Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 21.04.2022

Τοξότη, η Μεγάλη Πέμπτη κάνει focus στα πρακτικά της ζωής σου

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι κοιτάζει έξω από το παράθυρο.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Πέμπτης 21.04.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Το ζήτημα της δημιουργικότητας στην δουλειά που κάνεις είναι ιδιαίτερα σημαντικό για σένα αυτή την εποχή. Ακόμα κι αν αυτή δεν «προσφέρεται», φρόντισε να βρεις τρόπους ώστε να σε ικανοποιεί σχετικά περισσότερο.

Ταύρος
Σε επικοινωνιακό mood σήμερα, μπορείς να συνεννοηθείς καλύτερα με συνεργάτες στη δουλειά, αλλά και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε φίλους και σύντροφο περνώντας καλά.

Δίδυμοι
Οικονομικές συζητήσεις για τα επαγγελματικά, καθώς και δοσοληψίες με τράπεζες, εφορίες, ασφάλειες κ.λπ. μπορεί να σε απασχολήσουν περισσότερο, με την ημέρα να προσφέρεται για να τα τακτοποιήσεις σχετικά πιο «άνετα».

Καρκίνος
Μια σημαντική σχέση, προσωπική ή επαγγελματική, θέλει λίγη δουλίτσα στη μεταξύ σας «ανταπόκριση», η διάθεσή σου όμως είναι να βολευτείς μάλλον στη «μηχανικότητα». Πρόσεξέ το.

Λέων
Η αλήθεια είναι ότι «παλινδρομείς» τρόπον τινά μεταξύ συναισθηματικής άνεσης και ορίων αντοχής στα επαγγελματικά, έχε τον νου σου όμως και για αστάθμητους παράγοντες που αλλάζουν άρδην το όλο «κόνσεπτ». (Εκλειψούλα calling)

Παρθένος
Αν και Μεγάλη Πέμπτη, η μέρα «εξυπηρετεί» περισσότερο τα σχέδιά σου και εσύ αισθάνεσαι πιο ορεξάτος για να ξεσκάσεις μέσα από χαλαρά ανταμώματα με φίλους, σύντροφο, παιδιά κ.λπ.

Ζυγός
Το «ταλέντο» τού να βλέπεις το δάσος και να μην κολλάς στο ¥@μ#μ€ν% δέντρο αναδεικνύεται απαραίτητο τόσο για τα προσωπικά, όσο και για τα οικονομικά σου. Τσέκαρέ το.

Σκορπιός
Από τις θετικές ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας η σημερινή για σένα, Σκορπιέ μου και αξίζει να την αξιοποιήσεις για να τελειώνεις με εκκρεμότητες, αλλά και να βρεις χαρούμενες διεξόδους με φίλους.

Τοξότης
Η Μεγάλη Πέμπτη κάνει focus στα πρακτικά της ζωής σου, δηλαδή σε οικονομικά και εργασιακά θέματα που «τρέχουν» αυτές τις μέρες και ίσως μάλιστα καταφέρεις να «βολέψεις» περισσότερα απ’ ό,τι είχες υπολογίσει.

Αιγόκερως
Εντάξει, μην τρελαίνεσαι, Μεγάλη Πέμπτη είναι ακόμα, προλαβαίνεις και να ψωνίσεις για τα βαφτιστήρια και να τελειώνεις με εκκρεμότητες της δουλειάς. Η κούραση κούραση βέβαια.

Υδροχόος
Σου ταιριάζουν πιο παραδοσιακά και «ήρεμα» πραγματάκια σήμερα, όπως το να βάψεις τ’ αυγά, να στολίσεις τα πασχαλινά τσουρέκια και να απολαύσεις binge watching «Jesus of Nazareth» όπως κάθε χρόνο. (Το 'χει και στο YouTube) Ω, ναι!

Ιχθύες
Είσαι μάλλον απ’ τους τυχερούς που «την κοπανάνε» σήμερα, φιγουράροντας στα σχετικά ρεπορτάζ για την «Μεγάλη Απόδραση του Πάσχα». Άντε, καλά να περάσεις βρε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ