Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 26.09.2022

Τοξότη, δείξε χαρακτήρα, αποφεύγοντας να «τσιμπήσεις» σε εντασούλες με σύντροφο, φίλους, παιδιά, συνεργάτες.

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 26.09.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Δυναμική η Δευτέρα, με τη Νέα Σελήνη απέναντι σου στον Ζυγό να ωθεί σε εξισορρόπηση μέσα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, πράγμα λιγάκι δύσκολο, αφού βγάζει αρκετό εκνευρισμό.

Ταύρος
Λίγο «μπελαλίδικη» η Δευτέρα, με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό να σε «ξεμοντάρει» ενεργειακά σε δουλειά και καθημερινότητα. Keep it cool και keep going.

Δίδυμοι
«Νευράκια, νευράκια» απροσδιορίστου μάλλον αιτιολογίας, με πεδίο «εκτόνωσης» επαγγελματικές, ερωτικές ή φιλικές σχέσης λόγω της Νέας Σελήνης στον Ζυγό. Συγκρατήσου και μην ενδώσεις στην ένταση.

Καρκίνος
Με αρκετή νευρικότητα σήμερα λόγω της Νέας Σελήνης στον Ζυγό, ίσως και λόγω θεμάτων που αφορούν τα οικογενειακά σου, τον σύντροφο σου ή ένα ακίνητο. Απόφυγε τις παρορμητικές αντιδράσεις.

Λέων
Το μυαλό και το στόμα σου τρέχουν «με χίλια» λόγω της Νέας Σελήνης στον Ζυγό και αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να προσέξεις για να μην υπάρξουν εκνευρισμοί με το περιβάλλον σου. Προσοχή και στην οδήγηση.

Παρθένος
Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό, που μολονότι μπορεί να δώσει κίνητρο για να τα «συμμαζέψεις», ίσως βγάλει και παραπάνω έξοδα.

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου λειτουργεί αγχωτικά για τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις, το σημαντικό όμως τώρα είναι να τηρήσεις μια στάση watch and wait.

Σκορπιός
Την νιώθεις την ψυχολογική πίεση, «απόρροια» της Νέας Σελήνης στον Ζυγό. Αν μπορείς να μην σε πιέσεις τόσο στη δουλειά, να κοιμηθείς και να ξεκουραστείς λίγο παραπάνω these days, do it.

Τοξότης
Επειδή όλοι θα είναι «στα κάγκελα» με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό, καλύτερα να δείξεις χαρακτήρα, αποφεύγοντας να «τσιμπήσεις» σε εντασούλες με σύντροφο, φίλους, παιδιά, συνεργάτες.

Αιγόκερως
Χρειάζεται να προσέξεις πόσο ζορίζεις τους άλλους, αλλά και τον εαυτό σου, με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό, που ίσως όμως φέρει και κάποια νέα πρόταση στα επαγγελματικά.

Υδροχόος
Αν μπορείς να δώσεις έναν παραπάνω τόνο «je m’ en fous» στην καθημερινότητα σου κάντο, αφού η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, μολονότι σου ανανεώνει την ενέργεια, σ’ εκνευρίζει κιόλας. Yep.

Ιχθύες
Επειδή η Νέα Σελήνη στον Ζυγό εκτός από τα άγχη σου στα οικονομικά «παρασύρει» και αυτά των προσωπικών σου, είναι σημαντικό να απόφυγεις τώρα τα εύκολα συμπεράσματα.