Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 26.12.2022

Αιγόκερε, κάνε παιδί μου τις κοινωνικότητες και τις γύρες σου, έστω κι αν δεν πολυτρελαίνεσαι με κάποιες παρέες

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Δευτέρας 26.12.2022
Τα Ζώδια της Δευτέρας 26.12.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Τα Ζώδια της Δευτέρας 26.12.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Τα «άρπα-κόλλα» κανονίσματα για έξω και εκδρομές ξεκινούν promising, ωστόσο ίσως δεν καθίσουν τόσο καλά πρακτικά ή συναισθηματικά στο σύνολό τους.

Ταύρος
Οι εσωτερικοί χώροι σου κάθονται κάπως σαν «αμόνι» στο στήθος σήμερα, ειδικά αν περιέχουν και πολύ «family thing». Κάνε το «καθήκον» και μετά εξαφανιζόλ.

Δίδυμοι
Δεν σε ξεκουράζει αυτόματα το γεγονός ότι είναι Δευτέρα των Χριστουγέννων, γι’ αυτό καλύτερα να ξεκουραστείς «τσιλάρωντας» με δραστηριότητες που εσύ επιλέγεις.

Καρκίνος
Δεν είναι ανάγκη αν σου ’χει μείνει κάνα φράγκο ή κάνα ψυχολογικό απόθεμα να τα παραχωρήσεις έτσι απερίσκεπτα στον καθένα today.

Λέων
Προσπάθησε να μη βγάλεις την όποια πίεση των ημερών -ναι συμβαίνει και αυτό- στη σχέση σου ή έτσι τελείως στο άσχετο, στο παρά πέντε, ειδικά προς το βραδάκι.

Παρθένος
Αν σου ’χει μείνει κάποια ουρά δουλειάς ξεμπέρδευε με συνοπτικές διαδικασίες, για να μη σου χαλάσει τη μέρα και να κάνεις «τα δικά σου».

Ζυγός
«Chiquitan Chiquitan tan tan / Que tu pan pan / Que  tun pan / Que tepe tepe pan» mostly σήμερα από διάθεση, αν και σε φάσεις μπορείς να αλλάξεις απότομα στο πιο dark. «Ecsta si / Ecsta no».

Σκορπιός
Λίγο πιέζεσαι; Κάτι σου χαλάει το Χριστουγεννιάτικο γλυκό και πιέζεις τις σχέσεις σου; Κάτι τέτοιο, απλά προσπάθησε για πιο cool επικοινωνία.

Τοξότης
Μάλλον για «φευγιό» η διάθεση σου, σαν να θες να την «κάνεις» έτσι και λίγο πιο λαϊκά. Αν δεν βγαίνει ούτε εκδρομούλα πάντως μη σκάσεις.

Αιγόκερως
Κάνε παιδί μου τις κοινωνικότητες και τις γύρες σου, έστω κι αν δεν πολυτρελαίνεσαι με κάποιες παρέες. «Μαζεύεσαι» από βδομάδα κι έπειτα.

Υδροχόος
Τσέκαρε ότι τα επίπεδα χιούμορ και «δράματος» βρίσκονται σε ίσες τουλάχιστον αναλογίες κι άσε τα πολύ «κουλά» σε θεωρίες Χριστουγεννιάτικα.

Ιχθύες
Με το μαλακό το πολύ ποτό και φαΐ σήμερα, επειδή το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να βγάλεις early on τον εαυτό σου νοκ άουτ. Χαλαρά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ