Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 01.09.2022

Τοξότης, βοηθητική η πρωτομηνιά για θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 01.09.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro 

Κριός
Καλό μήνα! Η διαίσθηση σου είναι στα «φόρτε» της στη ξεκίνημα του μήνα και με το εξάγωνο του Άρη με το Δία από το ζώδιο σου μπορείς να επιτύχεις καλύτερα αποτελέσματα σχετικά με μια συνεργασία ή συμφωνία στα επαγγελματικά.

Ταύρος
Καλό μήνα! «Γερά με τσαμπουκά» είναι το σύνθημα που φέρνει ο Σεπτέμβρης, με τη μέρα να ευνοεί την αναληψη πρωτοβουλιών στα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Αν σκεφτόσουν να ζητήσεις αύξηση, να αιτηθείς μιας χρηματοδότησης κ.λπ, προχώρα.

Δίδυμοι
Καλό μήνα! Δυναμικό ξεκίνημα κάνει ο Σεπτέμβρης με τον Άρη από το ζώδιο σου να σχηματίζει εξάγωνο με το Δία, δίνοντας το μήνυμα «στην βράση κολλάει το σίδερο» για συζητήσεις και κινήσεις που μπορούν να σε ωφελήσουν.

Καρκίνος
Καλό μήνα! «Βάλε τα σπορτέξ σου και τρέχα» διαμηνύει ο Σεπτέμβρης, θέλοντας να σε κάνει σούπερ fit ύστερα από το total «άφημα» των διακοπών. Great day για health check ups as well.

Λέων
Καλό μήνα! «-Ήτανε πέναλτι κύριε Πανό; -Ο ορισμός του κυρία μου!» η γνωστή επική ατάκα περιγράφει αρκετά καλά την κατάσταση σου σήμερα 1η Σεπτέμβρη: λίγο ξερολίαση, λίγο «γιουχου» και βασικά καλό Φθινόπωρο.

Παρθένος
Καλό μήνα! Καλό ξεκίνημα κάνει ο μήνας για τα επαγγελματικοοικονομικά σου, αφού η Πέμπτη προσφέρεται για διαπραγματεύσεις αλλά και κλεισίματα συμφωνιών με συμφέροντες όρους.

Ζυγός 
Καλό μήνα! Θετικό ποδαρικό κάνει ο Σεπτέμβρης, φέρνοντας ίσως κάποια ευκαιρία που σχετίζεται με τις σπουδές ή το εξωτερικό, βοηθώντας παράλληλα σε νέες «je t’ aime» καταστάσεις.

Σκορπιός
Καλό μήνα! Κράτα τα μάτια σου ανοιχτά αναφορικά με επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους είναι το μήνυμα του Σεπτεμβρίου, με τη μέρα να βοηθά στην πρακτική υλοποίηση μέρους αυτών.

Τοξότης
Καλό μήνα! Βοηθητική η πρωτομηνιά για θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου, be it συνεντεύξεις για δουλειά, σημαντικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, υπογραφές συμφωνιών κ.λ.π.

Αιγόκερως
Καλό μήνα! Με εύνοια στα πρακτικά των επαγγελματικών και των οικονομικών σου η σημερινή μέρα, σχετικά π.χ. με interviews, παρουσιάσεις, αλλά και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων με τράπεζες, δημόσιο κ.λ.π.

Υδροχόος
Καλό μήνα! Με καλές προοπτικές για να διασκεδάσεις, αλλά και να αφεθείς λιγάκι στο κομμάτι των ερωτικών σου καλωσορίζεις τον Σεπτέμβρη, ύστερα από έναν Αύγουστο που ήταν κομματάκι «αγγούρι».

Ιχθύες
Καλό μήνα! Με διάθεση για ένα μικρό «house makeover» υποδέχεσαι τον Σεπτέμβρη, θέλοντας να ανανεώσεις τον χώρο σου για το Φθινόπωρο, πετώντας και όλη την άχρηστη σαβούρα που σου «κλέβει» χώρο και χρόνο.