Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 11.04.2023

Καρκίνε, η σχέση σου και οι φίλοι σου είναι το επίκεντρο

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τρίτης 11.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, η καριέρα και η δουλειά σήμερα θέλουν την προσοχή σου. Χρειάζεται να προσπαθήσεις λίγο παραπάνω. Η χαλάρωση μπορεί να περιμένει λίγο ακόμα. Σήμερα οι απαιτήσεις θα είναι υψηλές, κυρίως οι δικές σου από τον ίδιο σου τον εαυτό! Έχεις το δυναμικό να ανταπεξέλθεις. Απλά μη γίνεις για άλλη μια φορά υπερβολικός!

Ταύρος
Νιώθεις καλά και όμορφα, Ταύρε σήμερα. Θέλεις να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Πρόσεχε μην το παρακάνεις με τα έξοδα σήμερα και χαλάσεις την όμορφη διάθεσή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανό να σου τεθούν διλήμματα στη σχέση σου και να νιώσεις αμήχανα… Αν πάλι είσαι ελεύθερος, το spa σε περιμένει!

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη από σήμερα σα να σου φτιάχνει τη διάθεση, Δίδυμε. Νιώθεις καλύτερα, έρχονται και μικροποσά που ενισχύουν τα οικονομικά σου Ή κάνεις μικροσυμφωνίες για τις επόμενες μέρες. Ωραία μέρα σήμερα. Λίγο προσοχή στο πώς θα διαχειριστείς πράγματα που θα ακούσεις και δεν θα σου αρέσουν, και όλα πένα!

Καρκίνος
Καρκίνε, η σχέση σου και οι φίλοι σου είναι το επίκεντρο σήμερα. Η μέρα φέρνει συζητήσεις που θα σε κάνουν να καταλάβεις πολλά, προκειμένου να γίνουν οι σημαντικές σχέσεις σου με τους ανθρώπους ακόμα καλύτερες, βαθύτερες και πιο υγιείς! Πρόσεξε πώς θα εκφράσεις τη δική σου πλευρά μόνο, γιατί πάει να γίνει δουλίτσα... Άσε τις υπερβολές στην άκρη!

Λέων
Η δουλειά, Λέοντα, έχει την τιμητική της σήμερα! είναι μια μέρα που μπορείς να οργανώσεις την κατάσταση και να βάλεις θέματα στη σειρά! Άμα σε πιάσει η μανία για αρχειοθέτηση, κάν’ το! Η τάξη θα σε οργανώσει καλύτερα και θα σε βοηθήσει να οργανωθείς καλύτερα, μιας και η καριέρα είναι μεγάλος μέρος των σκέψεών σου αυτή την περίοδο.

Παρθένος
Δημιουργικότητα σε πλημμυρίζει σήμερα, Παρθένε. Οπότε όπως καταλαβαίνεις, θα βγάλεις το άχτι σου στην οργάνωση! Είτε είσαι στο σπίτι είτε στη δουλειά σου, θα βάλεις μια τάξη γύρω σου γιατί σα να παράγινε το χάος και πρέπει να μπει μια σειρά, θα πεις στον εαυτό σου για να νιώσεις καλύτερα και για να αντιμετωπίσεις τα σχόλια των γύρω σου…

Ζυγός
Σήμερα θα ασχοληθείς με θέματα του σπιτιού σου, Ζυγέ. Έχεις την αίσθηση πως ο προσωπικός σου χώρος χρειάζεται να βάλεις μια ακόμα προσωπική σου πινελιά και να γίνει ένα μέρος που θα νιώθεις ακόμα πιο άνετα. Με λίγα λόγια, σε βλέπω να αλλάζεις διακόσμηση πάλι. Αυτό σε κάνει να νιώθεις καλά σήμερα, κι αυτό είναι το σημαντικό!

Σκορπιός
Υπάρχουν σκέψεις που σε απασχολούν σχετικά με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, Σκορπιέ. φίλοι κολλητοί, σχέση και στενοί συνεργάτες! Διλήμματα μυρίζομαι, και το πράγμα δε σου ταιριάζει. Χρειάζεται να βάλεις κάτω τα γεγονότα και να πάρεις αποφάσεις. Σήμερα μπορείς να το κάνεις, γιατί τα πράγματα είναι ξεκάθρα!

Τοξότης
Το κομμάτι της σχέσης παίρνει κάπως τα πάνω του από σήμερα. Αν είσαι ελεύθερος Τοξότης, από σήμερα σα να θέλεις κάπως να βρεις ένα αμόρε. Αν πάλι είσαι ήδη σε σχέση, σήμερα ξεκινά που θα βάλει τη σχέση σου σε μια νέα βάση. Θέλω μια προσοχή στα οικονομικά, γιατί τα έξοδα θα σκάσουν από το πουθενά.

Αιγόκερως
Αιγόκερε, σήμερα οι σκέψεις σου είναι περίεργες. Κάπως σα να γίνονται υπερβολικές και δε βλέπεις καθαρά. Από την άλλη πλευρά, έχεις μια αποφασιστικότητα να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα σε ωφελήσουν αρκετά! Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να βάλεις σε μια σειρά τα πράγματα που σε απασχολούν!

Υδροχόος
Φόβοι και άγχη για τα οικονομικά σου, Υδροχόε. Τα μισθά δεν φτάνουν και αυτό σε ταράζει και κλονίζει το αίσθημα της ανεξαρτησίας σου. Αρνείσαι όμως πεισματικά να οργανωθείς σωστά για να δεις τι μπορείς να κάνεις, προκειμένου να δεις φως, παραδέξου το!!! Διάθεση για φλερτ έχεις όμως…

Ιχθύς
Θέλεις να βγεις έξω σήμερα, Ιχθύ, και να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους και ομάδες που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και τα προβλήματά της. Θέλεις να προσφέρεις! Λίγη προσοχή πού θα αποφασίσεις να δώσεις χρήματα. Σήμερα ίσως λάβεις ένα καλό νέο που σχετίζεται με οικονομικά ή με μια νέα δουλειά!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ