Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 24.09.2022

Ταύρε δεν έχεις κακιά δικαιολογία για «αντικοινωνικότητες» σήμερα, αφού η μέρα σε προτρέπει και σε βοηθά να ξεσκάσεις

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 24.09.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Φρόντισε να μην εξοντωθείς σωματικά και σου φύγει το Σ/Κ χωρίς να έχεις «ανασυντάξει» δυνάμεις, ακόμη κι αν θεωρείς ότι απλά «you’ re being creative».
Ταύρος
Δεν έχεις κακιά δικαιολογία για «αντικοινωνικότητες» σήμερα, αφού η μέρα σε προτρέπει και σε βοηθά να ξεσκάσεις, αφήνοντας πίσω τις όποιες έγνοιες. Βγες, διασκέδασε, ζήσε.
Δίδυμοι
Ώρα για φουλ αποσυμπίεση παρέα με τα πολύ κοντινά και αγαπημένα σου πρόσωπα χωρίς εγκεφαλικές «ενοχές» για πιθανές επαγγελματικές εκκρεμότητες. 
Καρκίνος
Με πιο χαλαρή διάθεση και ανάγκη για κοινωνική συναναστροφή, εξόδους, βόλτες και μικρές ή μεγάλες αποδράσεις συντροφιά με καλή παρέα. Βασικά αυτό.
Λέων
Keine gute Idee να ανοίξεις σήμερα κουβέντα για τα οικονομικά σου, να «πειραματιστείς» αναφορικά με επενδύσεις ή να ξεχυθείς στα μαγαζιά δίχως να λογαριάζεις το αύριο. No, no, no.
Παρθένος
Η «αυτοπειθαρχία» στο κομμάτι των ερωτικών προσδοκιών θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σήμερα, ειδικά αναφορικά με φρέσκιες γνωριμίες. Μην προτρέχεις, αφήνοντας την εξιδανίκευση να κάνει «παιχνίδι».
Ζυγός
Ό,τι σε ωφελεί και δε ενδυναμώνει ψυχολογικά, ενεργειακά και σωματικά πρέπει να αποτελέσει «πυξίδα» σου γι’ αυτό το Σ/Κ. Κοιμήσου παραπάνω, ξεκουράσου και αποτοξινώνοσου από τοξικές σκέψεις.
Σκορπιός
Το weekend «σαμποτάρει» το κατά τα αλλά δυνατό ένστικτο σου, ιδιαίτερα στο κομμάτι των ερωτικών και φιλικών σχέσεων. Μην ενθουσιάζεται με το πρώτο και δώσε βάση αν νιώθεις ότι κάτι πάει «Χ».
Τοξότης
Μάλλον έχεις ανάγκη να «βγάλεις» τις ευαισθησίες σου προς οικογένεια ή σχέση μεριά, το θέμα είναι όμως ότι ίσως τις «παραβγαζεις» δημιουργώντας awkward καταστάσεις.
Αιγόκερως
Σημαντικό να αφιερώσεις το weekend σε’ σένα και τις ανάγκες σου, ξαλαφρώνοντας έστω για λίγο από τα πρακτικά άγχη σου, ιδανικά αλλάζοντας παραστάσεις με ένα ταξιδάκι.
Υδροχόος
Είπαμε, επειδή η κρίση σου δεν θα είναι σωστή απόφυγε να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα και μετρίασε την παρόρμηση για αχρείαστα έξοδα μέσα στο Σ/Κ.
Ιχθύες
Η ικανότητα σου να «διαβάζεις» ανθρώπους, καταστάσεις και τα κίνητρα τους, βλέποντας κάτω από την επιφάνεια υπολειτουργεί αυτό το Σ/Κ, οπότε απόφυγε τα βιαστικά συμπεράσματα, δίνοντας χρόνο στα πράγματα.