Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 30.08.2023

Δεν ξέρεις από που πρέπει να ξεκινήσεις, Κριέ

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τετάρτης 30.08.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Δεν ξέρεις από που πρέπει να ξεκινήσεις, Κριέ… Σήμερα νιώθεις πως είσαι αρκετά πελαγωμένος, έχεις χάσει κάπως το μπούσουλα και ίσως είναι η πρώτη φορά σε αυτή τη φάση που είσαι έτοιμος ή να τα παρατήσεις ή να ζητήσεις βοήθεια από δικούς σου ανθρώπους! Πέρα από αυτό, νιώθεις πως έφτασε η στιγμή να κλείσει ένας κύκλος στη ζωή σου… Αυτός ο κύκλος έχει να κάνει είτε με κάποια συνεργασία, που πλέον δεν έχει την προοπτική εξέλιξης, είτε με τη σχέση σου… Είναι τόσα πολλά αυτά που έχεις να διαχειριστείς στο κεφάλι σου και φαίνεσαι σχετικά αποφασισμένος να απομακρύνεις όλα εκείνα που δεν σε βοηθούν στο να ολοκληρώσεις την διαχείριση αυτή!

Ταύρος
Σήμερα προσπαθείς να βρεις μια άκρη για το ποια θα είναι τα επόμενα σου βήματα στα επαγγελματικά, Ταύρε. Φαίνεται πως βρίσκεσαι μπροστά σε ένα δίλημμα, που όποια επιλογή και να κάνεις θα σε οδηγήσει σε ένα αναγκαστικό τέλος… Από τη μία σκέφτεσαι να πάρεις το ρίσκο και να ξεκινήσεις κάτι νέο, εντελώς διαφορετικό πιθανότατα από από αυτό που κάνεις τώρα, και από την άλλη να ευχαριστηθείς την ασφάλεια της σταθερότητας που σου παρέχει το τωρινό αντικείμενο, χωρίς όμως να έχεις κάποια ευχαρίστηση ή χωρίς να σε γεμίζει αυτό που κάνεις ουσιαστικά! Φαίνεται πως σήμερα εκεί που έχεις να κάνεις είναι κυρίως εσωτερική…

Δίδυμοι
Μήπως ήρθε η στιγμή να κάνεις την αλλαγή που τόσο καιρό σκέφτεσαι, Δίδυμε; Μήπως πλέον είναι καιρός να παραδεχτείς στον εαυτό σου πως υπάρχουν καταστάσεις στην καθημερινότητα σου και στη ζωή σου γενικότερα που δεν σε γεμίζουν και που απλά τις ανέχεσαι για να διατηρήσεις κάποιες καταστάσεις σε μια υποτυπώδη ισορροπία; Σήμερα μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς τέτοια ερωτήματα και να δεις πως μπορείς να χειριστείς όλο αυτό προκειμένου να επικεντρωθείς σε κάτι σημαντικό και ουσιαστικό για εσένα! Σαν να αποφασίζεις να μπεις σε μία σειρά, πιο οργανωμένα και πολύ πιο υπεύθυνα!

Καρκίνος
Το κόλλημα που έχεις και μένεις αμετακίνητος σε απόψεις και πιστεύω, Καρκίνε, σήμερα λειτουργεί κάπως επιβαρυντικά για εσένα… Το γεγονός ότι γίνεσαι αμετακίνητος στις απόψεις σου και φαίνεται να πεισμώνεις σήμερα δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα και μία τάση να απομονώνεσαι από τους άλλους… Αυτό μπορεί να γίνεται εκούσια από εσένα τον ίδιο ή μπορεί να συμβαίνει από τους υπόλοιπους, καθώς φαίνεται να αδυνατούν να διαχειριστούν αυτά που λες σήμερα… Φυσικά υπάρχει ένα αντίκτυπο στην ψυχολογία σου, το οποίο σου ξυπνά φοβίες σου ότι θα παραμεριστείς ή ακόμη και ότι δεν θα σε έχουν ανάγκη πλέον οι δικοί σου άνθρωποι… Όπως καταλαβαίνεις όλο αυτό εξελίσσεται πολύ γρήγορα μέσα στο κεφάλι σου και μπορεί να σε οδηγήσει σε εντελώς βιαστικές αποφάσεις, προκειμένου να γλυτώσεις – όπως πιστεύεις – τα χειρότερα…

Λέων
Σήμερα σκέφτεσαι, Λέοντα… Σκέφτεσαι αρκετά πράγματα και φαίνεται πως το μεγαλύτερο κομμάτι έχει να κάνει με τις συνεργασίες σου… Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις, στη δουλειά τουλάχιστον, οι οποίες βλέπεις πως δεν έχουν κάτι άλλο να δώσουν κι εσύ συνεχίζεις να τις τραβάς από τα μαλλιά! Σήμερα όμως θα αρχίσεις να σκέφτεσαι μήπως ήρθε η στιγμή για να πάψουν αυτές οι συνεργασίες! Ειδικά αυτές που, ναι μεν σε εξυπηρετούν, σου δημιουργούν όμως παράλληλα και θέματα από το πουθενά! Φυσικά θα προσπαθήσεις να οργανωθείς όσο μπορείς καλύτερα, προκειμένου να είσαι καλυμμένος και να συνεχίσει να βγαίνει η δουλειά σου σωστά και αποτελεσματικά!

Παρθένος
Σήμερα συνειδητοποιείς πως θέλεις να κάνεις κάτι καινούργιο, Παρθένε! Θέλεις να δοκιμάσεις τις ικανότητες σου αλλά και την αντοχή σου σε κάτι που θα το ξεκινήσεις από το μηδέν! Αυτό που μπορεί να ανακόψει για λίγο την σκέψη σου αυτή είναι το τι θα χρειαστεί να αποφασίσεις… Κάτι σαν δίλημμα κατά το οποίο ή θα χρειαστεί να θυσιάσεις την οικονομική σου ασφάλεια και να κάνεις κάτι που θα σου δημιουργήσει ένα θετικότερο συναίσθημα, μία μεγαλύτερη πληρότητα ή να παραμείνεις εκεί που βρίσκεσαι χωρίς κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη… Φυσικά σημαντικό ρόλο στην απόφασή σου θα παίξει και το κομμάτι των συνεργατών, όπως και η υποστήριξη μπορεί να βρεις στη σχέση σου!

Ζυγός
Με μία ένταση να σε κατακλύζει αυτή την περίοδο, Ζυγέ, προσπαθείς να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να δώσεις το 100% σου σε όλα ταυτόχρονα… Τώρα, αν έχεις θέσει κάποιες προτεραιότητες, και φυσικά ποιες είναι αυτές, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο… Σημαντικό για εσένα είναι να δεις αποτελέσματα και να εκφράσεις με κάθε τρόπο την δημιουργικότητα που φαίνεται να σου δίνει ένα σωρό ιδέες σήμερα! Φυσικά, στη δουλειά υπάρχει ένας φόρτος εργασίας ο οποίος εμποδίζει αυτήν την έκφραση και φαίνεται να σε προσγειώνει αρκετά απότομα στην πραγματικότητα σήμερα…! Αυτό σου δημιουργεί την αίσθηση μιας καταπίεσης, και η επιθυμία σου για ελευθερία μπορεί να σε οδηγήσει σε περίεργες συμπεριφορές!

Σκορπιός
Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις μέσα στη σχέση σου, Σκορπιέ, που φαίνεται να σε έχουν κουράσει αρκετά! Εσύ, δεν είσαι άνθρωπος που θα συζητήσει ιδιαίτερα, οπότε τα πράγματα που τσεκάρεις είναι πολύ συγκεκριμένα και σχετίζονται σε μεγάλο βαθμό με την ασφάλεια! Εδώ και καιρό έχεις παρατηρήσει κάτι το οποίο μπορεί να σου έχει δημιουργήσει αρκετές αμφιβολίες, και σήμερα θα προσπαθήσεις να το εκφράσεις στο αμόρε σου. Η αλήθεια είναι πως θέλεις να κάνεις χαμό, όμως αρχικά θα δοκιμάσεις έναν πιο ήπιο τρόπο! Πάντως, σήμερα φαίνεσαι αποφασισμένος να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα όσο δεν πάει!

Τοξότης
Το μυαλό σου σήμερα δουλεύει υπερωρίες και με το γεγονός ότι χρειάζεται να αποδώσεις τα μέγιστα σε όλους τους τομείς, Τοξότη, φαίνεται πως οδηγείσαι σε αποφάσεις που δεν μπορείς να αποφύγεις… Ίσως οι κοινωνικές συναναστροφές σου να μην είναι αυτές που χρειάζεσαι. Το γεγονός όμως ότι θα απομακρύνεις από τον κύκλο σου και άτομα με τα οποία κάνεις χρόνια παρέα είναι κάτι που σου δημιουργεί μία αμφιβολία για το κατά πόσο η σκέψη αυτή μπορεί να σε βοηθήσει, αν την κάνεις πράξη… Το σημαντικό όμως, και αυτό στο οποίο πρέπει να εστιάσεις σήμερα είμαι κατά πόσο είσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου!

Αιγόκερως
Είναι τόσο μεγάλο το άγχος σου με τα οικονομικά και σήμερα, Αιγόκερε, που προσπαθείς να δεις τα πράγματα κάπως πιο ψύχραιμα, χωρίς όμως ιδιαίτερο αποτέλεσμα… Σήμερα λοιπόν, βρίσκεσαι σε ένα δίλημμα για το αν πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό επαγγελματικά από αυτό που κάνεις μέχρι σήμερα και που σου φέρνει χρήματα… Ένα έξτρα τύπου, που να μη σχετίζεται με την τωρινή σου εργασία, για να το πω και πιο απλά! Αυτό που θα σου πω εγώ είναι αντί να πιέσεις τον εαυτό σου να αποφασίσει γρήγορα, εκμεταλλεύσου την οργανωτικότητα σου και βάλε σε μία σειρά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις! Έτσι θα ξέρεις πως να κινηθείς και το άγχος θα μειωθεί κατά πολύ!

Υδροχόος
Φαίνεται πως αντιμετωπίζεις ένα σημαντικό δίλημμα σήμερα, Υδροχόε… Όλο αυτό το συναισθηματικό φορτίο που έχεις τον τελευταίο καιρό, πέρα από το ότι σου δημιουργεί αρκετές εσωτερικές συγκρούσεις, φαίνεται πως αδυνατείς να το διαχειριστείς και εκφράζεται σαν εμπόδιο στα θέλω σου! Στην ουσία, αντιλαμβάνεσαι πως δεν μπορείς να εφαρμόσεις τις πεποιθήσεις σου στην πράξη… Τουλάχιστον όχι την δεδομένη στιγμή! Από την άλλη, έχεις όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου να λειτουργούν εξίσου επιβαρυντικά για εσένα. Οπότε, σήμερα νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να βάλεις σε μία σειρά κάποια πράγματα και να διαμορφώσεις κάπως διαφορετικά ένα κομμάτι των αξιών σου!

Ιχθύες
Με το να προσπαθείς να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις, Ιχθύ, που υπερβαίνουν τις δυνατότητες σου, αλλά κυρίως τις αντοχές σου, σήμερα προσπαθείς να τα βγάλεις πέρα όσο πιο ψύχραιμα μπορείς! Σήμερα φαίνεται να βρίσκεσαι σε μία φάση που προσπαθείς να καταλάβεις κάπως καλύτερα τι γίνεται γύρω σου, ενώ παράλληλα θέλεις να βάλεις και σε μία σειρά την ψυχολογία σου! Φαίνεται πως προσπαθείς να συνυπάρξεις είτε στον επαγγελματικό χώρο είτε στον προσωπικό σου, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις συγκρούσεις! Η αλήθεια είναι πως προσπαθείς να περιορίσεις κάποιες καταστάσεις, προκειμένου να υπάρξει και μία ισορροπία ή μία τάξη γύρω σου! Δεν ξέρω πως και αν θα το κάνεις, όμως αυτή είναι η ανάγκη σου σήμερα…!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ