Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 29 Αυγούστου - 4 Σεπτεμβρίου 2022

Παρθένε, με αυξημένες υποχρεώσεις και καθήκοντα στον τομέα της καριέρας σου κάνει «ντου» ο Σεπτέμβριος

Zarastro
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 29 Αυγούστου - 04 Σεπτεμβρίου 2022

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η εβδομάδα που ξεκινά «υποδέχεται» τον Σεπτέμβριο με μια θετική όψη εξάγωνου του Άρη με τον Δία από το ζώδιο σου (1/9) επηρεαζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο. Πρόκειται για μια συνθήκη που ενισχύει την αυτοπεποίθηση σου σχετικά με ζητήματα επαγγελματικών σχέσεων, διαπραγματεύσεων, συνεργασιών, συζητήσεων για νέα πρότζεκτ, για τρόπους προώθησης της δουλειάς σου και μέσω της τεχνολογίας και ειδικά ενώ αν ασχολείσαι με τους τομείς των Μ.Μ.Ε, της διαφήμισης, των πωλήσεων και της εκπαίδευσης μπορεί να σου δώσει ώθηση για να βάλεις μπρος σε νέα σχέδια. Ακόμα, είναι βοηθητική αν σπουδάζεις και σκέφτεσαι να προχωρήσεις π.χ. σε ένα μεταπτυχιακό, θέλεις να πάρεις μια πιστοποίηση κ.λπ, ενώ στην περίπτωση που ψάχνεις για δουλειά, καλό είναι να στείλεις τώρα βιογραφικά. Για κάποιους μπορεί να αφορά και το κλείσιμο μιας συμφωνίας, την υπογραφή μιας σύμβασης, ενός συμβολαίου, ωστόσο έχε υπόψη σου πως αυτή είναι η τελευταία ολόκληρη εβδομάδα με τον Ερμή σε ορθή πορεία, καθώς από 9/9 γυρίζει ανάδρομος απέναντι σου, οπότε θα σε θα σε ταλαιπωρήσει αρκετά με θέματα επικοινωνίας και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά. Η αντίθεση Ερμή-Δία την Παρασκευή σου επιτρέπει να κάνεις μια ενδεχομένως long awaited κουβέντα με κάποιον συνεργάτη, τον σύντροφο σου ή ένα κοντινό σου άτομο, θέτοντας τα πράγματα όπως τα νιώθεις, χωρίς όμως συναισθηματικές υπερβολές που δεν μπορεί να διαχειριστεί η άλλη πλευρά.

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Με θετικό πρόσημο «βάζει μπρος» η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, με το εξάγωνο Άρη-Δία την πρωτομηνιά να σε ωθεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να αναλάβεις δράση χωρίς αναβολές σε πρακτικά θέματα οικονομικών και επαγγελματικών, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Σε περίπτωση που ήθελες να ψάξεις για χρηματοδότηση για την επιχείρηση σου, να κάνεις έναρξη επιχείρησης στην εφορία, να ασχοληθείς με τον διακανονισμό ενός παλιού χρέους που σε ταλαιπωρεί ακόμη στο σήμερα, να ρυθμίσεις περιουσιακά θέματα, να κλείσεις εκκρεμότητες με μεταβιβάσεις ακινήτων ή να βρεις ενοικιαστές για ένα ακίνητο, να κάνεις μια συζήτηση για το οικονομικά σου με τον ανώτερο σου ή ακόμα και να ζητήσεις την αύξηση/ προαγωγή που πιστεύεις ότι δικαιούσαι, go, go, go. Γενικότερα είσαι απ’ αυτους που «καίνε κάρβουνο» μέχρι να δεήσουν να προχωρήσουν με γνώμονα το συμφέρον τους, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση ισχύει το «στην βράση κολλάει το σίδερο». Με την αντίθεση Ερμή-Δία την Παρασκευή θα χρειαστεί παράλληλα να σκεφτείς τι αλλαγές πρέπει να κάνεις στην καθημερινότητα σου σε επίπεδο δουλειάς αλλά και φροντίδας του εαυτού σου, ούτως ώστε να εξοικονομείς περισσότερη ενέργεια, αποφεύγοντας την εύκολη εξάντληση. Το να βρίσκεις προσωπικό χρόνο μέσα στη μέρα για να τον διαθέτεις «a volonte» είναι άλλωστε από τα βασικά ζητούμενα μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Όπως έχουμε ήδη πει, ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα βρίσκεται εκεί για μια εκτός συνηθισμένου μακρά παραμονή μέχρι τις 25/3/2023, καλώντας σε σε εγρήγορση και ανάληψη πρωτοβουλιών, με σκοπό την επίτευξη των στόχων σου αλλά και μιας εσωτερικής ισορροπίας στην καθημερινότητα σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει την 1η Σεπτεμβρίου με τον Δία από τον Κριό είναι αυτό που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα τις ανάγκες και τα θέλω σου μέσα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Αν το τελευταίο διάστημα είχαν υπάρξει «αρρυθμίες» μέσα σε μια ομάδα, σε μια συνεργασία, στην day-to-day επικοινωνία και συνεννόηση με έναν φίλο σου ή ακόμα και με το ταίρι σου, μπορείς τώρα να κάνεις μια συζήτηση σε πιο ρεαλιστική βάση, προτάσσοντας ως κίνητρο το ειλικρινές νοιάξιμο για τη μεταξύ σας σχέση και γι’ αυτό που πιθανώς αντιμετωπίζει η άλλη πλευρά και το οποίο την οδηγεί να συμπεριφέρεται περίεργα. Μην ξεχνάς ότι από τις 9/9 ο κυβερνήτης σου Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος, περιπλέκοντας τα πράγματα, δυσκολεύοντας έτει περαιτέρω την κατανόηση, οπότε αξίζει να προσπαθήσεις τώρα για να ξεδιαλύνεις μια ήδη υπάρχουσα κατάσταση. Μια τέτοια μικρή «γεύση» μπορεί βέβαια να δώσει η αντίθεση Ερμή-Δία την Παρασκευή, δεδομένου ότι θα βγάλει τάση για υπερβολή στο λόγο και πιθανώς σε όσα υπόσχεσαι, δημιουργώντας ενδεχομένως εντάσεις με τον περίγυρο σου.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Με φουλ ον «γκάζια» ξεκινά η πρώτη ουσιαστικά εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, which means και πολλές υποχρεώσεις στην καθημερινότητα και τη δουλειά, αλλά συνάμα και δυνατότητες για να ασχοληθείς εποικοδομητικά με ό,τι καταπιαστείς, με το εξάγωνο Άρη-Δία την Τετάρτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Πιθανότατα μάλιστα να χρειαστεί να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες από το παρελθόν που έχεις αφήσει στη μέση στα επαγγελματικά, σχετικά με κάποιο δημόσιο φορέα, τα οικονομικά κ.λπ, ακολουθώντας μια νέα προσέγγιση που μπορεί να φέρει τα αποτελέσματα που ζητάς. Ενδέχεται ωστόσο να υπάρχει και κάποιο παρασκήνιο στη δουλειά, με έναν συνάδελφο, έναν συνεργάτη, ένα υπάλληλο και τώρα να αποκαλυφθούν περισσότερες «πτυχές» του όλου θέματος. Καλή όψη ακόμη και για να αναλάβεις πρωτοβουλία σχετικά με τη φροντίδα της υγείας σου, βρίσκοντας τον κατάλληλο γιατρο ή επαγγελματία για ένα ζήτημα που σε ταλαιπωρεί, προγραμματίζοντας ένα γενικό τσεκ απ, εγκαινιάζοντας ένα νέο διατροφικό πλάνο περισσότερο προσαρμοσμένο στις ανάγκες του οργανισμού σου, κάνοντας εγγραφή στο κολυμβητήριο κ.λπ. Η αντίθεση  Ερμή-Δία την Παρασκευή βγάζει ανάμεικτα συναισθήματα για μια προσωπική σχέση, πιθανώς και λόγω εξωτερικών παραγόντων, όπως του στρες και της πίεσης στον άξονα της καριέρας σου, που δεν σου αφήνει χρόνο και ενέργεια για να λειτουργήσεις όπως θέλεις.

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Η βδομάδα «mixed grill» από άποψη εποχών είναι σαφώς μια πιο ήπια κατάσταση σε σχέση με το όλο σκηνικό του προηγούμενου διαβάσματος, βοηθώντας σε να κάνεις το transition από τις διακοπές στην γνωστή καθημερινότητα πιο «ομαλά». Το εξάγωνο Άρη-Δία στο ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου προδιαθέτει θετικά για τα πλάνα και τους τους στόχους σου στα επαγγελματικά αλλά και σε επίπεδο σπουδών. Η συλλογική δουλειά, με την έννοια της φιλοδοξίας και της συνύπαρξης μέσα σε μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζεστε την ίδια λογική μπορεί να σε βοηθήσει να κυνηγήσεις κάποια από τα όνειρα σου, δοκιμάζοντας μια πιο νέα, πιο φρέσκια λογική ενδεχομένως. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε ηλικία σπουδών θα έχεις σαφώς μεγαλύτερη λαχτάρα και θετικότερο disposition να καταπιαστείς με όλα τα πρακτικά και διαδικαστικά που αφορούν εγγραφές σε σχολές, λεπτομέρειες για το πρόγραμμα σπουδών, για το μεταπτυχιακό κ.λ.π., ενώ ίσως προκύψει και κάτι ενδιαφέρον σε ερωτικό επίπεδο μέσα από το διαδίκτυο ή το φιλικό σου περιβάλλον, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Με την αντίθεση Ερμή-Δία την Παρασκευή η αλήθεια και η ειλικρίνεια είναι το ζητούμενο στην επικοινωνία με το κοντινό σου περιβάλλον, καθώς το ψέμα και η παραπλάνηση δεν θα εκτιμηθούν καθόλου από κανέναν, ενώ αν θελεις να πραγματοποιήσεις αγορές προϊόντων τεχνολογίας, ηλεκτρικών συσκευων ή μεταφορικού μέσου βιάσου, γιατί από 9/9 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Με αυξημένες υποχρεώσεις και καθήκοντα στον τομέα της καριέρας σου κάνει «ντου» ο Σεπτέμβριος, δίνοντας σου όμως τη δυνατότητα να είσαι κάτι παραπάνω από επαρκής στο ξεκίνημα του, με το εξάγωνο Άρη-Δία την 1η Σεπτεμβρίου, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο. Αυτή η όψη είναι εξαιρετική και για να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, να προχωρήσεις εμπορικές διαπραγματεύσεις, να κλείσεις συμφωνίες, να υπογράψεις συμβόλαια, να διαπραγματευτείς με τράπεζες για την επιχείρηση σου, να κάνεις έναν διακανονισμό χρεών κ.λπ. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός με «ανοίγματα» και μοίρασμα ευαίσθητων πληροφοριών με άτομα που δεν εμπιστεύεσαι εκατό τοις εκατό και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά. Την Παρασκευή πάλι η αντίθεση Ερμή-Δία δίνει ακριβώς το ανάποδο vibe σχετικά με συζητήσεις και κινήσεις περι των οικονομικών σου και χρειάζεται ψύχραιμη διαχείριση για να μην προκύψουν προστριβές με τον σύντροφο σου, αν έχετε κοινό πορτοφόλι ή με κάποιον συνεργάτη. Μην ξεχνάς άλλωστε πως από την επόμενη εβδομάδα ο κυβερνήτης σου Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στον οίκο των οικονομικών σου, οπότε αυτό μπορεί να αποτελέσει μια «πρόγευση», με την έννοια ότι θα υπάρχουν σχετικά προβλήματα στην οργάνωση, καθυστερήσεις και ασυμφωνίες αναφορικά με διακανονισμούς, χρηματοδοτήσεις, διατροφές δάνεια κ.λπ.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Με αρκετά ανεβασμένη διάθεση ξεκινάς αυτή την εβδομάδα, έχοντας όρεξη και θέληση να περάσεις καλά για να μπεις «με το δεξί» στη νέα σεζόν, με το εξάγωνο του Άρη με τον Δία απέναντι σου στον Κριό (1/9) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να θελήσεις να κάνεις ένα μίνι ταξιδάκι ή έστω μια κοντινή απόδραση με την παρέα και το αμόρε, διατηρώντας τη γεύση του καλοκαιριού για λίγο ακόμη. Αν είσαι αδέσμευτος μπορεί τώρα να σου κάνει «κλικ» ένα άτομο διαφορετικής νοοτροπίας ή κουλτούρας, που σε «ιντριγκάρει» εγκεφαλικά. Τα νέα μπορεί να είναι θετικά και από το πεδίο των επαγγελματικών, αναφορικά π.χ. με μια πρόταση συνεργασίας (που μπορεί να σχετίζεται και με το εξωτερικό για μερικούς), μια συμφωνία, ένα συμβόλαιο κ.λ.π., ενώ αν βρίσκεσαι σε ηλικία σπουδών θα μπορέσεις να ανταποκριθείς με ευκολία σε όλα τα διαδικαστικά της εποχής. Σημαντικό όμως να τρέξεις με να ξεκινήματα, κλεισίματα εκκρεμοτήτων με δημόσιους φορείς αλλά και ακριβές αγορές, ειδικά ηλεκτρονικών ειδών, μεταφορικού μέσου  και προϊόντων τεχνολογίας, γιατί από τις 9/9 ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Δία την Παρασκευή μπορεί να δημιουργήσει μια τάση για να ειπωθούν υπερβολικα λόγια μέσα σε μια σχέση, επαγγελματική ή προσωπική, που μολονότι ίσως δεν σέβεται τα όρια σου, δεν είναι ωστόσο ώρα για να καταλήξεις σε τελικά συμπεράσματα.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Η εβδομάδα που ξεκινά σε θέλει να κινείσαι λίγο στο «παρασκήνιο» ή τουλάχιστον πιο αθόρυβα και ειδικά στα επαγγελματικά, εφαρμόζοντας μια στάση τύπου «watch and wait», προκειμένου να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να αξιολογήσει δίκαια πρόσωπα και καταστάσεις που πιθανώς γεννούν προβληματισμούς με τη συμπεριφορά τους. Με το εξάγωνο πάντως που σχηματίζει ο Άρης με το Δία την πρωτομηνιά, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο, οι ιδέες, τα επιχειρήματα και τα «ζητούμενα» σου εισακούονται λίγο πιο εύκολα στον χώρο της δουλειάς, οπότε αν ήθελες να κάνεις μια συζήτηση με έναν ανώτερο σου, π.χ. για μια προαγωγή που έχει ανοίξει ή μια αύξηση που θεωρείς ότι αξίζεις με βάση την προσφορά σου, do it. Εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα διαμορφώνει πάλι η αντίθεση Ερμή-Δία την Παρασκευή, δημιουργώντας κατ’ ουσίαν ένα χαλασμένο τηλέφωνο με συνεργάτες, συναδέλφους, προϊσταμένους, πελάτες κ.λ.π. και κάπως έτσι μπορεί απλά όλοι να χάνετε χρόνο προσπαθώντας να συνεννοηθείτε για τα basics. Ίσως πάλι κάποια ζητήματα του παρελθόντος, επαγγελματικά, υγείας, προσωπικά, ερχονται τώρα εκ νέου στο παρόν ζητώντας λύσεις, όμως εσύ ουσιαστικά εθελοτυφλείς αδυνατώντας να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα. Η αναδρομή του Ερμή στον Ζυγό και τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σου από την επόμενη εβδομάδα (9/9) θα σε βοηθήσει να καταλήξεις σε χρήσιμα συμπεράσματα.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Η εβδομάδα που απλώνεται μπροστά σου «τσουλάει» σε γενικές γραμμές σαφέστατα πιο άνετα σε σχέση με τις επόμενες του Σεπτεμβρίου, επομένως αξίζει να οργανωθείς σχετικά με ό,τι σημαντικό και να μην το αφήσεις γι’ αργότερα, όταν οι συνθήκες δεν θα είναι ακριβώς ευνοϊκες, βλέπε ανάδρομος Ερμής από τις 9/9. Ειδικότερα την Πέμπτη με το εξάγωνο Άρη-Δία η αυτοπεποίθηση σου θα είναι ανεβασμένη, γεγονός που θα «αντανακλάται» και στους απέναντι σου, βοηθώντας σε να γοητεύσεις εύκολα τους γύρω σου και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά. Αν είσαι αδέσμευτος χρειάζεται οπωσδήποτε να βγεις, να χαρείς, να διασκεδάσεις, αλλά και φυσικά να φλερτάρεις και να γνωρίσεις νέο κόσμο, διεκδικώντας με χάρη το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η πρωτοβουλία για μια έστω μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα με τον σύντροφο σου, αν είσαι σε σχέση, θα κάνει και τους δυό σας να ξαναδείτε each other, με αλλά, πιο «φιλήδονα» μάτια. Τώρα στα επαγγελματικά, η όψη αυτή φέρνει διάθεση να βγεις «μπροστά» και να είσαι πιο assertive στην όλη προσέγγιση σου, όντας σούπερ και για παρουσιάσεις. Βοηθητική είναι επίσης και αναφορικά με καλλιτεχνικά deeds και projects, για να βρεις συνεργάτες που θα σε πλαισιώσουν κ.λπ. Η αντίθεση Ερμή-Δία την Παρασκευή μπορεί να βγάλει λίγο «αλλ’ αντ’ άλλων» επικοινωνίες και επαφές με σύντροφο, παιδιά και συναδέλφους, οπότε ψυχραιμία. 

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Καθώς ο Αύγουστος «πλέει τα λοίσθια», έτοιμος να κάνει «χώρο» στον Σεπτέμβρη, εσύ βρίσκεται σαφώς σε φάση αναδιοργάνωσης για να αντιμετωπίσεις -έχοντας βέβαια κανει καλή, «Αιγοκερήσια» προετοιμασία- με ετοιμότητα «ό,τι ήθελε προκύψει». Το εξάγωνο μάλιστα Άρη- Δία την 1η Σεπτεμβρίου, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, χρήζει άμεσης αξιοποίησης σε επαγγελματικά θέματα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να στείλεις βιογραφικά, να περάσεις από συνέντευξη για δουλειά, να «δικτυωθείς» με άτομα στον χώρο σου που πιστεύεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν να πας «παρακάτω» κ.λ.π., ενώ για μερικούς θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις και για ζητήματα ακινήτων, όπως μια πώληση, μια αγορά, μια εκμίσθωση, μια μετακόμιση ή και πρακτικές λύσεις σε οικονομικά ζητήματα που σε ταλαιπωρούσαν. Για άλλους πάλι θα αποτελέσει το κίνητρο για την υιοθέτηση μιας λογικής «τα κεφάλια μέσα» αναφορικά με τον τομέα της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης. Εσύ καλύτερα απ’ όλους γνωρίζεις το αν και κατά πόσον φροντίζεις τον εαυτό σου μέσω του επαρκούς ύπνου, της σωστής διατροφής, της άσκησης και της καταπολέμησης του στρες και μάλλον ήρθε η ώρα να κάνεις την αλλαγή σου. Η αντίθεση Ερμή-Δία την Παρασκευή τονίζει αυτή την ανάγκη για ποιοτικό χρόνο μέσα στη μέρα, μακριά από τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις της δουλειάς, το πως θα το καταφέρεις όμως είναι ένα άλλο ζήτημα.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Και, ναι αυτη η βδομάδα έρχεται με περισσότερες πιθανότητες για «ειρηνικές» διαθέσεις, βοηθώντας σε να οργανώσεις την σκέψη σου με το εξάγωνο Άρη-Δία πάνω ακριβώς στο ξεκίνημα του μήνα, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Το επικοινωνιακό σου στυλ θα είναι ενισχυμένο και θα μπορείς έτσι και να εντυπωσιάσεις, αλλά και να πείσεις ευκολότερα τους άλλους, συνεργάτες, συναδέλφους, ανωτέρους, πελάτες, σχετικά με ιδέες, πλάνα και πρότζεκτ που έχεις κατά νου, αγγίζοντας ωστόσο παράλληλα και τα πρακτικά ζητήματα που προκύπτουν. Τώρα είναι η ώρα για να προχωρήσεις σε συζητήσεις, να κάνεις επαφές στα επαγγελματικά, να περάσεις από συνέντευξη, να βάλεις και μια υπογραφούλα σε συμφωνίες που τυχόν υπάρξουν Αν τώρα σπουδάζεις αυτό «μεταφράζεται» ως άγχος μεν, αλλά και θετική παράλληλα προσμονή για την έναρξη του νέου κύκλου μαθημάτων. Και στα αισθηματικά σου όμως φαίνεται πως υπάρχει μια «αναλαμπή», ένα γενικότερο «είμαι καλά και το αξίζω, επομένως χρειάζομαι και ένα ταίρι για να περνάω ακόμα καλύτερα μαζί του» στην περίπτωση που είσαι single και πραγματικά υπάρχει σαφής «σύσταση» να βγεις, να κυκλοφορήσεις, να φλερτάρεις με χιούμορ… και που ξέρεις. Η αντίθεση Ερμή-Δία την Παρασκευή σε θέλει προσγειωμένο και συγκρατημένο στα επικοινωνιακά σου, αποφεύγοντας τις υπερβολές στον τρόπο που εκφράζεσαι και σε όσα υπόσχεσαι.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Και κάπως έτσι φτάσαμε στην εβδομάδα που «ακουμπά» από τη μια το ταξιδιάρικο -αν και όχι και τόσο χαλαρό- καλοκαιράκι και από την άλλη την ηρεμία με τα πρωτοβρόχια του Φθινοπώρου. Ο Σεπτέμβριος μπαίνει με ένα ωραίο εξάγωνο Άρη-Δία την 1η του μηνός, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο, βοηθώντας δυναμικά την αυτοπεποίθηση σου και την ικανότητα σου να λειτουργείς με γνώμονα το κοινό καλό μέσα σε μια σχέση ή σε μια επαγγελματική συνεργασία. Η όψη αυτή είναι σούπερ και για να ασχοληθείς παραπάνω με θέματα σπιτιού, ακινήτων, μετακομίσεων, κληρονομικών, περιουσιακών, μεγαλύτερων σε ηλικία ατόμων που πιθανώς σε έχουν τώρα ανάγκη, αλλά παράλληλα να εστιάσεις και στο κομμάτι της σχέσης σου, ιδιαίτερα αν το τελευταίο -δύσκολο ομολογουμένως διάστημα- είχατε για κάποιο λόγο απομακρυνθεί. Ακόμα θα σε ωθήσει σε αλλαγές στην καθημερινότητά σου, που θα σου επιτρέψουν να αντλείς περισσότερη ευχαρίστηση, ευεξια και ηρεμία. Η αντίθεση Ερμή Δία την Παρασκευή είναι ωστόσο αρκετά «tricky» και σχηματίζεται σε έναν τομέα που ούτως ή άλλως κάνει «τζιζ» δηλαδή τα οικονομικά σου. Χρειάζεται να είσαι φειδωλός με κινήσεις που ενέχουν ρίσκο, ενώ σίγουρα δεν είναι καλή μέρα για σχετικές συζητήσεις με τον σύντροφο σου, έναν συνεργάτη, ένα εταίρο κ.λπ. Στον ίδιο τομέα θα αναδρομήσει και ο Ερμής next week (9/9).