Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 30.03.2023

Καρκίνε, άλλη μια μέρα που νιώθεις γεμάτος δύναμη

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 30.03.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Ωραίο το σπίτι και οι στιγμές ηρεμίας που σου προσφέρει, αλλά δεν είσαι για αυτά, Κριέ! Μην βυθίζεσαι στη μούχλα, βγες έξω και ανάλαβε δράση! Σίγουρα έχεις θέματα που τρέχουν και χρειάζονται την ενεργή σου συμμετοχή. Ξέρω, δεν έχεις τόση διάθεση. Χρειάζεται όμως να κάνεις ένα κουράγιο μέχρι το βράδυ…

Ταύρος
Ταύρε, θέλω να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου! Σήμερα έχεις μια νευρικότητα, ένα άγχος, δεν ξέρω, και αυτό φαίνεται στον τρόπο που κινείσαι και μιλάς. Πάρε μια βαθιά ανάσα, φάε κάτι και μην δίνεις σημασία σε πολλές λεπτομέρειες, γιατί θα χάσεις το μπούσουλα!

Δίδυμοι
Το πράγμα πηγαίνει καλά, Δίδυμε. Βρίσκεις λίγο τον εαυτό σου και προσπαθείς να επανέλθεις στους ρυθμούς σου. Το οικονομικό είναι σταθερό και αυτό σε χαλαρώνει λίγο περισσότερο. Και σήμερα γίνεται μια μικρή κουβέντα για δουλειά που θα σου δώσει ένα παραπάνω χαμόγελο!

Καρκίνος
Μέχρι στιγμής το πράγμα δεν ξεφεύγει από τον έλεγχο και αυτό σε κάνει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, Καρκίνε. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να βάλεις στο πρόγραμμα και τη γυμναστική, για να εκτονώσεις αυτή την ενέργεια που νιώθεις να σε πλημμυρίζει! Άλλη μια μέρα που νιώθεις γεμάτος δύναμη!

Λέων
Όσο παρατηρείς τους άλλους γύρω σου και θέλεις να δεις συμπεριφορές, μπαίνεις σε μια διαδικασία υπερανάλυσης, Λέοντα, και μιας υπερβολής που δεν σε κάνει να νιώθεις και τόσο καλά με τον εαυτό σου… Πάρ’ το λίγο πιο χαλαρά και μην δίνεις τόση βαρύτητα σε λεπτομέρειες. Κάποια πράγματα είναι εξαρχής απλά! Keep it cool!

Παρθένος
Κάνεις γνωριμίες και χτίζεις τις κοινωνικές σου επαφές, Παρθένε! Ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις που βιώνεις αυτές τις μέρες είναι αξιοθαύμαστος και πραγματικά σε κάνει ευέλικτο! Συνέχισε την οργάνωση και την καλή δουλειά, για να εκτονώσεις το άγχος που σε πιάνει μέσα στη μέρα!

Ζυγός
Χρειάζεσαι λίγο περισσότερο τη δράση από τα διλήμματα, Ζυγέ! Μην αφήσεις τις σκέψεις σου να γίνουν εμπόδιο. Όσο σκέφτεσαι τα πράγματα σήμερα, ο χρόνος ίσως να είναι ενάντιος στους στόχους σου! Άσε τις σκέψεις στην άκρη και ανάλαβε δράση, γιατί είσαι ήδη εκτός πλάνου (λογικά…)!

Σκορπιός
Σκορπιέ, δώσε βάση σε λεπτομέρειες και μην αφήνεις την αισιοδοξία να σου πάρει τα μυαλά! Σήμερα μπορεί να προκύψουν μικροθέματα σε ζητήματα που χρειάζεται να τσεκάρεις ενδελεχώς και να μη βρεθείς εκτεθειμένος! Κάνε focus σε αυτό για σήμερα! Κατά τα άλλα, μια χαρά σε βρίσκω!

Τοξότης
Χαλάρωσες και οργανώθηκες τελικά, Τοξότη. Και σήμερα είναι μια ωραία μέρα για να κινητοποιηθείς και να δεις τι μπορείς να κάνεις με θέματα οικονομικά. Σήμερα οργανώνεις κυρίως τις υποχρεώσεις σου και τακτοποιείς εκκρεμότητες που βγήκαν τελευταία στιγμή (το πρόγραμμα δεν είναι το δυνατό σου σημείο, παραδέξου το!)

Αιγόκερως
Αυτή η ενέργεια που σε γεμίζει και σου δίνει την ώθηση να κάνεις τα πράγματα πιο πρακτικά, σε κάνει χαρούμενο, Αιγόκερε, γιατί γλιτώνεις χρόνο και μπορείς να βάλεις κι άλλα στο πρόγραμμα! Εσύ το λες εργασιοθεραπεία, εγώ το λέω κόλλημα! Ασχολήσου λίγο ακόμα με τη σχέση σου, μωρέ! Αν πάλι δεν έχεις, είναι μια ωραία μέρα να το προωθήσεις το θεματάκι!

Υδροχόος
Δίνεις πολλή από την ενέργειά σου σε θέματα καθημερινότητας. Τρέχεις να προλάβεις πολλά μαζί, αλλά να σε ενημερώσω, Υδροχόε, πως η μέρα έχει 24 ώρες μόνο! Χαλάρωσε λίγο γιατί καραδοκεί η υπερκόπωση! Και μην αγνοείς τις ιδέες που έρχονται! Χαρτί να έχεις εύκαιρο για να μπορέσεις να τις σημειώσεις! Έχεις έμπνευση σήμερα!

Ιχθύς
Καλό το φλερτ και που ξεσπάς τη φαντασία σου εκεί, είναι κι αυτό μια δημιουργία, δεν λέω, αλλά μήπως να ασχοληθείς με κάτι πιο χειροπιαστό σήμερα, Ιχθύ; Έτσι, για να κάνεις τη διαφορά σήμερα μωρέ! Ξέρω, είναι ζόρικο να βγεις από το comfort zone σου! Μπορείς όμως να το δοκιμάσεις έστω για σήμερα…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ