Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 12.08.2023

Με το να θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με φίλους ξυπνάς σήμερα, Παρθένε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια του Σαββάτου 12.08.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Είναι κάποια περιστατικά με το σπίτι, Κριέ, που θα σε δοκιμάσουν σήμερα αρκετά! Ξαφνικά θέματα, από το πουθενά εντελώς, θα κάνουν τη μέρα σου κάπως δύσκολη… Σήμερα θα χρειαστεί να επανεξετάσεις κάποιες λεπτομέρειες στα πλάνα σου, πριν τεθούν υπό εφαρμογή! Μικρές αλλαγές είναι απαραίτητο να τις κάνεις, για να είσαι ακόμα καλύτερα προετοιμασμένος! Ναι, θα χρειαστεί να δώσεις χρόνο από κάτι άλλο και ναι, η αγανάκτηση θα υπάρξει, αλλά ίσως με αυτά να προλάβεις κάτι σημαντικό! Το ότι θέλεις να επιστρέψεις, από την άλλη, σε μια συναισθηματική κατάσταση τελειωμένη, είναι κάτι που το σκέφτεσαι έντονα και δυσκολεύεσαι και να το παραδεχτείς αλλά και να κάνεις το πρώτο βήμα… Δεν είσαι και τόσο σίγουρος και ας μην το παραδέχεσαι!

Ταύρος
Με ένα μυαλό γεμάτο με αυτά που πρέπει να κάνεις σε βρίσκει το Σάββατο, Ταύρε… Η αλήθεια είναι πως οι υποχρεώσεις του σπιτιού σε έχουν αγχώσει αρκετά τον τελευταίο καιρό και προσπαθείς να βρεις τροπους για να μη μείνεις πίσω σε αυτές! Η μέρα είναι αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά και ψυχολογικά, καθώς προσπαθείς να βρεις λύσεις και τρόπους για να είσαι συνεπής αφενός στις υποχρεώσεις σου αλλά και για να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να παραμείνεις ήρεμος – όσο μπορείς δηλαδή… Το θετικό της ημέρας είναι πως οι φίλοι σου παραμένουν δίπλα σου και σου δηλώνουν την στήριξή τους με κάθε τρόπο!

Δίδυμοι
Με το να σκέφτεσαι πολύ, δε θα δεις και μεγάλη προκοπή σήμερα, Δίδυμε! Ναι, το έχεις ανάγκη, αλλά σήμερα η μέρα σε θέλει να αναλάβεις δράση και να κάνεις κάποια πράγματα πιο πρακτικά! Τα οικονομικά σου ας πούμε, σήμερα μέσα από απλές διαδικασίες που θα χρειαστεί να κάνεις θα ρυθμιστούν πολύ πιο εύκολα από τις προηγούμενες μέρες! Κατά τα άλλα, παραμένεις έντονος, βλέπεις πράγματα να αλλάζουν σήμερα και προσπαθείς να προλάβεις κάποιες καταστάσεις που δεν είχες δώσει και τόση σημασία! Σήμερα μπορείς να δεις πως είναι πιο εύκολο να συζητήσεις κάποια θέματα στη δουλειά και μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να ζητήσεις κάποια αύξηση ή να διεκδικήσεις ευνοϊκότερες συνθήκες εργασίας! Ή μπορεί να κλείσεις τη νέα δουλειά από την οποία περίμενες απάντηση!

Καρκίνος
Σήμερα αρνείσαι να συμβιβαστείς, Καρκίνε! Όχι με κάτι συγκεκριμένο, αλλά γενικά! Δε θέλεις να συμβιβαστείς! Προσπαθείς να φτιάξεις ένα δικό σου σύστημα λειτουργίας που, καλώς ή κακώς, έχει κάποια κενά! Αντί όμως να γίνεσαι το γνωστό πεντάχρονο όταν δεν παίρνεις αυτό που θέλεις, μπορείς να πάρεις αυτό το σύστημα και να το προσαρμόσεις στην καθημερινότητά σου! Ναι, δε θα είναι 100% το ίδιο, αλλά πάλι θα δεις μια κάποια διαφορά! Γενικά, σήμερα σε πιάνουν πολύ τα παράξενά σου, θέλεις να δείξεις την αντιδραστικότητα που έχεις μέσα σου και γίνεσαι εύκολα νευρόσπασμα! Ξέρω, κάπου πρέπει κι εσύ μα ξεσπάσεις, αλλά κάπου ώπα! Όλα σα να σου φταίνε σήμερα! Ακόμα και οι διπλανοί σου που αναπνέουν φάση…

Λέων
Τι είναι αυτό που θα σε ηρεμήσει, Λέοντα; Τι είναι αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις πιο χαλαρά; Αυτά σκέφτεσαι σήμερα… Το πως μπορείς να ηρεμήσεις και να βρεις τις ισορροπίες μέσα σου… Ναι, είναι κάτι που το ακούς συνέχεια και από πολλούς γύρω σου, καθώς είναι αυτό που έχεις περισσότερο ανάγκη τον τελευταίο καιρό! Η ένταση που δέχεσαι κατά κύριο λόγο από τη δουλειά σου είναι κάτι που σε φέρνει αρκετά εύκολα στα κόκκινα και είναι ο τομέας τον οποίο θέλεις να αποσυμπιέσεις και να φέρεις σε μία ισορροπία το συντομότερο δυνατό… Επομένως, αντιλαμβάνεσαι ότι η ψυχολογική κούραση που βιώνεις, ακόμα πιο έντονα σήμερα, προέρχεται καθαρά από αυτό το κομμάτι!

Παρθένος
Με το να θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με φίλους ξυπνάς σήμερα, Παρθένε! Όχι όμως για κακό, μη σκιάζεσαι! Προσπαθείς να βρεις ισορροπίες και θέλεις να ξέρεις πώς μπορείς να κινηθείς, χωρίς να δημιουργηθεί θέμα με τους ανθρώπους γύρω σου! Είναι μια περίεργη μέρα που από τη μία γίνεσαι αρκετά πιο κοινωνικός από ό,τι συνήθως και από την άλλη προσπαθείς να τηρήσεις τα όρια που εσύ ο ίδιος θέτεις! Ένα μπέρδεμα όλο αυτό! Το γεγονός ότι θα ακούσεις απόψεις που δεν περίμενες από δικούς σου ανθρώπους, είναι ένα σημαντικό σοκ για σένα σήμερα και κάτι που δε θα μπορέσεις να το χωνέψεις και εύκολα… Πείσμα φαίνεται στον ορίζοντα, και αντί να κατεβάσεις ρολά, καλό θα είναι να τα βάλεις κάτω και να τα εξετάσεις όπως κάνεις με όλα τα πράγματα… Μπορεί κάπου να έχουν δίκιο!

Ζυγός
Δεν είναι λίγοι αυτοί που κατά καιρούς σου έχουν επισημάνει, Ζυγέ, πως είσαι ένα ανεξάρτητο πλάσμα, και πως έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεις κι εσύ τον εαυτό σου! Λόγια που όχι τα ακούς, αλλά τα αγνοείς κι επιδεικτικά, κάνοντας ακριβώς το αντίθετο!!! Σήμερα λοιπόν, θα αναγκαστείς να ακολουθείς αυτό τον δρόμο! Θα αναγκαστείς να κάνεις κάποια πράγματα μόνος σου, μακριά από τον κόσμο… Και επαγγελματικά αλλά και συναισθηματικά! Το σύμπαν σε ωθεί σε αυτό το κομμάτι αρκετά δυναμικά! Βέβαια περνάει και από το μυαλό σου να το κάνεις, στο αναγνωρίζω, αλλά μένεις εκεί! Στην πράξη… κάνουμε βήματα προς τα πίσω!!! Έχει ξυπνήσει εδώ και καιρό ξανά αυτό το συναίσθημα και όλο το αναβάλλεις… Μέχρι σήμερα, που κάτι θα το πυροδοτήσει ξανά, χωρίς να έχεις τη δυνατότητα να κάνεις και πάλι πίσω εύκολα…

Σκορπιός
Σήμερα θα παρατηρήσεις, Σκορπιέ, πως κάποιοι άνθρωποι έχουν την τάση να γίνονται αδιάκριτοι… Εσύ αυτό θα το καταλάβεις σήμερα, γιατί θα προσπαθήσουν να το κάνουν και σε σένα! Φυσικά δεν είναι κάτι που θα το επιτρέψεις ούτε και θα το αφήσεις να περάσει στο ντούκου! Η αλήθεια είναι πως οι κεραίες σου είναι τεντωμένες, καθώς παραμένεις σε μία επαγρύπνηση από χθες ακόμα! Επειδή νιώθεις κάπως ευάλωτος αυτή την περίοδο, προσπαθείς να διασφαλίσεις τον εαυτό σου με όποιο τρόπο μπορείς. Και αυτό δημιουργεί μία νευρικότητα και ένα άγχος το οποίο σήμερα είναι αρκετά εμφανές, πέρα από τα άλλα προβλήματα που σε απασχολούν: τα θέματα στη δουλειά, τα οικονομικά σου, η σχέση σου ή το γεγονός ότι κάποιες στιγμές αποζητάς την συντροφικότητα – στην περίπτωση που είσαι μπακούρι…

Τοξότης
Σήμερα φαίνεται πως ξυπνάς με κάπως… άγριες, θα έλεγα, διαθέσεις, Τοξότη! Με την ψυχολογία σου να είναι κάπως πιο βαριά, δεν έχεις και τόσο τη διάθεση να συζητήσεις, να εξηγήσεις και να συναναστραφείς με πολύ κόσμο σήμερα… Άδικο δεν έχεις, αλλά και τι να κάνεις; Αυτό που θα σε βοηθήσει είναι να ασχοληθείς σχολαστικά με το σπίτι σου ή το δωμάτιό σου! Να το οργανώσεις, να πετάξεις άχρηστα πράγματα - και κυρίως αν κρατάς ενθύμια από προηγούμενες σχέσεις - για να δεις την αλλαγή στη ροή της ενέργειας μέσα στο χώρο! Στη δουλειά σήμερα κάνε αυτά που σου αναλογούν, χωρίς να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες! Γιατί με τούτα και μ’ εκείνα εσύ θα την πληρώσεις, να το ξέρεις! Προσπάθησε να μην πεις πολλά, καθώς σήμερα έχεις μια ιδιαίτερη διάθεση να μιλήσεις… Και μάλλον έχεις να πεις πολλά! Σκέψου ότι μετά θα χρειαστεί να κάνεις πίσω, οπότε καλύτερα μη μιλήσεις!

Αιγόκερως
 Με το βλέμμα στραμμένο στους άλλους είσαι σήμερα, Αιγόκερε… Εσύ που είσαι σε σχέση, παλεύεις να μην μιλήσεις για όλα αυτά που σε ενοχλούν, καθώς θέλεις να τα λύσεις και να βρεθεί μια λύση. Εσύ πάλι που νιώθεις πως πλέον δεν υπάρχει κάτι να σωθεί, ασχολείσαι περισσότερο με τη δουλειά σου, αφήνοντας τον άλλο να αναρωτιέται γιατί έχεις αυτή τη στάση απέναντί του… Είσαι όμως κι εσύ που θέλεις να το ξεκαθαρίσεις και να μην αφήνεις κάτι να πλανάται στην ατμόσφαιρα! Γενικά, σήμερα έχεις την αίσθηση πως πλέον είσαι στα όριά σου, η δουλειά δε βοηθά και τόσο να ξεσπάσεις - απεναντίας φορτώνεσαι κι από εκεί κάποια άγχη και πιέσεις - και δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς όλο αυτό που νιώθεις… Είναι πιο βαρύ από ό,το συνήθως!

Υδροχόος
Το επαγγελματικό σου κομμάτι είναι κάτι που σε απασχολεί αρκετά σήμερα, Υδροχόε! Κάτι νέο έχεις στα σκαριά και από τη μία ναι μεν ανυπομονείς να ξεκινήσεις, από την άλλη όμως είναι κάτι που μπορεί να σε αγχώνει – με έναν ευχάριστο όμως τρόπο. Ίσως η ανυπομονησία για να ξεκινήσεις; Ίσως επειδή αυτό θα είναι το εφαλτήριο σου για να βάλεις σε μία νέα βάση τη ζωή σου; Θα φανεί με τον καιρό… Όμως αυτές οι σκέψεις περνούν σήμερα από το μυαλό σου και ξεκινάς να κάνεις πλάνα για αυτή τη νέα αρχή που έχεις μπροστά σου! Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις ότι έρχεστε ακόμα πιο κοντά με το αμόρε και η κατάσταση αρχίζει να εξομαλύνεται, παρά τις μικρό διαφωνίες που έχετε.  Αν πάλι ανήκεις στην κατηγορία των ελεύθερων Υδροχόων, σήμερα θα ζήσεις αυτό το καλοκαιρινό πάθος με μια ευχάριστη γνωριμία που μπορεί να κάνεις!

Ιχθύες
Με νέα πλάνα κατά μου ξεκινάει η μέρα σου, Ιχθύ! Με την κατάσταση στη δουλειά να νιώθεις πως ξεφεύγει πλέον από το στάδιο που αντέχεις και μπορείς να διαχειριστείς, νιώθεις την ανάγκη να γίνεις πιο ανεξάρτητος! Έχεις αρκετές ιδέες τον τελευταίο καιρό, και μάλιστα κάποιες φαίνεται να είναι αρκετά ριζοσπαστικές! Απλά η πρακτική εφαρμογή τους είναι αυτό που σε σταματά! Υπάρχουν αρκετά πρακτικά θέματα που πρέπει να μπουν σε μια σειρά, προκειμένου να ξεκινήσει η όλη φάση! Και σήμερα θα το καταλάβεις αρκετά καλά αυτό! Ένα άλλο σημαντικό κομμάτι σήμερα είναι ότι χρειάζεσαι χρόνο για να διασκεδάσεις και να απολαύσεις το καλοκαίρι! Κάτι που σήμερα ξυπνά μέσα σου και είναι κάπως έντονο αυτό το συναίσθημα! Αυτό που σήμερα μπορείς να κάνεις είναι να μοιραστείς αυτές τις ιδέες σου με το αμόρε και να ακούσεις μια οπτική που δεν είχες σκεφτεί! Η βοήθεια μπορεί να είναι πολυτιμη! Αρκεί να μην αρχίσεις τη γκρίνια…

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ