Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 03.08.2022

Ζυγέ, λαχταράς μια εκδρομούλα, ένα ταξιδάκι με την παρέα, μια απόδραση από το «εδώ»

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Τετάρτης 03.08.2022
© Gian Cescon / Unsplash

Τα Ζώδια της Τετάρτης 03.08.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Λίγο να περάσεις καλά θέλεις σήμερα, να δεις κάνα φίλο, να κάνεις ένα μπανάκι, να δεις μια ταινία, απλά μην περιμένεις αυτό το «να» να σου λύσει όλα σου τα προβλήματα. You know.

Ταύρος
Η ένταση μπορεί να μην έχει «καταλαγιάσει» εντελώς ακόμα, ωστόσο η μέρα μπορεί να φέρει μια ενδιαφέρουσα και απρόσμενη νέα γνωριμία στα ερωτικά αν είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο.

Δίδυμοι
Η Τετάρτη χρήζει αξιοποίησης στον τομέα των οικονομικών, καθώς μπορεί να υπάρξει μια αναπάντεχη λύση σε ένα πρόβλημα, μια θετική εξέλιξη/ μια απάντηση που περίμενες εναγωνίως, π.χ. από κάποια τράπεζα, έναν δημόσιο φορέα κ.λπ.

Καρκίνος
Αν και η διάθεσή σου είναι λίγο «περίεργη», έχει αξία να μην κάτσεις στο όποιο πρόβλημα, αλλά να βγεις και να κινητοποιηθείς, αφού «παίζει» και το ενδεχόμενο μιας ευκαιρίας/ γνωριμίας στα επαγγελματικά/ προσωπικά σου (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Λέων
Βρες άλλη διάθεση και ενέργεια, ασχολούμενος με μια δραστηριότητα που σου δίνει χαρά και έμπνευση και μην «παραδοθείς» άνευ όρων στα νεύρα ή την αυτολύπηση.

Παρθένος
Η μέρα μπορεί να δώσει μια ξαφνική ώθηση σε ένα επαγγελματικό σχέδιο, σε πλάνα για σπουδές ή κάποιο ταξίδι, ενώ το φλερτ και η ενασχόληση με τα ερωτικά σου λειτουργεί ανανεωτικά.

Ζυγός
Λαχταράς μια εκδρομούλα, ένα ταξιδάκι με την παρέα, μια απόδραση από το «εδώ», το οικονομικό όμως συνεχίζει να σε προβληματίζει, «κόβοντας» σου κέφι και ορίζοντα. True that.

Σκορπιός
Λίγες ολιγοήμερες έστω διακοπές αποτελούν για σένα ψυχολογική αλλά και σωματική ανάγκη πλέον, ιδανικά σε exotic προορισμό για τα δεδομένα σου. Ό,τι κοντινότερο σ’ αυτό είναι σούπερ.

Τοξότης
Ευνοϊκή μέρα η σημερινή για ν’ ασχοληθείς με τα οικονομικά σου και μάλιστα μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία, μια νέα πρόταση στη δουλειά ή μια θετική εξέλιξη από το πουθενά (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Αιγόκερως
Η τάση για απρόσμενες γνωριμίες στα ερωτικά συνεχίζεται και σήμερα, παράλληλα όμως με την τάση και για απρογραμμάτιστες εγκυμοσύνες (2ο δεκαήμερο). Αν δεν είσαι για «τέτοια», πάρε τα μέτρα σου.

Υδροχόος
Το να κάνεις χώρο και να δίνεις αξία στις μικρές καθημερινές χαρές της ζωής μπορεί να είναι η λύση για να ξεφύγεις από τους συνεχείς και κουραστικούς προβληματισμούς σου.

Ιχθύες
Μια έξοδος με το ταίρι σου για να ανανεώσετε τον έρωτά σας θα μπορούσε να λειτουργήσει «τέλεια» σήμερα, ενώ μπορεί ακόμα να παίξουν και νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες για τους singles (2ο δεκαήμερο κυρίως).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ