Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 31.12.2022

Ταύρε, είσαι «το πιο λαμπρό αστέρι»

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro
© cottonbro / Pexels

Τα Ζώδια του Σαββάτου 31.12.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Ιδανικά θα ήθελες να είσαι κάπου abroad ή έστω σε ένα διαφορετικό εγχώριο προορισμό σήμερα, ωστόσο αν η φάση έχει κάτι το πρωτότυπο, είσαι και πάλι ok με τον Δία στο ζώδιό σου. Καλή Πρωτοχρονιά!

Ταύρος
Είσαι «το πιο λαμπρό αστέρι» σήμερα με την Σελήνη στο ζώδιό σου, με τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σου για το καλύτερο που ξημερώνει να είναι μεταδοτικά. Καλή Πρωτοχρονιά!

Δίδυμοι
Αν σου ακυρώσουν τελευταία στιγμή με τον ανάδρομο δεν θα είναι και το καλύτερό σου, ενώ μια κάποια κούραση την έχεις παράλληλα όσο πλησιάζει το βράδυ. Δεν πειράζει, «κρατήσου» και Καλή Πρωτοχρονιά!

Καρκίνος
Αν και η μέρα έχει τις απαιτήσεις τις, το ρεβεγιόν σε βρίσκει με καλή παρέα και καλή διάθεση, με τα εδέσματα να σε «καψουρεύουν» big time. Καλή Πρωτοχρονιά!

Λέων
Να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να δεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να κάνεις μια ευχή για το νέο έτος, έχοντας πίστη στον εαυτό σου ότι μπορεί να πιάσει. Καλή Πρωτοχρονιά!

Παρθένος
Με μάλλον χαλαρό πρόγραμμα στο σύνολο της η παραμονή σου, το βράδυ ωστόσο θέλεις μια αλλαγή παραστάσεων για να περάσεις καλά. Καλή Πρωτοχρονιά!

Ζυγός
Αρκετά τα πράγματα που πρέπει να γίνουν πριν τελειώσει η χρονιά και έτσι μπορεί να σε πιάσει λίγο το άγχος σου. Don’t worry, γιατί το ρεβεγιόν θα σε διασκεδάσει φουλ. Καλή Πρωτοχρονιά!

Σκορπιός
Η κοινωνικότητα και η χαρούμενη διάθεση δεν θα λείψουν καθώς θ’ αλλάζει χρόνος, με το «μαζί» να σου λειτουργεί πολύ καλύτερα. Καλή Πρωτοχρονιά!

Τοξότης
Η παραμονή «μούρλια» στο σύνολό της, το μόνο ωστόσο που πρέπει να προσέξεις είναι οι υπερβολές στο φαγητό και το ποτό, γιατί μπορεί να βγουν «ευαισθησίες». Καλή Πρωτοχρονιά!

Αιγόκερως
Όσο βραδιάζει, τόσο καλύτερη θα γίνεται η παραμονή σου, καθώς μπορεί να ξεκινήσει λίγο πιο χλιαρά, στο τέλος όμως μπορεί να «κρύβει» και ερωτικό ενδιαφέρον. Καλή Πρωτοχρονιά!

Υδροχόος
Έχεις μάλλον πολλά να κάνεις μέσα στη μέρα, από ψώνια και εκκρεμότητες της τελευταίας στιγμής, αν και δεν αποκλείεται να ταξιδεύεις, προκειμένου η αλλαγή να σε βρει σε νέες «συντεταγμένες». Καλή Πρωτοχρονιά!

Ιχθύες
Μάλλον δεν θα βάλεις κ@λ% κάτω παραμονιάτικα, φροντίζοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες για το ρεβεγιόν, όντας ταυτόχρονα όλη την ώρα στα τηλέφωνα. Καλή Πρωτοχρονιά!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ