Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 8 - 14 Αυγούστου 2022

Λέοντα, «όχι μόνο όπως τα θες, αλλά και όπως τα βρίσκεις» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αυτής της απαιτητικής εβδομάδας

zarastro.jpg
Zarastro
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 8 - 14 Αυγούστου 2022.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Αναμφισβήτητα η εβδομάδα που ξεκινά, ε δεν είναι και «ευκολάκι» για κανέναν, αρχικά με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα την Τρίτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, δημιουργώντας ενδεχομένως «φουρτούνες» στο οικογενειακό ή επαγγελματικό περιβάλλον. Φυσικά δεν πρόκειται για μια καινούργια κατάσταση, παρά μάλλον για κάτι που ήδη γνωρίζεις, απλά τώρα μπορεί με κάποιο τρόπο να «ενεργοποιηθεί» ξανά, βγάζοντας ένταση αλλά και πληγωμένα συναισθήματα. Ίσως ήρθε η ώρα να βάλεις τα όριά σου. Την Πέμπτη το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση και ανησυχία τόσο γύρω από το οικονομικό κομμάτι, όσο και μέσα σε προσωπικές σχέσεις, με παιδιά, συντρόφους κ.λπ., «προετοιμάζοντάς» σε ουσιαστικά για την Πανσέληνο της 12/8 στον Υδροχόο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου. Ίσως διαπιστώσεις ότι υπάρχει πλέον μια απόσταση από έναν φίλο ή συνεργάτη, απλά because «you’ve grown apart» με λίγα λόγια, αναφορικά με θέλω, πιστεύω, ανάγκες. Χρήσιμη (αν και άβολη) συνειδητοποίηση σε κάθε περίπτωση. Και η Κυριακή είναι tricky με την αντίθεση Ήλιου-Κρόνου που «συννεφιάζει» κάπως το κλίμα σε συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις, η είσοδος ωστόσο της Αφροδίτης στον Λέοντα (11/8) βοηθά να μην χάσεις εντελώς την καλοκαιρινή σου διάθεση και την ερωτική σου αύρα, απολαμβάνοντας τις διακοπές με την παρέα σου.

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Η δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου προμηνύεται να είναι και η πιο δύσκολη, ξεκινώντας με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα την Τρίτη που, εκτός του ότι μπορεί να οδηγήσει σε μια αύξηση (πόσο ακόμα;) της βίας στην επικαιρότητα, μπορεί να δημιουργήσει και προβλήματα με φίλους, αδέρφια, συνεργάτες και λοιπά κοντινά σου πρόσωπα, ιδιαίτερα αν έχεις γενέθλια στο τέλος του 3ου δεκαημέρου. Η εβδομάδα συνεχίζει να «χτίζει» ένταση, με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό από το ζώδιό σου την Πέμπτη να μιλά για νευρικές αλλά και πιεστικές συνθήκες στο περιβάλλον του σπιτιού και της οικογένειας, κάνοντάς σε να αντιδράς ίσως σπασμωδικά, επιβαρύνοντας το όλο κλίμα, εκνευρίζοντας περισσότερο και τον εαυτό σου και τους άλλους. Η ψυχραιμία θα πρέπει τώρα να γίνει σύμμαχός σου και ως τέτοιος βέβαια μπορεί να μετρηθεί και η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σου, που εισέρχεται την ίδια μέρα στον Λέοντα, απαλύνοντας (κατά το δυνατόν) την τεταμένη ατμόσφαιρα. Βλέπεις το «climax» θα γίνει την επομένη, που πραγματοποιείται η απαιτητική Πανσέληνος στον Υδροχόο, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου. Πεδίο «δράσης» της ο άξονας καριέρας-οικογένειας, με τα συναισθήματα να «κοχλάζουν» επικίνδυνα και την τάση να παίρνεις τα πάντα προσωπικά να μην βοηθά στην αποσυμπίεση της όλης έντασης. Σε παρόμοιο κλίμα και η Κυριακή, με την αντίθεση Ήλιου-Κρόνου.

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 21 Ιουνίου)
Αρκετά κουραστική και αγχωτική η εβδομάδα που ξεκινά, με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα την Τρίτη να βγάζει τις έγνοιες σου και στον πολύπαθο τομέα των οικονομικών σου, be it γιατί τα λεφτά δεν φτάνουν για να απολαύσεις την άδειά σου όπως θες, γιατί προκύπτει ίσως μια δυσκολία με μια χρηματοδότηση, οικονομική συμφωνία κ.λπ., ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο τέλος του 3ου δεκαημέρου. Την Πέμπτη με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, εκτός του ότι δεν ξέρω αν θα κατορθώσεις να κλείσεις μάτι, αφού η νευρικότητα θα σε ακολουθεί και στον ύπνο σου -άσε επομένως τους πολλούς καφέδες καλού κακού these days-, θα νιώθεις ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι με ένα επαγγελματικό/ προσωπικό ζήτημα. Ανάλογα και με την ηλικία σου αυτό μπορεί να αφορά και ένα θέμα σχετικό με τις σπουδές σου, πρακτικό κατά βάση, ή ακόμα και κάτι γραφειοκρατικό, σχετικό με μια νομική υπόθεση κ.λπ. Ίσως αισθάνεσαι ότι ο όγκος των πληροφοριών αλλά και των tasks που έχεις να διαχειριστείς -γιατί ναι, θα πρέπει να περάσουν όλα απ’ τα χέρια σου- είναι λίγο overwhelming με την «κακή» έννοια, οπότε ευτυχώς που η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα την ίδια μέρα, βοηθώντας τουλάχιστον στη συνέχεια με θέματα ταξιδιών και διακοπών. Ωστόσο, η Πανσέληνος στον Υδροχόο (12/8), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου, μπορεί να φέρει προσωρινά εμπόδια σχετικά με τα παραπάνω ή και περιορισμούς αναφορικά με μελλοντικά σου σχέδια.

Καρκίνος(21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Όπως και να ‘χει, η εβδομάδα που ξεκινά θέλει «γερά νεύρα» σε πολλαπλά επίπεδα, αρχικά με την αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα την Τρίτη να φουντώνει μεν το πάθος από τη μια, δημιουργώντας ωστόσο ίντριγκες, ζήλιες, κτητικότητες και τάση για παιχνίδια εξουσίας μέσα στις σχέσεις σου, επαγγελματικές και προσωπικές, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο τέλος τους 3ου. Το να θέλει να επιβληθεί βέβαια ο ένας στον άλλο μπορεί να είναι το λιγότερο, αφού οι συγκρούσεις (και η βία δυστυχώς, αποτυπωμένη και στην επικαιρότητα) δεν θα λείψουν, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να υπάρξουν και διασπάσεις. Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού την Πέμπτη «σκαλίζει» τα τρωτά σημεία σε μια συνεργασία, φιλία, στενή σχέση κ.λπ. και ίσως χρειαστεί πλέον να αλλάξεις οπτική για ένα άτομο, βάζοντας όρια στην συμπεριφορά του, σταματώντας και την εξιδανίκευση. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου και προχωρά στον Λέοντα, ενεργοποιώντας τον τομέα των οικονομικών σου, δίνοντας κάποιες βοήθειες. Ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο «αλλά», που δεν είναι άλλο από την Πανσέληνο του μήνα στον Υδροχόο (12/8) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου, τονίζοντας τις ανασφάλειές σου αναφορικά με το συγκεκριμένο κομμάτι. Πιθανώς αυτό το φεγγάρι να πυροδοτήσει γενναίες αλλαγές στον τρόπο που συνδέεσαι εν γένει με το χρήμα.

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
«Όχι μόνο όπως τα θες, αλλά και όπως τα βρίσκεις» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αυτής της απαιτητικής -without a doubt- εβδομάδας, που κάνει έναρξη με μια αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα την Τρίτη, που δείχνει πιθανώς ένα «παρασκήνιο» το οποίο ίσως και να είχες υποψιαστεί στη δουλειά, αλλά όμως τώρα παίρνει νέες διαστάσεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο τέλος του 3ου δεκαημέρου. Δείχνει επίσης ότι πρέπει να κατανοήσεις πως αυτή η περίοδος θέλει αυξημένη φροντίδα στο κομμάτι της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης, καθώς «βάλλεσαι» σχεδόν επί καθημερινής βάσεως, επομένως το να βρίσκεις χρόνο ανάπαυσης και αγάπης για τον εαυτό σου είναι απόλυτη προτεραιότητα. Θυμήσου το αυτό την Πέμπτη με το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Ουρανό, που μπορεί να φέρει ανατροπές και σε πρακτικά θέματα της δουλειάς, πιέζοντάς σε όμως ποικιλοτρόπως και αναφορικά με τα του οίκου σου. Ίσως πάλι είναι η σχέση με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας που θέλει τώρα την προσοχή σου. Την ίδια μέρα βέβαια η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου ως 5/9 χαρίζοντάς σου γοητεία στο φλερτ και ευκαιρίες για να απολαύσεις τα ταξίδια και τις διακοπές σου. Την Παρασκευή ωστόσο σχηματίζεται η ζόρικη Πανσέληνος απέναντί σου στον Υδροχόο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου, δημιουργώντας «τριγμούς» σε μια προσωπική σχέση ή συνεργασία.

Παρθένος (22 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Όχι ακριβώς η βδομαδούλα που θα περίμενες (κι εσύ και όλοι μας) τέτοια εποχή, αφού η πίεση θα είναι for real, περισσότερο ίσως «εγκφεφαλικά», αφού το μυαλό σου θα δουλεύει «διπλοβάρδιες» ακόμα κι αν βρίσκεσαι σε διακοπές. Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα την Τρίτη μπορεί να σου βγάλει μια ένταση σχετικά με τη δουλειά, με κάποια συνεργασία, με μια φιλία, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο τέλος του 3ου δεκαημέρου. Από την άλλη ίσως είσαι εσύ αυτός που προσπαθεί να ελέγξει τις καταστάσεις, προκαλώντας την «τύχη» σου. Παρ’ ολ’ αυτά, οι αδέσμευτοι μπορεί να έχουν και γνωριμίες με έντονο το στοιχείο του μαγνητισμού και της σεξουαλικής έλξης. Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού την Πέμπτη φέρνει νευρικότητα και αστάθεια στην καθημερινότητα, είτε αυτό αφορά τις συνθήκες της δουλειάς, είτε για και πιο προσωπικά κομμάτια, που καλείσαι να διαχειριστείς ψύχραιμα. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα, βοηθώντας σε να περάσεις καλύτερα και πιο ήσυχα στις διακοπές σου. Το όλο «δράμα» βέβαια συνεχίζεται για λίγο με την Πανσέληνο στον Υδροχόο την Παρασκευή, που επηρεάζει ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η φροντίδα της υγεία σου είναι (ή θα ‘πρεπε να είναι) of paramount importance. Ό,τι εκκρεμότητες κι αν υπάρχουν μέσα στη μέρα, το να αφιερώνεις τακτικά στο πρόγραμμά σου έστω ένα 45λεπτό περπάτημα είναι must.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Είναι αλήθεια πως η αυτή η εβδομάδα δεν μας κάνει την «χάρη» να συμβαδίσει με το κλίμα των διακοπών, στον βαθμό που θα ελπίζαμε τουλάχιστον, όχι μόνο σε προσωπικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο εξελίξεων, επικαιρότητας κ.λπ., κάνοντας αρχή με μια αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα την Τρίτη που δείχνει ότι υπάρχει μια οικογενειακή κατάσταση ή μια σχέση με ένα άτομο στη δουλειά που σου βγάζει τον χειρότερο εαυτό σου, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο τέλος του 3ου δεκαημέρου. Ίσως πρόκειται για ένα πρόσωπο εξουσίας, κάποιον γονιό ή ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας που λειτουργεί απροκάλυπτα τοξικά και σε πληγώνει. Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού την Πέμπτη μπορεί επίσης να δείξει μια «ασυμφωνία χαρακτήρων» με έναν συνεργάτη, ένα φίλο ή τον σύντροφό σου, φέρνοντας παράλληλα και ξαφνικά γεγονότα προς διαχείριση, προετοιμάζοντας ουσιαστικά το «έδαφος» για την Πανσέληνο της επομένης στον Υδροχόο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου. Οι επιθυμίες και οι ανάγκες μέσα σε μια προσωπική η επαγγελματική σχέση μπορεί να κοντραριστούν «άγρια», με τη συμβουλή πάντως κάτι τέτοιο να αποφευχθεί. Οι μέρες αυτές έχουν τη νευρικότητά τους, ωστόσο η είσοδος του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης (11/8), στον Λέοντα ως 5/9 θα σε «σώσει» τρόπον τινά, βοηθώντας σε να ξεχαστείς μέσα από χαλαρές στιγμές και ταξίδια με την παρέα.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Η πιο απαιτητική βδομάδα του φετινού Αυγούστου είναι εδώ και πραγματικά όσο πιο ψύχραιμος ή και «ζαμανφού» ακόμα υπάρξεις στις αντιδράσεις σου, τόσο το καλύτερο για σένα. Αρχικά, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα την Τρίτη μπορεί αφενός να βγάλει προβλήματα με μετακινήσεις, ωράρια, ταξίδια, οπότε αν φεύγεις τώρα για διακοπές έχε το υπόψη σου και αν οδηγείς άσε της βιασύνες, ενώ αφετέρου θέλει λεπτούς χειρισμούς στην επικοινωνία με φίλους, συνεργάτες, αδέρφια, ξαδέρφια, σύντροφο, γιατί καθένας θα ψάχνει κάπου να ακουμπήσει τον «πόνο» του. Ας μην είσαι εσύ η παρηγορήτρα αυτή τη φορά, περιορίζοντας παράλληλα και το δικό σου μερίδιο στην κλάψα... Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού την Πέμπτη μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις στη δουλειά που ανατρέπουν τα πλάνα σου, δημιουργώντας ένα αίσθημα ανασφάλειας για το θα γίνει «παρακάτω». Αυτό έρχεται φυσικά να «κολλήσει» και με την Πανσέληνο του Αύγουστου στον Υδροχόο (12/8), ένα αρκετά ζόρικο φεγγάρι από πλευράς όψεων, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου. Αυτοί θα νιώσουν πιο έντονα στο πετσί τους το εσωτερικό restlenless, αφού εκτός από τα πρακτικά γεγονότα που μπορεί να φέρει σε επίπεδο οικογένειας και ακινήτων, μπορεί παράλληλα να εντείνει την μοναξιά. Η είσοδος της Αφροδίτης την Πέμπτη στον Λέοντα και ως 5/9 θα δώσει ωστόσο «τόνο» στις επαγγελματικές σου βλέψεις.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Όχι ότι δεν το ‘χες δει το «έργο», ωστόσο η εβδομάδα που ξεκινά θέλει υπομονή και γλυκές προσεγγίσεις για να μην χαλάσεις το «ζεν» σου. Με την αντίθεση Αφροδίτης -Πλούτωνα την Τρίτη τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή τόσο σχετικά με έξοδα, λογαριασμούς, δάνεια κ.λπ., όσο και με ανάλογες συζητήσεις με συνεργάτες, συνεταίρους, σύντροφο που καλύτερο είναι να αναβληθούν. Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού την Πέμπτη δείχνει πως υπάρχει μια «αντίφαση» μέσα σου. Από τη μια η ψυχή σου λαχτάρα να ανοίξει τα φτερά της, να ταξιδέψει, να ερωτευτεί, να βιώσει νέες εμπειρίες, να συμμετάσχει σε δραστηριότητες που έχουν την φύση της περιπέτειας, και από την άλλη ταυτόχρονα είναι σαν να νιώθεις ότι το σώμα σου και οι αντοχές σου «δεν τραβάνε» ή να υπάρχουν φυσικά και πρακτικοί λόγοι (βλέπε δουλειά) ή και αστάθμητοι παράγοντες που σε «γκαντεμιάζουν». Αυτή η ανάγκη για αλλαγή στην καθημερινότητα ενισχύεται και από την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα την ίδια μέρα, που θα σε βοηθήσει στη συνέχεια και να χαλαρώσεις και να τολμήσεις ίσως κάτι καινούργιο. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο την Παρασκευή, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου μπορεί να δείξει κάποια προβλήματα με υπολογιστές, συσκευές τεχνολογίας, το διαδίκτυο, ένα μεταφορικό μέσο κ.λπ., «αρρυθμίες» στην επικοινωνία με το περιβάλλον σου, καθώς επίσης και μια ταραχώδη παγκόσμια επικαιρότητα.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Η δεύτερη βδομάδα του Αυγούστου δεν μας αφήνει «παραπονεμένους» από πλευράς όψεων, έτσι για να μη «βαριόμαστε» δηλαδή. Και εξηγούμαι, αφού την Τρίτη με την αντίθεση της Αφροδίτης με την Πλούτωνα από τη ζώδιό σου τα πράγματα γίνονται πολύ απόλυτα και πολύ χειριστικά επίσης μέρα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, ιδιαίτερα για όσους έχουν γενέθλια στο τέλος του 3ου. Θα χρειαστεί να εφαρμόσεις τη θρυλική αυτοπειθαρχία σου για να αποφύγεις τον καβγά, τις ζήλιες ή και την ρήξη ενδεχομένως. Οι αδέσμευτοι πάντως μπορεί να γνωρίσουν ένα άτομο που τους κάνει τόσο κλικ ερωτικά και ενεργειακά, που μιλάμε για «μοιραία  συνάντηση». Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού την Πέμπτη δείχνει ακόμα πως το οικονομικό μπορεί να αποδειχτεί ως το «ελλείπον παιγνιόχαρο» μέσα σε μια ερωτική σχέση, ενώ σε κάθε περίπτωση είναι καλό να κρατάς τις σκέψεις και τις κινήσεις σου σχετικά με μελλοντικά πλάνα μακριά από «αδιάκριτα βλέμματα». Η Αφροδίτη εισέρχεται την ίδια μέρα στον Λέοντα και τον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σου ως 5/9, «ποτίζοντας» σε με σεξουαλική λαχτάρα και ερωτισμό, βοηθώντας σε παράλληλα και στο οικονομικό. Αυτό ωστόσο δεν θα συμβεί άμεσα, καθώς η Πανσέληνος στον Υδροχόο την επομένη μπορεί να βγάλει διαφόρων ειδών σχετικές ανασφάλειες και «τρεχάματα» με πληρωμές, λογαριασμούς, θέματα μισθοδοσίας κ.λπ., επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Φυσικά θα ήσουν εσύ αυτός που θα «κουβαλούσε» mainly στις πλάτες του την άχαρη ενέργεια της παρούσας εβδομάδας, που είναι συνάμα και η πιο δύσκολη του μήνα. Έτσι, την Τρίτη με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή με συνεργάτες και άλλα πρόσωπα στη δουλειά, χωρίς να «εξισώνεις» όλου τους είδους τα προβλήματα που μπορούν να προκύψουν, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο τέλος του 3ου δεκαημέρου. Ο κίνδυνος να εξαντληθείς σωματικά και ψυχολογικά είναι υπαρκτός και οι δυνάμεις σου τώρα είναι πραγματικά πολύτιμες για τη συνέχεια. Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού την Πέμπτη ενισχύει την τάση για «ατυχήματα» και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση και το θέμα τώρα είναι ποιος καταπιέζει ποιον και γιατί...Την ίδια μέρα η Αφροδίτη εισέρχεται απέναντι σου στον Λέοντα, μέσα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, έτσι μέχρι τις 5/9 θα κάνεις φιλότιμες προσπάθειες για να ανανεώσεις τα πράγματα με τον σύντροφό σου ή να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο. Το σημαντικότερο γεγονός της εβδομάδας όμως και πηγή ουσιαστικά κάθε έντασης είναι φυσικά η πιεστική Πανσέληνος στο ζώδιό σου την Παρασκευή, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου, φέρνοντας πιθανά ξεκαθαρίσματα αλλά και ξεσπάσματα στην προσωπική σου ζωή. Αν βλέπεις ότι μια κατάσταση έχει πια κάνει τον κύκλο της, ίσως δεν πρέπει να την «σέρνεις» άλλο από ανασφάλεια.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Σε περίπτωση που ήλπιζες να αράξεις και να χαλαρώσεις από αυτή την εβδομάδα, σου έχω «νέα», καθώς οι συνθήκες δεν ευνοούν προς το παρόν τέτοια «σχέδια». Αρχικά, την Τρίτη με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος του 3ου δεκαημέρου, οι εγωισμοί και τα πάθη μπορεί να κορυφωθούν μέσα σε προσωπικές -ως επί το πλείστον- σχέσεις, κάνοντας δύσκολη την ομαλή συναισθηματική διαχείριση με φίλους, σύντροφο, παιδιά κ.λπ. Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού την Πέμπτη μιλά για ξαφνικά γεγονότα στη δουλειά και την καθημερινότητα που «αποσταθεροποιούν» την συνεπή και χαλαρή προσέγγισή σου στα πράγματα εν μέσω διακοπών (για τους περισσότερους τουλάχιστον), ενώ αν ταξιδεύεις αυτές τις μέρες φρόντισε περισσότερο την οδηγική σου συμπεριφορά αλλά και όλες τις μικρές λεπτομέρειες σχετικά με τις ώρες, τα εισιτήρια κ.λπ. για να μην ταλαιπωρηθείς άδικα. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα ως 5/9 θυμίζοντάς σου πως υπάρχει και κάτι που λέγεται υγεία και που απαιτεί ουσιαστική φροντίδα για να συνεχίσεις να το «απολαμβάνεις» ως αγαθό ζωής. Μάλιστα η μάλλον «κακόκεφη» Πανσέληνος στον Υδροχόο την επομένη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου, θέλει λίγη προσοχή σ’ αυτό το κομμάτι αφού δεν πρέπει να αφήσεις κάποια ενόχληση ή σύμπτωμα στην τύχη, απευθυνόμενος κατευθείαν και μόνο στους ειδικούς.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ