Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 07.10.2022

Λέοντα, η μέρα προσφέρεται για συζητήσεις και κινήσεις που αφορούν στα οικονομικά σου

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Παρασκευής 07.10.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Όσον αφορά τα πρακτικά της δουλειάς το «αισθητήριό» σου λειτουργεί καλύτερα σήμερα και μάλιστα μπορεί να σε βοηθησει και στην περίπτωση που περνάς από interview.
Ταύρος
Αν είχες κάποια παρουσίαση στη δουλειά ή ήθελες με κάποιο τρόπο να τη διαφημίσεις -και μέσω των social media- η Παρασκευή μπορεί να αποδειχτεί αρκετά βοηθητική.
Δίδυμοι
Ένα οικονομικό ζήτημα που πιθανώς αφορά και κάποιο ακίνητο μπορεί να σε απασχολήσει περισσότερο σήμερα, προσοχή όμως με τα έξοδα γιατί ρέπεις προς «χοντράδες».
Καρκίνος
Θετική η Παρασκευή για να κάνεις «σοβαρές» συζητήσεις και επαφές στα επαγγελματικά, αν και το μυαλό σου θα είναι λίγο «φεύγα» παράλληλα.
Λέων
Η μέρα προσφέρεται για συζητήσεις και κινήσεις που αφορούν στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα προκύψει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση με οικονομικό όφελος (3ο δεκαήμερο).
Παρθένος
Σκέψου λίγο λιγότερο και αφέσου λίγο περισσότερο στα αισθηματικά σου σήμερα και βασικά σταμάτα να δυσκολεύεις τη ζωή σου μόνος σου.
Ζυγός
Ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου ή κάποιο ακίνητο μπορεί να τακτοποιηθούν ευκολότερα, αρκεί βέβαια κι εσύ να μη σκέφτεσαι διαρκώς το χειρότερο σενάριο.
Σκορπιός
Πιο «άνετη» η Παρασκευή για να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου, να συζητήσεις με συνεργάτες για κάποιο σημαντικό πρότζεκτ κ.λπ, μη θεωρείς ωστόσο ότι έχεις δίκιο πριν ακούσεις και την άλλη πλευρά.
Τοξότης
Υπάρχει ανάγκη για χαλάρωση και αποφυγή έξτρα κούρασης χωρίς λόγο...κι εσύ κάνεις μάλλον ακριβώς το αντίθετο. Καλά, αλλά μετά μη λες...
Αιγόκερως
Ίσως υπάρξει μια πληροφορία ή εξέλιξη για τις σπουδές/ τα επαγγελματικά σου που αλλάζει τα δεδομένα ή και κάποιου είδους «εξομολόγηση» από ένα κοντινό σου πρόσωπο σήμερα.
Υδροχόος
Από τις μέρες που μπορείς να τακτοποιήσεις καλύτερα ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά σου η Παρακευή, ενώ μάλλον θα μπορέσεις να βρεις και λίγο χρόνο just for you.
Ιχθύες
Με σαφώς βελτιωμένη διάθεση και επικοινωνιακή «φαγούρα» σήμερα, λαχταράς οτιδήποτε σου ανοίγει το «μάτι» αλλά και το συναίσθημα. Yep.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ