Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 1 - 7 Αυγούστου 2022

Λέοντα, η σύνοδος Άρη - Ουρανού στον Ταύρο δημιουργεί μια τεταμένη ατμόσφαιρα σε σχέση με τις αλληλεπιδράσεις σου

zarastro.jpg
Zarastro
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 01-07 Αυγούστου 2022.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η πρώτη βδομάδα του Αυγούστου μάς εισάγει στο κλίμα όλου του μήνα, που για σένα έχει έμφαση αλλά και αστάθεια στον τομέα των οικονομικών, με τη σύνοδο του κυβερνήτη σου Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο την Τρίτη να δημιουργεί άγχος και μια βεντάλια από ποικίλα «σενάρια», επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου. Τα θετικά περιλαμβάνουν μια αναπάντεχη εξέλιξη σχετική με την πορεία μιας αύξησης, μιας προαγωγής, μιας ευκαιρίας για εργασία, του «ξεκλειδώματος» μιας χρηματοδότησης για την επιχείρησή σου, της έγκρισης χορήγησης ενός επιδόματος κ.λπ., μπορεί όμως αντίθετα να υπάρξουν ξαφνικά έξοδα που δεν είχες υπολογίσει και που σε «πετάνε» εκτός μπάτζετ, πράγμα που αυξάνει την ανασφάλεια. Τα εξάγωνα της Αφροδίτης με Ουρανό (2/8) και Άρη (3/8) μπορούν ωστόσο να σου δώσουν μια ιδέα για να ξεκινήσεις κάτι δικό σου επαγγελματικά, ίσως και με τη βοήθεια της οικογένειάς σου. Την Πέμπτη ο Ερμής περνά στην Παρθένο χαρίζοντάς σου αναλυτική και μεθοδική σκέψη, πράγμα που μπορεί να φανεί χρήσιμο και στην οργάνωση των οικονομικών σου, ενώ θα εστιάσει την προσοχή σου και στη βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης, «ξεσηκώνοντας» ίσως πλάνα για μια πιο υγιεινή διατροφή και διακοπή κακών συνηθειών. Το τετράγωνο Άρη - Κρόνου την Κυριακή μπορεί να δείξει προβλήματα σε μια συνεργασία, εξαιτίας ίσως των οικονομικών.

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Απαιτητική το δίχως άλλο η πρώτη βδομάδα του μήνα, Ταύρε μου, κι εσύ για άλλη μια φορά αναλαμβάνεις τον ρόλο του πρωταγωνιστή, όχι αυτοθέλητα, αλλά εξ ανάγκης, καθώς οι συνθήκες είναι τέτοιες που σε τοποθετούν πρώτο πρώτο στο «κάδρο» της αλλαγής. Αυτή είναι μια λέξη που πλέον «sounds very familiar» to you, αναμφισβήτητα, αφού φιλοξενείς καιρό πια τον Ουρανό στο ζώδιο και έχεις πλέον αντιληφθεί πως «παίζεται» το παιχνίδι. Η σύνοδος λοιπόν Άρη - Ουρανού - Βορείου Δεσμού της Σελήνης στο ζώδιο σου την Τρίτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου, δημιουργεί ένα σκηνικό έντασης και νευρικότητας, όπου τα ξεσπάσματα θυμού γίνονται για «πλάκα», πολύ περισσότερο αν υπάρχουν και λόγοι που «σέρνονται» εδώ και καιρό. Η συμβουλή είναι να περιορίσεις την παρόρμηση, ενώ επειδή η όψη αυτή είναι και ατυχηματική, πρόσεχε παραπάνω στις αντιδράσεις σου. Τα εξάγωνα της Αφροδίτης με τον Ουρανό (2/8) και τον Άρη (3/8) μπορεί να φέρουν μια «σβελτάδα» στο φλερτ, το τετράγωνο Άρη - Κρόνου όμως την Κυριακή δείχνει πιθανά εμπόδια αλλά και υποχρεώσεις που βαραίνουν τώρα με τις απαιτήσεις τους. Νότα αισιοδοξίας η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο (4/8) που θα σε βοηθήσει να πάρεις «ανάσες» δροσιάς και διασκέδασης αυτή την περίοδο, ερχόμενος σε επαφή με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα εγνωσμένης αξίας.

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 21 Ιουνίου)
Με τον πλανήτη του πολέμου Άρη να σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό και το Κάρμα στον Ταύρο την Τρίτη, μέσα στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σου, ε δεν είναι να απορείς που αυτό το ξεκίνημα Αυγούστου δεν έχει τη συνήθη ανάλαφρη αίσθηση, ιδιαίτερα δε για τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου. Αυτοί θα βιώσουν πιθανόν μια μεγαλύτερη ψυχολογική πίεση, χωρίς να μπορούν να προσδιορίσουν επακριβώς την αιτία για την «κατάσταση» τους, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει άγχος, διαταραχές στον ύπνο και ευερεθιστότητα στις αντιδράσεις του περιβάλλοντος τους. Κάποιοι μάλιστα μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι με ορισμένες αποκαλύψεις που δημιουργούν προβληματισμό ή και σοκ. «Ωραία» πραγματάκια δηλαδή, ενώ σημαντικό είναι να προσέχεις παραπάνω και την υγεία σου αυτές τις μέρες, κρατώντας ένα συνεπές πρόγραμμα φροντίδας του οργανισμού σου, τσεκάροντας ό,τι σε ενοχλεί άμεσα, αφήνοντας τις δικαιολογίες. Τα εξάγωνα της Αφροδίτης με Ουρανό (2/8) και Άρη (3/8) δεν αποκλείεται όμως να φέρουν μια οικονομική ευκαιρία/ διευκόλυνση «just out of the blue». Την Πέμπτη ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά στην Παρθένο στρέφοντας το ενδιαφέρον σου στα του οίκου σου, ίσως για ενδεχόμενες διορθωτικές κινήσεις με μαστορέματα, ανακαινίσεις κ.λπ., ενώ η Κυριακή έχει πάλι μια κάπως περίεργη ενέργεια λόγω του τετραγώνου Άρη - Κρόνου.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Η αίσθηση ότι δεν «ορίζεις» τον εαυτό σου μέσα σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση μπορεί να είναι ιδιαιτέρως disturbing στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με τη σύνοδο Άρη - Ουρανού στον Ταύρο, ειδικά αν είσαι γεννημένος στη τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου. Και όχι μόνο disturbing δηλαδή, αφού η κατάσταση με έναν σύντροφο, φίλο ή συνεργάτη μπορεί να πάρει εύκολα να πάρει διαστάσεις και να οδηγηθεί από μια διαφωνία σε μια ρήξη «μεγατόνων». Αν επομένως δεν γουστάρεις τέτοια σκηνικά, ακόμα κι αν έχεις εκ προοιμίου δίκιο, μην ξεκινήσεις να εκφράσεις τα παράπονά σου, γιατί και οι άλλοι θα είναι έτοιμοι «με το μαχαίρι στα δόντια». Οι θετικές όψεις όμως της Αφροδιτουλας από το ζώδιό σου με τον Ουρανό (2/8) και τον Άρη (3/8) μπορούν να φέρουν και ευχάριστα σκηνικά για μερικούς, όπως ενδιαφέρουσες γνωριμίες στο κομμάτι του φλερτ ή ακόμα ακόμα μια ευκαιρία νέας συνεργασίας, αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις. Την Πέμπτη άλλωστε ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο και το κομμάτι του φλερτ και της κοινωνικής αλληλεπίδρασης σε ενδιαφέρει πολύ, επομένως δεν θα λείψουν τα ταξιδάκια, οι επαφές με φίλους, αλλά επίσης και οι συζητήσεις για νέα πλάνα στη δουλειά ή στο κομμάτι των σπουδών σου αν είσαι φοιτητής. Το τετράγωνο Άρη - Κρόνου την Κυριακή μπορεί να επαναφέρει τα θέματα σχέσεων, ίσως και για λόγω οικονομικών αφορμών.

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Η εβδομάδα ξεκινά με μάλλον εκρηκτικό τρόπο, αφού η σύνοδος Άρη - Ουρανού στον Ταύρο την Τρίτη που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου, δημιουργεί μια τεταμένη ατμόσφαιρα σε σχέση με τις αλληλεπιδράσεις σου, προσωπικές και επαγγελματικές. Σαφώς αυτό πηγάζει και από το αρκετά νευρικό disposition που υπάρχει γενικότερα σε όλους αυτές τις μέρες –σ’ εσένα ίσως λίγο περισσότερο είναι η αλήθεια– βγάζοντας εύκολα εκνευρισμό και τάση για διαφωνίες με συνεργάτες, σύντροφο, οικογένεια. Ίσως ακόμα και να προσπαθείς ασυνείδητα να ξεσπάσεις την έντασή σου για να «εξισορροπήσεις» το άγχος από μια επικείμενη αλλαγή που σε ξεβολεύει, καθώς αρκετοί ενδέχεται να έχουν και ανατροπές σχετικά με τα εργασιακά τους. Ίσως πάλι είσαι απλά κουρασμένος από διάφορα που έχουν πέσει μαζεμένα απάνω σου και... αλίμονο σ’ αυτόν που δεν θα το σεβαστεί. Με παρόμοια λογική και το τετράγωνο Άρη - Κρόνου την Κυριακή που μπορεί να δείξει και ένα «σταμάτημα» στην επίτευξη ενός στόχου, δημιουργώντας εκ νέου πίεση, γι’ αυτό είναι καλό να φροντίζεις παραπάνω και την υγεία σου. Την Πέμπτη ο Ερμής περνά στην Παρθένο, βοηθώντας σε να οργανώσεις καλύτερα τα οικονομικά σου, π.χ. προχωρώντας κάποιους διακανονισμούς, κάνοντας διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία/ επένδυση, εκμεταλλευόμενος ένα ακίνητο κ.λπ.

Παρθένος (22 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Το πλαίσιο στο ξεκίνημα της πρώτης εβδομάδας του Αυγούστου είναι αυτό των ανατροπών και της σύγχυσης μέσα στην καθημερινότητα, απόρροια της συνόδου Άρη - Ουρανού στον Ταύρο την Τρίτη που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένου στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου. Καταρχάς θα αισθάνεσαι έντονες τάσεις φυγής σε περίπτωση που δεν έχεις πάρει ακόμα την καλοκαιρινή σου άδεια, ακόμα όμως κι αν βρίσκεσαι διακοπές ή ταξιδεύεις αυτές τις μέρες, τα άγχος και τα απρόοπτα στον προγραμματισμό σε σχέση με ταξίδια, θέματα σπουδών, επαφών με συνεργάτες, φίλους, σύντροφο, συγγενείς κ.λπ. θα είναι μια πραγματικότητα. Επειδή όμως κι όλοι οι υπόλοιποι θα είναι στη «τσίτα», έχοντας το ζωνάρι τους λυμένο, θα πρέπει να μετρήσεις δυο και τρεις φορές αυτά που θες να πεις, καθώς και τον τρόπο που εκφράζεσαι αν δεν θέλεις να αναλωθείς σε τζάμπα εκνευρισμούς και καυγάδες, ενώ χρειάζεται προσοχή και στο τιμόνι όταν οδηγείς. Τα εξάγωνα της Αφροδίτης με Ουρανό (2/8) και Άρη (3/8) μπορούν να φέρουν μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία ή μια ευκαιρία στα επαγγελματικά για μερικούς, ίσως και μέσω ενός φίλου. Ο Ερμής περνά την Πέμπτη στο ζώδιο σου ως 25/8, ξεκλειδώνοντάς σε επικοινωνιακά, ανεβάζοντας τους ρυθμούς σε day-to-day basis, όχι απαραίτητα για «κακό», αφού μπορεί απλά να είσαι «on the go» για ταξιδάκια και αποδράσεις. Το τετράγωνο Άρη - Κρόνου την Κυριακή σου εφιστά την προσοχή σε θέματα υγείας.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Το «ακανθώδες» ζήτημα των οικονομικών σου είναι ψηλά στη «λίστα» σου και στο ξεκίνημα (αλλά και στη συνέχεια βέβαια) του Αυγούστου, με τη σύνοδο Άρη - Ουρανού στον Ταύρο (2/8) να δημιουργεί αίσθημα ανησυχίας και ανασφάλειας, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου. Το ενδεχόμενο να προκύψουν ξαφνικά κάποια απρογραμμάτιστα έξοδα που σου «χαλάνε» τον προϋπολογισμό, μια οφειλή να γίνει τώρα απαιτητή, μια έγκριση δανείου για την επιχείρηση σου να κολλήσει είναι μέσα στο παιχνίδι, αν και για μερικούς μπορεί να υπάρξουν και κάποιες θετικές εξελίξεις π.χ. σχετικά με μια αποζημίωση. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι περίοδος για να προχωρήσεις σε μια επένδυση, να ρισκάρεις γενικότερα με τα λεφτά (βλέπε τυχερά παιχνίδια) ή να το ρίξεις σε «τρελό shopping therapy, καλύπτοντας άλλες ανάγκες. Τα εξάγωνα άλλωστε της Αφροδίτης με Ουρανό (2/8) και Άρη (3/8) δείχνουν ότι το πως θα καταφέρεις να είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου σε απασχολεί πολύ lately, ενώ ίσως υπάρξει και μια επαγγελματική ευκαιρία για ορισμένους, με θετικό οικονομικό πρόσημο. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνεις είναι να μπλέξεις τα συναισθηματικά με τα οικονομικά σε μια προσωπική σχέση, καθώς μπορεί η συζήτηση να οδηγηθεί σε «όλεθρο» και με το τετράγωνο Άρη - Κρόνου την Κυριακή. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο την Πέμπτη δείχνει πως έχεις ανάγκη από λίγο ψυχολογικό άδειασμα, ιδανικά μέσα από διακοπές ή έστω μικρά ταξιδάκια.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Θα προτιμούσες σίγουρα μια άλλη ενέργεια για την αρχή της πρώτης εβδομάδας του Αυγούστου, τα πράγματα όμως είναι «συγκεκριμένα» με την τριπλή σύνοδο Άρη - Ουρανού - Κάρμα απέναντι σου στον Ταύρο την Τρίτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου. Το στρες και η νευρικότητα, ακόμα και άνευ λόγου, θα είναι έντονα these days και σαν επακόλουθο μπορούν να βγάλουν έντονες και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, με τονισμένο το στοιχείο του θυμού, σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, ιδίως αν παίζει και κάποιας μορφής καταπίεση. Αυτό μπορεί να ξεκινήσει από κάτι απλό, όπως μια κριτική, ένα σχόλιο, μια συζήτηση για κάτι που σε ενοχλεί/ απογοητεύει και το πράγμα να κάνει ξαφνικά escalate σε άλλο level, σε χρόνο dt. Η πίεση και λόγω αυξημένων υποχρεώσεων θα είναι υπαρκτή και μπορεί απλά να θέλεις να βάλεις ένα τέλος σε όλα και να «τραβήξεις» για το αγαπημένο σου νησί. Τα εξάγωνα μάλιστα της Αφροδίτης με Ουρανό (2/8) και Άρη (3/8) μπορεί να δείξουν και μια γνωριμία που γίνεται σε ένα ταξίδι. Το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο την Πέμπτη ανεβάζει την κοινωνικότητα σου και την διάθεση να περάσεις χρόνο χαλαρώνοντας μαζί με τους φίλους σου. Και η Κυριακή έχει την δυσκολία της με το τετράγωνο Άρη - Κρόνου που μπορεί να βγάλει εντάσεις στο σπίτι ή σε μια προσωπική σχέση.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Στην περίπτωση που είσαι control freak, μάλλον δεν θα «περάσεις» καλά στο ξεκίνημα του Αυγούστου, αφού η σύνοδος Άρη - Ουρανού στον Ταύρο την Τρίτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου, είναι η απόλυτη όψη απώλειας ελέγχου μέσα στην καθημερινότητα σου. Όσο και να θελήσεις να ορίσεις το schedule στη δουλειά, σχετικά με deadlines, εκκρεμότητες πριν φύγεις για διακοπές κ.λπ., τόσο κάτι θα «σκάει» αποσυντονίζοντας σε, αλλάζοντας τα δεδομένα σου. Ο εκνευρισμός θα είναι έντονος και μπορεί να αφορά και τον τρόπο που επικοινωνείς με συνεργάτες, συναδέλφους, υπαλλήλους, καθώς ίσως υπερεκτιμάς τις δυνατότητες κάποιου ή αντίθετα τον πιέζεις παραπάνω απ’ αυτό που αντέχει, με αποτέλεσμα να πυροδοτηθεί ένα ξέσπασμα από τη μια πλευρά, που μόνο χρήσιμο δεν είναι. Η υγεία σου πάλι θέλει ουσιαστική φροντίδα και όχι «αρπακόλα» προσεγγίσεις που νομίζεις ότι δουλεύουν, ενώ στην ουσία δεν σου προσφέρουν απολύτως τίποτα. Τα εξάγωνα της Αφροδίτης με Ουρανό (2/8) και Άρη (3/8) μπορεί να φέρουν μια οικονομική ευκαιρία στη δουλειά για μερικούς. Την Πέμπτη ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο, οπότε μέχρι 25/8 μπορεί να συζητάς σχετικά με τα επαγγελματικά σου, ακόμα κι αν βρίσκεσαι σε διακοπές. Το τετράγωνο Άρη - Κρόνου την Κυριακή επαναφέρει το θέμα υιοθέτησης ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Την έχει την εντασούλα της η πρώτη βδομάδα του Αυγούστου, ξεκινώντας με μια νευρική σύνοδο Άρη - Ουρανού στον Ταύρο την Τρίτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου. Οι απαιτήσεις των άλλων, συντρόφων, παιδιών, φίλων, συνεργατών, μπορεί να σε φτάσουν σε σημείο «βρασμού», θέλοντας να ξεφύγεις από το «φέρε και φέρε» στην καθημερινότητα σου, με αποτέλεσμα να καταλήξεις ίσως σε απότομες και θυμωμένες αντιδράσεις, βγαίνοντας τελικά «κατηγορούμενος»! Ειδικά στα ερωτικά θα παίξουν αρκετά καυγαδάκια, που μπορεί ωστόσο να έχουν και «πικάντικη» χροιά, ενώ οι αδέσμευτοι μπορεί να έχουν και δυνατές συγκινήσεις μέσα σε νέες γνωριμίες. Αυτές ευνοούνται με τα εξάγωνα της Αφροδίτης με Ουρανό (2/8) και Άρη (3/8) που δεν αποκλείεται να βγάλουν μια ξαφνική και ακαταμάχητη έλξη για ένα άτομο. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο την Πέμπτη σε κάνει να ονειρεύεσαι ξύπνιος νησάκια, ακρογιαλιές, δειλινά, ταξιδάκια, αποδράσεις και διακοπούλες εν ολίγοις -οπότε αν δεν έχεις κλείσει ακόμα κάτι «good luck» με το ψάξιμο- ενώ παράλληλα μπορεί να στρέψει το ενδιαφέρον και στις σπουδές σου, αν βρίσκεσαι σ’ αυτή την ηλικία. Το τετράγωνο Άρη - Κρόνου την Κυριακή μπορεί να φέρει επιπλέον αναστάτωση και εμπόδια σχετικά με τα οικονομικά σου ή να «δώσει» ρίξεις στα προσωπικά εξαιτίας τους.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Το «μπάσιμο» στην πρώτη βδομάδα του Αυγούστου δεν είναι και πολύ «χαριτωμένο» ομολογουμένως, αφού με την τριπλή σύνοδο Άρη - Ουρανού - Κάρμα που σχηματίζεται στον Ταύρο την Τρίτη, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου, μπορούν να προκύψουν ξαφνικά γεγονότα σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί π.χ. ο ιδιοκτήτης του σπιτιού να το χρειάζεται τώρα για ιδιοκατοίκηση και έτσι να μπεις στη διαδικασία να «ψάχνεσαι» εν μέσω καλοκαιριού για νέα στέγη· άλλοι όμως μπορεί να πάρουν την απόφαση να φύγουν επιτέλους από την πατρική εστία ή ν’ αγοράσουν πια το δικό τους σπίτι. Η αίσθηση γενικευμένης εσωτερικής ανησυχίας θα σε «συντροφεύει» πάντως αυτές τις μέρες, που πρέπει μεταξύ άλλων να είσαι πιο επιμελής και με την υγεία σου, φροντίζοντας να ξεκουράζεσαι ουσιαστικά. Τα εξάγωνα της Αφροδίτης με Ουρανό (2/8) και Άρη (3/8) δείχνουν ίσως μια θετική οικονομική εξέλιξη για μια συνεργασία, ίσως όμως κι έναν έρωτα που γεννιέται μέσα από τον χώρο της δουλειάς. Ο Ερμής προχωρά την Πέμπτη στην Παρθένο ως 25/8, δίνοντας σου τη δυνατότητα να «σουλούπωσεις» κάπως τα οικονομικά σου, βρίσκοντας λύσεις σχετικά με θέματα δανείων, διακανονισμών, εφοριών, κληρονομικών, περιουσιακών κ.λπ. Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο από το ζώδιο σου την Κυριακή είναι απαιτητικό για προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις, «ξαναφουντώνοντας» το σκηνικό.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με τρέξιμο και αρκετή νευρικότητα εξαιτίας της συνόδου Άρη - Ουρανού στον Ταύρο την Τρίτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου - αρχές 3ου δεκαημέρου. Θα σου είναι δύσκολο να χαλαρώσεις -όσο για τον ύπνο, ούτε λόγος!- και να λειτουργήσεις με ψυχραιμία λογική και υπομονή μέσα στην καθημερινότητα σου, πράγμα που επηρεάζει φυσικά και τις συναναστροφές σου με φίλους, σύντροφο, συνεργάτες, αδέλφια κ.λπ., οι οποίοι επίσης θα είναι πιεσμένοι λόγω των συνθηκών. Φρόνιμο και χρήσιμο λοιπόν είναι να «εκτιμηθεί» έξυπνα στο μυαλό σου η όλη κατάσταση και να αποφύγεις χαζοπείσματα και «πνεύματα αντιλογίας» και στο ίντερνετ, αν θέλεις να αποφύγεις τον καυγά, τα νεύρα και τις διαφωνίες, που απλά σε φθείρουν. Προσεκτικός οφείλεις ωστόσο να είσαι και σχετικά με την οδήγηση, καθώς και σε μετακινήσεις λόγω διακοπών, γιατί μπορεί να υπάρξουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Τα εξάγωνα της Αφροδίτης με Ουρανό (2/8) και Κρόνο (3/8) μπορούν να φέρουν ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά για τους αδεσμεύτους, όπως μια νέα «μαγνητική» γνωριμία, αλλά και όμορφες στιγμές παρέα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Η είσοδος άλλωστε του Ερμή την Πέμπτη απέναντι σου στην Παρθένο κάνει το μυαλό σου overactive σε σχέση με τα προσωπικά, «ανοίγοντας» τον δρόμο για περισσότερη τόλμη στο φλερτ. Το τετράγωνο Άρη - Κρόνου την Κυριακή «βαραίνει» και πάλι λιγάκι την ατμόσφαιρα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ