Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 26.08.2022

Ιχθύ, να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με τη φροντίδα του εαυτού σου, αυτό είναι το πλάνο για σήμερα Παρασκευούλα

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 26.08.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Οι πιθανότητες να περάσεις καλά στα προσωπικά σου είναι περισσότερες αν καταλήξεις στο τι και με ποιόν, παρά αν το αφήσεις εντελώς «φλου».

Ταύρος
Ακόμα κι αν γίνεται λίγο «ψιλοχαμούλης» στα οικογενειακά ή τα επαγγελματικά, εσύ μείνε στην καλή συμπεριφορά σου και μην ασχοληθείς περαιτέρω.

Δίδυμοι
Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο συνεργάσιμος με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σου, δίνοντας περισσότερο βάση στη «λεπτομέρεια» στις συζητήσεις σας.

Καρκίνος
Καλύτερα να μην πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά και σε όλα τα πραγματικά μονομιάς. Do your best και ασχολήσου περισσότερο με ό,τι σ’ ευχαριστεί.

Λέων
Αν προσπαθήσεις ν’ ακούσεις όσα λέγονται και όχι όσα θα ήθελες να λέγονται, τότε θα μπορέσεις να εκτιμήσεις καλύτερα την κατάσταση στα προσωπικά.

Παρθένος
Λίγο περισσότερο discipline σχετικά με τη διατροφή σου και με τη φροντίδα της υγείας σου γενικότερα δεν θα έβλαπτε. Άντε, γιατί έχεις «ξεσαλώσει» μάλλον τελευταία.

Ζυγός
Ο Ερμής εισέρχεται στη ζώδιό σου σήμερα και για κάνα... δίμηνο, με on-off και μια αναδρομή από τις 9/9, επομένως επίσπευσε σημαντικά νέα ξεκινήματα για να αποφύγεις παρανοήσεις και ταλαιπωρία.

Σκορπιός
Αν είναι να σκαλίζεις ανασφάλειες, απωθημένα και παρελθοντικά «αχ, βαχ» τόσο θα απογοητεύεσαι και θα παιδεύεσαι αδίκως. Ανέβα λίγο.

Τοξότης
Μην κλείνεις συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και κανάλια επικοινωνίας απλά επειδή κολλάς σε αυτό που δεν σου «κάθεται» ακριβώς. Grow up.

Αιγόκερως
Απόφυγε την «κλεισούρα», κυριολεκτικά και μεταφορικά σήμερα, βγαίνοντας καμία βόλτα, βλέποντας κάναν άνθρωπο, περνώντας ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου.

Υδροχόος
Επειδή η μέρα είναι λίγο ζορισμένη από μόνη της (και έπεται συνέχεια το Σ/Κ) απόφυγε να ζορίσεις κι εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου προς πάσα κατεύθυνση.

Ιχθύες
Να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με τη φροντίδα του εαυτού σου, αυτό είναι το πλάνο για σήμερα Παρασκευούλα. Να σε φροντίσεις περισσότερο, να σε «κοιτάξεις».