Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 13.09.2023

Η μνήμη, που είναι ένα από τα δυνατότερα χαρακτηριστικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμη

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τετάρτης 13.09.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Κάπως θέλεις να εξελίξεις το κομμάτι της δουλειά σου σήμερα, Κριέ… Θέλεις να φτάσεις σε ένα επίπεδο παραπάνω και να μπορέσεις να προχωρήσεις, να εξελιχθείς και να δώσεις μία διαφορετική ρότα στο επαγγελματικό σου κομμάτι! Μέσα από αυτή την διέξοδο θέλεις να ξεφύγεις και λίγο από που την πιεσμένη ψυχολογική σου κατάσταση… Φυσικά, υπάρχει προοπτική να δεις θετικές εξελίξεις, αρκεί να δείξεις κι εσύ την δέουσα υπομονή και επιμονή! Σε αυτό το κομμάτι οι βιαστικές κινήσεις δεν φέρνουν το αποτέλεσμα που θέλεις… Επίσης, καλό θα είναι να προσέχεις τον εαυτό σου και να μην το φτάσεις στα άκρα με την εργασιοθεραπεία!

Ταύρος
Η αλήθεια είναι πως σήμερα έχεις μία διάθεση να διασκεδάσεις, Ταύρε! Το γεγονός ότι βρίσκεσαι σε μία φάση που μπορεί να είσαι πιο κοινωνικός από ότι συνήθως, σου δίνει ένα προβάδισμα και στο να κάνεις νέες γνωριμίες – κυρίως ερωτικού χαρακτήρα, καθώς βγαίνει πολύ έντονα το φλερτ σήμερα. Προσπάθησε να μην απομακρύνεις άτομα από κοντά σου όντας ψυχρός! Σήμερα αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή καθώς φαίνεται προς τα έξω ότι δεν είσαι κι εσύ ιδιαίτερα καλό μουντ… Μπορεί να σε πιάσει σήμερα το παράπονο ότι έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά συναισθηματικά και ότι χρειάζεσαι μία περίοδο αγρανάπαυσης προς το παρόν… Ή με πρόφαση αυτό το κομμάτι να προσπαθήσεις να ρίξεις το άτομο που σε ενδιαφέρει…!

Δίδυμοι
Σήμερα προσπαθείς να δεις με διαφορετική ματιά κάποια θέματα που έρχονται στην επιφάνεια με την οικογένεια σου, Δίδυμε! Θέλεις κι εσύ να μειωθεί λίγο η ένταση και μέσω της συζήτησης να βρεθεί κάποια λύση. Πέρα από αυτό όμως, σήμερα φαίνεται πως μπορεί να σε απασχολήσει και σε πιο ψυχολογικό υπόβαθρο ένα επαγγελματικό δίλημμα… Η σκέψη του να κάνεις κάτι καινούργιο σήμερα σε φέρνει σε μία εσωτερική κόντρα με την επιθυμία να παραμείνεις σε κάτι που σου δημιουργεί ασφάλεια. Τουλάχιστον προς το παρόν… Φαίνεται πως είσαι λίγο στα χαμένα, καθώς έχεις την ανάγκη να πιστέψεις σε κάτι διαφορετικό πιθανότητα ενώ η ή κατάσταση γύρω σου σε κρατά καλά γειωμένο στην πραγματικότητα!

Καρκίνος
Η μνήμη, που είναι ένα από τα δυνατότερα χαρακτηριστικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμη! Μπορεί να την χρησιμοποιήσεις για να φέρεις και πάλι στην επιφάνεια θέματα που είχαν γίνει με τα αδέρφια σου ή με άτομα στον πολύ κοντινό σου κύκλο και να τα λύσεις μια και καλή! Είναι κι αυτή η περίοδος που σε κάνει και σένα να δίνεις ιδιαίτερη βάση στην λεπτομέρεια! Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι να μην προσπαθήσεις να αποδείξεις ότι μόνο εσύ έχεις δίκιο! Είναι μία καλή φάση για να παρουσιάσεις τα επιχειρήματα σου – όσο πιο απλά μπορείς τουλάχιστον – και να δοθεί γόνιμο έδαφος για να διορθωθεί η εκάστοτε κατάσταση!

Λέων
Ήρθε ο καιρός να μαζέψεις λίγο το οικονομικό σου, Λέοντα! Δε νομίζεις κι εσύ; Μέσα σε όλη την αναμπουμπούλα των προηγούμενων ημερών και τις εντάσεις που χρειάστηκε να διαχειριστείς με απόλυτη ψυχραιμία και μαεστρία, εσύ προσέφερες βοήθεια – οικονομική κατά κύριο λόγο – σε όποιον την είχε ανάγκη! Ναι, φυσικά και είναι πολύ καλό το ότι είσαι ένα δοτικό άτομο! Τι γίνεται όμως όταν έρχεται η στιγμή του απολογισμού; Ε, σήμερα θα πάρεις μία πρώτη γεύση… Η αλήθεια είναι πως θα χρειαστεί να περιορίσεις κάποια πράγματα αρκετά – και εννοώ τα έξοδα! Τουλάχιστον, μέχρι να έρθει η απάντηση ή μία θετική εξέλιξη σε κάτι μεγάλο που έχεις ετοιμάσει!

Παρθένος
Ενώ τα πράγματα φαίνονται να ολοκληρώνονται και οι καταστάσεις που έτρεχες να κλείνουν σιγά-σιγά, Παρθένε, σήμερα ξυπνάνε μνήμες… Έρχονται στο μυαλό σου περιστατικά που σε έκαναν να αμφιβάλλεις για εσένα τον ίδιο, για τα συναισθήματά που είχες την δεδομένη στιγμή Αλλά και για τον τρόπο με τον οποίον χειρίστηκες εκείνες τις καταστάσεις! Δεν ξέχασες ποτέ τι συνέβη! Απλά, πιθανότατα, αποφάσισες να τα αφήσεις για λίγο στην άκρη… Από την άλλη, σήμερα θα χρειαστεί να είσαι αρκετά προσεκτικός σε ό,τι αφορά ένα επαγγελματικό σου θέμα, καθώς είναι πολύ πιθανό να προσπαθήσουν να σε ξεγελάσουν με κάποιο τρόπο…

Ζυγός
Σήμερα φαίνεται πως έρχονται στο μυαλό σου έντονες συναισθηματικές καταστάσεις που φαίνεται να σε έβγαλαν για λίγο από τα νερά σου, Ζυγέ… Καταστάσεις που σου δημιούργησαν μία ταραχή και που ίσως να επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις και προσεγγίζεις τα διάφορα περιστατικά! Η αλήθεια είναι πως δίνεις την εντύπωση ότι θέλεις να τακτοποιήσεις τα πράγματα. Να θέσεις τα όρια σου και να ξεκαθαρίσεις μέχρι που μπορεί να κινηθεί ο κάθε ένας που βρίσκεται γύρω σου! Φαίνεται σήμερα πως έχεις μία ιδιαίτερη αυστηρότητα προς τους άλλους, πάντα όμως με το δικό σου ευγενικό τρόπο!

Σκορπιός
Με μια διάθεση να βρεθείς με δικούς σου ανθρώπους, φίλους που μπορούν να καταλάβουν τι σου συμβαίνει, χωρίς να χρειαστεί να μιλήσεις, Σκορπιέ, σε βρίσκει η Τετάρτη! Σήμερα έχεις τη διάθεση να επεξεργαστείς καταστάσεις που σε έχουν σημαδέψει συναισθηματικά και να τις μοιραστείς με τους φίλους σου. Κι αυτό θα το κάνεις γιατί ξέρεις πως μπορεί να σου πουν μια οπτική που δεν είχες δει εσύ - κι ας μη το παραδέχεσαι…! Εγώ θα σου πρότεινα να μην απορρίψεις σήμερα κάποια πρόταση για έξοδο, καθώς μπορεί να κάνεις και κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία!

Τοξότης
Σήμερα φέρνεις και πάλι στο προσκήνιο τα επαγγελματικά σου πλάνα, Τοξότη. Επανέρχεται η ανάγκη σου για εξέλιξη – κυρίως επαγγελματική – αλλά και η δίψα για να μάθεις κάτι καινούργιο, να ασχοληθείς πιθανότατα με κάτι διαφορετικό! Πιθανότατα, να θέλεις να απασχολήσεις το μυαλό σου με κάτι διαφορετικό πέρα από τα θέματα του σπιτιού, τα οποία φαίνεται πως σε ταλαιπωρούν αρκετά! Αδυνατείς να βρεις λύσεις, με αποτέλεσμα να νιώθεις κάπως πελαγωμένος με αυτό το κομμάτι… Φαίνεται λοιπόν πως υπάρχει μία θετική εξέλιξη ή κάποια επαγγελματική προοπτική, που μέχρι τώρα την είχες αφήσει σε δεύτερη μοίρα!

Αιγόκερως
Σήμερα φαίνεται πως έχεις την επιθυμία να ασχοληθείς με μία νέα εμπειρία, Αιγόκερε. Μπορεί πάλι να επανέλθει στο προσκήνιο μία παλιότερη δραστηριότητα – που όταν εσύ την έκανες ήτανε κάτι καινούργιο και διαφορετικό για σένα – και να την επαναλάβεις! Ότι και να αποφασίσεις και να κάνεις, φαίνεται πως θα το κάνεις με μία ιδιαίτερα θετική διάθεση, χωρίς όμως να υπερβαίνεις τα όρια που έχεις θέσει στον εαυτό σου. Το γεγονός ότι δεν θέλεις να παρεκκλίνεις από το πρόγραμμα σου γιατί πιθανότατα φοβάσαι πως θα χαθεί πολύτιμος χρόνος, μπορεί να κάνει τον τρόπο σου πολύ πιο πρακτικό! Προσπάθησε να παραμείνεις σε αυτό το θετικό μουντ και μην σε παρασύρει η τυπικούρα σου…!

Υδροχόος
Σήμερα φαίνεται πως μπαίνεις σε μία διαδικασία να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, Υδροχόε. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις και κάποια κεφάλαια, με τα οποία έχεις ακόμα μέτωπα ανοιχτά… Παράλληλα, μέσα σε όλο αυτό υπάρχουν κι οι κύκλοι που θα πρέπει να κλείσεις, αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις σήμερα, ίσως με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και να βάλεις σαν προτεραιότητα – ή έστω να το προσπαθήσεις – την εξοικονόμηση χρημάτων! Δεν είναι του χαρακτήρα σου, το ξέρω, όμως μάθει κι εσύ πως είναι κάτι που σήμερα φαίνεται να είναι μία ευνοϊκή συγκυρία για να το κάνεις!

Ιχθύες
Σήμερα φαίνεται πως σε νοιάζει αρκετά το τι μπορεί να συμβαίνει στη σχέση σου, ιχθύ… Σκέφτεσαι πάρα πολύ τα γεγονότα που έχουν προηγηθεί, όπως και το τι μπορεί να έχει προκύψει μέσα από συμπεριφορές δικές σου κατά κύριο λόγο… Σήμερα ίσως προσπαθήσεις να διορθώσεις την κατάσταση με όποιο τρόπο μπορέσεις! Αυτό βέβαια συμπεριλαμβάνει και τα λευκά ψεματάκια, που μπορεί να χρησιμοποιήσεις για να τη γλιτώσεις ή έστω να πέσεις κάπως στα μαλακά…! Γκρι, επίσης, να προσπαθήσεις να βελτιώσεις – με τον ίδιο τρόπο και πάλι – μία συνεργασία ή μία επαφή με κάποιο συνάδελφο στη δουλειά!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ