Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 27 Μαρτίου - 2 Απριλίου 2023

Κριέ, αυτή την εβδομάδα ετοιμάσου να κάνεις όλα όσα δεν μπόρεσες τις προηγούμενες εβδομάδες

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 20 - 27 Μαρτίου 2023

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 27 Μαρτίου - 2 Απριλίου 2023

Κριός
Κριέ, αυτή την εβδομάδα ετοιμάσου να κάνεις όλα όσα δεν μπόρεσες τις προηγούμενες εβδομάδες. Πολλά τα νέα, πολλές ευκαιρίες πολύ και η δουλειά. Θα υπάρξει σίγουρα πολύ καλή συνεννόηση, πράγμα το οποίο σπανίζει σε σένα και στον περίγυρό σου, σχετικά με τη δουλειά και όχι μόνο. Είναι μία καλή βδομάδα γιατί θα σου φέρει και πολλά νέα στο ερωτικό κομμάτι, νέες γνωριμίες και νέα φλερτ. Για εσένα που είσαι σε σχέση σίγουρα θα έρθει λύση σ’ ένα πρόβλημα. Γενικά μια πάρα πολύ καλή εβδομάδα, μπράβο σου.

Ταύρος
Θα υπάρξουν πάρα πολύ θετικές μέρες μέσα στην εβδομάδα και σίγουρα θα δεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Τώρα τι μάτι ήταν αυτό… σίγουρα θετικό. Η τάση σου για μηδενισμό ελαχιστοποιείται και είσαι πιο πρόθυμος να ακούσεις τον συνομιλητή σου χωρίς να τον ειρωνεύεσαι και χωρίς να έχεις υφάκι. Θα φέρει πολύ σημαντικές συναντήσεις και συζητήσεις στον ερωτικό τομέα, πρέπει να είσαι προσεκτικός και να αφήνεις λίγο χρόνο στις καταστάσεις και να μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να σου το λέω. Οικονομικά θα έρθουν κάποιες ευκαιρίες οι οποίες θα είναι σανίδα σωτηρίας για σένα και την τσέπη σου.

Δίδυμος
Αυτή την εβδομάδα δεν έχεις ησυχία, σαν να έχεις καταπιεί ένα Τζακ Ράσελ. Θα υπάρξουν μέρες που θα μείνεις και άυπνος προκειμένου να καταφέρεις αυτά που έχεις βάλει στόχο. Πολλή δουλειά, πολλές οι επικοινωνίες πολλές συναντήσεις και πολλές συζητήσεις. Θα είναι πολύ εποικοδομητική αυτή η εβδομάδα καθώς θα έχεις νέα για τα πράγματα που τρέχεις τον τελευταίο καιρό καθώς και μία σημαντική αλλαγή τον εργασιακό τομέα - θα είναι για καλό. Στα ερωτικά το να είσαι εσύ επικοινωνιακός σημαίνει πως έχουν όλοι την όρεξη να σε ακούνε κράτα αυτό

Καρκίνος
Άσε τι λένε όλοι οι άλλοι, εγώ θα σου πω. Αυτή την εβδομάδα θα μας πρήξεις, είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος και τα παίρνεις όλα πολύ πιο προσωπικά απ’ όσο πρέπει. Αυτό βέβαια έχεις αποτέλεσμα να κουράζεις τους γύρω σου και να παίρνεις αυτό που θέλεις. Οι όψεις είναι αρκετά ευνοϊκές για τα οικονομικά και για τα ερωτικά σου. Σε τρώει λίγο το παρελθόν, αλλά και ποτέ δεν σε έτρωγε; Σίγουρα θα κουραστείς μέσα στην εβδομάδα καθώς θα προκύψουν κάποιες βλάβες στο σπίτι, στο αμάξι, κάτι τέτοιο. Είδες για να είσαι γκρινιάρης; Το σύμπαν ακούει, βέβαια δεν θα είναι λίγες οι ανταμοιβές σου για όσα έχεις τραβήξει τον τελευταίο καιρό.

Λέων
Δεν είσαι και από τους ευνοημένους της εβδομάδας καθώς και έχεις βαριά διάθεση και κακό προαίσθημα (αυτό το προαίσθημα δεν κολλάει πουθενά). Οι υποχρεώσεις είναι πολλές καθώς και πάρα πολλές οι αναμονές για άλλες υποχρεώσεις που περιμένεις να διευθετηθούν. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα στις 28/3. Στα ερωτικά τίποτα το καινούργιο…ίσως γίνει κάνας μικροκαυγάς αλλά μην μασάς. Οικονομικά έρχεται κάποιο payback.

Παρθένος
Αυτή την εβδομάδα θα πέσουν οι μάσκες σε πάρα πολύ κόσμο που έχεις γύρω σου, ίσως αποκαλυφθούν εχθροί αλλά και παράλληλες σχέσεις. Αυτό δεν σημαίνει πως εσύ δεν θα εκτεθείς. Βέβαια, Παρθένος είσαι, λογικά είσαι ήδη προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο. Στο μυαλό σου θα ξεκαθαρίσεις ποια άτομα, ποιες συνεργασίες και ποιες δουλειές αξίζει να κρατήσεις και νιώθεις σίγουρα πιο ανακουφισμένος. Θα είναι πιο έντονη αυτή εβδομάδα σε ψυχολογικό επίπεδο, αλλά σίγουρα πιο παραγωγική από τις προηγούμενες. Ερωτικά δεν είσαι καθόλου σε μουν για κάτι πιο σταθερό παρότι το έχεις ανάγκη. Μην κάνεις πισωγυρίσματα.

Ζυγός
Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείς περισσότερο με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και με το πώς σου φέρεται ο κόσμος που έχεις γύρω σου. Είσαι λίγο γκρινιάρης και καλά κάνεις και διεκδικείς καλύτερες συμπεριφορές και καλύτερες απολαβές. Αν είσαι σε διαδικασία που συζητάς για μια νέα ευκαιρία επαγγελματική, δεν το συζητώ, άρπαξε την ευκαιρία τώρα που μπορείς. Όσο έχεις υπομονή και επιμονή θα πετύχεις τους στόχους σου αυτή την εβδομάδα γιατί έχει πολύ θετικές όψεις. Στα ερωτικά το να επιμένεις σε ένα άτομο το οποίο σε γράφει δεν ωφελεί πουθενά, αν είσαι σε σχέση ίσως λίγο βαριέσαι τον τελευταίο καιρό πράγμα που σε κάνει λίγο απόμακρο

Σκορπιός
Η φάση πάει ως εξής: «δράση – αντίδραση» αυτή την εβδομάδα, θα ακούσεις πολλά αλλά και θα δεις και πολλά, κάποια θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση καθώς θα είναι αποκαλύψεις από άτομα που σε κακολογούν αλλά δεν μασάμε, Σκορπιοί είμαστε… Άλλα που θα σε κάνουν πολύ χαρούμενο για την πρόοδό σου γιατί επιτέλους ανταμείβονται οι κόποι σου και υπομονή σου. Θα κάνεις κάποια συμφωνία η οποία θα σε ωφελήσει πάρα πολύ σε επίπεδο επαγγελματικό. Οικονομικά φτιάχνουν τα πράγματα πολύ σιγά-σιγά. Ερωτικά μην επιμένεις σε κάτι ήδη τελειωμένο και μην συμπεριφέρεσαι σαν να μην έχει τελειώσει.

Τοξότης
Αυτή την εβδομάδα θα την ονομάσω «η εβδομάδα των σχεδίων» για εσένα, Τοξότη. Έχεις την ανάγκη για απόδραση και θες κάτι να κάνεις, γι’ αυτό οι ευκαιρίες δεν θα είναι λίγες για να αξιοποιήσεις αυτή την ανάγκη, ενώ θα έχεις και κάποιες απρόσμενες συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν. Ίσως προκύψει και κάποιο σούξου μούξου. Οικονομικά θα μπούνε όλα στη σειρά και ίσως έχεις κάποια απρόσμενη επιτυχία στα έσοδά σου. Έχεις ανεβασμένη διάθεση και αυτό σε κάνει να έχεις περισσότερες επιτυχίες και στα ερωτικά σου καθώς είσαι πιο ανοιχτός σε νέες γνωριμίες. Εσύ που είσαι σε σχέση έχεις λίγο ρουτινιάσει γι’ αυτό και σκέφτεσαι κάποιο ταξίδι ή κάποια δραστηριότητα.

Αιγόκερως
Έλα να πάμε σ’ ένα μέρος, άνθρωπος να μην υπάρχει, ούτε νέος ούτε γέρος, μόνο να ‘μαστε μονάχοι. Το έχεις ακούσει αυτό ποτέ; Ε, αυτό τώρα λαμβάνει τέλος, δεν θα ξανά ασχοληθείς με τη μοναξιά σου και την απομόνωσή σου καθώς νιώθεις πιο κοινωνικός και βγαίνεις απ’ το καβούκι σου. Αυτό σημαίνει επαφές, νέες προτάσεις και νέες γνωριμίες. Τα χρειάζεσαι όλα αυτά; Φυσικά και τα χρειάζεσαι, αφού σε είχε πιάσει κατάθλα.  Οικονομικά ακόμα ζορισμένος είσαι, αλλά θα βρεις τρόπο να βγάλεις κάποια εξτραδάκια. Στα ερωτικά θα πάρεις κάποια χαρμόσυνη είδηση αλλά σίγουρα δεν θα είναι αυτά που περίμενες να γίνουν. Μην είσαι όμως απαισιόδοξος, όλα θα φτιάξουν.

Υδροχόος
Φαίνεται ότι δεν έχεις μπει ακόμα σε σειρά και δεν έχεις διευθετήσει ακόμα την καθημερινότητά σου και τα εργασιακά σου «πρέπει». Ζήτα βοήθεια από τα κοντινά σου άτομα, μην ντρέπεσαι και μην έχεις το ύφος «θα το κάνω μόνος μου» γιατί μερικά πράγματα δεν μπορείς να τα κάνεις μόνος σου και δέξου το επιτέλους. Ίσως προκύψει κάποιο οικογενειακό ζήτημα που θα έχει να κάνει είτε με κληρονομικά είτε με οικονομικά, προσπάθησε να μην τσακωθείς γιατί δεν σε ευνοούν οι όψεις. Στα ερωτικά αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο το παρελθόν σου ξαναχτυπάει την πόρτα. Αν είσαι σε σχέση, πιέζεσαι και θέλεις λίγο τον χρόνο σου μόνος σου, πράγματα που δεν θα γίνει οπότε μην το συζητάς καν.

Ιχθύες
Πρέπει να εστιάσεις στα οικονομικά σου γιατί δεν τα πας καλά, χαλάς πολλά σε πράγματα τα οποία δεν χρειάζεσαι και δεν χρειάζονται. Η εβδομάδα κρύβει πολλές υποχρεώσεις και πολλές επικοινωνίες, θα πάρεις σίγουρα θετικό feedback… 30 του μηνός σίγουρα θα μονιμοποιήσεις μία κατάσταση είτε αυτό έχει να κάνει με τα επαγγελματικά είτε με τα ερωτικά είτε με κάποιο θέμα το οποίο σε απασχολεί τον τελευταίο καιρό. Μην αγχώνεσαι, όλα θα στρώσουν, εξάλλου είσαι στη φάση στην οποία ωριμάζεις ακόμα. Ερωτικά είναι καλή περίοδος για να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου ή το ό,τι έχεις. Αν είσαι ελεύθερος, μην κατατρέξεις στην εύκολη λύση της περιστασιακής χαράς γιατί στην πραγματικότητα δεν είναι αυτό που θες.

@athensvoiceofficial

Ζωδιακές Προβλέψεις απο την @Aggeliki Manousaki για την εβδομάδα απο 27/3 ως 2/4. #athensvoice #zwdia #tiktokgreece #manousaki #μανουσακη #ζωδια

♬ πρωτότυπος ήχος - AthensVoice
@athensvoiceofficial

Ζωδιακές Προβλέψεις απο την @Aggeliki Manousaki . απο 27/3 ως 2/4. #athensvoice #zwdia #tiktokgreece#μανουσακη#manousaki#zodiag#greecetiktok

♬ πρωτότυπος ήχος - AthensVoice

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ