Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 24.08.2022

Ζυγέ, «ο πολιτισμός δεν κληρονομείται, κατακτάται κάθε φορά»

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 24.08.2022: Οι αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Η εξιδανίκευση στα ερωτικά δεν βοήθησε ποτέ κανέναν. Εντάξει, λίγο στην αρχή, αλλά το να είναι κανείς οκ εμφανισιακά και να τον βλέπεις «Άδωνη» ή να στροφάρει ελαφρώς και να τον βλέπεις «Νεύτωνα» που πιστεύεις ότι μπορεί να σε οδηγήσει;
Ταύρος
Οι χαλαρές και αβίαστα ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια και τα αγαπημένα σου πρόσωπα πολλές φορές φαίνονται αυτονόητες. Δεν είναι όμως, οπότε φρόντιζε να μην τις υποτιμάς.
Δίδυμοι
Κοίταξε λίγο παρέξω από την συναισθηματική υπερβολή στα προσωπικά σου και μπορεί να βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις (αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου).
Καρκίνος
Δεν είναι κακό να αναθεωρείς που και που σκέψεις και συνήθειες που βλέπεις «επί του πρακτέου» ότι επηρεάζουν μάλλον αρνητικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.
Λέων
Ίσως θελήσεις να κινηθείς λίγο έξω από τα όρια αναφορικά με τον έρωτα και τη διασκέδαση σου σήμερα, αφού σε πιάνει μάλλον η «πηλάλα» του ότι πάει, πέρασε και αυτό το καλοκαίρι.
Παρθένος
Το «σου εύχομαι να αποκτήσεις ό,τι επιθυμείς» -που θα παίξει πολύ και λόγω γενεθλίων- είναι και λίγο «κατάρα» αν το καλοσκεφτείς, στην περίπτωση που δεν είσαι attuned με τα πραγματικά σου «θέλω».
Ζυγός
«Ο πολιτισμός δεν κληρονομείται, κατακτάται κάθε φορά» λέει ο Andre Malraux και αυτό φυσικά ισχύει και στα προσωπικά, ειδικά αν και οι προηγουμενές εμπειρίες ήταν «μεσαιωνικού τύπου».
Σκορπιός
Το κουτσομπολιό δεν ωφέλει ιδιαίτερα (κανέναν) σε ένα επαγγελματικό setting και μάλιστα σήμερα μπορεί να σου γυρίσει και μπούμερανγκ big time. Το νου σου.
Τοξότης
Ενσωμάτωσε όσο περισσότερο μπορείς στο σημερινό πρόγραμμα δραστηριότητες και συναντήσεις που σε θέλουν mostly outdoors, ιδανικά στη θάλασσα με μοχίτο και καλή συντροφιά.
Αιγόκερως
Ασχολήσου παραπάνω με τα αγαπημένα σου χόμπι και δώσε χώρο και χρόνο σε παρέες και άτομα που έχεις κάπως παραμελήσει τελευταία, καλύπτοντας το «κενό».
Υδροχόος
Γενικά το πείσμα και η γκρίνια δεν βοηθά ούτε με τα παιδιά, ούτε με το σύντροφο, ούτε με τους συνεργάτες. Η ευαισθησία πάλι  πολύ. (Γενικά μιλώντας)
Ιχθύες
Μην αφήσεις τους άλλους να σε «τρέξουν» σήμερα αν νιώθεις ήδη «dead» και φρόντισε παραπάνω την υγεία σου μέσω ποιοτικότερων επιλογών διατροφής.