Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 28 Αυγούστου - 3 Σεπτεμβρίου 2023

Η δουλειά είναι στα πάνω της, Λέοντα, και δεν προλαβαίνεις να ανταποκριθείς σε όλα αυτά που προκύπτουν

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 28 Αυγούστου - 3 Σεπτεμβρίου 2023

Κριός
Τα πλάνα σου είναι πολύ σημαντικά αυτή τη βδομάδα και η αλήθεια είναι πως δεν θέλεις να τα αφήσεις άλλο στην άκρη! Φαίνεται πως παίρνεις μια διαφορετική στάση, με το να διεκδικείς πιο ήπια αυτά που θέλεις και να γίνεται κάπως πιο διπλωματικός! Βέβαια όταν ο άλλος δεν θα το σεβαστεί, θυμάσαι τον παλιό καλό σου εαυτό! Έτσι, τα επαγγελματικά σου περνούν σε μια πιο δραστήρια φάση! Και αυτό φαίνεται πως θα το εφαρμόσεις και στις παρέες σου! Γενικά, με την πανσέληνο της Πέμπτης θα δεις πως ήρθε η ώρα να κλείσεις κύκλους που δεν σου προσφέρουν κάτι ουσιαστικό! Συμπεριφορές, απόψεις και ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι και αντιμετωπίζεις το οτιδήποτε, αλλάζει, εξελίσσεται! Θα δεις πως αυτό γίνεται γιατί χρειάζεσαι να βρεις μια καλύτερη ισορροπία! Όπως επίσης, ότι χρειάζεσαι και λίγο περισσότερο χρόνο! Τουλάχιστον μέχρι να φύγει ο ανάδρομος! Όμως, το αντιλαμβάνεσαι! Στα οικονομικά σου υπάρχει ένα σκαμπανέβασμα που δεν σου αρέσει… Και όσο και να προσπαθήσεις να το σταθεροποιήσεις, δεν θα είναι και το ευκολότερο πράγμα… Στα γκομενικά, προσπάθησε να μην περάσεις από την απόλυτη ένταση στην απόλυτη διπλωματία! Βρες την ισορροπία –όσο μπορείς– και μην φτάνεις στα άκρα! Επίσης πάρε χρόνο και μη λειτουργείς σπασμωδικά!

Ταύρος
Ταύρε, φαίνεται να κάνεις ένα μεγάλο βήμα παρακάτω στο πώς αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις πια. Αλλάζεις τον τρόπο που παρατηρείς τα γεγονότα και προσπαθείς να βελτιώσεις τη στάση σου! Αυτό που θα χρειαστεί να διαχειριστείς πρωτίστως με ψυχραιμία είναι οι εντάσεις στη δουλειά! Εκεί θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις κινήσεις σου και να μην λειτουργείς βιαστικά! Από τον τρόπο που θα ανταποκριθείς σε αυτά που θα προκύψουν, θα εξαρτηθεί και η τροπή και το πώς θα εξελιχθούν τα πλάνα σου επαγγελματικά! Είναι μια αρκετά σημαντική εβδομάδα, γιατί θα δεις πως με την πανσέληνο θα περάσεις σε μια φάση που θα αλλάξουν οι προτεραιότητές σου! Αφετέρου, θα καταλάβεις πως υπάρχει και μια ανάγκη για να έχεις λίγη διασκέδαση στη ζωή σου και πως η ισορροπία ανάμεσα σε καθημερινότητα και χαλάρωση είναι επιτακτική! Αρκεί να μη σε ζορίζει! Επίσης θα εστιάσεις περισσότερο στη δημιουργική έκφραση των συναισθημάτων σου! Ή θα ξεκινήσεις κάτι νέο! Όπως και να ‘χει, μέσα σε όλο αυτό θα χρειαστεί να έχεις το χρόνο σου για να μπορέσεις να τα βάλεις σε μια σειρά και να τα κάνεις όσο καλύτερα μπορείς! Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι τις παλιές οικονομικές σου οφειλές που εκκρεμούν! Στα ερωτικά προσπάθησε να μην φτάσεις στα άκρα: ούτε η κτητικότητα αλλά ούτε και η ψύχρα θα βελτιώσει την κατάσταση!

Δίδυμοι
Με το να σκέφτεσαι τι μπορεί να πάει στραβά, από ποιον πρέπει να φυλάγεσαι και τι να εννοεί ο καθένας όταν σου λέει κάτι, προβλέπεται πως θα ξεκινήσει ήδη κουραστικά η βδομάδα σου, Δίδυμε! Δεν είναι όμως κάτι που κρατά! Απλά προσπαθείς να προετοιμαστείς για το οτιδήποτε! Αυτό που θα κάνεις είναι να οργανώσεις κάποιο ταξιδάκι για να ξεφύγει λίγο το μυαλό σου! Θα δεις βέβαια και τον τρόπο που βλέπεις τις καταστάσεις να αλλάζουν και να ψάχνεις κάτι πιο ουσιαστικό. Θα συνειδητοποιήσεις πως μάλλον ήρθε η ώρα να ολοκληρώσεις κάποιον επαγγελματικό κύκλο… Θα χρειαστεί να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γενικά, καθώς θα πρέπει να διαχειριστείς γεγονότα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικογενειακά σου! Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, καθώς θα έχεις την εντύπωση πως οι δικοί σου άνθρωποι δεν σε καταλαβαίνουν! Και το να ξεσπάσεις τα νεύρα σου εκεί είναι ίσως το πιο πιθανό σενάριο! Μπορείς να το εκφράσεις αυτό, καθώς οι φίλοι θα μπορέσουν να σου εξηγήσουν τι μπορεί να έχεις καταλάβει λάθος και να λυθεί η όποια παρεξήγηση!

Καρκίνος
Το ότι συνυπάρχεις με ανθρώπους που δεν ταιριάζουν τα χνώτα σας το ξέρεις, Καρκίνε! Το ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς έτσι εύκολα αυτή τη διαφορά στις απόψεις είναι πασιφανές! Κι όμως, αυτό κάπως γεφυρώνεται αυτή τη βδομάδα και φαίνεσαι πιο πρόθυμος για να καταλάβεις κάποια πράγματα καλύτερα. Τουλάχιστον για τα άτομα που έχεις στον κύκλο σου και μετά για τους γύρω σου γενικά! Έτσι λειτουργείς και με τη σχέση σου! Και παρά το γεγονός ότι θα χρειαστεί να σκεφτείς κάποια πράγματα πιο βαθιά και να περιορίσεις για λίγο τον αυθορμητισμό σου, σου δίνει ένα ακόμα συν στο ότι προσπαθείς να πλησιάσεις τους άλλους! Κάπως έτσι θα καταλάβεις κάποια πράγματα πιο σφαιρικά – όσο μπορείς δηλαδή… Και κάπως έτσι, με την πανσέληνο θα αλλάξει ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις, αλλά και τον τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι! Ίσως να δώσεις εφεξής περισσότερη βάση και στους άλλους, χωρίς απλά να ακούς για να απαντήσεις! Και αυτό θα δεις να σε βοηθά αρκετά αυτές τις μέρες στον τρόπο που κινείσαι στη δουλειά, αλλά και στην τροπή που θα πάρουν τα σχέδιά σου! Οικονομικά, κάνε λίγη υπομονή κι αυτή τη βδομάδα! Τα καλλυντικά με μέτρο! Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να μη βγει πολύ στην επιφάνεια ο απολυταρχικός σου εαυτός, ναι;

Λέων
Η δουλειά είναι στα πάνω της, Λέοντα, και δεν προλαβαίνεις να ανταποκριθείς σε όλα αυτά που προκύπτουν! Χρειάζεται να δείξεις ευελιξία ψυχραιμία για να μπορέσεις να λύσεις όλα τα θέματα! Εκεί θα κρίνεις και το ποιες συνεργασίες θα πρέπει να ολοκληρωθούν και ποιες έχουν τις προδιαγραφές για να συνεχίσουν να υφίστανται! Φυσικά, από αυτό δεν μπορεί να εξαιρεθεί και το κομμάτι της σχέσης… Αν νιώθεις πως λειτουργεί επιβαρυντικά για σένα και δεν μπορείς να δώσεις όλα αυτά που θέλεις, είναι η στιγμή που μάλλον θα χρειαστεί να αποχωρήσεις, χωρίς να σκεφτείς αν θα πληγωθεί ή όχι… Γιατί θα σε πείσει να μείνεις σε μια κατάσταση επιβλαβή για την ψυχολογία σου, αλλά και για την απόδοσή σου στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου! Έτσι καταλαβαίνεις πως θα πρέπει να βάλεις, τουλάχιστον για αυτές τις μέρες, σαν προτεραιότητα ουσιαστικά εσένα! Αυτό δεν σημαίνει πως θα σταματήσεις να γίνεσαι δοτικός! Αλλά χρειάζεται να δεις και λίγο τη δική σου ακεραιότητα – ψυχική και σωματική – για να παραμείνεις ανεπηρέαστος! Αυτό θα σου δείξει η πανσέληνος τουλάχιστον! Ε, και κάπως έτσι θα αλλάξει η στάση σου απέναντι στα πράγματα! Θα δεις πως θα χρειαστεί να διατηρήσεις το μουντ των ημερών αυτών, καθώς θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σε πολλά πράγματα! Προσοχή στην «εμμονική» τάση να λύσεις εσύ τα θέματα της δουλειάς…

Παρθένος
Ένα ανάλαφρο μουντ με το οποίο αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις ξεκινά η βδομάδα, Παρθένε! Επιμένεις να οργανώνεις δουλειές καθώς ο ανάδρομος σε συντονίζει στις λεπτομέρειες και δεν μπορείς να καταλάβεις πως όλα μπορούν να ανατραπούν μέχρι και την τελευταία στιγμή… Παθαίνοντας μαθαίνεις όμως! Ξεκινώντας όμως ο Σεπτέμβρης, μπαίνεις κι εσύ σε ένα μουντ δουλειάς… Και με τα οικονομικά να γίνονται λόγος για να προσέξεις, θα χρειαστεί να κάνεις ένα πλάνο για να μην ξεφύγεις πολύ! Με τη δουλειά να σε απασχολεί αρκετά, θα προσπαθήσεις να τακτοποιείς όσο καλύτερα και όσα περισσότερα μπορείς για να μη μείνεις πίσω ούτε χρονικά αλλά ούτε σε θέμα φόρτου εργασίας! Με την πανσέληνο θα δεις τι θα πρέπει να κάνεις με τις συνεργασίες σου! Κάποια άτομα φαίνεται να μπαίνουν εμπόδιο στα πλάνα σου και δε σε αφήνουν να εξελιχθείς με τον τρόπο που θέλεις… Μέχρι πρότινος το υποπτευόσουν… Τώρα θα το δεις πιο καθαρά και θα τους απομακρύνεις με όποιον τρόπο μπορείς! Θα δεις πως κάποια πράγματα θα χρειαστεί λίγο περισσότερη προσοχή. Έχεις κάποια θέματα μέσα στο μυαλό σου που θα χρειαστείς λίγο χρόνο για να τα τακτοποιήσεις! Εκεί θα χρειαστεί να έχεις το νου σου και στα οικονομικά, με οφειλές να προκύπτουν στα ξαφνικά και απρόσμενα έξοδα να σκάνε μύτη από το πουθενά!

Ζυγός
Τα θέματα του σπιτιού πρέπει να ρυθμιστούν και το ξέρεις αυτό, Ζυγέ! Θα σε ζορίσουν λίγο γιατί δεν έχεις συνηθίσει να διεκδικείς άμεσα τον έλεγχο των καταστάσεων… Και θα το κάνεις και ατσούμπαλα στην αρχή, όντας άμαθος… Βλέποντας πως δεν τσουλάει το θεματάκι έτσι, θα γίνεις κάπως πιο δημιουργικός και να καταφέρεις τους σκοπούς σου! προσπάθησε να το κάνεις χωρίς να δημιουργήσεις εντάσεις και τοξικές συμπεριφορές στους γύρω σου… Ναι; Ε και με την πανσέληνο της Πέμπτης, θα μπει στο πλάνο και το κομμάτι της δουλειάς και της καθημερινότητας! Όπως επίσης και του πιο κρυμμένου κομματιού σου, της ψυχολογικής σου υπόστασης! Με απλά λόγια, θα δεις τι είναι αυτό που δε μπορεί να συνεχιστεί στο κομμάτι της δουλειάς σου και θα πρέπει να το τακτοποιήσεις αναλόγως: ή να πάρεις την απόφαση πως πρέπει να σταματήσει ή να το ρυθμίσεις με τέτοιο τρόπο που δε θα είναι πρόβλημα για την καθημερινότητά σου! Και από την άλλη, θα βρεις την χρυσή τομή μέσα σου και να μπορείς να γίνεις δραστήριος χωρίς να γίνεσαι χειριστικός ή αντίθετα επιθετικός – γιατί αυτό το τελευταίο δε σου πάει και τόσο είναι η αλήθεια… Έτσι θα καταφέρεις να δουλέψεις πάνω στις συνεργασίες σου ή να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες που θα διαμορφωθούν και να κάνεις μια ουσιαστική γνωριμία που θα γίνει και ερωτικό-συναισθηματικό μετά!

Σκορπιός
Με το μυαλό σου να συνεχίζει να δουλεύει με πιο γρήγορους ρυθμούς και να έχεις αρκετές δεύτερες σκέψεις ξεκινά η βδομάδα, Σκορπιέ! Έχεις την πεποίθηση πως κάτι συμβαίνει και προσπαθείς να το βρεις πριν σκάσει μπροστά σου! Επομένως, καταλαβαίνεις πως τα σενάρια είναι πολλά και με ευρεία γκάμα μπορώ να σου πω… Και ενώ εσύ προσπαθείς να προετοιμαστείς, τα πράγματα στο σπίτι είναι κάπως περίπλοκα… Η επικοινωνία είναι πιο δύσκολη γιατί κάτι υπάρχει στην ατμόσφαιρα αλλά κανείς δεν μιλά… Και τα σενάριά σου εντείνονται… Μπορεί να κάνεις την αρχή να μιλήσεις εσύ –περίεργο, αλλά όχι και απίθανο αυτές τις μέρες– και αν δεν μπορέσεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου θα έχεις θέματα… Έξαλλες συμπεριφορές και απότομες αλλαγές στη διάθεσή σου θα δώσουν μια ακόμα σπίθα… Και αυτό θα περάσει και στο κομμάτι των φίλων σου… Σα να τεστάρεις την αντοχή τους σε μια δική σου δύσκολη κατάσταση… Αν είναι ικανοί να μείνουν στο πλάι σου σε μια κρίσιμη στιγμή! Με τα επαγγελματικά σου βρίσκεσαι σε ένα δίλημμα που δεν μπορείς να ξεδιαλύνεις με σιγουριά μέσα στο κεφάλι σου… Και η αποφασιστικότητά σου μπαίνει στον πάγο… Όμως οι συγκυρίες θα έρθουν έτσι που θα σε οδηγήσουν στη σωστή απόφαση!

Τοξότης
Το οικονομικό είναι το κομμάτι που θα σε απασχολήσει στην αρχή της εβδομάδας, Τοξότη… Φαίνεται πως είναι ένα κομμάτι που δε μπορείς να ελέγξεις αρκετά εύκολα, και η εικόνα της αποταμίευσης, παρά το γεγονός ότι είναι επιτακτική ανάγκη, είναι μια βασική αδυναμία σου… Θα χρειαστεί να το βάλεις όμως στα πλάνα σου, καθώς οι αλλαγές είναι αρκετές και γρήγορες και θα χρειαστεί να προσαρμοστείς κι εσύ όσο γίνεται πιο σύντομα! Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να αλλάξεις λίγο τον τρόπο που σκέφτεσαι και να γίνεις πιο δεκτικός σε εναλλακτικές λύσεις! Γιατί η πανσέληνος που κλείνει τον Αύγουστο θα σου επισημάνει θέματα σπιτιού και εργασίας! Κύκλοι κλείνουν και κάτι νέο φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά! Κάποια αλλαγή στο σπίτι, όπως κάποια μετακόμιση ή κάποια ανακαίνιση! Και στη δουλειά θα γίνουν πιο αντιληπτές οι συνθήκες που επικρατούν, με τις ανάγκες που υπάρχουν να βγαίνουν κι αυτές στην επιφάνεια! Θα χρειαστεί κι εσύ να αντιληφθείς πως κάποια πράγματα χρειάζονται μια πιο άμεση αντιμετώπιση από εσένα τον ίδιο, χωρίς να υπάρχει και μια τόσο μοιρολατρική άποψη… Το «όλα θα πάνε καλά στο τέλος» είναι δεκτό, αλλά δεν είναι η μόνη λύση… Από αυτό όμως, μπορείς να πάρεις ιδέες και να λειτουργήσεις πιο εποικοδομητικά, πιο δημιουργικά για να βρεις τις λύσεις που θες!

Αιγόκερως
Προσπαθείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, και αυτό είναι κάτι που σε απασχολεί περισσότερο αν στο αναγνωρίσουν οι άλλοι... Έχει μεγαλύτερη σημασία για σένα αυτή τη βδομάδα, καθώς έτσι θα ξέρεις αν πρέπει να συνεχίσεις στο ίδιο μοτίβο! Βέβαια, αυτό θα το καταλάβεις και από το πώς κινούνται τα οικονομικά σου! Με τα πάνω τους και τα κάτω τους και με συμφωνίες να αλλάζουν την τελευταία στιγμή, θα ζοριστείς λίγο, αλλά την άκρη σου θα τη βρεις! Αν χρειαστεί, κάνε και κανένα βήμα πίσω. Δε θα πάθεις κάτι! Με την πανσέληνο αυτή τη βδομάδα να επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι, θα δεις πως έφτασε η ώρα να κλείσεις κύκλους! Να αφήσεις πίσω κάποιες νοοτροπίες που πλέον δε σε βοηθούν ουσιαστικά, παρόλο που ενισχύουν το γόητρό σου! Και κάπως έτσι ο τρόπος που επικοινωνείς και συναναστρέφεσαι θα περάσει σε ένα άλλο επίπεδο! Κλείνοντας τη βδομάδα, θα δώσεις λίγο περισσότερη βάση στο σπίτι! Ερωτικά είσαι μια στα πάνω σου και μια στα κάτω σου! Μάλλον σε πιάνει ένα παράπονο, αλλά έχεις κι ένα ανικανοποίητο που σε κάνει πολύ απαιτητικό με το αμόρε ή με κάποιο υποψήφιο αμόρε! Οικονομικά, χρειάζεται προσοχή σε σπατάλες και παρορμητικές αγορές-κινήσεις!

Υδροχόος
Με μια τάση εσωτερικής απομόνωσης να βγαίνει προς τα έξω και με μια διάθεση να σκεφτείς κάποια πράγματα ξεκινάς τη βδομάδα σου, Υδροχόε! Είναι πολλά αυτά που χρειάζεται να διαχειριστείς και να τακτοποιήσεις για να μπορέσεις να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου! μια αλλαγή είναι προ των πυλών – πιθανότατα προς το καλύτερο – και παίρνοντας θάρρος από θετικές σκέψεις που κάνεις, αποφασίζεις να προχωρήσεις κάποια σχέδια που έχεις κατά νου εδώ και καιρό… Αναλαμβάνεις δράση δηλαδή και οργανώνεσαι ακόμα περισσότερο! Αυτό που θα σου κόψει τη φόρα κάπως είναι το οικονομικό… Θα δεις πως χρειάζεται να κάνεις λίγο κράτει, καθώς οι πόροι μειώνονται και υπάρχει καιρός μέχρι να ανανεωθούν! Κοινώς μην τρως τα λεφτά σου όπου να ‘ναι! Είτε γιατί θα ξεμείνεις εσύ ο ίδιος είτε επειδή θα μείνεις πίσω σε υποχρεώσεις που θα βγουν στην πορεία! Πέρα από αυτό, θα δεις ότι θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις αυτά που νιώθεις! Να μιλήσεις για πράγματα που σε απασχολούν και να μοιραστείς τους προβληματισμούς σου με δικούς σου ανθρώπους! Εσύ μέσα σε όλο αυτό μπορεί να μη βλέπεις κάποια πράγματα που θα καταλάβουν και μπορεί να στα δείξουν οι άλλοι!

Ιχθύες
Οι φίλοι σου είναι ένα σημαντικό κομμάτι, Ιχθύ! Μπορεί αυτή η διαφορά που έχεις με τους υπόλοιπους να είναι ένα εποικοδομητικό στοιχείο για εσένα, καθώς μπορείς και καταλαβαίνεις περισσότερα μέσα από την παρατήρηση! Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση που θα βγάλεις για αποκλειστικότητα! Δεν είσαι ο μόνος φίλος που μπορεί να έχει κάποιος… Ξεκάθαρα! Θα το κατανοήσεις, δεν είναι κάτι! Απλά θα αντιληφθείς σα μια κρίση των ημερών. Κι αυτό γιατί θα σε πιάσει μια φοβία ότι θα χάσεις τους ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν! Θα πάρεις το χρόνο σου και θα δεις – θα προσπαθήσεις τουλάχιστον – κάπως πιο σφαιρικά κάποια πράγματα! Με την πανσέληνο θα σε πιάσει μια τρέλα με το αμόρε – είτε έχεις είτε όχι… Θα θελήσεις να έρθεις πιο κοντά με τον άλλο και να καταλάβεις περισσότερα για τον ίδιο! Πέραν του συναισθηματικού κομματιού, θα θελήσεις να τον δεις σαν ολότητα! Και φυσικά θα έχεις την έμμεση απαίτηση να σε δει και ο άλλος έτσι! Αυτό μπορεί να φανεί πιεστικό και για τις δυο πλευρές και θα χρειαστεί μάζεμα… Να το ξέρεις! Αν όλο αυτό νιώσεις ότι σε θίγει και πως δε μπορεί να καταλάβει ο άλλος κάποιες από τις αξίες σου, δεν είναι κάτι… Θα σου περάσει! Γνωστές υπερβολές σου είναι! Πρόσεξε τις σπατάλες που θα κάνεις και προσπάθησε να μην χειριστείς καταστάσεις μέσω ερωτικών καταστάσεων! Κατάλαβες…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ