Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 03.09.2022

Υδροχόε, by far το καλύτερο σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη για εξόδους, βόλτες, ψώνια και κοινωνικά «συναπαντήματα»

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δύο κορίτσια.
© Unsplash

Τα Ζώδια του Σαββάτου 03.09.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro 

Κριός
Σήμερα είσαι προσανατολισμένος περισσότερο στα ευχάριστα και στα ευκολάκια, παρά σε όσα ξέρεις ότι «μπάζουν» και θέλουν ρεκτιφιέ. Κλάιν μάιν, είναι Σαββατάκι.

Ταύρος
Αν είχες διαπιστώσει ότι υπάρχει μια απόσταση με το ταίρι σου ή κάτι άλλο στη σχέση σας που σε προβληματίζει, ίσως σήμερα να καταφέρεις περισσότερα μέσω της συζήτησης.

Δίδυμοι
Λοιπόν, πάρε το ΣΚ για σένα και το αμόρε σου και μόνο, κανονίζοντας ευχάριστες δραστηριότητες και στιγμές απόλυτου πάθους στην κρεβατοκάμαρα, δείχνοντάς του πόσο σημαντικός είναι για σένα.

Καρκίνος
Ντάξει, καλή και η αθερίνα και τα τηγανητά καλαμαράκια που «κανόνισες» όλο το καλοκαίρι, όμως πλέον μπήκαμε φθινόπωρο -κράξτε ελεύθερα- και όλο αυτό το «ξεκουταλίερεν» πρέπει κάπως να μαζευτεί.

Λέων
Με θετικές προοπτικές για τα ερωτικά σου και όχι μόνο έρχεται το πρώτο ΣΚ του Σεπτέμβρη, με τη διάθεσή σου να σηκώνει εξόδους και κοινωνικό «σαματά». Nice μωρέ.

Παρθένος

Η φασίνα και η οργάνωση του «σπιτικού» σου για τη φθινοπωρινή σεζόν είναι μέσα στα πλάνα σου για το ΣΚ, αφού σαν το πιο οργανωτικό παιδί του ζωδιακού δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη. Εύγε, άριστα δέκα.

Ζυγός
Out and about this weekend, αυτή είναι η φάση, αφού έχεις να δεις φίλους, να πείτε τα νέα σας, τα πώς περάστε στις διακοπές, πόσα κιλά πήρατε και τα σχετικά, πίνοντας και κάνα ωραίο κρασάκι.

Σκορπιός
Με πιο πρακτική προσέγγιση το γουήκεντ σου, σχετικά με οικονομικά και θέματα της δουλειάς που θέλουν λίγο «προγραμματάκι», γιατί από next week (9/9) έχουμε και ανάδρομο ε; Μην ξεχνιόμαστε.

Τοξότης
Σήμερα καλύτερα κράτησε μερικά -ή και τα περισσότερα, δεν πειράζει- απ’ αυτά που θα ήθελες να πεις για σένα, ιδιαίτερα αν βλέπεις ότι θα προκύψει θέμα. #beingwise

Αιγόκερως
Βάλε τα μποτάκια σου -φθινόπωρο γαρ- φτιάξε καλαθάκι με σαντουιτσάκια, τυράκια, πάρε και ομπρελίτσα καλού κακού, και κανόνισε εξόρμηση στη φύση με το παρεάκι. Ναι, είναι legit από τώρα.

Υδροχόος
By far το καλύτερο γουήκεντ του Σεπτέμβρη για εξόδους, βόλτες, ψώνια και κοινωνικά «συναπαντήματα» με φίλους και συγγενείς. Το σπίτι σου να μη σε δει ένα πράγμα.

Ιχθύες
Μάλλον δεν θα αποφύγεις να ασχοληθείς λίγο με τα επαγγελματικά και τις υποχρεώσεις της δουλειάς μέσα στο ΣΚ, οπότε βάλε πρόγραμμα για να μείνει και χρόνος για κάτι άλλο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ