Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 01.08.2022

Δίδυμε, το μυαλό σου είναι στραμμένο στα ταξιδάκια και τις διακοπούλες

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Δευτέρας 01.08.2022
© Marcos Paulo Prado / Unsplash

Τα Ζώδια της Δευτέρας 01.08.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Καλό μήνα! Υποδέχεσαι με αισιοδοξία το ξεκίνημα του μήνα που αποτελεί κατά πάσα πιθανότητα και την έναρξη των διακοπών σου, με τη μέρα να έχει και αρκετό ερωτικό ενδιαφέρον.

Ταύρος
Καλό μήνα! Σε μια βδομάδα και ένα μήνα με αρκετές απαιτήσεις, αν μη τι άλλο, η Δευτέρα είναι περισσότερο «φιλική», αν και φέρει ήδη την ενέργεια των αλλαγών που «προωθούνται».

Δίδυμοι
Καλό μήνα! Το μυαλό σου είναι στραμμένο στα ταξιδάκια και τις διακοπούλες σήμερα 1η Αυγούστου, μια μέρα ιδανική για την έναρξη της άδειάς σου! (Οι υπόλοιποι, υπομονή παιδιά).

Καρκίνος
Καλό μήνα! Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να μην ξεβολευτείς συναισθηματικά και οικονομικά today, βλέποντας «γαλανό ορίζοντα» όσο πάει το μάτι σου.

Λέων
Καλό μήνα! Ο Αύγουστος μάλλον σε «παραπλανά» αναφορικά με την πορεία του σήμερα, αλλά σε κάθε περίπτωση αξιοποίησε τη μέρα όσο μπορείς γιατί από αύριο τα πράγματα αλλάζουν.

Παρθένος
Καλό μήνα! Όσο πιο ομαδικά παίξεις στον έρωτα και στα επαγγελματικά -αν δεν έχεις φύγει ακόμα για διακοπές- τόσο το καλύτερο για σένα από πλευράς αποτελέσματος και διάθεσης.

Ζυγός
Καλό μήνα! Με κοινωνικό «πρόσημο» η 1η του μήνα, τέλεια για να ξεκινήσεις τις φετινές σου διακοπές αλλά και να χαλαρώσεις με την παρέα αν είσαι «ακόμα εδώ».

Σκορπιός
Καλό μήνα! Με αρκετή ένταση που ήδη έχει αρχίσει να «χτίζεται» κάνει «peekaboo» ο Αύγουστος, αν και σήμερα ίσως βρεις κάποιες λύσεις στα επαγγελματικά, απαλύνοντας λίγο το «κλίμα».

Τοξότης
Καλό μήνα! Με πιο χαλαρή και αισιόδοξη διάθεση καλωσορίζεις τον πιο hot μήνα του καλοκαιριού, με το μυαλό σου να βρίσκεται «κολλημένο» και στο ερωτικό παιχνίδι.

Αιγόκερως
Καλό μήνα! «Μανούλα μου, μανίτσα μου, θα πάρω τη βαλίτσα μου» και θα βγεις στον «πηγαιμό» για τις καλοκαιρινές σου διακοπές που τόσο πολύ χρειάζεσαι φέτος. Off you go!

Υδροχόος
Καλό μήνα! Ο μήνας αλλάζει, με τη σημερινή μέρα να αποτελεί μια πιο χαλαρή «ανάπαυλα», αλλά αυτό που ακολουθεί είναι ουσιαστικά μια (απαιτητική) συνέχεια του Ιουλίου. Oh, Dio.

Ιχθύες
Καλό μήνα! Πήγαινε με γνώμονα την ηρεμία και τη διασκέδαση τουντέι, χωρίς ενοχές για το καλοκαιρινό break που δικαιούσαι. Δεν χρωστάς κάτι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ