Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 18.06.2023

Λέοντα, τα πράγματα είναι περίεργα!

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Κυριακής 18.06.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Ενώ στο μυαλό σου θα έπρεπε να επικρατεί μια αισιοδοξία και μια παιχνιδιάρικη διάθεση, σήμερα είσαι νωχελικός και σε πιο ήπιους τόνους, Κριέ. Σαν να μη βλέπεις και τόσο καθαρά τα πράγματα, σα να έχεις μια αδυναμία να σκεφτείς (που συνήθως εσύ μόνο πράττεις, αλλά σκέψου τι δουλειά κάνει ο Ποσειδώνας για να σε απασχολεί εσένα η σκέψη). Γενικά η μέρα κρύβει μια αδυναμία κατανόησης για σένα, μια αδυναμία συνεννόησης! Θέλω να είσαι προσεκτικός με το αυτοκίνητο σήμερα.

Ταύρος
Ταύρε, τα οικονομικά σε απασχολούν και σήμερα και έχεις ευκαιρίες να αρχίσεις νέα πράγματα που θα τα ενισχύσουν! Όμως, η μέρα κρύβει μικρές παγίδες και ίσως η αλήθεια να βρίσκεται στα ψιλά γράμματα του συμβολαίου που θέλεις τόσο βιαστικά να υπογράψεις! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εξαπάτησης, και κυρίως οικονομικής για εσένα! Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός! Αντιλαμβάνομαι ότι θες περισσότερο χρήμα, αλλά όχι έτσι απερίσκεπτα!

Δίδυμοι
Από χτες ακόμα έχεις ξεκινήσει να σκέφτεσαι νέα πλάνα, Δίδυμε. Νέα ξεκινήματα που θα σου δώσουν μια ανανέωση. Σήμερα λοιπόν, ενώ έφτασε αυτή η μέρα, μην έχεις ιδιαίτερες προσδοκίες! Η νέα Σελήνη σήμερα μπορεί να σου δώσει την επιθυμία να ξεκινήσεις κάτι νέο, αλλά έχει ένα αίσθημα νωχελικό, θολό και παραπλανητικό! Να ξέρεις πως ό,τι αποφασίσεις να ξεκινήσεις, θα γίνει με το αίσθημα της απογοήτευσης σαν αρχή ή θα σε απογοητεύσει μελλοντικά! Άσε που θα είναι και τρομερά κοστοβόρο…

Καρκίνος
«Αφού τα οικονομικά μου είναι περίεργα, ας κάτσω σπίτι να λιώσω»! Το vibe της ημέρας είναι αυτό, Καρκίνε! Όμως, η φάση της απομόνωσης που τόσο που επιζητάς από χτες ακόμα, σε βάζει σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και εσωτερικής αναζήτησης! Διαδικασίες για τις οποίες είσαι αρκετά γιούχου για να μπορέσεις να ανακαλύψεις ή έστω να εστιάσεις σε γεγονότα που τριγκάρουν διάφορα μέσα στο κεφάλι σου! Η μεγαλύτερη απογοήτευση όμως είναι πως μέχρι το τέλος της ημέρας, θα ανακαλύψεις πως δεν φταίνε μόνο οι άλλοι στους καβγάδες…

Λέων
Λέοντα, σήμερα τα πράγματα είναι περίεργα! Θα βρεθείς με φίλους, μέσα στους οποίους ψιλιάζεσαι ότι υπάρχει άτομο που σε κοροϊδεύει κατάμουτρα, αλλά με τόσο περίτεχνο τρόπο που δεν έχεις καταφέρει να τον πιάσεις στα πράσα ακόμα! Σήμερα λοιπόν, εκεί που θα προσπαθήσεις να τον ξεμπροστιάσεις, μπορεί να ξεγλιστρήσει σα χέλι και να βγεις εσύ ο τρελός της υπόθεσης. Ξέρω, η απογοήτευση είναι πολύ εύκολη για σένα! Πέρα από αυτά όμως μπορεί να κάνεις και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, τις οποίες θα εκτιμήσεις πολύ γρήγορα, αλλά θα απογοητευτείς μελλοντικά!

Παρθένος
Σήμερα που ξεκινά το νέο φεγγάρι, εσύ, Παρθένε, έχεις την ιδέα αλλά και τη διάθεση να θέσεις νέους στόχους, να αλλάξεις στην εικόνα σου στην κοινωνία και γίνεις λίγο πιο διεκδικητικός σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου θέλω. Βρήκες τη μέρα, έχω να σου πω…! Σήμερα η ενέργεια είναι διφορούμενη και σε πολλές φάσεις δεν θα μπορέσεις να καταλάβεις ότι υπάρχει ένα πέπλο που δεν σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα καθαρά… Θα εξιδανικεύσεις ανθρώπους που θα σου κάνουν νέες προτάσεις σήμερα, κι εκεί που πιστεύεις ότι έχεις αρπάξει την ευκαιρία, απλά την πάτησες!

Ζυγός
Θεωρίες, φιλοσοφίες και συζητήσεις που δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά σήμερα, Ζυγέ! Περίμενες να βρεθείς με ανθρώπους και να ανταλλάξεις απόψεις και ιδέες για να δεις άλλες οπτικές και να διαμορφώσεις άποψη (γιατί από μόνος σου δεν…). Μέσα όμως στις παρέες σου, θα καταλάβεις πως απλά περνάς καλά και το χρόνο σου διασκεδαστικά! Ό,τι έκανες και πριν δηλαδή! Η ανάγκη για μια πιο βαθιά επικοινωνία που σου εμπνέει η μέρα δεν βρίσκει αντίκρισμα και απογοητεύεσαι αρκετά…

Σκορπιός
Σήμερα η μέρα σε θέλει να έχεις μια ψυχολογία κάπως πιο ανάλαφρη. Αυτό βέβαια από μόνο του σε βάζει σε υποψίες πως κάτι δεν πηγαίνει καλά… Εκεί που είσαι καχύποπτος με κάτι που ακούς, περνά από το μυαλό σου το ενδεχόμενο να τα πράγματα να είναι όπως ακριβώς τα ακούς… Ή να μην υπάρχει πίσω κείμενο! Γενικά αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορείς να διακρίνεις κάποια πράγματα καθαρά, απλά δεν είσαι βέβαιος! Τώρα, και στα οικονομικά τα πράγματα δεν είναι εξίσου καθαρά! Βλέπεις πιθανές εξαπατήσεις σε συμβόλαια που πρόκειται να υπογραφούν! Μην το κρατήσεις για τον εαυτό σου!

Τοξότης
Εκεί που κάτι έχει τελειώσει στα συναισθηματικά σου, Τοξότη, θα εμφανιστεί σήμερα κάτι από το παρελθόν σου, κάποιο παλιό αίσθημα θα δώσει το παρόν και θα προσεγγίσει! Η αλήθεια είναι πως μέσα στην τόση απογοήτευση των τελευταίων ημερών, εσύ αυτό θα το δεις σαν ευκαιρία για να ξεκινήσει κάτι νέο και να ξεκολλήσει το μυαλό σου! Κι όμως αυτό είναι ίσως ένα μεγάλο λάθος που μπορεί να κάνεις… Γιατί κάτι που τελείωσε δεν μπορεί να συνεχιστεί εύκολα! Και η απογοήτευση μπορεί να μεγαλώσει αρκετά…

Αιγόκερως
Η μέρα έχει πολύ δυνατό το vibe της δουλειάς και των πραγμάτων της καθημερινότητας και σήμερα. Η αλήθεια είναι πως θέλεις να ασχοληθείς με νέα πράγματα και να κάνεις κάποια νέα ξεκινήματα που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της εργασίας σου. Κι ενώ η μέρα έχει αυτή την ενέργεια κι εσύ μπορεί να βλέπεις ευκαιρίες γύρω σου, θέλω να αφήσεις την παρορμητική σου φύση στην άκρη – όπως κάνεις συνήθως – και να μην πάρεις αποφάσεις σήμερα! Ειδικά αν οι ευκαιρίες σχετίζονται με άτομα που δεν τα ξέρεις το λιγότερο μια πενταετία!

Υδροχόος
Μέσα σε όλο αυτό το κομμάτι της καινοτομίας και της πρωτοπορίας που κουβαλάς πάνω σου, έχεις και το κομμάτι του επιχειρείν! Αλλά οι επιχειρήσεις και τα πλάνα που σε απασχολούν έχουν να κάνουν με καινοτόμα πράγματα και αντικείμενα, αναγνωρισμένα από άτομα υψηλότερης νοημοσύνης (ψωνάρα)! Σήμερα λοιπόν σκέφτεσαι να βάλεις σε εφαρμογή μια επενδυτική ιδέα που έχεις τον τελευταίο καιρό! Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός, και μάλιστα πολύ, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να την πατήσεις άσχημα… Κάποιος που ακούει τις ιδέες σου, δε σημαίνει ότι τις υποστηρίζει κιόλας!

Ιχθύες
Σήμερα η μέρα έχει ένα ψυχολογικό υπόβαθρο, Ιχθύ. Ενώ υπάρχει μια διάθεση καλή στην αρχή της μέρας, σταδιακά πιάνεσαι σε προβληματισμούς και σκέψεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια… «Μήπως με εκμεταλλεύονται οικονομικά;» «Ως πότε μπορώ να εκμεταλλεύομαι τις καταστάσεις προς όφελός μου, χωρίς να με πάρουν πρέφα;» Σήμερα μπορεί να στα σκάσει και να το παίξεις επαναστάτης, φωνάζοντας πως σκοπεύεις να φύγεις από το σπίτι και να μείνεις επιτέλους μόνος σου! Ναι… Καλό σαν ιδέα, αλλά δεν νομίζω να σου βγει! Θα απογοητευτείς σύντομα αν κάνεις σήμερα αυτό το βήμα, να το ξέρεις!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ