Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 08.10.2022

Αιγόκερε, «έξω» γενικότερα, όσο πιο πολύ μπορείς σήμερα

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 08.10.2022:  Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Οτιδήποτε μπορεί να σε αγχώσει είναι ανάγκη να το κάνεις πέρα σήμερα, εστιάζοντας στη φροντίδα του εαυτού σου, γιατί έπεται και Πανσέληνος στο ζώδιό σου tomorrow και...αααΑΑΑ!
Ταύρος
Μη τσιμπάς σε χαζά και κακιούλες από φίλους, παιδιά ή σύντροφο, όταν σε πιέζουν να κάνεις πράγματα που ξέρεις ότι μετά θα «βλαστημήσεις».
Δίδυμοι
Να είσαι προετοιμασμένος και για τυχόν δουλίτσες που μπορεί να σε βγάλουν από το «mood» του Σαββάτου ή βασικά και λίγη actual δουλίτσα. Right.
Καρκίνος
Όταν έχεις cool διάθεση και χαλαρό προγραμματάκι, εκεί είναι που μπορείς εύκολα να ξεφύγεις στο φαγητό και στο ξόδεμα. Watch out.
Λέων
Με υπερβολές και συναισθηματικούς χειρισμούς δε βγάζεις άκρη στα ερωτικά, ακόμα κι αν σου φαίνεται πως έτσι «ελέγχεις» την κατάσταση. No, sorry.
Παρθένος
Η μέρα είναι για φλερτ, για διασκέδαση, για βόλτες με φίλους και σύντροφο και...basta. Ό,τι άλλο απλά «δεν» για σήμερα.
Ζυγός
Λίγο να δεις και το θεματάκι φυσική κατάσταση ε, γιατί Οκτώβρης έφτασε και «μυαλό» δεν βάζεις. Φόρα τα αθλητικά σου και ξεκίνα με χαλαρό τζόκινγκ. (Καλά, λέμε τώρα)
Σκορπιός
Μακάρι να είσαι ερωτευμένος, γιατί το Σάββατο θέλει «γούτσου-γούτσου», αγκαλίτσες και φιλάκια και αλλά τέτοια «σαχλά», ε γλυκά εννοώ.
Τοξότης
Πολλή λίγη διάθεση ν’ ασχοληθείς με οτιδήποτε απαιτεί σκέψη, θέλεις προσεγγίσεις - υποδείξεις, του τύπου «Λόλα, να ένα μήλο». Συμβαίνουν κι αυτά.
Αιγόκερως
Φίλοι, βόλτες, εκδρομούλες, δραστηριότητες και «έξω» γενικότερα, όσο πιο πολύ μπορείς σήμερα, γιατί το σπίτι είναι λίγο «heavy loaded» εξαιτίας και της αυριανής Πανσέληνου.
Υδροχόος
Αν αφήσεις τα πράγματα στην τύχη, από το πρόγραμμα της μέρας, μέχρι το τι θα φας, chances are ότι θα νιώσεις ένα ανικανοποίητο σήμερα. Why, only God knows.
Ιχθύες
Συμπεριέλαβε και τις ανάγκες του συντρόφου σου στο σημερινό προγραμματάκι, αφού περνάς καλύτερα με παρέα, ακόμα κι αν δεν το «παραδέχεσαι».