Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 16.09.2023

Σήμερα φαίνεται πως έχεις μια ιδιαίτερη ένταση, Ζυγέ

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια του Σαββάτου 16.09.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Σήμερα χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός με τις συνεργασίες σου, Κριέ! Αντιπαραθέσεις και διαφωνίες θα δημιουργήσουν ένα αρκετά εκρηκτικό κλίμα στην ατμόσφαιρα που θα φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που πιθανότατα εσύ να αγνοούσες! Μπορεί σήμερα να μάθεις για οικονομικά ζητήματα που δεν είχες ιδέα ότι υπήρχαν! Η ένταση κυριαρχεί - κυρίως τις πρωινές ώρες - με εσένα να αποφασίζεις να πάρεις κάποιες καταστάσεις στα χέρια σου και να ρισκάρεις χωρίς να σκεφτείς το μετά! Σταδιακά όμως, θα δεις πως όλο αυτό θα εξομαλυνθεί σημαντικά και θα αποφασίσεις πως ίσως είναι καλύτερα να κλείσεις προσωρινά κάποιες - αν όχι όλες τουλάχιστον - από τις υποθέσεις αυτές και να πιεις ένα χαλαρό ποτάκι για να ξαλεγράρεις! Προσπάθησε να διαχειριστείς καταστάσεις χωρίς να θέτεις τέλη για τα οποία δεν είσαι σίγουρος!

Ταύρος
Σήμερα είναι μια μέρα που θα προωθήσεις ζητήματα δουλειάς, Ταύρε. Με την καθημερινότητα να είναι σε πρώτο πλάνο σήμερα, φαίνεται πως θέλεις να μπεις σε ένα πρόγραμμα πολύ γρήγορα! Θα το φτιάξεις όπως όπως προκειμένου να φύγει και αυτό από το κεφάλι σου! Γενικά, σήμερα θα αντιληφθείς πως πρέπει να μπει σε μια ροή το κομμάτι αυτό για να μπορέσεις να δεις πώς θα κινηθείς κι εσύ! Είναι σημαντικό, όσον αφορά το κομμάτι της δουλειάς να καταλάβεις τη στάση σου απέναντι στους άλλους, καθώς μπορεί να βγει μια πιο ανταγωνιστική εικόνα προς τα έξω, χωρίς όμως να υπάρχει μια τέτοια πρόθεση από πλευράς σου. Προσοχή σε βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις, καθώς το «εν θερμώ» σήμερα είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψεις τη μέρα σου!

Δίδυμοι
Σήμερα σου κατεβαίνουν μπόλικες ιδέες, Δίδυμε! Έχεις ένα δημιουργικό ντελίριο! Και το γεγονός ότι θέλεις να τις κάνεις άμεσα πράξη είναι από τη μια ένα πολύ θετικό στοιχείο της μέρας! Στην άλλη πλευρά του νομίσματος όμως, με το να παίρνεις βιαστικές αποφάσεις και να κάνεις παρορμητικές κινήσεις, μπορεί να απογοητευτείς με το αποτέλεσμα και να σε πιάσει μια ματαίωση… Καλά, παροδικό είναι, αλλά όμως και να ‘χει, θα το πάρεις κάπως υπερβολικά βαριά θα έλεγα… Σημασία έχει να εκφραστείς! Και να πάρεις λίγο χρόνο πριν κρίνεις το αποτέλεσμα! Επίσης, έχεις μια ιδιαίτερα εκρηκτική ψυχολογία! Δεν μπορείς να μπεις σε στεγανά και αυτό σήμερα θέλεις το δείξεις ή να το δώσεις να το καταλάβουν χωρίς να το πεις…

Καρκίνος
Με την κατάσταση στο σπίτι ασχολείσαι σήμερα, Καρκίνε και με το πώς θα βάλεις μια τάξη σε ζητήματα που σε επηρεάζουν σημαντικά σε ψυχολογικό επίπεδο! Το γεγονός ότι προσπαθείς να έχεις την ηρεμία σου, δεν είναι κάτι το εφικτό σήμερα, καθώς έχεις μια υπερένταση και είσαι αρκετά ευερέθιστος… Φουντώνεις αρκετά εύκολα και ξεσπάς το ίδιο! Γενικά φαίνεται πως σε πιάνει αυτό το «δε μπορώ να καταπιέζομαι άλλο» και «πρέπει επιτέλους να καταλάβουν και οι άλλοι πως δε μπορώ να τρέχω για όλα» - ενώ τρέχεις ΧΩΡΙΣ να σου το ζητήσουν! Μια γκρίνια και μια μουρμούρα για πράγματα που αν τα είχες συζητήσει την κατάλληλη στιγμή, θα είχαν λυθεί…! Μέσα στη μέρα, θα έχεις ένα καλό νέο με το οικονομικό σου, που θα σε κάνει να αναθαρρέψεις αρκετά!

Λέων
«Όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα και χωρίς πολλές δεύτερες σκέψεις!» Αν μπορούσα να ονομάσω τη μέρα σου, αυτόν τον τίτλο θα έδινα σήμερα, Λέοντα! Όλα περνάνε από το μυαλό σου με τέτοια ταχύτητα που καλά καλά δεν προλαβαίνεις να λάβεις υπόψη σου λεπτομέρειες σε θέματα που απαιτούν πιο προσεκτικούς χειρισμούς… Επίσης, ο τρόπος που απαντάς και κινείσαι μέσα στο χώρο έχει μια νευρικότητα που προδίδει την ένταση σου από χιλιόμετρα θα έλεγα… Απότομες και μονολεκτικές απαντήσεις, ένα αγριεμένο βλέμμα και μια γλώσσα σώματος πολύ κόφτη και απόλυτη… Άλλος Λέων από αυτόν που ξέρουμε! Αυτό που θες να τα παρατήσεις όλα και να πάρεις αποστάσεις από τα θέματα της δουλειάς και από τα νέα δεδομένα που προκύπτουν συνέχεια, είναι κάτι που το θες τόσο πολύ σήμερα, αλλά δε μπορείς να το κάνεις! Κι αυτό γιατί δε θέλεις να δείξεις στους άλλους πως τα παρατάς…!

Παρθένος
Πλέον φαίνεται πως δεν είδα διατεθειμένος να κάνεις άλλες χάρες που θα σου στοιχίσουν οικονομικά, Παρθένε! Σήμερα είσαι σε μια φάση που θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να ενισχύσεις το οικονομικό σου σημαντικά και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο! Αν είσαι σε φάση να οριστικοποιήσεις μια συνεργασία, τύπου, θα προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις με απλά και σταράτα λόγια όλα όσα μπορεί να σε προβληματίζουν ή να μη σου φαίνονται λογικά! Το σημαντικό είναι πως δεν έχεις τη διάθεση να αφήσεις τίποτα ως ασάφεια! Οι πιθανότητες παρεξηγήσεων αίρονται σιγά σιγά, πράγμα που σημαίνει πως αν κάτι πάει στραβά σε αυτό, μάλλον είναι κάτι εσκεμμένο! Προσπάθησε να εστιάσεις σε πράγματα που σου δημιουργούν μια θετική διάθεση σήμερα - από το μεσημέρι και μετά κυρίως.

Ζυγός
Σήμερα φαίνεται πως έχεις μια ιδιαίτερη ένταση, Ζυγέ! Και μάλλον ένα οικονομικό θέμα που έχεις αφήσει ως εκκρεμότητα - καμία εφορία ίσως; - σήμερα θα σε ταράξει και θα σου υπενθυμίσει πως πρέπει να είσαι κάπως πιο συνεπής σε αυτά τα θέματα… Από την άλλη, φαίνεται πως έχεις μια διάθεση να δραστηριοποιηθείς και να εκμεταλλευτείς όσες ευκαιρίες έρχονται από εδώ και πέρα για να εξελιχθείς! Σήμερα όμως είναι που σου σκάει στο κεφάλι! Σταδιακά μέσα στη μέρα θα ηρεμήσεις όμως, καθώς θα δεις πως τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν λύνονται εξίσου εύκολα όπως εμφανίζονται! Είναι μια μέρα που θέλει να δοκιμάσει τις αντοχές σου αλλά και την ευελιξία σου στο να βρεις λύσεις γρήγορα!

Σκορπιός
Οι αποφάσεις που παίρνεις σήμερα έχουν να κάνουν σε μεγάλο βαθμό με το πώς νιώθεις, Σκορπιέ! Η ψυχολογία σου είναι κάπως παράξενη το τελευταίο διάστημα, και σήμερα είσαι σε μια διάθεση κάπως πιο έκρυθμη… Έχεις κατά νου όλους εκείνους που σε ενόχλησαν και όλα εκείνα τα περιστατικά που σου πάτησαν τα κόκκινα κουμπάκια, με αποτέλεσμα άτομα στη δουλειά ή και η σχέση σου ακόμα, να είναι στη μπούκα του κανονιού! Το γεγονός επίσης πως κάποιοι έχουν καταπατήσει - όπως νιώθεις - σε μεγάλο βαθμό τον προσωπικό σου χώρο, σε κάνει να θέλεις να αποτινάξεις από πάνω σου όλα αυτά που σου φαίνονται ελεγκτικά! Ένα περίεργο μουντ σε έχει λίγο στην τσίτα…

Τοξότης
Μεγάλη κίνηση στο κομμάτι των φίλων σήμερα, Τοξότη… Γνωριμίες, άτομα μπαίνουν, άτομα βγαίνουν… Και τους δείχνεις εσύ την έξοδο! Σήμερα φαίνεται πως αποφασίζεις να ξεχωρίσεις την ήρα από το στάρι! Άτομα που έχουν τοξικές συμπεριφορές, αντιλαμβάνεσαι πως δε χωράνε στον κύκλο σου - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! - και κάνεις το μεγάλο βήμα του ξεκαθαρίσματος! Προσπάθησε να γίνεις όσο πιο σαφής μπορείς, χωρίς να υπεισέλθεις σε εντάσεις, καρφιά και άμεσες κατηγορίες! Ναι, θέλεις να τα πεις και θέλεις να τα βγάλεις από μέσα σου, αλλά γίνεσαι κάπως ανεξέλεγκτος σε κάποιες φάσεις, και μια από αυτές παίζει να είναι και η σημερινή μέρα! Από την άλλη, μπορεί να σε πιάσει ένα κάτι και να ασχοληθείς με φιλανθρωπικά ζητήματα σήμερα, θέλοντας να προσφέρεις τη βοήθειά σου!

Αιγόκερως
Με τα δεδομένα τα σημερινά, θέλεις να δεις κατά πόσο μπορεί να προχωρήσουν τα πλάνα σου και σε τι βαθμό θα μπορέσεις να εξελιχθείς! Να δεις τι γίνεται! Σε πιάνει αρκετά το ανταγωνιστικό σου, σε σημείο που παίρνεις ρίσκα στο λεπτό! Μια βιασύνη να προλάβεις καταστάσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε πολύ λάθος αποτελέσματα - κάτι που δεν το συνηθίζεις, καθώς το πρόγραμμα είναι πολύ σημαντικό για εσένα! Επίσης, το γεγονός ότι θα έρθεις σε διαφωνία με άτομα που θα γνωρίσεις είναι ένα πιθανό σενάριο… Σήμερα δε σηκώνεις και πολλές αντιρρήσεις… Μέσα στη μέρα θα έχεις μια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό σου ζήτημα! Αλλά θα έχεις και τα τυχερά σου με γνωριμίες που θα κάνεις - χωρίς να επιδιώκεις κάτι παραπάνω. Κατάλαβες…!

Υδροχόος
Ενεργά ξαναμπαίνεις σήμερα στο παιχνίδι των λογομαχιών, Υδροχόε! Σε διασκεδάζει τόσο πολύ το να φτάνεις τους άλλους σε σημείο που δεν έχουν να πουν κάτι πλέον, που σήμερα γίνεται ο τρόπος διασκέδασής σου! Ανοίγεις συζητήσεις για φλέγοντα ζητήματα σε παρέες και μετά απλά θέλεις να αρχίσεις το μανιφέστο σου! Κλασικά πράγματα, όπως στο λέω! Βέβαια, για να το κάνω και πιο λιανά, σήμερα θέλεις να ξεσπάσεις! Να δείξεις πως μπορείς να είσαι αυτόνομος αλλά πως έχεις και τη δυνατότητα να καταλάβεις την κοινή λογική, ακόμα κι αν οι απόψεις και ο τρόπος που εσύ την προσεγγίζεις δεν έχουν καμία σχέση μαζί της! Μην το τραβήξεις στα άκρα θα πω εγώ, και μην δοκιμάσεις την υπομονή των άλλων…!

Ιχθύες
Σήμερα θα χρειαστεί να βάλεις σε μια τάξη οικονομικά θέματα, Ιχθύ! Να ξεκαθαρίσεις τις υποχρεώσεις σου και να τις τακτοποιήσεις, γιατί μετά δε θα βρεις άκρη… Καλά, όχι ότι τώρα το έχεις, αλλά όσο το αφήνεις θα γίνει πιο κουβάρι η κατάσταση και μετά… άστο! Προσπάθησε να μην ενδώσεις στην παρόρμηση να το κάνεις γρήγορα ή με έμμεσους τρόπους, γιατί η κατάληξη θα είναι η ίδια! Από την άλλη, σήμερα έχεις μια τάση να βγάζεις από μέσα σου φόβους και πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις κάπως άβολα… Πιο βαθιά συναισθήματα σου, που όμως τα εκφράζεις με μια επιθετική χροιά! Τα λες κατάμουτρα ή αντιδράς σα να φταίει αυτός που τα ακούει… Κάτι που να περιμένεις ότι θα δημιουργήσει εντάσεις…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ