Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 01.06.2023

Ακόμα δεν έχεις καθαρίσει με το παρελθόν, Παρθένε…

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 01.06.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σκέψεις κάνεις σήμερα, Κριέ! Υπάρχουν πράγματα που σκέφτεσαι και σου δημιουργούνται ή κα ξυπνούν ακόμα συναισθήματα, βαθιά, σκοτεινά και περίεργα! Ξυπνούν ανασφάλειες μέσα σου και αντιδράς με έναν τρόπο πολύ παρορμητικό! Θα προσπαθήσεις να το «ξορκίσεις» μέσα από συζητήσεις με φίλους σου, μπας και σε βοηθήσουν κι εκείνοι! Θέλει μια προσοχή καθώς μέσα στον χαμό μπορεί να σου προκύψουν έξοδα από το σπίτι!

Ταύρος
Θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες που έχουν να κάνουν με το αμόρε, Ταύρε, ειδικά αν μένετε μαζί! Υπάρχουν μικροεντάσεις που προέκυψαν από κάποια συζήτηση; Από κάποια διαφωνία που κουκουλώθηκε; Σήμερα μπορείς να κάνεις μια καλή και να υποχωρήσεις (άσχετα που δεν το κάνεις ποτέ) για να βρεθεί μια λύση, χωρίς όμως να κάνεις κάποια έκπτωση στα θέλω σου… Πρόσεξε πώς θα πεις αυτά που σε ενόχλησαν… Μην κάνεις χειρότερη την κατάσταση!

Δίδυμοι
Ήρθε η ώρα να προσγειωθείς στην πραγματικότητα ξανά, Δίδυμε. Σήμερα θα έχεις να αντιμετωπίσεις την πεζή πραγματικότητα, που μέχρι χτες κρατούσες σε απόσταση μέσα από την καλλιτεχνική πινελιά που της έδινες! Η αλήθεια είναι πως το χρειάζεσαι σήμερα! Συναισθήματα από το παρελθόν σε πληγώνουν ακόμα, καθώς δε μπορείς να καταλάβεις το γιατί. Από την άλλη, θα έχεις την ευκαιρία να αντιληφθείς τι παίζει, αρκεί να ασχοληθείς σοβαρά και να μη τα παρατήσεις στην πρώτη έκλαμψη χαράς ή ενθουσιασμού που θα σου σκάσει…

Καρκίνος
Σε πιάνουν διάφορα ψυχολογικά-συναισθηματικά σήμερα, Καρκίνε! Κι ενώ θέλεις να τα βγάλεις από μέσα σου και να τα πεις, ίσως προτιμήσεις να ακολουθήσεις έναν πιο καλλιτεχνικό τρόπο έκφρασης. Έχεις δημιουργικότητα που ξυπνά σήμερα και θα μπορέσεις να εκφραστείς πιο άνετα έτσι! Επίσης, θέλει λίγη προσοχή στα οικονομικά σου σήμερα, καθώς μπορεί να κάνεις αχρείαστα έξοδα!

Λέων
Η μέρα σε θέλει φορτισμένο συναισθηματικά, Λέοντα. Έχεις μια νευρικότητα και μια κυκλοθυμία. Δε μπορεί να καταλάβει κανείς γύρω σου τι μπορεί να συμβαίνει μέσα σου, καθώς κι εσύ δεν είσαι σε θέση να το συζητήσεις ψύχραιμα… Ενώ δεν είσαι άτομο με μνησικακία, σήμερα παίζει πολύ έντονα να βγάλεις μια κάποια χολή (με υπεροψία και ειρωνεία όμως, όχι τύπου πλέμπα) και θα δείξεις στα άτομα που σε ενόχλησαν το πώς νιώθεις! Σνομπ θα φανείς και όχι ενοχλημένος, να ξέρεις!

Παρθένος
Ακόμα δεν έχεις καθαρίσει με το παρελθόν, Παρθένε… Υπάρχουν ακόμα πράγματα που σε ενοχλούν, που τα νιώθεις σαν αγκάθι μέσα σου και σήμερα αποφασίζεις να τα επεξεργαστείς ΞΑΝΑ! Κουραστικό όσο δε φαντάζεσαι, γιατί θα πρέπει οι δικοί σου να ακούσουν ΞΑΝΑ τα ίδια πράγματα, ΞΑΝΑ τα ίδια παράπονα, ΞΑΝΑ τις ίδιες αποφάσεις… Ήμαρτον! Αν σοβαρευτείς όμως, θα δεις πως σήμερα θα μπορέσεις να τηρήσεις αυτές τις αποφάσεις και θα φερθείς πολύ πιο ώριμα!

Ζυγός
Ζυγέ, σήμερα ίσως είναι από τις ελάχιστες φορές που θα υψώσεις το ανάστημά σου και θα δείξεις πως υπάρχουν όρια! Παίζει πάνω σε συζητήσεις που θα συμμετάσχεις να ακούσεις πράγματα που θα θίξουν τις αρχές και τις αξίες σου! αξιοθαύμαστο ότι θα αντιδράσεις, για τα δεδομένα σου! Από την άλλη, σήμερα θα έχεις μια ευκαιρία να κάνεις μια συνεργασία με φίλους και να ενισχύσεις τα οικονομικά σου! Αρχικά μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες, αλλά αν το οργανώσετε σωστά, θα αποδώσει!

Σκορπιός
Η ενέργειά σου ταυτίζεται πλήρως με το vibe της μέρας, Σκορπιέ! Νιώθεις πως τα πράγματα χρειάζεται να τακτοποιηθούν προκειμένου να έχεις μια ηρεμία ψυχική και συναισθηματική! Και αυτό θα κάνεις! Απλά θα χρειαστεί να το κάνεις μόνος σου, γιατί αν θα γίνει στη δουλεία και θα χρειαστεί να εμπλακούν συνάδελφοι στη δουλειά, δε θα πάει καλά αυτό… Σήμερα θα έχεις και μια ευκαιρία να επεκταθείς στις συνεργασίες σου! Θα έχεις όφελος από εκεί!

Τοξότης
Ναι, είναι κουραστικό αλλά όπως και να το κάνουμε, δεν περνάς καλά, Τοξότη! Συνήθως τη σκαπουλάρεις, αλλά μέχρι να φτάσεις εκεί, περνάς δια πυρός και σιδήρου τον τελευταίο καιρό… Ναι είναι μανίκι! Κι ενώ δε σου ταιριάζει καθόλου, σήμερα θα θελήσεις να απομονωθείς και να περιοριστείς στα πολύ απαραίτητα σε ό,τι έχει να κάνει με τους γύρω… Δεν είναι και η καλύτερη μέρα για κοινωνικότητες, αλλά θα κάνεις καλή δουλειά αν ασχοληθείς με το μέσα σου!

Αιγόκερως
Νομίζω πως ήρθε η ώρα να παραμερίσεις για λίγο τη δουλειά, ή τουλάχιστον να τελειώσεις νωρίς σήμερα και να βγεις έξω! Έχεις κι εσύ τη διάθεση να βρεθείς με φίλους, Αιγόκερε! Κι εκείνοι σε ζητούν και θέλουν να τα πείτε, καθώς με αρκετούς από την παρέα έχεις να βρεθείς καιρό! Εκμεταλλεύσου τη μέρα και πιες ένα ποτό με φίλους! Τώρα, στο κομμάτι των οικονομικών μπορεί να έχεις μια ευκαιρία που θα σου φανεί δύσκολη στην αρχή… Για εξέτασέ την όμως καλύτερα και σκέψου την!

Υδροχόος
Σήμερα στη δουλειά θα χρειαστεί να είσαι ψύχραιμος και να μην έχεις πολλές αντιδράσεις, Υδροχόε… Ξέρω δε μπορείς! Το θέμα είναι όμως πως σήμερα οι αντιδράσεις σου δεν είναι και οι πιο ήρεμες… Έχεις μια ένταση, μια παρορμητικότητα και μια ευκολία στο να απαντάς σε αυτά που ακούς, χωρίς όμως να συνειδητοποιείς ποιον έχεις απέναντί σου! επομένως, ενώ μπορείς να διοχετεύσεις την ενέργειά σου παραγωγικά στη δουλειά, θα προτιμήσεις να αναλωθείς σε συζητήσεις-καβγάδες για να βάλεις ήδη υπάρχοντα όρια…

Ιχθύες
Θα χρειαστεί να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα σήμερα, Ιχθύ! Ξέρω, δεν το θες καθόλου και δεν το μπορείς και καθόλου, αλλά τα δεδομένα θα απαιτήσουν την προσοχή σου! Το γεγονός ότι αντιδράς σε φιλοσοφικά ζητήματα που θέτεις εσύ ο ίδιος είναι κάτι που εξακολουθεί να σε κρατά μακριά από τον κόσμο μας! Έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις, να δώσεις την προσοχή σου αλλού και όχι εκεί που πρέπει! Μπορείς να κάνεις θετικές σκέψεις σήμερα και να επανέλθεις στο τώρα χωρίς γκρίνιες;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ