Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 21.11.2021

Σκορπιέ το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθείς να βρεις λύση σε προβλήματα, οικονομικά ή αλλά, όταν είσαι κουρασμένος ή σαστισμένος

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια του Κυριάκης 21.11.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Τα Ζώδια της Κυριάκης 21.11.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η Κυριακή έχει κάποιες εναλλαγές στην διάθεση, αλλά από το απόγευμα και έπειτα προσφέρεται για εξόδους και «σαχλαμαρίσματα» με φίλους που φτιάχνουν το κέφι.
 
Ταύρος
Αφέσου στον παραπάνω ύπνο και γενικότερα στην ξεκούραση σήμερα, πέρασες και ολόκληρη έκλειψη συν τοις άλλοις, συντονιζόμενος με τις ανάγκες του εαυτού σου και μόνο.
 
Δίδυμοι
Δεν γίνεται να δίνεις ζωτικό χώρο σε όλους να κάνουν reach out σε σένα για τα θέματα τους και να «απαιτείς» συγχρόνως περισσότερο χρόνο για me time. Bad management λέμε.
 
Καρκίνος
Το συναισθηματικό αμυντικό σου σύστημα είναι πολύ «εκπαιδευμένο» σε εξωτερικές επιθέσεις, το πράγμα απορρυθμίζεται όμως όταν υπάρχουν «εμπλοκές» εκ των έσω. Τσέκαρε το λιγάκι.
 
Λέων
Κι αν το πρωί μπορεί να σε «παιδέψει» λίγακι σχετικά με μια επαγγελματική ή προσωπική σχέση, το απόγευμα έρχεται με τις καλύτερες προοπτικές για να περάσεις καλά και να ξεδώσεις.
 
Παρθένος
Μην ανοίξεις συζήτηση για «τζιζ» θεματάκια τις πρωινές ώρες και βρες πως μπορείς να ξεκουραστείς Κυριακάτικα, αφήνοντας λίγο στην άκρη τις έγνοιες για την δουλειά.
 
Ζυγός
Το πρώτο μισό της μέρας έχει πιο ράθυμη διάθεση, οπότε ρίξτο στον ύπνο για να φτιάξεις «δερματάκι-φράπα», καθώς το απόγευμα είναι εξαιρετικό για να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Yass!
 
Σκορπιός
Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθείς να βρεις λύση σε προβλήματα, οικονομικά ή αλλά, όταν είσαι κουρασμένος ή σαστισμένος. Timing is everything.
 
Τοξότης
Το πρωί είσαι λίγο «my animals slow» και από ενέργεια και από διάθεση, παίρνοντας τα όλα ίσως λίγο πιο προσωπικά, στην συνέχεια όμως ανεβαίνεις αρκετά, οπότε όλα γκουντ.
 
Αιγόκερως
Τι κι αν είναι Κυριακή, business is everything για έναν Αιγόκερω, με τις σκέψεις να μην σταματάνε ποτέ, αν και το απόγευμα μπορεί να έχεις κι ένα θετικό νέο σχετικά με την δουλειά.
 
Υδροχόος
Ζύγισε αν το κάτι έξτρα που «λιμπίζεσαι» το σηκώνει όντως η τσέπη σου, αλλιώς άσε το online shopping πρωινιάτικα και κανόνισε τι θα κάνεις το βράδυ, που είναι σούπερ για να διασκεδάσεις.
 
Ιχθύες
Βγάλε απ’ τη μέση την πίεση και τις υποχρεώσεις σήμερα, βρίσκοντας χρόνο για χαλάρωση και δες το προγράμμα σου για το βράδυ, που θέλει παρεούλα με φίλους για να περάσεις καλά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ