Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 20.02.2022

Παρθένε, τις περισσότερες φορές, ο «διαγωνισμός» εξυπνάδας και επιθετικότητας σε προσωπικές σχέσεις δεν οδηγεί σε καλά αποτελέσματα

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μια κοπέλα βγάζει το χέρι από το παράθυρο κατά τη διάρκεια ενός roadtrip.
© Averie Woodard/ Unsplash

Τα Ζώδια της Κυριακής 20.02.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Πολλοί οι λόγοι για να είναι κάνεις «ξεβαμμένος» και νευρικός, δεν βοηθάει καθόλου και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα σε επίπεδο ειδήσεων και χρειάζεται λίγη αποστασιοποίηση σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, αν βλέπεις ότι το πράγμα οδηγείται σε προστριβές, ειδικά από το απόγευμα κι έπειτα.

Ταύρος
Τα καθήκοντα και οι αγγαρείες δουλειάς και καθημερινότητας, ίσως σε «επισκεφτούν» σε θεωρητικό ή και πρακτικό επίπεδο από το απογευματάκι. Κάνε σωστή διαχείριση, χωρίς να εμπλακείς και συναισθηματικά.

Δίδυμοι
Από το απόγευμα και μετά η διάθεση σου μπορεί να γίνει λίγο erratic, με την έννοια ότι κάτι σου φταίει αλλά δεν ξέρεις τι -πιθανώς να σχετίζεται με οικονομικά ή ερωτικά worries- καλύτερα όμως να αποφύγεις να γίνεις δυσάρεστος και στους άλλους.

Καρκίνος
Επειδή μπορεί να υπάρξει μια τάση για διαφωνίες και αντιπαραθέσεις από το απόγευμα, αλλά επειδή είναι και Κυριακή γ@μ%τ&, μείνε όσο μπορείς μακριά από το παιχνίδι «ποιος έχει δίκιο».

Λέων
Δουλειά Κυριακάτικα; Sounds terrible i know, ίσως όμως δεν μπορέσεις να το αποφύγεις εντελώς από το απόγευμα και μετά, οπότε άσε τα νεύρα και προσπάθησε να ξεμπερδεύεις με τις τυχόν υποχρεώσεις.

Παρθένος
Τις περισσότερες φορές, ο «διαγωνισμός» εξυπνάδας και επιθετικότητας σε προσωπικές σχέσεις δεν οδηγεί σε καλά αποτελέσματα. Έχε το υπόψη σου l’ apres-midi.

Ζυγός
Η τάση να παίρνεις τα πάντα προσωπικά σχετικά με τα οικογενειακά, τα θέματα του σπιτιού ή των σχέσεων, δε θα σε βοηθήσει και πολύ από το απόγευμα και μετά. Λίγη αποστασιοποίηση είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Σκορπιός
Μια δεύτερη γνώμη από ένα άτομο εμπιστοσύνης «αποδίδει» καλύτερα στην συναισθηματική σου ηρεμία, σε φάσεις που δεν έχεις την όρεξη «να βάλεις νερό στο κρασί σου» σχετικά με τα επαγγελματικά ή τα προσωπικά.

Τοξότης
Μη χαλάσεις την όρεξη σου, ειδικά από το απόγευμα και μετά, εξαιτίας του άγχους και των προβλημάτων των άλλων. Δείξε κατανόηση, αλλά πάρε τις αποστάσεις σου.

Αιγόκερως
Επειδή από το απόγευμα και μετά μπορεί να ζοριστείς περισσότερο σχετικά με τα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά και επειδή μάλλον δεν θα έχεις τις «αντοχές» να συγκρατηθείς, φρόντισε να μην το φτάσεις τουλάχιστον στα άκρα.

Υδροχόος
Να «βαρυγκομάς» και να τσαντίζεσαι για τα προσωπικά, άντε και πες δικαιολογείται, αλλά όταν αυτό αφορά και καταστάσεις long ago, ε τότε το ζητάει ο «οργανισμός» σου.

Ιχθύες
Έχεις μωρέ και εσύ τα δικά σου, ειδικά από το μεσημέρι και μετά και μάλλον τείνεις να βλέπεις τα πάντα πιο υποκειμενικά. Πρόβλημα probably, όταν υπάρχει πάρε δώσε με άλλους (σύντροφο, συνεργάτες, φίλους).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ