Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 30.12.2022

Κριέ, η μέρα είναι για εξόδους, διασκέδαση και χαρούμενα πράγματα

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro
© cottonbro / Pexels

Τα Ζώδια της Παρασκευής 30.12.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Εκτός από μια «επιφύλαξη» στο κομμάτι του χιούμορ που δεν πρέπει να τραβηχτεί απ’ τα μαλλιά, η μέρα είναι για εξόδους, διασκέδαση και χαρούμενα πράγματα.

Ταύρος
Και λόγω ημερών, κάνε το κάτι παραπάνω για το σώμα σου, μια περιποίηση, ένα μασάζ, γενικά να σε προσέξεις περισσότερο εν όψει του ρεβεγιόν!

Δίδυμοι
Ίσως μπεις λίγο στον «αυτόματο» σήμερα προκειμένου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες της τελευταίας στιγμής, άσε όμως χώρο και για κάνα ποτάκι.

Καρκίνος
Οι υποχρεώσεις και οι έγνοιες για τα επαγγελματικά φαίνεται δεν σταματούν ούτε προπαραμονή Πρωτοχρονιάς. Ας είναι! Απλά φρόντισε λίγο τον συναισθηματικό αντίκτυπο.

Λέων
Σήμερα σε «παίρνει» να ασχοληθείς περισσότερο με πράγματα που βρίσκεις δημιουργικά, απλά έχε υπόψη σου ότι δεν σε παίρνει και να «γράψεις» απλά όλα τα υπόλοιπα.

Παρθένος
Αντί να αγχώνεσαι με όποια μικροβλακεία προκύπτει μέσα στην καθημερινότητά σου, εστίασε καλύτερα σε μια ευρύτερη οπτική που σου δίνει ελπίδα.

Ζυγός
Θέλεις μάλλον να κάνεις μια αλλαγή προσώπων και παραστάσεων για την Πρωτοχρονιά, αν όμως δεν σου βγει τελικά το ταξίδι, μην το πάρεις και προσωπικά.

Σκορπιός
Μην περιμένεις κι εσύ να κουβαλήσεις όλες τις βολές και τις συνήθειες σου για να περάσεις καλά προπαραμονιάτικα. Παίξ’ το πιο «νεολαία».

Τοξότης
Η τρέλα που κουβαλάς στο κεφάλι σου είναι εγγενής απ’ τη φύση σου κι αυτό σε βοηθά να βλέπεις τα πράγματα «from the bright side». Αλί στους υπόλοιπους.

Αιγόκερως
Βοηθά για να συνεννοηθείς με παιδιά, σκυλιά, οικογένεια, δουλειά να έχεις ένα συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό σου και όχι γενικότητες. Βοηθά.

Υδροχόος
Με αυξημένη διάθεση να «αναλωθείς» ακόμα και σε άσκοπες βόλτες και κοινωνικότητες, ξεβολεύοντάς σε ποικιλοτρόπως. Ναι, αμέ.

Ιχθύες
Η μέρα είναι για μεγάλες εξορμήσεις και γιορτινές γύρες, απλά πρόσεχε λίγο με τα ξοδέματα, για να μείνει και κάτι... για του χρόνου!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ