Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 15.06.2023

Δίδυμε, θέλεις να τα βγάλεις αφιλτράριστα από μέσα σου, ακριβώς όπως τα αντιλαμβάνεται το κεφάλι σου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 15.06.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Αυτά τα χτεσινά έξοδα, τα αχρείαστα και τα εντελώς ξαφνικά, σήμερα σε προσγειώνουν κάπως απότομα στην πραγματικότητα και θα συνειδητοποιήσεις τι έκανες, Κριέ! Τα ξεσπάσματα έχουν και κάποιες συνέπειες… Είμαστε στα μέσα του μήνα, αλλά ίσως να ζοριστείς οικονομικά, καθώς σήμερα θα δεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό κάπως μειωμένο! Η αισιοδοξία δε θα λείψει, καθώς θα βρεις την άκρη, απλά προσπάθησε να μην βασίσεις τα πάντα πάνω στην ελπίδα σου πως κάτι θα γίνει… Γιατί σήμερα έχεις ένα τέτοιο μουντ!

Ταύρος
Και ο κύκλος συνεχίζεται, αλλά λίγο διαφορετικά σήμερα, Ταύρε. Σήμερα έχεις τη διάθεση να διαχειριστείς αυτό που νιώθεις και να το εκφράσεις πιο εύκολα στους γύρω σου. Μπορεί αρχικά να βγει με κάποια ένταση, σταδιακά όμως και μόλις δεις ότι σε ακούν, θα ηρεμήσεις κι εσύ και θα εξηγήσεις και γιατί είσαι κάπως απότομος και γιατί μπορεί να χρειάζεσαι λίγο την απομόνωση μέσα στη μέρα! Γενικά σήμερα είσαι σε μια αρκετά καλύτερη κατάσταση ψυχολογικά!

Δίδυμοι
Θέλεις τόσο πολύ να μιλήσεις και να πεις σε κάθε έναν που σε έχει στενοχωρήσει, πληγώσει, προδώσει για το πώς νιώθεις… Σε πρώτο επίπεδο, σήμερα θέλεις να τα βγάλεις αφιλτράριστα από μέσα σου, ακριβώς όπως τα αντιλαμβάνεται το κεφάλι σου! Σε ένα δεύτερο επίπεδο όμως, ξέρεις πως αυτό δε συνάδει με την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα, ακόμα και τον τελευταίο καιρό που είσαι κάπως… Πες τα ρε παιδί μου, αλλά όχι σαν ούγκανος! Εδώ χρειάζεται το επιχείρημα και η λογική εξήγηση, κι ας μην είσαι σε θέση να το κάνεις από την αρχή… Θα χάσεις το δίκιο σου, κι ας μη το βλέπεις!

Καρκίνος
Χτες η συμπεριφορά σου δεν ήταν και η καλύτερη μάλλον με τους φίλους σου, Καρκίνε… Είναι που είναι λίγοι, κι εσύ με τον τρόπο σου και τη συμπεριφορά σου είναι σα να μη θέλεις να τους κρατήσεις! Να θυμάσαι ότι δεν είσαι η μαμά τους… Φίλος είσαι! Σήμερα λοιπόν, έχεις την ευκαιρία, αλλά και τη διάθεση να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου σχετικά με τα χτεσινά σου καμώματα, και να ζητήσεις κι ένα συγγνώμη που φέρθηκες σαν… μην πω! Παραδέξου τις αδυναμίες σου και μην το παίζεις σκληρός! Έλα σε παρακαλώ!

Λέων
Έλα κι ήρθε η μέρα που θα ξαλαφρώσεις, Λέοντα! Η μέρα σε θέλει να σκέφτεσαι το τι πρέπει να γίνει και πώς θα χρειαστεί να οργανωθείς προκειμένου να κάνεις επιτέλους αυτό το παρακάτω βήμα και ησυχάσεις κι εσύ αλλά κι εμείς από το ντράμα σου σε όλες τις συζητήσεις! Σήμερα σα να είσαι αποφασισμένος να μιλήσεις και να ξεκαθαρίσεις πολλά πράγματα και μέσα σου, αλλά κυρίως με τους γύρω σου! Κι ας χαλάσουν και κάποιες σχέσεις… Δεν είναι και τόσο πρόβλημά σου, και φαίνεται να το αντιλαμβάνεσαι σήμερα αυτό!

Παρθένος
Είναι από αυτές τις μέρες η σημερινή, Παρθένε, που θέλεις να δεις τα πράγματα λίγο πιο θετικά! Που θα νιώσεις μια άνεση για να ασχοληθείς λίγο με τη δική σου ψυχολογία, ώστε να μπουστάρεις μουντ σου και να χαλαρώσεις! Αν αυτό προϋποθέτει να μιλήσεις και να μοιραστείς συναισθήματα, σήμερα είναι μια καλή μέρα να το κάνεις! Γιατί ξέρεις τι συμβαίνει μέσα σου και τι θέλεις να αλλάξει προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση!

Ζυγός
Γενικά το κλίμα και σήμερα παίζει σε παρόμοια φάση με χτες, Ζυγέ… Κάπως περίεργη ψυχολογία, ένα βαρύ μουντ – όχι το ίδιο με χτες βέβαια – και μια επιθυμία να μιλήσεις… Δεν ξέρω αν θα τα πεις όπως συνήθως (ευγενικά, σε χαμηλούς τόνους ή με μπηχτές και σχόλιο σε τρίτους – γιατί τέτοιος είσαι) ή αν σήμερα θα μιλήσεις σταράτα και κατάμουτρα στα άτομα που έχεις κρατημένα πολλά… Περίεργο συναίσθημα σε βασανίζει κι έχεις την ελπίδα πως κάτι θα συμβεί στη δουλειά και δεν θα χρειαστεί να το κάνεις αυτό…

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, ίσως ήρθε η ώρα να μιλήσεις! Να μιλήσεις στη σχέση σου για το πώς νιώθεις και τι πιστεύεις ότι συμβαίνει; Να μιλήσεις στους συναδέλφους και να τους δώσεις να καταλάβουν ότι επειδή δεν μιλάς δεν σημαίνει ότι δεν ξέρεις και τι σου γίνεται; Ένα τέτοιο κλίμα επικρατεί! Κι εσύ νιώθεις έτοιμος να το κάνεις και να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα! Μην την πατήσεις στην περίπτωση που δεις πως όλα πηγαίνουν πιο χαλαρά σήμερα και κάνεις πίσω… Γιατί εκεί την πάτησες και η ευθύνη είναι όλη δική σου!

Τοξότης
Σήμερα θα μιλήσεις επιτέλους; Θα πεις τι σε ενοχλεί στη δουλειά; Τι παράπονα έχεις από τους συναδέλφους; Γιατί το έχεις αυτό το μουντ, Τοξότη και είναι μια καλή ευκαιρία να τα πεις – χωρίς να κάνεις χαμό – και να δείξεις πως δε φοβάσαι να διεκδικήσεις και να υπερασπιστείς τον εαυτό σου! Μπορεί να είσαι ο θετικός, ο ήρεμος και αυτός που θα βρει τη λύση χωρίς να δείξει ότι βασανίζεται, αλλά όλοι έχουμε και την άλλη πλευρά από αυτή που δείχνουμε στους γύρω μας…

Αιγόκερως
Σήμερα συνεχίζεις να βλέπεις τα πράγματα για το πλάνο που έχεις κατά νου λίγο πιο αισιόδοξα, Αιγόκερε! Σα να πιστεύεις πως όλα θα γίνουν με έναν τρόπο μαγικό και δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσεις περισσότερο… Αλλά το έχει η μοίρα σου, όσο και να θες να γίνουν τα πράγματα εύκολα για μια φορά, να χρειάζεται παραπάνω προσπάθεια! Γιατί αυτό να είναι διαφορετικό και μάλιστα σήμερα; Το σημαντικό είναι πως σήμερα είσαι ανάμεσα σε αυτή την αισιοδοξία και την πραγματικότητα, οπότε μπορεί να δεις και λίγο πιο στη μέση την κατάσταση! Ίσα ίσα να μην απογοητευτείς δηλαδή!

Υδροχόος
Η ηρεμία του σπιτιού σου, Υδροχόε, είναι και σήμερα το βασικό σου καταφύγιο! Η ηρεμία που χρειάζεσαι για να μπορέσεις να επανέλθεις και να είσαι το ίδιο δυναμικός, είναι ένας βασικός λόγος που και σήμερα θέλεις να γυρίσεις σπίτι μετά τη δουλειά, να τσατάρεις λίγο με τα φιλαράκια για να έχεις ένα χαλαρό απογευματάκι, αλλά και να βρεις το άτομο που θα ανοιχτείς και να πεις όλα όσα δε λες αυτόν τον καιρό! Γιατί θες να τα πεις! Το θέμα είναι δεν ξέρεις πού…

Ιχθύες
Ιχθύ, σήμερα θέλω να είσαι ψύχραιμος με τους γείτονές σου… Μπορεί να είναι περίεργοι, παράξενοι και δεν ξέρω ‘γω τι άλλο, αλλά κι εσύ δεν πας πίσω! Δεν χρειάζεται να πεις πράγματα παραπάνω από αυτά που πρέπει ούτε να ξεκινήσεις καβγάδες! Γενικά επειδή σήμερα μπορεί να ακούσεις πράγματα και παράπονα που δεν ευσταθούν, δεν χρειάζεται να ξεκινήσεις ολόκληρο θέμα προκειμένου να αποδείξεις το αντίθετο από αυτά που σου λένε… Ψύχραιμα!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ