όλο αυτό σήμερα θα σου δημιουργήσει ένα άγχος που θα σε μπλοκάρει αρκετά! Από την άλλη, φαίνεσαι πιο δραστήριος στο κομμάτι της δουλειάς, παίρνοντας ρίσκα και αναλαμβάνοντας περισσότερες ευθύνες! Κάτι που σε κάνει να νιώθεις αρκετά ικανός και αναπτύσσεις με αυτόν τον τρόπο μια πιο κοινωνική δραστηριότητα μέσα στο χώρο της δουλειάς. Με αυτόν τον τρόπο, σήμερα θα έχεις και γνωριμίες που αργότερα μπορεί να σου φανούν χρήσιμες…!

Δίδυμοι
Σήμερα είσαι σε μία φάση που θέλεις να βγάλεις προς τα έξω αυτό που νιώθεις για τη σχέση σου, Δίδυμε! Να δείξεις με έναν τρόπο παραπάνω το ενδιαφέρον σου και να προσφέρεις όμορφες στιγμές στο αμόρε! Μέσα στην ημέρα θα υπάρξουν όμως και αναταραχές που μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια θέματα που θα σε κάνουν να φανείς γκρινιάρης και κάπως πιο υπερβολικός! Και επειδή σκοπεύεις να αναφερθείς στο πως νιώθεις, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις σοβαρά επιχειρήματα, χωρίς υπερβολές και με μεγάλη σαφήνεια! Με την αερολογία σήμερα δεν θα κερδίσεις, να το ξέρεις! Επίσης, να ξέρεις πως τα παιχνίδια ελέγχου δεν θα αποδώσουν…

Καρκίνος
Με τα γεγονότα να εξελίσσονται αρκετά πιο γρήγορα από αυτό που περίμενες, Καρκίνε, ξεκινάς με μία πολύ θετική διάθεση και με ένα μεράκι να δουλέψεις με καλύτερους αλλά και γρηγορότερους ρυθμούς! Ήδη προγραμματίζεις το οικονομικό σου και προσπαθείς να το βάλεις σε μία νέα βάση, καθώς φαίνεται πως τα πράγματα θα είναι αρκετά πιο ευνοϊκά το επόμενο διάστημα, αρχής γενομένης από σήμερα! Σήμερα μπορεί να παρατηρήσεις κάποια ένταση καλυμμένη πίσω από μπηχτές, κυρίως από συναδέλφους! Δοκίμασε να κρατήσεις απόσταση και να μην μπεις σε αυτό το τριπάκι γιατί, ναι, είναι πιθανότερο να κερδίσεις, όμως θα χαλαστείς και δε χρειάζεται…!

Λέων
Σήμερα φαίνεται πως έχεις μία ιδιαίτερη χαρά, Λέοντα! Ενώ υπάρχουν διάφορα θέματα γύρω σου που μπορεί να σου τραβήξουν την προσοχή μέσα στην ημέρα, εσύ προσπαθείς να διατηρήσεις την θετική σου διάθεση και να τα αντιμετωπίσεις όλα πόσο πιο αποτελεσματικά αλλά παράλληλα και ήρεμα μπορείς! Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις σήμερα είναι πως θα έρθει στο προσκήνιο ένα οικονομικό ζήτημα από το παρελθόν το οποίο δημιουργεί μία ατμόσφαιρα που χωλαίνει γύρω σου! Κάτι που χρειάζεται να το τακτοποιήσεις άμεσα, ούτως ώστε αν ξανά αναφερθεί αργότερα, να μην δημιουργήσει παρόμοιο θέμα με το σημερινό!

Παρθένος
Καμία διάθεση πολύ περίεργη ξεκινάει η μέρα σου σήμερα, Παρθένε… Το κλίμα φαίνεται να είναι κάπως βαρύ γύρω σου, ενώ εσύ ξεκινάς με μία αρκετά θετική διάθεση! Καθώς βρίσκεις κίνητρο να συνεχίσεις να τακτοποιήσεις τα θέματα σου, φαίνεται πως θα έρθουν στην επιφάνεια πράγματα που θα σε ταράξουν αρκετά! Και θα χρειαστεί να ασχοληθείς με ζητήματα του παρελθόντος, προκειμένου να κλείσουν πλέον οριστικά! Επίσης, ένα πολύ θετικό σήμερα είναι και το γεγονός ότι θα υπάρξει μία κινητικότητα στο οικονομικό σου! Αρκεί να μην φερθείς παρορμητικά και να μην πάρεις αποφάσεις ελαφρά τη καρδία…!

Ζυγός
Σήμερα έχεις τη διάθεση να έρθεις πιο κοντά με τους άλλους, Ζυγέ! Υπάρχει ένα ιδιαίτερα θετικό μουντ, που σε ενεργοποιεί επικοινωνιακά και προσπαθείς να ρίξεις τους τόνους! Ναι, σαφώς και η πίεση παραμένει, καθώς δεν μπορεί να εξαφανιστεί από τη μία μέρα στην άλλη, όμως εσύ είσαι πρόθυμος να ρίξεις νερό στο κρασί σου – όπως κάνεις πάντα άλλωστε – για να σώσεις την κατάστασή! Ναι, όπως καταλαβαίνεις καταπιέζεσαι για να το κάνεις αυτό και θα φτάσεις το βράδυ να αναρωτιέσαι για ποιο λόγο το έκανες και σήμερα… Καλό θα ήταν, σε όποια ευκαιρία σου παρουσιαστεί σήμερα να συζητήσεις κάποιο θέμα που έχει συμβεί, πιθανότατα και κατ’ εξακολούθηση, στο παρελθόν και να το συζητήσεις για να το λύσεις επιτέλους!

Σκορπιός
Σήμερα φαίνεται πως υπάρχει μία θετική εξέλιξη στο οικονομικό σου, Σκορπιέ! Τα πράγματα κινούνται αρκετά θετικά και λαμβάνεις νέα! Επίσης, θα έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις πράγματα που σε απασχολούν σε ψυχολογικό επίπεδο, να δραστηριοποιηθείς αρκετά πάνω σε αυτά και πιθανότατα - γιατί όχι; - να βρεις και μία λύση! Αυτό που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι οι συναναστροφές σου και ο τρόπος που κινείσαι μέσα στην παρέα… Σήμερα φαίνεται πως θα φέρεις στο προσκήνιο εσύ ένα ζήτημα που παλιότερα είχε ταράξει τα νερά και σε αφορούσε άμεσα! Η γνωστή τακτική με τις μπηχτές δεν θα λείψει, και πιθανότατα είναι αυτό που θα πυροδοτήσει κάπως την κατάσταση!

Τοξότης
Η μέρα σου σήμερα φαίνεται πως κρύβει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, Τοξότη! Δεν πρόκειται να βαρεθείς, καθώς θα υπάρχουν εναλλαγές σε καταστάσεις αλλά και σε άτομα γύρω σου! Καθώς σήμερα βρίσκεις το κουράγιο και ξεκινάς με μία πιο θετική διάθεση, κάνοντας την διαφορά από χθες! Η ένταση δεν έχει φύγει τελείως, καθώς ακόμα είσαι σε μία φάση που ξεκαθαρίζεις τα πράγματα και διορθώνεις λαθάκια του παρελθόντος! Σήμερα μπορεί να προκύψουν θέματα που δεν έχουν λυθεί και να φέρουν στην επιφάνεια ακόμα πιο δυναμικά την ένταση που υποβόσκει! Το καλό όμως είναι πως με τη βοήθεια των φίλων σου βρίσκεις το κίνητρο και παίρνεις το θάρρος για να τελειώσεις μια και καλή με αυτά!

Αιγόκερως
Με μία διάθεση που δείχνει να έχει σκαμπανεβάσματα ξεκινάς τη μέρα σου σήμερα, Αιγόκερε. Από τη μία υπάρχει μία θετική ψυχολογία που σου δίνει ένα κίνητρο να συνεχίσεις να κάνεις κάποια πράγματα, από την άλλη όμως υπάρχει μία εσωτερική ένταση που σε οδηγεί στο να παρατηρήσεις κάποιους προβληματισμούς… Ίσως βρίσκεσαι σε μία φάση που θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα. Να διακόψεις κάποιες καταστάσεις που βλέπεις πως, ναι μεν δεν σου προκαλούν πρόβλημα, όμως δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι παραπάνω! Αυτό που χρειάζεται να προσπαθήσεις σήμερα είναι να μην επιβάλλεις την άποψή σου στους άλλους!

Υδροχόος
Σήμερα βρίσκεσαι ανάμεσα σε φίλους, Υδροχόε! Κάτι που σε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο! Σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να ανταλλάξεις απόψεις και να συζητήσεις διεξοδικά και αποτελεσματικά ζητήματα που απασχολούν τόσο εσένα όσο και την παρέα σου! Προσοχή μην ξεκινήσεις το γνωστό μανιφέστο και καταλήξεις να γίνεις γραφικός! Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις σήμερα είναι το γεγονός να προβάλλεις τον φόβο σου σαν κάτι δεδομένο, σαν κάτι που υφίσταται εκεί που δύσκολα μπορεί να διορθωθεί! Προσπάθησε να μην απομακρύνεις τους ανθρώπους η να αποπροσανατολίσεις την συζήτηση, όταν θα νιώσεις ότι αγγίζονται πολύ προσωπικά σου κομμάτια…!

Ιχθύες
Από τη μία θέλεις την ησυχία σου, από την άλλη όμως σήμερα παρουσιάζεις ένα πιο ανήσυχο πνεύμα και φαίνεται πως κυνηγάς κάπως πιο ενεργά τους επαγγελματικούς σου στόχους, Ιχθύ! Σήμερα τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν αρκετά πιο ευνοϊκά, καθώς υπάρχει ένα θετικό κλίμα στη δουλειά σου που ευνοεί την ανέλιξη σου! Από την άλλη υπάρχει και μία νέα συμφωνία – πιθανότατα κάποια αύξηση στο μισθό; – που είχες συζητήσει και παλιότερα… Αυτό που θέλει προσοχή σήμερα είναι ο τρόπος με τον οποίον μοιράζεσαι προβληματισμούς, καθώς επίσης και ο τρόπος που επικοινωνείς μέσα στη σχέση σου! Καλό θα ήταν να μη χτυπήσεις πράγματα που πιθανότατα να έχετε λύση μεταξύ σας…!

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ