Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 27.09.2022

«Καλύτερα να λειτουργήσεις πρακτικά σήμερα και να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα, παρά να αλωθείς σε σενάρια»

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 27.09.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Με «παραγωγική» διάθεση και μάλλον με σαφείς στόχους ξεκινάει η μέρα σου και αξίζει να συνεχίσεις στο ίδιο «μοτίβο», ξεμπερδεύοντας με δύσκολες εκκρεμότητες.

Ταύρος
Είναι καλή ιδέα να βάλεις στο πρόγραμμα ό,τι σημαντικές συζητήσεις έχεις για τα επαγγελματικά, αφού φαίνεται πως η οξυδέρκεια σου θα σε βοηθήσει να παράξεις αποτελέσματα.

Δίδυμοι
Αν μπορείς να μην παρασυρθείς από θέματα των άλλων, αλλά να βάλεις το δικό σου πλάνο σε προτεραιότητα σήμερα θα ήταν το ιδανικό, γιατί καλή η ευαισθησία, αλλά μην μας πούνε και μ@λ@κ€$.

Καρκίνος
Αρκετή δράση στο επικοινωνιακό κομμάτι για σήμερα, ίσως μάλιστα προκύψει και μια ένταση σε μια συζήτηση/ συνεννόηση με κάποιους συνεργάτες στη δουλειά. Ψυχραιμία. 

Λέων
Θέματα των οικονομικών και των επαγγελματικών σου μπορούν να πάνε καλύτερα, αφού η μέρα προσφέρεται για να βρεις κάποιες λύσεις, αλλά και για να συζητήσεις τις προοπτικές μιας συνεργασίας.

Παρθένος
Επειδή σήμερα η παρουσία σου και τα λόγια σου έχουν μεγαλύτερη πειθώ, αξίζει να αναπτύξεις αλλά και να υποστηρίξεις τις ιδέες σου στα επαγγελματικά, ενώ αντίστοιχο «όφελος» μπορεί να υπάρξει και στα προσωπικά

Ζυγός
Κάποια προβλήματα της οικογένειας ή των επαγγελματικών που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν μπορούν να κάνουν περισσότερο «αισθητή» την παρουσία τους σήμερα, ακόμα κι αν είναι σε επίπεδο αγχωτικών σκέψεων. Nice.

Σκορπιός
Καλή μέρα η Τρίτη για να περάσεις από συνέντευξη για δουλειά ή για να κάνεις μια παρουσίαση, αφού φαίνεται πως οι άλλοι, προϊστάμενοι, συνάδελφοι, συνεργάτες, είναι πιο «ευμενικά διακείμενοι» απέναντι σου.

Τοξότης
Η σκέψη σου έχει μεγαλύτερο insight αλλά ίσως και «εμμονή» με ορισμένα πράγματα σήμερα, οπότε καλύτερα να λειτουργήσεις πρακτικά, ασχολούμενος με επαγγελματικά ζητήματα, παρά να αλωθείς σε «σενάρια».

Αιγόκερως
Ίσως σήμερα «παίξει» κάποια συνάντηση με ένα άτομο από το ερωτικό, φιλικό ή επαγγελματικό παρελθόν σου, με τη μέρα να βγάζει πάντως μια αίσθηση πίεσης στη δουλειά.

Υδροχόος
Ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου, όπως φορολογικά, δάνεια, κληρονομικά, ασφάλειες, οφειλές κλπ, βγάζουν περισσότερο άγχος today, ίσως όμως καταφέρεις να βρεις κάποια λύση.

Ιχθύες
Ομαδικές εργασίες και συνεννοήσεις με συνεργάτες μπορούν να πάνε καλύτερα σήμερα, ενώ για μερικούς μπορεί να «παίξει» και μια καινούργια πρόταση για δουλειά.