Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 10.09.2022

Σκορπιέ, άσε ελεύθερο τον εαυτό σου, απολαμβάνοντας τον έρωτά σου

Zarastro
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 10.09.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Με την Πανσέληνο στους Ιχθύες η συναισθηματική διαχείριση θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια, αφού η ανάγκη για ονειροπόληση, «χάσιμο» και απόδραση από την πραγματικότητα αναμιγνύεται με παρελθοντικά τραύματα και προσωπικά απωθημένα. Μόνη διέξοδος; Μα φυσικά η καλλιτεχνική αυτοέκφραση.

Ταύρος
Με κοινωνική διάθεση υποδέχεσαι την Πανσέληνο στους Ιχθύες, θέλοντας να βγεις, να ξεσκάσεις, να συναντήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να γελάσεις δυνατά. Δεν αποκλείονται ωστόσο και κάποιες παρεξηγήσεις με ομάδες ανθρώπων που συμμετέχεις, με φίλους, με συνεργάτες, π.χ. λόγω διαφωνιών για κάποιο πρότζεκτ κ.λπ.

Δίδυμοι
Με την Πανσέληνο στους Ιχθύες τα συναισθήματα γίνονται λίγο «χαοτικά» αναφορικά με το δίπολο καριέρα-οικογένεια (ή προσωπική ζωή) αφού οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις του ενός μέρους έχουν αντίκτυπο στο άλλο και vice versa. Απόφυγε τη δραματοποίηση και την άσκοπη ένταση.

Καρκίνος
Το να πιστέψεις στον εαυτό σου και στη δύναμη του να παράξει αποτελέσματα σε σχέση με τα όνειρά σου στα επαγγελματικά και στις σπουδές σου, αφήνοντας πίσω παθογένειες του παρελθόντος είναι το ζητούμενο με την Πανσέληνο στους Ιχθύες, που παράλληλα σου ανοίγει και την όρεξη για ένα μακρινό ταξιδάκι.

Λέων
Τα οικονομικά και τα ερωτικά σου δείχνει η Πανσέληνος στους Ιχθύες, ζητώντας για τα μεν πρώτα καλύτερη διαχείριση αναφορικά με δάνεια, ασφάλειες, φορολογικά, κληρονομικά, διατροφές, για τα μεν δεύτερα να αφήσεις πίσω απογοητεύσεις και λάθος εκτιμήσεις του παρελθόντος, για να σταματήσεις «να υπονομεύεις» και το σήμερα.

Παρθένος
Η Πανσέληνος απέναντι σου στους Ιχθύες σε καλεί να δεις πίσω από το «πέπλο» της εξιδανίκευσης στο κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών, παίρνοντας και τις ανάλογες αποφάσεις για την εξέλιξη ή ενδεχομένως και την «παύση» τους, με γνώμονα την δίκες σου προσωπικές ανάγκες.

Ζυγός
Η Πανσέληνος στους Ιχθύες σε καλεί να βρεις τις ισορροπίες σου στο κομμάτι της δουλειάς αλλά και της καθημερινότητάς σου, συνδυάζοντας τις πρακτικές απαιτήσεις με τις ανάγκες του οργανισμού σου, που δεν είναι ανεξάντλητες. Αν σε απασχολεί ένα θέμα υγείας, θα ήταν καλό να επισκεφτείς κάποιον ειδικό από το να παίξεις μόνος σου τον «γιατρό».

Σκορπιός
Φαίνεται πως έχεις ανάγκη το «παραμύθι» στα αισθηματικά με την Πανσέληνο στους Ιχθύες, παρόλο που η φύση σου είναι τέτοια που συνήθως το «μυρίζεσαι» από χιλιόμετρα. Πρόσεξε ωστόσο αν είσαι αδέσμευτος, καθώς μπορεί να κρύβει και «δράκους». Αν πάλι είσαι σε σχέση, άσε ελεύθερο τον εαυτό σου, απολαμβάνοντας τον έρωτά σου.

Τοξότης
«Μάνα μου, τα μάνα μου, τα κλεφτόπουλα» είναι η ψυχολογία σου με την Πανσέληνο στους Ιχθύες, αφού τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά πιέζουν έντονα, είτε με αυξημένες απαιτήσεις, είτε με ξαφνικά γεγονότα, είτε με συμπεριφορές που στη «βαράνε» στο παρασυμπαθητικό. Απόφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα, ελέγχοντας τα νεύρα σου με κάποια μορφή άσκησης (ντάξει).

Αιγόκερως
Μη μιλάς καθόλου, γιατί είσαι από τους ελάχιστους τυχερούς που δεν θα τα βρουν τόσο «μπαστούνια» συναισθηματικά με την Πανσέληνο στους Ιχθύες, αφού στη δική σου περίπτωση και αν ξεπεράσεις έναν επικοινωνιακό σκόπελο -βλέπεις οι υπόλοιποι θα είναι «λυσσασμένοι»- μπορεί να φέρει και ευκαιρίες διασκέδασης και προοπτικές στα επαγγελματικά/ τις σπουδές.

Υδροχόος
Το πορτοφόλι σου βάζει στο «στόχαστρο» η Πανσέληνος στους Ιχθύες και σε καλεί να δεις τι μπορείς να κάνεις σχετικά με διακανονισμούς παλαιών χρεών, με δάνεια, χρηματοδοτήσεις, φορολογικά, εκκρεμότητες της επιχείρησης σου κ.λπ, αν και μπορεί να αυξήσει τα έξοδα, δημιουργώντας επιπλέον άγχη. Δείξε επίσης σύνεση με σπατάλες που καλύπτουν ψυχολογικά κενά.

Ιχθύες
Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου φέρνει «πάνω τούρλα» τα συναισθήματα σου, μπλέκοντας ανάγκες, επιθυμίες, φοβίες, απωθημένα και «ευσεβείς πόθους» στα προσωπικά (και όχι μόνο) σε έναν ιδιότυπο αχταρμά, τον οποίο καλείσαι να αποκωδικοποιήσεις. Ευκολάκι; Μάλλον όχι, όμως αντί να καταφύγεις στην γνωστή σου «απόσυρση» από την πραγματικότητα ή σε κάποιο μελοδραματικό ξέσπασμα, ίσως είναι καιρός να κάνεις την αυτοκριτική σου.