Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 03.06.2023

Η μέρα έχει ένα περίεργο βάρος, Αιγόκερε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 03.06.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Ναι, το αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να δεις τα πράγματα λίγο πιο αισιόδοξα και ήρεμα, γιατί τα νεύρα σου δεν είναι το πιο χρήσιμο μέσο, Κριέ! Το θέμα είναι πως από τη μία, ναι, η αισιοδοξία είναι χρήσιμη και από την άλλη μόνος σου περιορίζεις τον εαυτό σου και του επιβάλλεις να μην αντιδρά διαφορετικά πέρα από τους τρόπους που ήδη ξέρεις! Ναι, θέλεις να φλερτάρεις και να κάνεις κάτι πιο σταθερό, αλλά άμα κάνεις σαν ούγκανος, δεν το κόβω…

Ταύρος
Ταύρε, αυτά που θα αρχίσουν να σε απασχολούν σήμερα θα έχουν να κάνουν με θέματα οικονομικής φύσης! Κάποια χρήματα που σκέφτεσαι ίσως να επενδύσεις σε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα; Το γεγονός ότι θα χρειαστεί να κάνεις έναν επαναπρογραμματισμό της οικονομικής διαχείρισης για να βγει πιο άνετα ο μήνας; Θα το δεις! Επίσης, είναι και μια μέρα που ό,τι ασχοληθείς θα έχει σημαντικό αντίκτυπο και στην ψυχολογία σου! Οπότε άκου, πρόσεχε και μη μιλάς αν δεν είσαι σίγουρος!

Δίδυμοι:
Εσύ πάλι, Δίδυμε, μέσα στην όλη αναμπουμπούλα που επικρατεί γύρω σου, αποφασίζεις αυτές τις μέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με το κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών! Έχεις τη διάθεση να προφέρεις αλλά και να διεκδικήσεις όλα αυτά που θέλεις! Η μέρα έχει ένα θετικό πρόσημο για σένα, αρκεί να σεβαστείς τα όρια των άλλων και να μην υπερβαίνεις τα εσκαμμένα!

Καρκίνος
Το γεγονός ότι κινητοποιείσαι τις τελευταίες μέρες και αξιοποιείς κάθε ευκαιρία για να βγάλεις παραπάνω χρήμα, το βλέπω! Το γεγονός ότι στην καθημερινότητά σου και στο κομμάτι της δουλειάς σου πιο συγκεκριμένα, κάνεις περισσότερα από όσα περνούν από τα χέρια σου μέσα στο οχτάωρο, δε μπορούν να το δουν οι άλλοι γύρω σου στη δουλειά όμως, και αυτό σε κάνει κάπως… έξαλλο! Ωστόσο, περνάς καλά γιατί έχεις και τα τυχερά σου… Μην το αρνείσαι!!!

Λέων
Εσύ, Λέοντα, θέλεις να ξεκινήσεις κάτι νέο! Είναι καιρός που το σκέφτεσαι αλλά τα πράγματα μέχρι στιγμής δεν έχουν έρθει ευνοϊκά για να μπορέσεις να το βάλεις στο πρόγραμμα! Σήμερα λοιπόν, έχεις τη διάθεση να κάνεις πάλι κάποιες κινήσεις και να ελέγξεις εκ νέου αν αξίζει να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό! Μέσα σου τρώγεσαι γιατί θέλεις να το δεις να πετυχαίνει πριν καν το ξεκινήσεις! Και σε όλο αυτό βοηθά και η κρυφή νότα αισιοδοξίας που νιώθεις ακόμα πιο έντονα τον τελευταίο καιρό!

Παρθένος
Τα όρια είναι το συνηθισμένο σου, Παρθένε! Το γεγονός ότι σήμερα σα να σε δυσκολεύει το γεγονός ότι πρέπει να τα σεβαστείς είναι η τάση της ημέρας! Κάτι θέλεις να κάνεις επίσης με το σπίτι σου (για γενική σε κόβω)! Έχεις τη διάθεση και για να φλερτάρεις αλλά και για να ανοίξεις τον κύκλο των φίλων σου σήμερα! Γενικά η μέρα δεν είναι ιδιαίτερα ζόρικη σήμερα, πέρα από το κομμάτι των ορίων! Σα να θέλεις να σπάσεις δεσμά, που δυστυχώς δεν σπάνε εύκολα…

Ζυγός
Η μέρα σου έχει να κάνει πολύ με αυτά που σκέφτεσαι, Ζυγέ! Έχεις όλο ιδέες και βρίσκεις τρόπους για να κάνεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα και ήρεμα! Τις εντάσεις δεν τις θες καθόλου, το ξέρουμε αυτό! Το γεγονός όμως ότι αυτό θα πρέπει με κάποιο τρόπο να το βάλεις μέσα στην καθημερινότητά σου είναι ένα πρόβλημα… Γιατί οι γύρω σου δε μπορούν να ακολουθήσουν τον δικό σου «πολιτισμό»! Άρα σήμερα είναι πιθανό να βρεθείς στη μέση κι εκεί που θα πας να λύσεις καταστάσεις, να βρεθείς ο φταίχτης!

Σκορπιός
Με τον ανταγωνισμό να είναι πλέον μέρος της καθημερινότητάς σου στη δουλειά, σήμερα Σκορπιέ θα χρειαστεί να αποφασίσεις αν αξίζει να συνεχίσεις και να τρώγεσαι με τον εαυτό σου ή αν θα χρειαστεί να βρεις μια νέα πηγή εισοδήματος! Φυσικά, αυτό το δίλημμα θα σε κάνει να προβληματιστείς για το πώς θα φανεί στους άλλους η όποια απόφαση πάρεις! Βέβαια, μέσα σου σα να έχεις ξεκαθαρίσει ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις σου! Απλά μια επιβεβαίωση θα σου έλυνε τα χέρια…

Τοξότης
Δεν ξέρω τι θέλεις να πετύχεις σήμερα, Τοξότη… Φαίνεσαι αποφασισμένος να κάνεις πολλά προκειμένου να γίνουν κάποια πράγματα όπως τα θέλεις! Και δεν το εννοώ με την κακή έννοια! Νιώθεις μια έντονη ενέργεια μέσα σου να κάνεις διάφορα που θα φέρουν ίσως στην επιφάνεια ένα μέρος του παλιού, αισιόδοξου Τοξότη που ξέρουν όλοι! Έχεις και τη διάθεση να φλερτάρεις και να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει… Στα οικονομικά έχε λίγο το νου σου! Και μην αγνοείς τις υποχρεώσεις σου!

Αιγόκερως
Η μέρα έχει ένα περίεργο βάρος, Αιγόκερε… Χρειάζεται να δεις τι θέλεις και τι δε θέλεις στη ζωή σου! Η διαδικασία που έχεις μπει εδώ και καιρό και ξεσκαρτάρεις διάφορους τομείς της ζωής σου αναλόγως με το αν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ή όχι, παραμένει σταθερό κριτήριο! Από την άλλη έχεις μια ρομαντική διάθεση για το αμόρε αλλά και μια διάθεση να βγεις και να περάσεις καλά… Με πιάνεις, πιστεύω!

Υδροχόος
Η μέρα σε θέλει με έντονο συναίσθημα να ασχοληθείς με τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους, τους φίλους σου, Υδροχόε! Η ανάγκη που έχεις να υπερασπιστείς τα άτομα που υφίστανται και βιώνουν την αδικία, θα σε κάνει το άτομο που θα βγάλει το φίδι από την τρύπα ξανά! Να ξέρεις πως αν αυτό το κάνεις στη δουλειά σου, διακινδυνεύεις το εισόδημά σου, καθώς δε σε κόβω να κρατήσεις και πολύ το στόμα σου κλειστό!Σε κόβω κάπως πιο δραστήριο στα γκομνενικά σου σήμερα ε…

Ιχθύες
Η εντύπωση πως κάποιες υποχρεώσεις σε κρατάνε αιχμάλωτο σε μια κατάσταση, Ιχθύ, είναι ένα κομμάτι της υπερβολής που σε δέρνει! Από τη μία πλευρά θέλεις να κάνεις το χρόνο σου πιο δημιουργικό, εποικοδομητικό και με περισσότερα στοιχεία του χαρακτήρα σου, από την άλλη όμως υπάρχουν υποχρεώσεις καθημερινές που θα χρειαστεί να τις τακτοποιήσεις σήμερα, αλλιώς θα μαζευτούν και μετά θα τρέχεις και δε θα φτάνεις!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ