Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 19.09.2023

Σήμερα, Κριέ, χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός στη δουλειά σου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τρίτης 19.09.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Σήμερα, Κριέ, χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός στη δουλειά σου! Και κυρίως με τους συναδέλφους, καθώς υπάρχει ένα παρασκήνιο που δεν σου αρέσει και τόσο… Υπάρχει ένα κλίμα που δημιουργεί μια υποψία! Πέρα από αυτό, να είσαι προσεκτικός με την υγεία σου και ειδικά αν έχεις ψυχοσωματικά… Σήμερα οι καταστάσεις μπορεί να τα φουντώσουν και μετά… Επίσης, προσοχή στο πώς θα χειριστείς τα οικονομικά σου! Ξαφνικά έξοδα μπορεί να σε βγάλουν σήμερα εκτός προϋπολογισμού και αυτό να σε εκνευρίσει αρκετά!

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, καλό θα είναι να είσαι κάπως πιο προσεκτικός στο πώς χειρίζεσαι τα περιστατικά που θα προκύψουν στο κομμάτι της σχέσης σου! Ναι, μπορεί να είσαι κάπως κουρασμένος ψυχολογικά καθώς προσπαθείς να κάνεις πολλά ταυτόχρονα – ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ – αλλά σήμερα θα χρειαστεί να δώσεις λίγη περισσότερη βάση σε αυτά που έχει να σου πει το αμόρε! Απρόβλεπτες αντιδράσεις μπορεί να κάνουν κάπως χειρότερη την κατάσταση, κι αυτό γιατί δεν ξέρει ο άλλος τι ζόρια μπορεί να τραβάς εσύ… Μίλα και εξήγησε, παρά να κάνεις τον κακό χαμό!

Δίδυμοι
Σήμερα θα χρειαστεί να είσαι περισσότερο ψύχραιμος από τις προηγούμενες μέρες, Δίδυμε! Κυρίως στη δουλειά! Η καθημερινότητα σου παίρνει νέα κατεύθυνση και εσύ ίσως πρώτη φορά που ζορίζεσαι να ακολουθήσεις την ταχύτητα! Νεύρα και εκρήξεις μπορεί να κάνουν την ημέρα σου αρκετά ζόρικη σήμερα… Ενώ προσπαθείς να κάνεις κάποια πράγματα βήμα-βήμα, υπάρχει μια πίεση χρόνου που σε αγχώνει αρκετά! Οφείλεις να αναγνωρίσεις όμως στον εαυτό σου πως το προσπαθείς και δεν τα παρατάς!

Καρκίνος
Πλέον το γεγονός ότι θα πρέπει να βάλεις σε μια σειρά το πρόγραμμά σου, Καρκίνε, είναι κάτι που μπορεί να σε ζορίσει αρκετά! Νέα δεδομένα που θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις στο κεφάλι σου, αλλά το σημαντικό είναι ένα: το νέο ξεκίνημα είναι προ των πυλών! Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά και νιώθεις πως χρειάζεται να προετοιμαστείς κάπως περισσότερο ψυχολογικά… Καλό θα είναι να έχεις υπολογισμένα τα χρήματά σου, για να μπορέσεις να κάνεις το πλάνο σου όπως το έχεις προγραμματίσει!

Λέων
Κάποια ζητήματα στο σπίτι σε απασχολούν και σήμερα, Λέοντα, και φαίνεται να σε ζορίζουν περισσότερο από ότι περίμενες… Και το γεγονός ότι δε θέλεις να το μοιραστείς, κάνει την κατάσταση ακόμα πιο βαριά! Το να προσπαθήσεις να το χειριστείς μόνος σου δεν είναι κακό. Η άρνηση όμως που παρουσιάζεις σήμερα να ζητήσεις βοήθεια δε θα το κάνει πιο εύκολο να λυθούν! Σε πιάνει ένα πείσμα και κάνεις ξεσπάσματα που ναι μεν εξωτερικεύεις την έντασή σου, όμως προκαλείς ένταση και σε άτομα που είναι πρόθυμα να σου σταθούν! Να θυμάσαι πως δεν επηρεάζεται η ηθική σου αν φανείς μια φορά αδύναμος… Ναι, το είπα!

Παρθένος
Τρικυμία εν κρανίω σήμερα, Παρθένε! Πολλά πράγματα που πρέπει να διαχειριστείς και από τη μία χαίρεσαι γιατί έχεις με κάτι να ασχοληθείς, αλλά από την άλλη όταν έχεις να κάνεις με θέματα στα οποία εμπλέκονται και άλλοι, εκεί χάνεται η χαρά αυτή… Σήμερα έχεις μια ιδιαίτερη ευαισθησία και ο οποιοσδήποτε μπορεί να πατήσει εύκολα τα κουμπιά σου! Ειδικά αν θα ακούσεις κάποια αμπελοφιλοσοφία, εκεί θα τα πεις χύμα και τσουβαλάτα! Πρόσεξε μην το πάρεις σχοινί κορδόνι αυτό σήμερα και δε θα μπορείς να το μαζέψεις με τίποτα…

Ζυγός
Κάπως περίεργα τα πράγματα σήμερα, Ζυγέ… Υπάρχει μια δυσκολία ή μπορεί να σου προκύψουν αναποδιές στο οικονομικό από εκεί που δεν το περιμένεις! Σου τελειώνουν τα λεφτά; Σου προκύπτουν υποχρεώσεις που δεν τις είχες υπολογίσει; Όπως και να ‘χει, σήμερα θα χρειαστεί να κάνεις προσεκτικές κινήσεις! Επίσης, καλό θα είναι να προσέξεις την υγεία σου σήμερα! Πάρε το χρόνο σου και ξεκουράσου! Τέλος, μην γίνεσαι απόλυτος με τους φίλους σου! Το γεγονός ότι σου λένε την άποψή τους δε σημαίνει πως σε κριτικάρουν για το κάθε τι που κάνεις! Εκτός κι αν τα ζητάει ο οργανισμός σου…

Σκορπιός
Άλλη μια μέρα που νιώθεις πως πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για πολλά και διάφορα, Σκορπιέ! Και με το δίκιο σου θα πω, καθώς και σήμερα δε θα λείψουν οι εντάσεις αλλά και η δυσκολία να έρθεις σε μια φυσιολογική – όσο μπορεί να κουμπώσει αυτή η λέξη πάνω σου – συνεννόηση… Από τη μία θα δεις μια βελτίωση σε μια συνεργασία και θα κλείσει ολοκληρωτικά, ενώ από την άλλη σου δημιουργείται η αμφιβολία μέσα σου… Πως ίσως να γίνεται κάτι χαριστικά! Για να μην έχεις να πεις κάτι! Ενώ θα θελήσεις να το πεις αυτό, κάντο αφού σιγουρευτείς ότι ισχύει…

Τοξότης
Σήμερα νιώθεις πως θα εκραγείς, Τοξότη! Μια συμπεριφορά που επ’ ουδενί δεν βγάζεις προς τα έξω, παρά μόνο όταν φτάνεις στο κόκκινο… Η μέρα έχει θέματα στη δουλειά που σε βγάζουν από το ρυθμό σου και θα σου αλλάξουν τη ροή του προγράμματός σου! Παράλληλα, η απαίτηση των ανωτέρων για να είσαι αποτελεσματικός, δε σε βοηθά στο να δεις τα πράγματα – ή έστω να ψάξεις να βρεις – θετικά… Η έκρηξη φαίνεται να είναι μονόδρομος και θα πεις πολλά… Να θυμάσαι πως η παραίτηση, ειδικά όταν δεν έχεις εναλλακτική, δεν είναι λύση! 

Αιγόκερως
Σήμερα έρχεσαι σε αντιπαραθέσεις με φίλους και γνωστούς, Αιγόκερε, πολύ εύκολα! Έχεις μια ένταση και δεν ξέρεις τι μπορεί να σου φταίει! Μια τάση να απομονωθείς, γιατί έτσι πιστεύεις πως θα αποφύγεις τις εντάσεις αυτές! Σήμερα επίσης, θα δεις πως το οικονομικό σου είναι κάπως… κακό! Έξοδα που δεν είχες υπολογίσει ή σπατάλες που έκανες στο όνομα των πλάνων σου, σήμερα σε κάνουν να μετανιώσεις, αλλά… είναι κάπως αργά! Αυτό που θα κάνεις είναι να προσπαθήσεις να αλλάξεις τα δεδομένα μέσα από ένα καινούργιο πλάνο!

Υδροχόος
Ενώ προσπαθείς να βρεις τους ρυθμούς σου στη δουλειά, Υδροχόε, σήμερα σε δυσκολεύουν πολλά πράγματα! Η ψυχολογία σου φαίνεται πως είναι φορτισμένη αρκετά, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος! Πιθανότατα, επειδή οι συνάδελφοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους δικούς σου ρυθμούς ή επειδή πιστεύεις πως ο τρόπος τους είναι λάθος… Θα σου περάσει όμως! Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις σήμερα είναι πιθανά λάθη σε θέματα οικονομικά-λογιστικά, καθώς η πεποίθηση ότι ξέρεις να το κάνεις, θα είναι και ο λόγος που μπορεί να την πατήσεις!

Ιχθύες
Σήμερα η μέρα έχει ένα βαρύ και φιλοσοφικό κλίμα, ή δε θέλεις ή δε μπορείς να παρακολουθήσεις! Θα υπάρξουν πολλοί γύρω σου που θα σου πουν το μακρύ τους και το κοντό τους και αυτό δε θα σου αρέσει! Θα είναι μια βαβούρα μέσα στο κεφάλι σου που θα σε κάνεις να μιλήσεις απότομα – γιατί η έκρηξη δεν είναι και τόσο συχνή για σένα! Χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι και απίθανο να συμβεί! Σήμερα θέλεις την ησυχία σου! Έχεις πολλά μέσα στο κεφάλι σου και δε μπορείς να διαχειριστείς και άλλα!

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ