Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του μήνα | Ιούλιος 2022

Καρκίνε, μολονότι λίγο «ζόρικο» το πρώτο πενθήμερο του Ιουλίου, τα πράγματα φτιάχνουν στην πορεία

zarastro.jpg
Zarastro
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
karkinos.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις μηνιαίες προβλέψεις του Ιουλίου 2022.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Καλό μήνα! Αν και οι πρώτες μέρες του Ιουλίου είναι απαιτητικές και συγκρουσιακές λόγω του τετραγώνου Άρη-Πλούτωνα (2/7) που δημιουργεί σκηνικά έντασης αλλά δυστυχώς και αυξανόμενης βίας σε επίπεδο επικαιρότητας (3ο δεκαήμερο), στις 5/7 ο κυβερνήτης σου Άρης φεύγει επιτέλους από το ζώδιό σου και περνά στον Ταύρο ως 20/8, «ρίχνοντας» αρκετά τις ταχύτητες. Αποβάλεις σιγά σιγά το στρες, καθώς τώρα έχεις περισσότερη επιμονή και υπομονή για να ασχοληθείς με τους στόχους σου, που σε μεγάλο βαθμό αφορούν θέματα οικονομικής και συναισθηματικής ασφάλειας. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνά στον Καρκίνο «χρωματίζοντας» την επικοινωνία σου μέσα από πιο «ευαίσθητα» φίλτρα, βγάζοντας ωστόσο μια όρεξη να μοιραστείς αυτό που σε βαραίνει με τα κοντινά σου πρόσωπα, σε μια προσπάθεια διαμόρφωσης κάποιας «ψυχολογικής ομοιόστασης». Στις 18/7 θα περάσει και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, οπότε με κάποιον τρόπο γίνεσαι περισσότερο «picky» στις αντιδράσεις σου, ειδικά μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, έτοιμος να παίξεις το παιχνίδι των ενοχών και των ενόχων, προκειμένου να αποφύγεις να πληγωθείς. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω (13/7) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, φέρνει μια διάσταση ανάμεσα σε προσωπικές και επαγγελματικές ανάγκες, με την είσοδο όμως των πλανητών στον φιλικό Λέοντα (Ερμής 19/7, Ήλιος 22/7) καθώς και με τη Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στο τέλος του μήνα (28/7) αρχίζεις να μπαίνεις ουσιαστικά σε πιο καλοκαιρινό αλλά και ερωτικό mood, κερδίζοντας εύκολα τις εντυπώσεις με την αυτοπεποίθησή σου.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Καλό μήνα! Το πρώτο πενθήμερο του Ιουλίου θέλει λίγη προσοχή σε μετακινήσεις και επικοινωνίες ένεκα του τετραγώνου Άρη-Πλούτωνα (2/7) που κάνει τους πάντες έτοιμους για καυγά (3ο δεκαήμερο), με τον Άρη να περνά εν συνέχεια (5/7) στο δικό σου ζώδιο ως 20/8, ανεβάζοντας τους ρυθμούς στην καθημερινότητα. Τα ενεργειακά σου επίπεδα θα είναι στα ύψη και η φιλοδοξία σου να «τρέξεις» τα όνειρά σου στο φουλ, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν πρόκειται για έναν χαλαρό και ήρεμο μήνα, καθώς the struggle θα είναι for real αν θέλεις να παράξεις αποτελέσματα, επομένως καλά θα κάνεις να φροντίζεις παραπάνω την υγεία σου. Το όφελος πάντως θα φανεί και στην προσωπική σου ζωή, σε περίπτωση που τα πράγματα είχαν «βαλτώσει» με τον σύντροφό σου, δίνοντας ώθηση για ανανέωση, αρκεί να εστιάσεις στο «je t’ aime» και όχι στα «νευράκια» που θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Την ίδια μέρα ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο και στις 18/7 τον ακολουθεί η Αφροδίτη, χαρίζοντάς σου «πεταλουδένια» διάθεση στο κομμάτι του φλερτ αν είσαι single -call me Greek kamaki- προσφέροντας ακόμα δυνατότητες για μίνι ταξιδάκια μέσα σ’ όλη την «τρεχάλα». Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω (13/7) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, μπορεί να σε ωθήσει σε σχέδια για το μέλλον των σπουδών και των επαγγελματικών σου, συνδέοντας τα ίσως και με το εξωτερικό, ενώ η παρουσία των πλανητών στον Λέοντα (Ερμής 19/7, Ήλιος 22/7) και η Νεα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στις 28/7 στρέφουν το ενδιαφέρον σου στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, βάζοντας σε ίσως στη διαδικασία μιας χωροταξικής αλλαγής.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Καλό μήνα! Το ξεκίνημα του Ιουλίου δεν προσφέρεται για οικονομικές κινήσεις και συζητήσεις εξαιτίας του τετραγώνου Άρη-Πλούτωνα (2/7), καθώς μπορεί να αποτελέσουν αφορμή για εντάσεις μέσα σε σχέσεις/ συνεργασίες (3ο δεκαήμερο), μην ανησυχείς όμως, αφού με το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο στις 5/7 όπως επίσης και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο στις 18/7 οι ευκαιρίες «τακτοποίησης» δεν θα λείψουν στον συγκεκριμένο τομέα. Η διαχείριση του πορτοφολιού σου σε απασχολεί αρκετά τελευταία και έτσι θα μπεις στη διαδικασία να δεις πώς μπορείς να αυξήσεις ενδεχομένως τα έσοδά σου, να εξοικονομήσεις πόρους, να ρυθμίσεις τυχόν χρέη που έχουν γίνει «βραχνάς», αν και τα έξοδα δεν αποκλείεται να είναι αυξημένα. Μέχρι τις 18/7 που η Αφροδίτη θα εγκαταλείψει τους Διδύμους ευνοείσαι στο κομμάτι του φλερτ και των ερωτικών γνωριμιών, αξίζει επομένως να ενεργοποιηθείς αν ψάχνεις «μια αγάπη για το καλοκαίρι». Και η συνέχεια βέβαια, με την παρουσία των πλανητών στον Λέοντα (Ερμής 19/7, Ήλιος 22/7) δεν θα σε αφήσει διόλου «παραπονεμένο», αφού θα ενισχύσει τα επικοινωνιακά σου «ταλέντα», σηματοδοτώντας ίσως και την περίοδο των διακοπών για μερικούς ή των μικρών αποδράσεων για άλλους. Ήδη όμως από τις 5/7 που ο Άρης εισέρχεται στον Ταύρο ως 20/8, θα βρίσκεσαι σε ένα πιο «εσωτερικό» mood -άσχετα με το φαίνεσθαι- αποζητώντας λίγη ξεκούραση και ώρες ώρες την απόλυτη ησυχία από τους πάντες και τα πάντα. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω (13/7) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, μπορεί να φέρει «άχαρες» συνειδητοποιήσεις για την ερωτική σου ζωή.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Καλό μήνα! Μολονότι λίγο «ζόρικο» το πρώτο πενθήμερο του Ιουλίου εξαιτίας του τετραγώνου Άρη-Πλούτωνα (2/7) που μπορεί να βγάλει κλίμα πόλωσης σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις (3ο δεκαήμερο), τα πράγματα  φτιάχνουν στην πορεία, καθώς ο Άρης περνά στον Ταύρο (5/7) μέχρι τις 20/8, δίνοντάς σου πολύτιμες «ανάσες» από το άγχος του τελευταίου ενάμιση μήνα. Αναπτύσσεις μεγαλύτερη εξωστρέφεια και διάθεση για κοινωνικότητες και εξόδους, θέλοντας να διασκεδάσεις, αλλά και να ανανεώσεις τον κύκλο σου. Βοηθητικός θα είναι και σε θέματα νέων γνωριμιών, ενώ ίσως μια φιλική σχέση εξελιχθεί σε κάτι άλλο... Την ίδια μέρα ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου, ακολουθούμενος από την Αφροδίτη στις 18/7 και κάπου εκεί είναι «game- set-match» για τις προσωπικές σου φιλοδοξίες, αφού το μυαλό σου μπορεί να εκφράσει πιο άμεσα αυτό που σκέφτεται, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την όρεξη για φλερτ, ενώ η ζωή και η καθημερινότητα με ένα τρόπο «ομορφαίνουν» -και εσύ ο ιδιος φυσικά, αφού είναι εξαιρετικό διάστημα για να βελτιώσεις την εμφάνισή σου- ξεκουράζοντας σε «αλά summer». Η Πανσέληνος απέναντί σου στον Αιγόκερω (13/7), που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, είναι αρκετά απαιτητική στο κομμάτι σχέσεων/ συνεργασιών, φέρνοντας ίσως και το κλείσιμο ενός κύκλου για μερικούς. Με τον Ήλιο να προχωρά στον Λέοντα στις 22/7 τα γενέθλιά σου ολοκληρώνονται για φέτος, ενώ με τον Ερμή να βρίσκεται ήδη εκεί από την προηγουμένη, φαίνεται πως τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν με αυξανόμενη ένταση προς στο τέλος του μήνα.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Καλό μήνα! Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα στο ξεκίνημα του Ιουλίου δεν αποκλείεται να βγάλει ένα παραπάνω άγχος στη δουλειά ή ένα health worry (3ο δεκαήμερο), αλλά με τον Άρη να περνά στον Ταύρο (5/7) ως τις 20/8 θα πρέπει ούτως ή άλλως να είσαι περισσότερο caring προς τον οργανισμό σου και την υγεία σου γενικότερα, αφού οι απαιτήσεις στην καθημερινότητα θα ανέβουν κατακόρυφα. Κύριο πεδίο δράσης του μήνα η καριέρα σου, που με κάποιο τρόπο ενεργοποιείται big time μέσα στο κατακαλόκαιρο, δίνοντάς σου εύνοια για να πετύχεις τις φιλοδοξίες σου, είτε αυτό σημαίνει στέλνω βιογραφικά, περνάω από συνεντεύξεις, ψάχνω δηλαδή για δουλειά, είτε αυτό αφορά και μια εξέλιξη στην ήδη υπάρχουσα, όπως μια προαγωγή, μια αλλαγή αρμοδιοτήτων κ.λπ. Όλα αυτά θα είναι και το «θέμα» της Πανσελήνου στον Αιγόκερω (13/7) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, φέρνοντας μια αλλαγή στα εργασιακά, τονίζοντας παράλληλα -ίσως και με «επείγοντα» τρόπο- την ανάγκη για μεγαλύτερη φροντίδα της υγείας σου. Η παρουσία του Ερμή (5/7) και της Αφροδίτης (18/6) στον Καρκίνο μιλάει άλλωστε ακριβώς για μια πιο λειτουργική καθημερινότητα, που δεν θα σε εξαντλεί ενεργειακά και ψυχολογικά, αν και το να καταφέρεις να «μανατζάρεις» εντελώς το τεράστιο στρες θα είναι μάλλον αμφίβολο. Ωστόσο, με το πέρασμα των πλανητών (Ερμής 19/7, Ήλιος 22/7) απέναντί σου στον Λέοντα, αλλά και με τη Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο (28/7) μπορεί να παίξει ένας νέος έρωτας ή μια ανανέωση στην σχέση σου.


Παρθένος (22 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Καλό μήνα! Με λίγη «εντασούλα» στο κομμάτι των προσωπικών σχέσεων κάνει ποδαρικό ο Ιούλης, λόγω του τετραγώνου Άρη-Πλούτωνα (2/7) που αγαπά τις αντιπαραθέσεις (3ο δεκαήμερο), στη συνέχεια ωστόσο το πράγμα αλλάζει προς το πολύ καλύτερο κυρίως για το πρώτο μισό του μήνα -που είναι και το διάστημα που αξίζει να εκμεταλλευτείς σε όλα  τα επίπεδα- με τον Άρη να παίρνει αρχικά θέση σε ένα πιο φιλικό ζώδιο, a.k.a σε αυτό του Ταύρου ως τις 20/8 βοηθώντας σε να χαλαρώσεις και να βγάλεις μια παραπάνω «καλοκαιρινή ανεμελιά» στην καθημερινή σου προσέγγιση με τους φίλους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, πραγματοποιώντας επίσης some long awaited ταξιδάκια. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα πάρουν ενδεχομένως τώρα την άδεια τους και οι υπόλοιποι όμως θα έχουν ευκαιρίες για διασκέδαση και μπόλικο φλερτ με τον Ερμή (5/7) και την Αφροδίτη (18/7) στον Καρκίνο να προκρίνουν τις νέες γνωριμίες, τις εξόδους και την ξεγνοιασιά. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω (13/7) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στα ερωτικά σου, στέλνοντας σε «στα ουράνια» ή αντίθετα προκαλώντας «κλυδωνισμούς», ανάλογα την κατάσταση. Σταδιακά και όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του μήνα, η ενέργειά σου μεταβάλλεται κάπως με την είσοδο των πλανητών στον Λέοντα (Ερμής 19/7, Ήλιος 22/7) βγάζοντας ένα ηθελημένο «κλείσιμο» στον εαυτό σου ή μια αποστασιοποίηση από πηγές άγχους, προετοιμάζοντας σε για τα γενέθλιά σου next month.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Καλό μήνα! Με διάθεση για πολεμική και χειριστικές συμπεριφορές σε προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις (3ο δεκαήμερο) μπαίνει ο Ιούλιος με το σκληρό τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα (2/7), καθώς όμως ο Άρης εγκαταλείπει τον άξονά σου (5/7) και εισέρχεται ως τις 20/8 στον Ταύρο, ένας «γλυκός αναστεναγμός» ανακούφισης φεύγει από τα χείλη σου. Οι τόνοι πέφτουν, η ενέργεια γίνεται πιο «υπόκωφη» αλλά συνάμα και πιο σεξουαλική, καθώς τώρα έχεις ανάγκη από βαθιές συγκινήσεις και συναισθηματικό «μοίρασμα». Παράλληλα ο τομέας των οικονομικών σου θα απορροφήσει πολύ από τον χρόνο σου, προσπαθώντας να τα φέρεις επιτυχώς «βόλτα» με τράπεζες, εφορίες, κληρονομικά, λογαριασμούς, διατροφές, διακανονισμούς χρεών, αποζημιώσεις κ.λπ. Την ίδια μέρα ο Ερμής και στις 18/7 η Αφροδίτη περνάνε στον Καρκίνο και το υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου, εστιάζοντας το βλέμμα σου στα της καριέρας σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες για να «φανείς» περισσότερο, να προωθήσεις καλύτερα τις ιδέες σου, να βρεις ίσως μια νέα δουλειά. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω (13/7), που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, μπορεί να δείξει τα «δόντια» της στα οικογενειακά ή τα προσωπικά, οπότε προσοχή. Η ενέργειά σου θα αλλάξει άρδην καθώς ο Ερμής (19/7) και ο Ήλιος (22/7) προχωράνε στον Λέοντα στο δεύτερο μισό του μήνα, ανεβάζοντας σε, κάνοντας σε πιο εξωστρεφή και ορεξάτο στο φλερτ μέσα στην «καρδιά» του καλοκαιριού.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Καλό μήνα! Λίγο νευρικά μπαίνει ο μήνας, με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα (2/7) να φέρνει ανταγωνισμούς και παραπάνω λόγια με συνεργάτες, φίλους, αδέρφια, σύντροφο (3ο δεκαήμερο), καθώς όμως ο Άρης προχωρά στις 5/7 απέναντί σου στον Ταύρο ως τις 20/8 τα θέματα των σημαντικών σχέσεων αλλά και των συνεργασιών σου γίνονται η απόλυτη προτεραιότητα. Εστιάζεις στο πώς έχει διαμορφωθεί ως τώρα η όλη κατάσταση, δοκιμάζοντας ενδεχομένως «στρατηγικές» για να ανατρέψεις το κλίμα αν η όλη φάση οδηγείται «στα βράχια», χωρίς αυτό βέβαια να εγγυάται μια θετική έκβαση. Ότι έχει τελειώσει δεν σώζεται, οπότε η λογική λέει «τραβά μπρος, κι όσα έρθουν κι όσα πάνε» με καλοκαιρινό μάλιστα flair, αφού θα παίξουν και τα «τυχερά» σου στα ερωτικά. Αυτό οφείλεται και στην είσοδο του Ερμή την ίδια μέρα, αλλά και της Αφροδίτης στις 18/7 στον Καρκίνο, που σε θέλουν να μπαρκάρεις «για λιμάνια ξένα» μεταφορικά και κυριολεκτικά, δίνοντας ευκαιρία στο άγνωστο, στα ταξίδια και στην περιπέτεια. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω (13/7), που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, θέλει ωστόσο λεπτούς επικοινωνιακούς χειρισμούς για να μην δημιουργηθούν «παρατράγουδα». Στο δεύτερο μισό του Ιουλίου το focus μεταφέρεται σταδιακά στα επαγγελματικά καθώς Ερμής (19/7) και Ήλιος (22/7) προχωρούν στον Λέοντα, με το μυαλό σου να απασχολείται εντατικά προκειμένου να βρει λύσεις, με τη Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο (28/7) να προσφέρεται και για σχετικές αλλαγές.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Καλό μήνα! Το να συμπεριφερθείς παρορμητικά money-wise και emotion-wise στο ξεκίνημα του Ιουλίου με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα (2/7) είναι το μόνο «εύκολο», όχι ωστόσο και πολύ έξυπνο (3ο δεκαήμερο). Θα έχεις άλλωστε «άλλα» και πιο «φουριόζικα» στο μυαλό σου από 5/7 που ο Άρης περνά στον Ταύρο, κάνοντας hectic τους ρυθμούς στην καθημερινότητα και στη δουλειά. Το περιβάλλον στο γραφείο και οι σχέσεις με συνεργάτες, πελάτες, υπαλλήλους κ.λπ. θα βγάζει περισσότερη κούραση, όμως στην προσπάθεια να ανταποκριθείς με επιτυχία σε όλες τις εκκρεμότητες δεν θα πρέπει να ξεχνάς και την υγεία σου, που χρειάζεται prioritizing throughout the month. Αν πάλι ήθελες να ξεκινήσεις διατροφή ή γυμναστική, τώρα είναι η στιγμή! Με τον Ερμή που περνά στον Καρκίνο την ίδια μέρα, και την Αφροδίτη να ακολουθεί στις 18/7, ίσως θελήσεις να απαλλαγείς και από συναισθηματικά «βάρη», τελειώνοντας με τοξικές καταστάσεις. Παράλληλα το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται και στα οικονομικά σου, αναζητώντας τρόπους ρύθμισης οφειλών, ασχολούμενος με κληρονομικά. επιδοτήσεις, αποζημιώσεις, διατροφές κ.λπ. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω (13/7), που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, αφορά εξίσου το πορτοφόλι σου, θέλει όμως λίγο προσοχή. «Ανάσα δροσιάς» μέσα στο λιοπύρι του δεύτερου μισού του Ιούλη θα φέρουν ο Ερμής (19/7) και ο Ήλιος (22/7) από τον Λέοντα, «επιτρέποντάς» σου περισσότερο «τρελίτσα», φλερτ αλλά και ταξίδια προς το τέλος του μήνα.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Καλό μήνα! «Με λυμένο το ζωνάρι» ξεκινάς το μήνα, εξαιτίας του τετραγώνου Άρη-Πλούτωνα (2/7) που σε κάνει επιρρεπή σε έντονα ξεσπάσματα θυμού σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις (3ο δεκαήμερο). Ωστόσο το σύνθημα δεν είναι άλλο από «make love, not war» με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο (5/7) ως και τις 20/8, ξυπνώντας σου την ανάγκη για «δράση» χωρίς αναβολή στο ερωτικό κομμάτι. Ναι, το να φλερτάρεις αλλά και το και το ερωτευτείς ουσιαστικά μάλλον θα σου «κάτσει» καλύτερα τώρα, δεν χρειάζεται όμως να ζητάς και «εχέγγυα» παντοτινής πίστης με το «καλημέρα σας», αφού το νόημα ειναι περισσότερο να αφεθείς, να χαλαρώσεις και... βλέπουμε για το μετά. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος και τα πράγματα είχαν πάρει την «κατιούσα» μεταξύ σας, καιρός για επαναφορά, με τον Ερμή να περνά την ίδια μέρα απέναντί σου στον Καρκίνο, ενώ στις 18/7 θα περάσει και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, άρα από γοητεία...χαμός!  Εξαιρετική περίοδος και για να βάλεις μπρος για την απόκτηση ενός παιδιού, αφού η γονιμότητά σου θα είναι αυξημένη. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου (13/7), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο, θα βγάλει έντονα συναισθήματα, όχι απόλυτα διαχειρίσιμα αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν «κατ’ ευχήν» σε μια σχέση/ συνεργασία. Η παρουσία των πλανητών στον Λέοντα (Ερμής 19/7, Ήλιος 22/7) θα λειτουργήσει αποκαλυπτικά για το πώς να κινηθείς psychology-wise στα προσωπικά σου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Καλό μήνα! Όσο λιγότερα πεις και όσο περισσότερα αφήσεις «να πέσουν κάτω», τόσο το καλύτερο το πρώτο πενθήμερο του μήνα, με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα να παίζει με τα νεύρα σου (εσένα του 3ου δεκαημέρου). Το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο (5/7) είμαι μια συνθήκη μεγαλύτερης κυκλοθυμίας και ευερεθιστότητας ως 20/8 σε επίπεδο οικογενειακών και επαγγελματικών θεμάτων ή όσων αφορούν το σπίτι ως ακίνητο. Δεν θα είναι ένας «χαλαρός Ιούλης», με την έννοια των διακοπών και του ολικού αράγματος, αφού και οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές, και μπορεί να χρειαστεί μα φροντίσεις έναν συγγενή που σε έχει ώρα ανάγκη (π.χ. γονιό) ή μπορεί να πρέπει να βάλεις μπρος σε τεχνικές εργασίες σε ένα προς μίσθωση ακίνητο, στο εξοχικό σου κ.λπ. Μέσα σε όλα αυτά ο Ερμής (5/7) αλλά και η Αφροδίτη (18/7) από τον Καρκίνο σε βοηθούν να ψαχτείς με θέματα δουλειάς, στέλνοντας βιογραφικά, κανονίζοντας interviews, βελτιώνοντας παράλληλα τις υπηρεσίες σου αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή την επαφή με τους συνεργάτες σου στο γραφείο. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω (13/7), που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, μπορεί ωστόσο να φέρει την ολοκλήρωση μιας συνεργασίας για μερικούς. Αυτό όμως δεν πρέπει να σε ανησυχεί, αφού στην πορεία του μήνα οι πλανήτες αρχίζουν να μαζεύονται απέναντί σου στον Λέοντα (Ερμής 19/7, Ήλιος 22/7) δίνοντας ευκαιρίες για νέες προτάσεις, ειδικά και με τη Νέα Σελήνη (28/7) στο ίδιο ζώδιο, ιδανική για καινούργια ξεκινήματα.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Καλό μήνα! Τα οικονομικά ίσως αποτελέσουν αιτία «προστριβών» σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις το πρώτο πενθήμερο του Ιουλίου με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα (2/7), επομένως καλύτερα να μην τα πιάσεις καθόλου ως θέμα (3ο δεκαήμερο). Άλλωστε το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα είναι θετικό για’ σένα, αρχής γενομένης με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο (5/7) που ζωντανεύει τους ρυθμούς στην καθημερινότητα, κρατώντας σε μονίμως σε εγρήγορση, νοητικά αλλά και πρακτικά. Θα είσαι αρκετά πολυάσχολος, έχοντας να σορτάρεις «χίλια δυο» επικοινωνιακά, με ζητήματα σπουδών -αν π.χ. πέρασες στη σχολή της επιλογής σου και ψάχνεις για σπίτι σε άλλη πόλη κ.λπ.-, διατηρώντας ωστόσο «δυνάμεις» και διάθεση για φλερτ και κοντινές αποδράσεις. Τα ταξιδάκια επομένως δεν θα λείψουν, ανανεώνοντας σε καλοκαιριάτικα, ενώ και η παρουσία του Ερμή (5/7) και της Αφροδίτης (18/7) στον Καρκίνο «συνηγορεί» για παθιασμένες καταστάσεις στα αισθηματικά σου. Το μελό και το ρομαντικό σου πάει «τρέλα» και γοητεύεις χωρίς καν να το πάρεις χαμπάρι ή να το «δουλέψεις» ιδιαίτερα, απολαμβάνοντας το όλο ενδιαφέρον και τον θαυμασμό προς το πρόσωπό σου. Η Πανσέληνος πάντως στον Αιγόκερω (13/7), που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, θέλει μια προσοχή σε προσωπικές και φιλικές σχέσεις για να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Στο δεύτερο μισό του μήνα, οι πλανήτες αρχίζουν να παίρνουν θέση στον Λέοντα, βγάζοντας περισσότερες υποχρεώσεις στο μέτωπο της δουλειάς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ