Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 18 - 24 Απριλίου 2022

Ταύρε, με μια δυνατή σύνοδο Ερμή-Ουρανού στο ζώδιό σου (18/4) κάνει «ποδαρικό» η Μεγάλη Εβδομάδα

zarastro.jpg
Zarastro
ΤΕΥΧΟΣ 824
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tavros.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 18 - 24 Απριλίου 2022.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Καλό Πάσχα! Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά με απαιτήσεις και ένταση σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Η τάση για χειριστικές συμπεριφορές και «παιχνίδια εξουσίας» θα είναι διάχυτη εκατέρωθεν και μπορεί να εκδηλωθεί ακόμα και με πολύ κοντινά συγγενικά πρόσωπα. Καλό είναι να φροντίσεις να απομακρυνθείς από καταστάσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε ρήξεις. Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στον Ταύρο την ίδια μέρα, μπορεί να φέρει από τη μια νέες ίδιες για την αξιοποίηση των οικονομικών σου, δεν αποκλείεται όμως να προκαλέσει και ένα παραπάνω άγχος για τέτοια ζητήματα. Τη Μεγάλη Τετάρτη άλλωστε ο Ήλιος εγκαταλείπει το ζώδιό σου και προχωρά στον Ταύρο, επομένως ο τομέας των οικονομικών σου θα σε απασχολήσει άμεσα τις επόμενες τέσσερις βδομάδες, πόσο μάλλον και λόγω της επικείμενης Μερικής Ηλιακής Έκλειψης στο ίδιο ζώδιο στο τέλος του μήνα. Η Κυριακή του Πάσχα «φιλοξενεί» ένα τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, μια όψη δύσκολη που όσο να ’ναι «κλέβει» λίγο από τη χαρά και την ανεμελιά της ημέρας, βγάζοντας πιθανώς διαφωνίες με φιλικά πρόσωπα.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Χρόνια Πολλά! Η Μεγάλη Εβδομάδα φέρνει «όξυνση»σ τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, φέρνοντας φρέσκες ιδέες στα επαγγελματικά, βγάζοντας όμως και αρκετή νευρικότητα. Δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή σχεδίων ή κάτι απρόοπτο που σε «πετά» εκτός προγράμματος. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού τη ίδια μέρα (18/4) μπορεί να φέρει κάποιες ευχάριστες ειδήσεις, αλλά πιθανώς και ξαφνικές νέες γνωριμίες στα ερωτικά. Τη Μεγάλη Τετάρτη ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου και τα γενέθλιά σου ξεκινάνε για φέτος, επομένως ενεργοποιείσαι αναφορικά με την υλοποίηση ονείρων και πλάνων για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Αυτά τα γενέθλια είναι ξεχωριστά, καθώς «χρωματίζονται» από την επικείμενη Μερική Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου στο τέλος του μήνα, που θα οδηγήσει σε σημαντικές αλλαγές που καλό θα είναι να αγκαλιάσεις. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο ανήμερα το Πάσχα είναι μια συνθήκη λιγότερου κεφιού και ανάλαφρης διάθεσης.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Καλό Πάσχα! Με...κούραση ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα, καθώς η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στον Ταύρο (18/4), προκαλεί εκνευρισμό και μια σωματική και ψυχολογική «ευερεθιστότητα». Αιτία οι συνθήκες στη δουλειά και την καθημερινότητα, με τα απρόοπτα να είναι στο πρόγραμμα, χωρίς να αποκλείονται και αποκαλύψεις για κάποιο είδους «παρασκήνιο. Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα την ίδια μέρα (18/4) «ξινίζει» τη διάθεση μέσα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, βγάζοντας ενδεχομένως και θέματα ελέγχου, εμμονών και ανασφαλειών στα ερωτικά. Την Μεγάλη Τετάρτη ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και τον «σκοτεινό» 12ο οίκο σου, οπότε το διάστημα των επόμενων 4 εβδομάδων προσφέρεται για ενδοσκόπηση, προκειμένου να συνειδητοποιήσεις παθογένειες στην ζωή σου που απομυζούν την ενέργεια και την ευτυχία σου, ενώ η υγεία σου χρειάζεται φροντίδα. Αυτά άλλωστε είναι τα θέματα που θα «αγγίξει» και η επερχόμενη Μερική Ηλιακή Έκλειψη στο ίδιο ζώδιο στο τέλος του μήνα. Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου την ημέρα της Λαμπρής βγάζει μια κυκλοθυμία που δυσκολεύει την ελεύθερη εκδήλωση του συναισθήματος με τα αγαπημένα πρόσωπα, φέρνοντας σκέψεις που δεν ταιριάζουν με το γιορτινό τραπέζι.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Καλό Πάσχα! Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Πλούτωνα απέναντί σου τη Μεγάλη Δευτέρα, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, βγάζει πίεση σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Η τάση για έλεγχο και «επικράτηση» έναντι του άλλου μπορεί να «δώσει» γερές κόντρες που καλό θα ήταν να αποφύγεις, διαφυλάσσοντας την πολύτιμη ηρεμία σου. Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στον Ταύρο την ίδια μέρα μπορεί να φέρει θετικές ειδήσεις σε επαγγελματικούς στόχους, αλλά και απρόσμενες συναντήσεις ή φιλικές και ερωτικές γνωριμίες για μερικούς. Ίσως υπάρξει αλλαγή πλάνων ενόψει Πάσχα, όμως επειδή με τον Ουρανό όλα είναι πιθανά, μπορεί κάλλιστα να προκύψουν και καινούργιες προτάσεις για καλέσματα. Με την είσοδο άλλωστε του Ήλιου στον Ταύρο την Μεγάλη Τετάρτη ξεκινά ένα πιο εξωστρεφές διάστημα με αυξημένη κοινωνικότητα, βόλτες και επαφές με φίλους, σπάζοντας τη «μουντίλα» της καθημερινότητας. That being said, το τετράγωνο Ερμή-Κρονου την Κυριακή του Πάσχα «φρενάρει» την αισιοδοξία και brillante διάθεση της γιορτής, ανασύροντας ανασφάλειες και «μίζερες» σκέψεις.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Καλό Πάσχα! Στο ξεκίνημα της Μεγάλης Εβδομάδας σχηματίζεται η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στον Ταύρο, προκαλώντας «αναστάτωση» στα επαγγελματικά. Πιθανώς να προκύπτουν συζητήσεις και αλλαγές στη δουλειά, όχι απαραίτητα «αρνητικές», που σε κάθε περίπτωση ξεβολεύουν ή σε αναγκάζουν να διαμορφώσεις αλλιώς τις προτεραιότητές σου, όπως π.χ. να αναλάβεις κάποια επιπλέον καθήκοντα, να καλύψεις έναν συνάδελφο που βρίσκεται σε άδεια κ.λπ. Οι πρωτότυπες ιδέες δεν θα λείψουν και ίσως βγει και μια ευκαιρία για μερικούς, όμως θα υπάρχει αρκετός εκνευρισμός, που μεταφέρεται ακόμα και στον χώρο του σπιτιού. Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα την ίδια ημέρα, δεν βοηθά ομολογουμένως τη διάθεση, προκαλώντας μια κούραση συν τοις άλλοις, κυρίως για τους γεννημένους τελευταίες μέρες. Ο Ήλιος προχωρά στον Ταύρο τη Μεγάλη Τετάρτη, σηματοδοτώντας μια περίοδο που η καριέρα σου και εξέλιξη της θα σε απασχολήσουν. Οι υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες, ενώ με τη Μερική Ηλιακή Έκλειψη στο τέλος του μήνα, οι αλλαγές κατεύθυνσης στα επαγγελματικά και το κοινωνικό στάτους είναι προ των πυλών. Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου την Κυριακή του Πάσχα δεν προσφέρεται για «εύκολες» επικοινωνίες, δείχνοντας μια «συναισθηματική απόσταση» με το περιβάλλον σου.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Καλό Πάσχα! Με «φούρια» ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα, καθώς αυξάνονται οι επαφές και οι ασχολίες σε δουλειά και καθημερινότητα. Πιθανώς αυτές να αφορούν και κάποιες προετοιμασίες για το Πάσχα, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις μετακινήσεις και τις επικοινωνίες σου, γιατί αναμένονται και ξαφνικές αλλαγές, π.χ. με τα δρομολόγια πλοίων, αεροπλάνων αν ταξιδεύεις, ενώ ίσως έχεις κάποια αναπάντεχα νέα σχετικά με θέματα σπουδών, νομικών υποθέσεων και επαφών με το εξωτερικό. Ξαφνικές γνωριμίες στα ερωτικά δεν αποκλείονται για μερικούς τυχερούς, όμως ζήλιες, ανασφάλειες και εμμονές μπλέκονται «επικίνδυνα» με τη σεξουαλική επιθυμία, βγάζοντας εστίες εντάσεις και χειριστικές συμπεριφορές σε προσωπικές σχέσεις. Τη Μεγάλη Τετάρτη ο Ήλιος προχωρά στον Ταύρο, αλλάζοντας την ενέργεια στην καθημερινότητά σου, βγάζοντας όρεξη για φλερτ, εξόδους, νέες γνώσεις και μακρινά ταξίδια. Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου ανήμερα της Λαμπρής «χαλάει» βέβαια λίγο την γιορτινή διάθεση, ενώ θέλει επίσης προσοχή σε μετακινήσεις και συζητήσεις.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Καλό Πάσχα! Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στον Ταύρο στο ξεκίνημα της Μεγάλης Εβδομάδας (18/4), φέρνει εσωτερική ένταση και αναστάτωση σχετικά με θέματα οικονομικών αλλά και προσωπικών σχέσεων. Αν και ορισμένοι μπορεί να έχουν και θετικές εξελίξεις με τράπεζες, ασφάλειες, κληρονομικά, δεν αποκλείεται για άλλους να προκύψει μια σχετική «ανατροπή» ή ένα έκτακτο έξοδο, που προκαλεί άγχος, ενώ συνειδητοποιήσεις και μυστικά που ενδεχομένως έρχονται στην επιφάνεια αλλάζουν τα δεδομένα στην ερωτική σου ζωή. Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα την ίδια μέρα «ξύνει πληγές» σε οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις, θα πρέπει όμως να κρατηθείς πάση θυσία μακριά από «δράματα» άλλων, ακόμα και κοντινών συγγενών, μην «τσιμπώντας» στη χειραγώγηση, αποφεύγοντας να σηκώσεις πάλι βάρη που δεν σου αναλογούν. Τη Μεγάλη Τετάρτη ο Ήλιος φεύγει από τον άξονά σου και περνά στον Ταύρο, κάνοντας τα οικονομικά το «κύριο μενού» για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου την Κυριακή του Πάσχα βγάζει ίσως κάποια «μελαγχολία», ενώ θέλει λίγη προσοχή στην επικοινωνιακή διαχείριση με παιδιά και αγαπημένα πρόσωπα.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Καλό Πάσχα! Με απαιτήσεις ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα, καθώς έρχονται ανατρεπτικά γεγονότα σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Μια ξαφνική είδηση/ εξέλιξη σχετικά με τον άνθρωπο σου, μια συμφωνία, μια πρόταση στα επαγγελματικά, φέρνουν συνειδητοποιήσεις που σε βάζουν σε σκέψεις, ενώ παράλληλα θα πρέπει να προσέξεις και τον τρόπο που εκφράζεσαι με τους γύρω σου, αποφεύγοντας να ξεσπάσεις την ένταση και τα νεύρα σου στον «άμαχο πληθυσμό». Ίσως πάλι είσαι εσύ ο αποδέκτης μιας τέτοιας συμπεριφοράς, ενώ οι νέες κεραυνοβόλες γνωριμίες δεν αποκλείονται για τους αδέσμευτους. Ούτως ή άλλως, με την είσοδο του Ήλιου στον Ταύρο την Μεγάλη Τετάρτη το κομμάτι «εγώ και οι άλλοι» αποκτά ιδιαίτερη σημασία για τον επόμενο μήνα, αφού τώρα είναι η εποχή για να «ξεσκαρτάρεις» πρόσωπα και καταστάσεις. Κάτι αλλάζει και «οφείλεις» να το αντιληφθείς έγκαιρα. Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου την ημέρα της Λαμπρής είναι μια δύσκολη όψη, που «κλοτσάει» με το εορταστικό κλίμα, δίνοντας ψυχρότητα στο συναίσθημα και στην επικοινωνιακή προσέγγιση.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Καλό Πάσχα! Ο τομέας της εργασίας και της καθημερινότητας δέχεται τη «νευρική» επιρροή της συνόδου Ερμή-Ουρανού στον Ταύρο τη Μεγάλη Δευτέρα, που αυξάνει το στρες και το τρέξιμο. Διάφορα «σπαστικά» μέσα στη μέρα σε ξεβολεύουν και σε βγάζουν ίσως εκτός προγράμματος, χωρίς να μένει ελεύθερος χρόνος για να κάνεις με ηρεμία τις ετοιμασίες σου ενόψει Πάσχα. Κάποιοι θα έχουν περισσότερες συζητήσεις και επαφές στα επαγγελματικά, χωρίς να αποκλείονται ευκαιρίες, αλλά και ξαφνικές αλλαγές στη δουλειά που σε αναγκάζουν να «εφεύρεις» γρήγορες λύσεις, ενώ ένα θέμα υγείας μπορεί να σε ανησυχήσει. Οι γεννημένοι κυρίως τελευταίες μέρες θα πρέπει να αποφύγουν παράλογες ζήλιες και κτητικότητες στα ερωτικά. Ο Ήλιος προχωρά στον Ταύρο τη Μεγάλη Τετάρτη, ωθώντας σε να κάνεις τη φροντίδα της υγείας προτεραιότητα για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες όπου η δουλειά και καθημερινότητα θα αποκτήσουν αισθητά πιο έντονους ρυθμούς. Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου την ημέρα του Πάσχα «στερεί» κάτι από την παραδοσιακά χαλαρή διάθεση της μεγάλης γιορτής.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Καλό Πάσχα! Καθώς μπαίνουμε στη Μεγάλη Εβδομάδα καλό είναι να προσπαθήσεις να αποφύγεις στο ξεκίνημα της εντάσεις και εξουσιαστικές συμπεριφορές σε προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις. Η συναισθηματική φόρτιση θα είναι δεδομένη, δεν χρειάζεται όμως η κατάσταση να οδηγηθεί σε συγκρούσεις, επομένως δώσε χώρο στη λογική για να αντιπαλέψεις την «παρόρμηση» για πίεση και manipulation. Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στον Ταύρο την ίδια μέρα δεν αποκλείεται να φέρει αποκαλύψεις που «σοκάρουν» στα ερωτικά, κάνοντάς σε να δεις με «αλλά μάτια» ένα πρόσωπο, αν και μπορεί να «παίξουν» και νέες, αναπάντεχες γνωριμίες για μερικούς, που στηρίζονται μάλλον περισσότερο στο εγκεφαλικό stimulation. Με την είσοδο πάντως του Ήλιου στον Ταύρο τη Μεγάλη Τετάρτη ξεκινά ένα πιο όμορφο διάστημα ενός μηνός για την προσωπική σου ζωή, που δίνει ευκαιρίες για ανανέωση με το ταίρι σου, αλλά και για φλερτ, αναπτερώνοντας το ηθικό σου. Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου αντίθετα ανήμερα της γιορτής του Πάσχα «μουδιάζει» κάπως το συναίσθημα και την εξωτερίκευσή του.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Καλό Πάσχα! Με ένταση ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα Υδροχόε μου, καθώς αυξάνεται το στρες στα οικογενειακά και στο περιβάλλον του σπιτιού. Ίσως έχουν μαζευτεί πολλά τον τελευταίο καιρό και από τις δύο πλευρές και μπορεί τώρα να υπάρξει μια κορύφωση και ένα κλίμα σύγκρουσης, ανταλλάσσοντας σκληρές κουβέντες που αφήνουν τον άλλο «κόκκαλο» με τις εκατέρωθεν επιθέσεις να αποκαλύπτουν ίσως την πραγματικότητα για τις μεταξύ σας σχέσεις. Ανατρεπτικά νέα που ξεβολεύουν σε διαπροσωπικές σχέσεις και προβλήματα με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που θέλουν φροντίδα, όσο και με θέματα ακινήτων, προκαλούν νευρικότητα, με την είσοδο όμως του Ήλιου στον Ταύρο τη Μεγάλη Τετάρτη θα μπεις σε μια πιο «εσωτερική φάση» έχοντας ανάγκη να τα βρεις με το μέσα σου για μα μπορέσεις να διαχειριστείς τις αναπόφευκτες αλλαγές που φέρνει η ήδη «ενεργή» Μερική Ηλιακή Έκλειψη στο ίδιο ζώδιο στις 30/4. Την Κυριακή του Πάσχα πραγματοποιείται το σκληρό τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, βάζοντας μια «σουρντίνα» στην ανάλαφρη διάθεση της ημέρας, δημιουργώντας ίσως μια απομάκρυνση από τους άλλους.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Καλό Πάσχα! Με νευρική διάθεση «κάνει ντου» η Μεγάλη Εβδομάδα, καθώς η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στον Ταύρο (18/4) βγάζει νοητική και σωματική υπερένταση. Αισθάνεσαι σαν να έχεις «caffeine overdose», θέλοντας να τα προλάβεις όλα μονομιάς: εκκρεμότητες της δουλειάς, ετοιμασίες για το γιορτινό τραπέζι, δώρα για τα βαφτιστήρια, τσεκάρισμα των λεπτομερειών για την «απόδραση» στο χωριό, με αποτέλεσμα κάπου να εξαντλείς τον εαυτό σου. Όλο αυτό μπορεί να σου βγει σε εκνευρισμό και έλλειψη «τακτ» με συνεργάτες, σύντροφο, αδέρφια και κοντινά σου άτομα, έχε όμως υπόψη σου ότι όλοι θα είναι λίγο «στην τσίτα». Δεν αποκλείεται να προκύψουν αλλαγές στον προγραμματισμό, σε σχέδια για ταξίδια, στις μετακινήσεις σου και θα πρέπει να προσέχεις στην οδήγηση και στη χρήση συσκευών τεχνολογίας, ενώ ορισμένοι θα έχουν και αναπάντεχες ειδήσεις. Τη Μεγάλη Τετάρτη ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο, οπότε και ξεκινά ένα ιδιαίτερα δραστήριο διάστημα με πολλές συζητήσεις, επαφές και τρέξιμο στην καθημερινότητα, που όμως έχει να σου «δώσει» σε επίπεδο κοινωνικότητας, ταξιδιών, σπουδών και φλερτ. Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου την Κυριακή του Πάσχα είναι λίγο «δυσκολοχώνευτο», «σκοτεινιάζοντας» κάπως την χαρούμενη διάθεση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ