Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 16.04.2023

Δίδυμε, Πάσχα μεν, αλλά το μυαλό σου ταξιδεύει στο πώς θα εφαρμόσεις ιδέες και νέα κόνσεπτ στη δουλειά

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Κυριακής 16.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, σήμερα στο οικογενειακό τραπέζι θα έχεις την αίσθηση πως είσαι το θέμα συζήτησης. Φέρνεις τα πλάνα σου, για να τα μοιραστείς με την οικογένεια, όμως σύντομα θα καταλάβεις πως υπάρχει κριτική διάθεση. Κάνε κράτει σε αυτά που θα πεις. Καλό θα ήταν να κρατήσεις κάποια πράγματα για σένα για να φάτε και με ηρεμία…

Ταύρος
Σήμερα ανοίγεσαι, Ταύρε. Γίνεσαι κοινωνικός (μπορεί επειδή θα έρθεις σε επαφή με τα σόγια), θα βρεθείς με φίλους και θα κάνεις πολλές συζητήσεις που θα φέρουν στην επιφάνεια πράγματα. Κάτι θα μάθεις σήμερα που μέχρι στιγμής δεν σου είχαν πει. Φαίνεται να είναι καλό νέο, μην ταράζεσαι!

Δίδυμοι
Το κομμάτι της δουλειάς σου χρειάζεται μια ανανέωση. Σήμερα. Πάσχα μεν, αλλά το μυαλό σου ταξιδεύει στο πώς θα εφαρμόσεις ιδέες και νέα κόνσεπτ στη δουλειά σου και πώς θα εξελίξεις την καριέρα σου! Το καλό είναι πως θα το καταφέρεις, αν και δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις κάπως. Καλά νέα στα οικονομικά παίζουν!

Καρκίνος
Σήμερα είναι η καλύτερή σου, Καρκίνε. Η οικογένεια μαζεμένη γύρω από ένα τραπέζι να μιλάτε και να ανταλλάσσετε απόψεις. Αν παραμείνει έτσι, θα είναι μια όμορφη μέρα. Αν πάλι εξελιχθεί σε κλασσικό οικογενειακό τραπέζωμα, προσπάθησε να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά, σε παρακαλώ!

Λέων
Τα οικονομικά σου είναι συχνά τον τελευταίο καιρό πηγή άγχους, Λέοντα! Σήμερα, από τη μια δεν ξέρεις πώς να ηρεμήσεις, από την άλλη όμως έχεις ένα ατού να λειτουργήσεις κάπως «μυστικά» και να δεις το φως στην άκρη του ορίζοντα! Κάνεις πλάνα για τις επόμενες μέρες και καλό θα ήταν να μην τα κοινοποιήσεις (αυτό εννοώ μυστικά)!

Παρθένος
Υπάρχει μια αίσθηση πως χρειάζεσαι μια πινελιά φαντασίας και κάτι το διαφορετικό (πέρα από την πραγματικότητα), για να δώσεις μια άλλη αίσθηση στο κομμάτι της σχέσης σου. Σα να θέλεις να κάνεις ένα βήμα κι εσύ για να δείξεις το ενδιαφέρον σου στο αμόρε… Κάν’ το μωρέ πια!

Ζυγός
Σήμερα η καθημερινότητά σου έρχεται να αλλάξει κάπως, Ζυγέ. Το οικογενειακό τραπέζι θα μονοπωλήσει την κατάσταση, όπως επίσης και αργότερα οι επαφές με φίλους και γνωστούς, που θα δώσουν μια χαρούμενη νότα στο Πάσχα.

Σκορπιός
Σήμερα το κλίμα χαλαρώνει κάπως, Σκορπιέ. Έχεις την αίσθηση πως υπάρχει μια ένταση γύρω σου, όμως αυτή την ένταση εσύ τη μετατρέπεις σε μια ευκαιρία να γίνουν συζητήσεις που θα καταλήξουν σε όμορφα συμπεράσματα και θα φωτιστούν άγνωστα σημεία. Αυτό σου αρέσει, οπότε σήμερα θα περάσεις καλά!

Τοξότης
Ετοιμάζεσαι να βρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου σήμερα για να μπορέσεις να κάνεις την ανάλυση των πληροφοριών που έχεις συγκεντρώσει τις προηγούμενες μέρες. Αυτό θα σου δώσει και μια διέξοδο στο πώς μπορείς να διασκεδάσεις με δικούς σου ανθρώπους, που σε καταλαβαίνουν και νιώθουν.

Αιγόκερως
Σήμερα αναγκάζεσαι να μιλήσεις, Αιγόκερε. Το θέλει η μέρα να είσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που θα μπορεί να σου δημιουργούν ένταση και να θέλεις να σηκωθείς να φύγεις. Από την άλλη, είναι μια καλή ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που είχες κάποια παρεξήγηση και να τη λύσεις.

Υδροχόος
Κάπως τα οικονομικά και τα θέματα της καθημερινότητας βρίσκουν μια γέφυρα επικοινωνίας στο κεφάλι σου σήμερα, Υδροχόε. Βρίσκεις λύσεις και διεξόδους για να μπορέσεις να καταφέρεις αυτά που σκέφτεσαι. Νιώθεις δημιουργικός και αυτό σου φτιάχνει τη διάθεση σήμερα!

Ιχθύς
Κάπως σα να ακροβατείς ανάμεσα σε φαντασία και πραγματικότητα, Ιχθύ. Καλά, συνηθισμένος είσαι σε αυτό, απλά σήμερα αυτό κάπως σε προβληματίζει… Δεν ξέρεις αν πρέπει να παραμείνεις στην φαντασία και να είσαι ήρεμος ή να προσγειωθείς και να ασχοληθείς με τα προβλήματα που σε απασχολούν... Μάντεψε τι θα συμβεί!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ