Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 29.07.2022

Αιγόκερε, κάνε focus στην ερωτική σου ζωή

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Παρασκευής 29.07.2022
© Asad Photo Maldives / Pexels

Τα Ζώδια της Παρασκευής 29.07.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Μπορεί εσύ να θέλεις να αφεθείς στην αισιοδοξία του καλοκαιριού, η κατάσταση των οικονομικών σου όμως ίσως σε κάνει να τα βάφεις «μαύρα». Μην το «περάσεις» και στους υπόλοιπους όμως.

Ταύρος
Έχει αξία να μην απορροφηθείς σε όσα κάνουν ή δεν κάνουν οι κοντινοί σου άλλοι (σύντροφοι, οικογένεια, φίλοι) βγάζοντας το τεφτέρι με τα «χρωστούμενα», αλλά σε όσα κάνεις ή δεν κάνεις εσύ.

Δίδυμοι
Ακόμα κι αν θεωρείς πως έχεις δίκιο στα επαγγελματικά ή σε μια προσωπική σχέση, κράτα και ένα περιθώριο λάθους, αφού μπορεί να μην «έχεις» ακριβώς όλα τα δεδομένα.

Καρκίνος
Καλύτερα μην το παίξεις «αφεντικό» με τα συναισθήματά σου και τις «απαιτήσεις» τους σήμερα, γιατί μπορεί πολύ εύκολα να «φας» τα μούτρα σου. Yep.

Λέων
Μπορείς να αντιμετωπίσεις με περισσότερο χιούμορ και ανοχή θέματα στα επαγγελματικά. Θα σε βοηθήσει παράλληλα να νιώσεις καλύτερα και ψυχολογικά.

Παρθένος
Βάλε χαλαρά πραγματάκια ως επί το πλείστον για σήμερα, μην κάτσεις όμως μόνος με την πάρτη σου, αλλά δες και κάναν φίλο για ν’ αράξετε παρέα.

Ζυγός
Κράτα τη μεγάλη εικόνα σε μια προσωπική σχέση (ερωτική, φιλική, οικογενειακή) και μην χαλιέσαι για λεπτομέρειες που μπορεί να είναι και «φυσιολογικές» κατά περίπτωση.

Σκορπιός
Η υπερανάλυση στις συνεργασίες και στα προσωπικά απλώς σου χάνει χρόνο, ενέργεια και φαιά ουσία. «Cut the crap» και μπες στο «ψητό» χωρίς αναβολές.

Τοξότης
Το να καταφέρεις να δεις και την παρέα σου και να συνδυάσεις παράλληλα όλες τις πρακτικές σου υποχρεώσεις είναι ένα «challenge» για σήμερα. Όχι όμως χαμένο.

Αιγόκερως
Κάνε focus στην ερωτική σου ζωή και συγκεκριμένα στο τι ακριβώς θες από αυτήν σ’ αυτή τη φάση. Είσαι καλός στο να βάζεις στόχους...

Υδροχόος
Δώσε βαρύτητα σε ό,τι τροφοδοτεί θετικά και δημιουργικά το συναίσθημά σου και όχι σε ό,τι σε τσιτώνει και σε «καταθλίβει». Please.

Ιχθύες
Επειδή η αφηρημάδα μπορεί να σου «στοιχίσει» ενδεχομένως σήμερα, συγκεντρώσου σε ένα-δυο βασικά και απόφυγε να καταπιαστείς ανεπιτυχώς με «τα πάντα όλα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ