Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 11.08.2023

Παραμένεις με την επιθυμία να κρατήσεις μία απόσταση από τους άλλους, Λέοντα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 11.08.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Το γεγονός ότι μπαίνεις σε μία διαδικασία που σου είναι άγνωστη, Κριέ, και εννοώ αυτή της συναισθηματικής ανάλυσης και μιας πιο ψυχολογικής προσέγγισης της κατάστασης που βιώνεις, είναι κάτι που εφόσον δεν το ξέρεις – γιατί δεν το έχεις συνηθίσει – σου δημιουργεί ένα περίεργο συναίσθημα… Και επειδή δεν μπορείς να φτάσεις άμεσα σε ένα ξεκάθαρο συμπέρασμα, γιατί δεν έχεις και την υπομονή να ασχοληθείς αρκετά, νιώθεις πως απογοητεύεσαι… Πως δεν μπορείς να αντιληφθείς αυτά που σου λένε οι αλλοι ότι βλέπουν σε σένα και τις αντιδράσεις σου! Μπορείς όμως, για να χαλαρώσεις και λίγο, να το συζητήσεις με άτομα και να πάρεις κάποιες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να το καταλάβεις κάπως καλύτερα! Υπάρχεις όμως κι εσύ που δεν θα ασχοληθείς ιδιαίτερα και απλά θα ενδώσεις στην επιθυμία για φλερτ που σήμερα είναι στα κόκκινα!

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, ενώ η ψυχολογία σου είναι κάπως βαριά ακόμα, μπορεί να σταθείς αρκετά τυχερός σε συμφωνίες για τις οποίες θα κάνεις συζητήσεις… Οι κοινωνικές επαφές που έχεις αναπτύξει τον τελευταίο καιρό σε βοηθούν αρκετά σε αυτό! Φυσικά το κυρίαρχο κομμάτι της ημέρας σου αφορά και πάλι το οικονομικό, για το οποίο και κάνεις συζητήσεις και προσπαθείς να εδραιώσεις αυτά τα νέα ξεκινήματα! Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι να μην αφήσεις τον ενθουσιασμό να σε συνεπάρει και να είσαι πολύ προσεκτικός στις λεπτομέρειες… Επίσης αν αντιληφθείς ότι κάτι δεν σου κάθεται καλά, κράτησε το στο πίσω μέρος του μυαλού σου και ανάλυσε το σε δεύτερο χρόνο, χωρίς να υπογράψεις κάτι σήμερα!

Δίδυμοι
Το μαζεύεις κάπως σήμερα, Δίδυμε! Ναι, τα νεύρα παραμένουν, η ένταση είναι παρομοίως αμείωτη, αλλά δεν είσαι σε αυτό το μουντ που λες ασταμάτητα τα πράγματα αφιλτράριστα στους άλλους και μάλιστα κατάμουτρα… Υπάρχουν διάφορα που συνειδητοποιείς τον τελευταίο καιρό, και σήμερα δε θα αποτελέσει εξαίρεση η μέρα αυτή… Απλά προσπαθείς να προσαρμοστείς όσο μπορείς πιο γρήγορα για να σταματήσει αυτό το κακό που δε λέει να σε αφήσει σε ησυχία! Από την άλλη, προσπαθείς να βρεις μικρές στιγμές μέσα στη μέρα να χαρείς ή να δεις κάποια πράγματα χαλαρά! Αυτό που θα δεις σήμερα κάπως πιο έντονα, είναι η επιθυμία να πεις πώς νιώθεις σε άτομα που δεν νιώθουν να καταλάβουν πως σε ενδιαφέρουν… Απλά μην το κάνεις άγαρμπα…

Καρκίνος
Στην ίδια κατάσταση βρίσκεσαι και σήμερα, Καρκίνε. Κάπως πιο ήπια βέβαια! Εύκολα αρπάζεις φωτιά και ετοιμάζεσαι για καβγά, αλλά το παλεύεις να κρατηθείς! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να τον περιποιηθείς λίγο. Λίγη χαλάρωση,θα περιποίηση προσώπου, φτιάξε μια ωραία ατμόσφαιρα στο σπίτι και χαλάρωσε, μακριά από τις εντάσεις της μέρας. Κι αν δε μπορέσεις από την αρχή, κάντο μόλις σχολάσεις! Είναι ιδανική μέρα για αυτό, όπως επίσης και να συνεχίσεις την χτεσινή σου περισυλλογή! Το να πιεστείς είναι απαγορευτικό σήμερα! Μην φέρνεις τον εαυτό σου σε αυτό το σημείο, γιατί δε θα μπορέσεις να το διορθώσεις μετά!

Λέων
Παραμένεις με την επιθυμία να κρατήσεις μία απόσταση από τους άλλους, Λέοντα, όμως αντιλαμβάνεσαι πως όλο αυτό μπορεί να έχει μία μεγαλύτερη επίπτωση στην ψυχολογική σου κατάσταση! Γι’ αυτό σήμερα, φαίνεται πως αρχίζεις να ζυγίζεις με διαφορετικά μέτρα και σταθμά τις καταστάσεις και αποφασίζεις μέχρι που επιτρέπεις στον καθένα να σε επηρεάζει… Φυσικά αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να το καταφέρεις άμεσα, καθώς είσαι ένας αρκετά δοτικός άνθρωπος και δένεσαι σε απίστευτα μικρό χρονικό διάστημα με τους άλλους. Ειδικά με τους ανθρώπους που σου δείχνουν αυθόρμητα σεβασμό και θαυμασμό! Αυτά άλλωστε είναι και η αχίλλειος πτέρνα σου… Τα ξαφνικά γεγονότα στη δουλειά είναι συνηθισμένα, οπότε τα περιμένεις χωρίς να σε ταράζουν ιδιαίτερα… Από τον φιλικό σου περίγυρο είναι πιθανό σήμερα να δεχτείς κάποια ερωτική εξομολόγηση ή να αντιληφθείς ένα ενδιαφέρον…

Παρθένος
Παλεύεις να κρατήσεις τα πράγματα σε μια σταθερή κατάσταση σήμερα, Παρθένε! Ενώ ξεκινά η μέρα σου με μια αρκετά καλή διάθεση και φαίνεσαι πρόθυμος να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις, αλλά σα να μη σε αφήνουν να ηρεμήσεις… Σήμερα καλό θα είναι να κρατήσεις κάπως χαμηλό προφίλ. Εντάσεις και ξαφνικοί καβγάδες με το ταίρι σου μπορεί να είναι το κερασάκι στην τούρτα σήμερα! Νιώθεις ότι κάτι σου κρύβει, σα να προσπαθεί να σου πει ψέματα… Και αυτό μπορεί να το παρατηρήσεις το ίδιο σκηνικό και στη δουλειά! Συνάδελφοι και συνεργάτες κάτι έχουν κατά νου, αλλά εσύ το αντιλαμβάνεσαι και παίρνεις τα μέτρα σου! Γενικά, σήμερα υπάρχει ένα παρασκήνιο που σε εξυπηρετεί αρκετά, χωρίς να το ξέρουν οι άλλοι!

Ζυγός
Αυτό που στην ουσία προσπαθείς να καταφέρεις σήμερα, Ζυγέ, είναι να δεις τα θέλω σου και τις επιθυμίες σου κατάματα! Έχεις την ανάγκη να αποκόψεις τον εαυτό σου από τους άλλους αλλά είναι πολύ πιθανό να σε φοβίσει όλο αυτό, καθώς είναι μία νέα εμπειρία για σένα, παντελώς άγνωστη! Το γεγονός ότι έχεις ένα έντονο μουντ φλερτ είναι κάτι συνηθισμένο και αρκετά έντονο και σήμερα. Αυτό ίσως και να σε αποσπάσει από την προσπάθεια που θέλεις να κάνεις όμως… Τώρα κατά πόσο αυτό σε νοιάζει είναι άλλου παπά ευαγγέλιο… Όπως και να ‘χει, νέες γνωριμίες και νέα άτομα που παίζουν στον κύκλο σου θα σου δημιουργήσουν την επιθυμία να προσπαθήσεις να σκεφτείς με έναν διαφορετικό τρόπο… Να βελτιώσεις την φιλοσοφία σου και να δώσεις στην προσωπικότητά σου έναν αέρα ανανέωσης μέσα από αυτό!

Σκορπιός
Ναι, παραμένεις σε ετοιμοπόλεμη κατάσταση, Σκορπιέ, και σήμερα! Το θετικό της ημέρας είναι ότι θα βρεθούν στο δρόμο σου άνθρωποι που θα σε κάνουν να νιώσεις κάπως πιο ασφαλής και θα μπορέσεις να συζητήσεις κάποια – πιθανότατα ελάχιστα – από αυτά που σε προβληματίζουν ή μπορεί να σε φέρνουν σε κάποιο αδιέξοδο… Δεν είναι απαραίτητο αυτά τα άτομα να προέρχονται από τον φιλικό σου περίγυρο, καθώς εκεί έχεις παρατηρήσει κάποια πράγματα που σε προβληματίζουν και θέλεις να τεστάρεις τα άτομα πριν τους εμπιστευτείς ξανά κάτι δικό σου πολύ προσωπικό!  Σήμερα, μπορεί να έχεις ένα καλό νέο που αφορά τα οικονομικά σου ή να επισημοποιηθεί κάποιο νέο εγχείρημα που είχες από καιρό κατά νου!

Τοξότης
Αυτό που κάθεσαι και παρατηρείς αυτά τα μαύρα σύννεφα, χωρίς να κάνεις κάτι, Τοξότη, δεν ξέρω πώς το κάνεις… Αλήθεια! Το ότι δε θέλεις να κάνεις χαμό και κρατιέσαι να μη μιλήσεις, είναι κάτι που το πασχίζεις πολύ σήμερα! Από την άλλη, μπορείς να το κάνεις, αλλά με ψυχραιμία και με ωραίο τρόπο! Τι σου λέω τώρα ε; Κοίτα, η αλήθεια είναι πως σήμερα μυρίζεται διάφορα να συμβαίνουν και νιώθεις πως πάνε να σε πιάσουν κορόιδο… Οι συνάδελφοι; Η σχέση σου; Κάτι υπάρχει που δεν είναι ξεκάθαρο! Άλλα σου λένε, αλλά εσύ σα να ξέρεις το πίσω κείμενο! Και με κάποιο τρόπο θα καταφέρεις να εκμαιεύσεις την αλήθεια! Πάντως και σήμερα δεν είσαι και στην καλύτερη διάθεση…

Αιγόκερως
Κάπου χρειάζεται να το χαλαρώσεις με τη δουλειά σήμερα, Αιγόκερε… Έχεις πολλά στο μυαλό σου και προσπαθείς να δώσεις το 100% σου σε όλα ταυτόχρονα, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορείς! Η κούραση είναι μεγάλη και δεν σταματάς κάπου! Συνεχίζεις αμείωτα και σήμερα θα το βρεις μπροστά σου πιθανότατα… Έχεις μεγαλοποιήσει τα πράγματα μέσα στο μυαλό σου και η υπερβολή στη σκέψη σε κάνει να υπερλειτουργείς! Σε άλλα νέα, αποφασίζεις να συνδυάσεις τη δουλειά με ένα ταξίδι. Απλά το κάνεις βιαστικά και ίσως να μη σου βγει όπως το θες… Σήμερα είναι μια καλή φάση για να περάσεις καλά. Και ειδικά εσύ που δεν είσαι σε μουντ για δεσμεύσεις!

Υδροχόος
Πολλές οι παράμετροι που πρέπει να λάβεις υπόψη σου, Υδροχόε, και έχεις αρχίσει ήδη να πιέζεσαι… Ναι, η επιθυμία για το νέο ξεκίνημα υπάρχει ακόμα, και μάλιστα είναι διακαής! Όμως σιγά-σιγά αρχίζουν και ξεδιπλώνονται μέσα στο κεφάλι σου τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις προκειμένου να φτάσεις στον επιθυμητό στόχο! Φαίνεται πως σήμερα προσπαθείς να βάλεις ένα πρόγραμμα σε όλο αυτό, θέτοντας προτεραιότητες, κάτι που είναι πολύ βασικό για να δεις έμπρακτα από πού πρέπει να ξεκινήσεις και πώς πρέπει να κινηθείς! Σήμερα καλό θα είναι και πάλι να παραμείνεις ψύχραιμος και να συζητήσεις με ηρεμία τις διαφορές που συνειδητοποιείς με τους άλλους… Το να προσπαθήσεις να αποδείξεις ότι είσαι ο σωστός και ότι έχεις δίκιο δεν θα σε βοηθήσει και θα κάνει λίγο πιο τεταμένη την κατάσταση… Εξήγησε με επιχειρήματα και όχι με απόλυτες φράσεις!

Ιχθύες
Με την ψυχολογία σου κάπως έντονη και βαριά σε βρίσκει η Παρασκευή, Ιχθύ! Η κατάσταση στο σπίτι παραμένει αρκετά τεταμένη κι εσύ δε μπορείς να το αντέξεις και πολύ! Οι εντάσεις και οι καβγάδες είναι το κυρίαρχο στοιχείο της μέρας σου, καθώς παρεξηγείσαι αλλά παρεξηγούνται και οι άλλοι μαζί σου με το παραμικρό… Είναι κάπως θολό το πεδίο σήμερα… Και τα νεύρα που βγάζεις είναι μια προσπάθεια να αντιδράσεις στην όλη κατάσταση. Γιατί ούτε η απομόνωση σε βοηθά… Μια ένταση υπάρχει στο κεφάλι σου και η δουλειά είναι που την κάνει ακόμα πιο έντονη σήμερα! Γενικά είναι μια μέρα αχταρμάς, που άκρη δε μπορείς να βγάλεις εύκολα και προσπαθείς απλά να κάνεις υπομονή - και καλά - για να περάσει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ