Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 07.02.2022

Αιγόκερε, όλα θα είναι πιο ωραία αν δεν «κάτσεις» μόνος σου σήμερα

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δύο φίλες που γελούν στην παραλία.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Δευτέρας 07.02.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η Δευτέρα είναι περισσότερο ουδέτερη ως μέρα και πάντως πιο βατή για να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν.

Ταύρος
Καλή η Δευτέρα για να κάνεις τις συνεννοήσεις και τις κουβέντες σου τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά. Not bad ακόμα για να κανονίσεις μια έξοδο με το ταίρι σου το απόγευμα.

Δίδυμοι
Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης θέλεις πιο «αραλίκι», ωστόσο μην ξεχνάς εντελώς τις ρουτίνες που σε κρατούν υγιή.

Καρκίνος
Το βόλεμα δεν συμβαδίζει με τον έρωτα. Με την αδελφοποίηση ίσως. Ξεκαθάρισε τι σου «πηγαίνει», για να μην παραπονιέσαι «κατόπιν εορτής».

Λέων
Τα επαγγελματικά χρειάζονται και ένα «ταλέντο» στο διαχωρισμό και στην αποστασιοποίηση. Αλίμονο (σου) αν παίρνεις τα πάντα προσωπικά.

Παρθένος
«Τονωτική» η Δευτέρα και σε επίπεδο ενέργειας στην καθημερινότητα, αλλά και αναφορικά με ευχάριστες συναντήσεις με φίλους ή το αμόρε το απογευματάκι.

Ζυγός
Το «τι βάζεις στο σώμα» σου δεν αναφέρεται μόνο στην ποιότητα του φαγητού που καταναλώνεις, αλλά και στην ποιότητα του ψυχικού «καυσίμου». Εκεί κι αν πρέπει να είσαι επιλεκτικός.

Σκορπιός
Δε θα ‘ταν άσχημη ιδέα να κανόνιζες ένα φαγητό, μια έξοδο για σινεμά κλπ με το ταίρι σου το απόγευμα, «ανεφοδιάζοντας» τη σχέση με ευχάριστη διάθεση στο ξεκίνημα της εβδομάδας, έτσι για αλλαγή.

Τοξότης
Δουλίτσα και καθημερινότητα μπορούν να «τρέξουν» σχετικά πιο ανεμπόδιστα today, οπότε αξίζει να βάλεις ό,τι «δύσκολο» έχεις για να ξεμπερδεύεις.

Αιγόκερως
Η Δευτέρα δίνει «ανάσες» και για την φροντίδα των επαγγελματικών, αλλά και για χαλάρωση με φίλους, παιδιά ή σύντροφο το απόγευμα. Όλα θα είναι πιο ωραία αν δεν «κάτσεις» μόνος σου.

Υδροχόος
Πάτα λίγο «φρένο» και φρόντισε περισσότερο yourself today, κάνοντας και μια δημιουργική δραστηριότητα, όπως το home cooking, το απογευματάκι. Στη δουλειά τα πας καλύτερα αν εργάζεσαι κατά μόνας ή από το σπίτι.

Ιχθύες
Με αρκετή όρεξη ξεκινάς τη βδομάδα και η καλή διάθεση μπορεί να σε συνοδέψει και το απογευματάκι, που χρήζει αξιοποίησης είτε για να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι είτε για τηλεφωνήματα και κουτσομπολιό με φίλους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ