Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 09.10.2022

Τοξότη, ανάγκη για συντροφικότητα και συναισθηματικό «μοίρασμα» υπερτονίζεται με την Πανσέληνο στον Κριό

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 09.10.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Πανσέληνος στο ζώδιό σου σήμερα και οι συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια με «σφοδρότητα», ιδίως στο κομμάτι που αφορά τις προσωπικές σου σχέσεις... ή την έλλειψή τους. Ίσως ήρθε η ώρα για μια «επανεκκίνηση».
Ταύρος
Η Πανσέληνος στον Κριό βγάζει... κούραση και σωματική και ψυχολογική ενδεχομένως. Στην πρώτη περίπτωση απλά άραξε χωρίς πρόγραμμα, στη δεύτερη το πράγμα είναι λίγο πιο σύνθετο, αφού ίσως αναφέρεται σε ένα τέλος από μια συνήθεια, κατάσταση ή σχέση.
Δίδυμοι
Με την Πανσέληνο στον Κριό να στη «βαράει» άγρια στο παρασυμπαθητικό, ίσως εξαιτίας ενός φίλου, συντρόφου ή συνεργάτη, καλύτερα να αποφύγεις τώρα να κανείς τα προβλήματα των άλλων και δικά σου ή να ξεσπάσεις αδιακρίτως.
Καρκίνος
Η Πανσέληνος στον Κριό «παίζει» με τη συναισθηματική σου ισορροπία, καθώς θέματα των επαγγελματικών ή της οικογένειας βγάζουν μπόλικο άγχος, αν και δεν αποκλείεται για μερικούς να υπάρξουν και θετικές εξελίξεις, όπως μια προαγωγή, μια νέα πρόταση συνεργασίας κ.λπ.
Λέων
Θέματα που αφορούν επαγγελματικά σχέδια, τις σπουδες σου, νομικές υποθέσεις ή ένα ταξίδι μπορεί να επηρεαστούν από την Πανσέληνο στον Κριό και να αντιμετωπίσουν διαφορά προσωρινά εμπόδια που βγάζουν άγχος. Ψυχραιμία.
Παρθένος
Η Πανσέληνος στον Κριό δεν «συγχωρεί» λάθη ή παραλείψεις στα οικονομικά και τα προσωπικά σου. Πρέπει να είσαι πιο επιμελής με λογαριασμούς, δάνεια, διακανονισμούς χρεών κ.λπ, ενώ ίσως πρέπει να δεις και την αλήθεια γύρω από μια σχέση.
Ζυγός
Η Πανσέληνος απέναντι σου στον Κριό εφιστά την προσοχή σου σε μια προσωπική σχέση ή συνεργασία, αναμοχλεύοντας τα συναισθήματα σου, προξενώντας όμως πιθανόν και αντιδράσεις απο την άλλη πλευρά που οφείλεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία.
Σκορπιός
Μην αφήσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να προκύψει για θέματα των επαγγελματικών, απόρροια της Πανσελήνου στον Κριό, να σου ρίξει την ψυχολογία και δώσε περισσότερο βάση στη φροντίδα της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης.
Τοξότης
Η ανάγκη για συντροφικότητα και συναισθηματικό «μοίρασμα» υπερτονίζεται με την Πανσέληνο στον Κριό και αν υπάρχει «αντικείμενο» όλα καλά, αν όμως «δεν» ή όχι ακριβώς η ανταπόκριση που ζητάς, τότε... σε πιάνει το παράπονο.
Αιγόκερως 
Η Πανσέληνος στον Κριό βγάζει αρκετή κυκλοθυμία και πιθανώς ένα θέμα των επαγγελματικών ή του σπιτιού να «ξύνει» πληγές από το παρελθόν. Μην τσιμπήσεις γιατί θα εκνευριστείς περισσότερο.
Υδροχόος 
Λίγη προσοχή σήμερα με την Πανσέληνο στον Κριό στις μετακινήσεις σου, έχε δηλαδή το νου σου στο τιμόνι και απόφυγε να πάρεις τα πάντα προσωπικά σε συζητήσεις με κοντινά σου άτομα, αφού όλοι θα είναι «κάπως».
Ιχθύες
Με την Πανσέληνο στον Κριό τα θέματα των οικονομικών σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο -ίσως προκύψουν και κάποια παραπάνω έξοδα- το ίδιο όμως και ζητήματα αυτοπεποίθησης γύρω από τα ερωτικά σου...