Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 16.06.2023

Σαν να πιάνεις τον εαυτό σου να είναι χαμένος μέσα στα πολλά πρέπει, Παρθένε…

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 16.06.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σκέφτεσαι το τι πρέπει να κάνεις, Κριέ! Τι υποχρεώσεις υπάρχουν που πρέπει να καλυφθούν και πώς θα προετοιμαστείς για τις επόμενες! Ενώ το πρόγραμμα δεν είναι το δυνατό σου κομμάτι, μέσα στη μέρα θα καταλάβεις πως κινείσαι με τον σκοπό αυτό! Μια κάποια πίεση δηλαδή, αλλά δε σε πειράζει γιατί είσαι ευδιάθετος, έχεις όρεξη για οτιδήποτε προκύψει (καταλαβαίνεις…) και δε διστάζεις να φλερτάρεις ή να ανταποκριθείς σε φλερτ, προκειμένου να κάνεις τη μέρα σου όμορφη!

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, θα χρειαστεί να τσεκάρεις τα οικονομικά σου! Όχι ότι έχεις παράπονο ή ότι δεν έχεις χρήμα στην καθημερινότητά σου, απλά θα χρειαστεί να οργανωθείς κάπως καλύτερα. Όλες αυτές οι εισροές χρειάζονται μια προσοχή για να μην πάρει το μυαλό σου αέρα! Επίσης, σήμερα δέχεσαι και φλερτ από άτομα που σχετίζονται με τον οικογενειακό σου περίγυρο… Αλλά σα να σε πιάνει μια σεμνοτυφία που πέφτει το άκυρο πιο γρήγορα κι από κεραυνό!

Δίδυμοι
Το σκηνικό αλλάζει, Δίδυμε, σήμερα. Η μέρα σε θέλει να έχεις μια κυκλοθυμία και μια διαφορά στη συμπεριφορά σου. Έχεις τη διάθεση να συζητήσεις πράγματα που σε ενοχλούν, να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν με μια πιο επεξηγηματική διάθεση από τη χτεσινή και να λήξεις οτιδήποτε σε ενοχλεί. Αυτό το κόνσεπτ σε κάνει να νιώθεις πιο ήρεμος εγκεφαλικά. Πρακτικά όμως, είναι σα να βάζεις κάποια όρια, και αυτό δεν είναι και το καλύτερό σου…

Καρκίνος
Η μέρα ξεκινά με μια διαδικασία περισυλλογής και σκέψεων, αλλά στην πορεία έχεις μια καλύτερη διάθεση! Ενώ αντιλαμβάνεσαι τι σε προβληματίζει, αποφασίζεις να το διαχειριστείς πιο πρακτικά, έντονα μεν συναισθηματικά αλλά με μικρές δόσεις λογικής και εκλάμψεων… Σα να λέμε ούτε κι εσύ ξέρεις τι γίνεται μέσα στο κεφάλι σου! Εναλλαγές, αλλά εσύ τη βρίσκεις την άκρη… Σε κάποιες φάσεις ίσως φανείς λίγο σκληρός με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό σου, αλλά για λίγο!

Λέων
Όλα μοιάζουν καλύτερα σήμερα, Λέοντα! Είσαι πιο χαλαρός, είπες αυτά που ήθελες να πεις, έδειξες ότι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και σήμερα θα την περάσεις κάπως πιο… ζάχαρη! Επικοινωνίες με φίλους, έξοδοι και νέες γνωριμίες ή και συναντήσεις με παλιότερες κατακτήσεις… Όχι πρώην! Παλιότερα φλερτ που δεν προχώρησαν για κάποιο λόγο… Σήμερα θα προχωρήσουν κάπως πιο αβίαστα, και αυτό το έχεις ανάγκη για να τονωθεί και λίγο η αυτοπεποίθησή σου! Μην κολλήσεις στα διάφορα ψυχολογικά που θα σου σκάσουν στο κεφάλι… Σήμερα η μέρα θέλει χαλάρωση και όχι «πρέπει» ή «δεν είναι σωστό»!

Παρθένος
Σαν να πιάνεις σήμερα τον εαυτό σου να είναι χαμένος μέσα στα πολλά πρέπει, Παρθένε… Οι υποχρεώσεις και οι εξυπηρετήσεις σε έχουν απομακρύνει από τους στόχους σου… Ξέρω δεν είσαι και τόσο φιλόδοξος (μωρέ είσαι αλλά προτιμάς το χαμηλό προφίλ), αλλά το γεγονός ότι παραμελείς τόσο έντονα τον τελευταίο καιρό τις επαγγελματικές σου βλέψεις είναι παράξενο… Σήμερα λοιπόν το σκηνικό αυτό θα αλλάξει, θα θυμηθείς τι είναι αυτό που θέλεις και θα το βάλεις κάτω ξανά, προκειμένου να προχωρήσεις! Θα βοηθήσει και την ψυχολογική σου κατάσταση να βελτιωθεί αρκετά!

Ζυγός
Έχεις την ανάγκη να δεις τα πράγματα θετικά, Ζυγέ. Οι προηγούμενες μέρες ήταν κάπως σκληρές μαζί σου και δεν μπορείς να το διαχειριστείς ψυχολογικά αυτό, παρόλο που έχουν περάσει και τα θέματα που προέκυψαν θεωρούνται λήξαντα! Σήμερα λοιπόν θα το παλέψεις μέσα σου να ξεφύγεις από αυτή την σκληρή επίγευση των προηγούμενων ημερών. Φλερτ θα υπάρχει στην ατμόσφαιρα και θα φαίνεται από τον τρόπο που θα επικοινωνείς με τα άτομα γύρω σου! Μπορεί να υπάρξουν παραπάνω ευθύνες ή μια πίεση για να τελειώσεις κάποια πράγματα σήμερα στη δουλειά, αλλά να ξέρεις πως δε θα σε ρίξει κάτι από αυτά! Είναι μέχρι να πάρεις μπρος!

Σκορπιός
Αν έχεις να κάνεις με διαχείριση οικονομικών, σήμερα θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την ψυχραιμία σου, Σκορπιέ… Γενικά η μέρα έχει έναν οικονομικό έλεγχο να αιωρείται στην ατμόσφαιρα, στο κομμάτι της δουλειάς! Δεν λέω ότι θα έρθει το ΣΔΟΕ, αλλά να είσαι έτοιμος να σου ζητήσει το αφεντικό σου παλιότερα οικονομικά αρχεία για να έχει κι εκείνο μια εικόνα! Επίσης και στο κομμάτι της σχέσης-συγκατοίκησης θα το έχεις αυτό. Απλά εδώ θέλεις να δεις εσύ τι γίνεται γιατί σα να αυξήθηκαν τα έξοδα τελευταία…

Τοξότης
Μέσα στο κομμάτι των συνεργασιών σου επιλέγεις να είσαι πάντα θετικός και αισιόδοξος, Τοξότη. Το βασικό μειονέκτημα είναι πως συνήθως είσαι και αναξιόπιστος, καθώς είσαι λίγο της τελευταίας στιγμής… Σήμερα θα πάρεις μια μικρή γεύση από αυτό το κομμάτι κι εσύ, καθώς υπάρχουν υποχρεώσεις που τρέχουν στο σπίτι, κι εσύ θα καθυστερήσεις λόγω… συναδέλφων! Στο κομμάτι της σχέσης, για σένα που έχεις, θα γίνουν κάποιες συζητήσεις που θα σε κάνουν να ξανασκεφτείς τα συναισθήματά σου… Για σένα που είσαι ελεύθερος, θα θυμηθείς τα παλιά για λίγο και μετά όλα καλά!

Αιγόκερως
«Σήμερα πρέπει να σοβαρευτώ και να ασχοληθώ με τη δουλειά»! Αυτή είναι η φράση με την οποία ξεκινάς τη μέρα σου, Αιγόκερε! Όχι ότι διαφέρει από τις προηγούμενες μέρες σε γενικές γραμμές, απλά σήμερα αντιλαμβάνεσαι πως έχεις παρεκκλίνει, γιατί δεν δούλευες τις προηγούμενες μέρες δεκάωρα… Οπότε σήμερα το πρόγραμμα έχει δουλειά, κάποιες εξυπηρετήσεις σε πολύ δικούς σου ανθρώπους και γενικά εργασιοθεραπεία! Αν έχεις κατοικίδιο, καλό θα είναι να του αφιερώσεις λίγο χρόνο και να το προσέξεις!

Υδροχόος
Φίλοι που έχεις να μιλήσεις καιρό θα σε πάρουν σήμερα τηλέφωνο, Υδροχόε! Το ότι δεν έχετε μιλήσει τον τελευταίο καιρό δε σημαίνει πως δεν είστε φίλοι (αν και παίζει να το έχεις σκεφτεί)… Επικοινωνία λοιπόν με σκοπό την έξοδο και τη διασκέδαση έχει η μέρα! Μια μέρα θετική, με διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες! Ναι, μπορεί να μην το έχεις και πολύ σήμερα σαν κόνσεπτ στο μυαλό σου, αλλά θα συμβεί! Και θα σου κάνει και καλό, αλλά θα το αντιληφθείς τις επόμενες μέρες!

Ιχθύες
Η αλήθεια είναι, Ιχθύ, πως χρειάζεται να ασχοληθείς με το σπίτι σου σήμερα… Κι εσύ αυτό το μουντ αντιλαμβάνεσαι από το πρωί ακόμα, αλλά όσο πας και το αποφεύγεις! Θέλεις να γυρίσεις από τη δουλειά και σαπίσεις, αλλά δε γίνεται… Υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν. Όχι τόσο οικονομικές όσο είναι το καθάρισμα και τα συναφή, γιατί σε βλέπω σύντομα για το υγειονομικό… Η μέρα πάντως ενδείκνυται για καθάρισμα αλλά και ξεσκαρτάρισμα! Θα μπουστάρει και την ψυχολογία σου!

@athensvoiceofficial

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις απο την @Aggeliki Manousaki 11/6 εώς 17/6 #ζωδια #zwdia #zwdiagreece #μανουσακη #manousaki #athensvoice

♬ πρωτότυπος ήχος - AthensVoice
@athensvoiceofficial

ΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤ 2 απο προβλέψεις εβδομάδας @Aggeliki Manousaki #ζωδια #zwdia #zwdiagreece #μανουσακη #manousaki #athensvoice

♬ πρωτότυπος ήχος - AthensVoice

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ