Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 24.07.2021

Τοξότη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να οραματιστείς και να ενθουσιαστείς με το καινούργιο που θες να ενσωματώσεις στην ζωή σου

zarastro.jpg
Zarastro
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια του Σαββάτου 24 Ιουλίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.
© Masha Raymers / Unsplash

Τα Ζώδια του Σαββάτου 24 Ιουλίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Η Πανσέληνος στον Υδροχόο σε φέρνει αντιμέτωπο με ερωτηματικά σχετικά με τις επαγγελματικές, φιλικές και ως ένα βαθμό τις προσωπικές σου σχέσεις. Είσαι ουσιαστικά ικανοποιημένος μέσα σ’ αυτές ή απλά τις «ανέχεσαι» ελλείψει εναλλακτικών και προσωπικών ανασφαλειών; Αν νιώθεις πλέον δυσφορία, ξεκίνα απομακρύνοντας τον εαυτό σου από καταστάσεις που δεν σε καλύπτουν, ψάχνοντας το καινούργιο που μπορεί να σου ταιριάζει περισσότερο. Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι των πρώτων ημερών.

Ταύρος
Τα επαγγελματικά σου «δείχνει» η Πανσέληνος στον Υδροχόο, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου, φέρνοτας αρκετό στρες τόσο στην δουλειά, όσο και εξ αντανακλάσεως στο σπίτι. Ωστόσο δεν πρέπει να πέσεις σε αυτή την «παγίδα», βγάζοντας αχρείαστα νεύρα προς τους οικείους σου, αλλά αντίθετα να εστιάσεις στις φιλοδοξίες που έχεις για την καριέρα σου, επανασχεδιάζοντας όπου πρέπει την δράση σου, προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου.

Δίδυμοι
«Με το βλέμμα στο μέλλον» είναι ο τίτλος της Πανσέληνου στον Υδροχόο για το δικό σου ζώδιο, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στις αρχές, αφού σε καλεί να οραματιστείς αλλά και να ρισκάρεις να πραγματοποιήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι σχετικά με την επαγγελματική σου ζωή και όχι μόνο. Σχέδια για σπουδές και για νέα επιχειρηματικά εγχειρήματα ακόμα και στο εξωτερικό ευνοούνται, μαζί με μια αλλαγή νοοτροπίας που μπορεί να σου ανοίξει νέους ορίζοντες.

Καρκίνος
Η Πανσέληνος στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει μια συναισθηματική αναστάτωση και αγωνία τόσο για προσωπικά όσο και για οικονομικά ζητήματα, κυρίως για τους γεννημένους τις πρώτες μέρες. Χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις τι νιώθεις σχετικά με τον σύντροφο σου, καταλήγοντας σε συνειδητοποιήσεις που αφήνουν τα πάντα «ανοιχτά». Ίσως πάλι έχεις πρόσφατα βγει από ένα διαζύγιο και πρέπει να τακτοποιήσεις θέματα σχετικά με διατροφές, κληρονομικά, τράπεζες κ.λπ. Από την άλλη δεν αποκλείεται κάποιοι να καταφέρουν με αυτό το φεγγάρι να πάρουν ένα δάνειο, να κάνουν μια επιτυχή συμφωνία ή να κλείσουν εκκρεμότητες που υπάρχουν εδώ και καιρό.

Λέων
Σημαντική για το κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών σου η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο, αφού καθιστά την συναισθηματική πληρότητα καθοριστικό παράγοντα για τις αποφάσεις σου απο’ δω και κάτω. Μπαίνεις σε μια διαδικασία να αποβάλλεις από την ζωή σου άτομα που σε κρατούν «όμηρο» τοξικών καταστάσεων, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά ή αντίθετα να «προκρίνεις» εκείνα που συμβαδίζουν αρμονικά μαζί σου, επιτρέποντας σου να είσαι ο εαυτός σου. Επηρεάζονται κυρίως όσοι έχουν γενέθλια μεταξύ 22-26 Ιουλίου.

Παρθένος
Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο να επηρεάζει τους τομείς της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης «ήγγικεν η ώρα» να ενδιαφερθείς λίγο πιο σοβαρά με το πως φροντίζεις τον εαυτό σου, αντί να τον πιέζεις συνεχώς πέρα από τα όρια του. Χρειάζεται να βρεις τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξεις από άποψη διατροφής, ξεκούρασης, άσκησης, περιορισμού κάποιων ευθυνών στην δουλειά κλ.π. προκειμένου να επιτύχεις μια ισορροπία που θα σε κρατά υγιή σωματικά και ψυχολογικά μέσα στην καθημερινότητα σου.

Ζυγός
Θετική για το δικό σου ζώδιο η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους τις πρώτες μέρες. Η διάθεση σου είναι χαρούμενη και κερδίζει εύκολα τους άλλους, προσελκύοντας και νέα άτομα στα ερωτικά για τους ελεύθερους, βγάζοντας θετικά συναισθήματα στον άνθρωπο σου για τους δεσμευμένους, με όρεξη για εξόδους, διασκέδαση, ταξίδια και σπορ. Αν πάλι σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις ένα παιδάκι, give it a go με αυτό το φεγγάρι!

Σκορπιός
Περίεργα συναισθήματα μπορεί να φέρει η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο, ανασύροντας θύμησες από το παρελθόν, σχετικές ακόμα και με θέματα της παιδικής σου ηλικίας, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου. Εξαιτίας αυτού, καλύτερα να αποφύγεις επαφές και συζητήσεις με άτομα από την οικογένεια, γονείς, συντρόφους και γενικά οποιονδήποτε νιώθεις ότι μπορεί να σου δημιουργήσει ψυχολογική αναταραχή. Σε κάποιους αυτή η ενέργεια μπορεί να εκφραστεί πιο «πρακτικά», μέσα από χωροταξικές αλλαγές που μπορούν να υπάρξουν τις επόμενες εβδομάδες.

Τοξότης
Όρεξη για επικοινωνία, ταξίδια και επαφή με νέα γνώση φέρνει η Πανσέληνος στον Υδροχόο, τονίζοντας την ανάγκη σου να ξεφύγεις από την γνώριμη ρουτίνα της καθημερινότητας σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να οραματιστείς και να ενθουσιαστείς με το καινούργιο που θες να ενσωματώσεις στην ζωή σου, ακόμα και να καταπιαστείς με νέα εγχειρήματα, ωστόσο πρόσεξε λιγάκι how you come across, γιατί όλοι θα τείνουν να έχουν παραπάνω νεύρα και μπορεί να «παρεξηγηθείς» εύκολα.

Αιγόκερως
Η Πανσέληνος στον Υδροχόο επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου, βγάζοντας στην επιφάνεια και αρκετές ανασφάλειες σχετικά με τα αποκτήματα σου. Είσαι από τα άτομα που συνδέουν την συναισθηματική σταθερότητα με το χρήμα και «τρέμεις» και μόνο στην ιδέα ότι κάτι μπορεί να την απειλήσει. Η ζωή όμως είναι και απρόβλεπτη, οπότε χρειάζεται να αναθεωρήσεις λίγο την οπτική σου, «επενδύοντας» και σε κάτι άλλο πέρα από τα λεφτά. Κάποιοι ωστόσο θα έχουν ευκαιρίες για να αυξήσουν το εισόδημα τους, π.χ. μέσω μιας συμφωνίας, μιας επένδυσης ή μιας προαγωγής.

Υδροχόος
Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, που επηρεάζει πρωτίστως τους γεννημένους τις πρώτες μέρες, στρέφει την προσοχή σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, προετοιμάζοντας σε για σημαντικές αλλαγές που βρίσκονται «προ των πυλών». Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι τα ημίμετρα δεν σε ικανοποιούν και θέλεις με κάθε τρόπο να το κάνεις κατανοητό και στους άλλους, ανακτώντας έτσι σιγά σιγά την δύναμη σου. Καταστάσεις που δεν τραβάνε άλλο, ολοκληρώνονται, καινούργιες με καλύτερες προοπτικές ευνοούνται, ενώ κάποιες παίρνουν μια δεύτερη ευκαιρία. Μέχρι την επόμενη, Αυγουστιάτικη Πανσέληνο επίσης στο ζώδιο σου, θα έχεις κατασταλάξει «με ποιούς να πας και ποιούς ν’ αφήσεις».

Ιχθύες
Αρκετές φοβίες και ανασφάλειες μπορεί να «ξυπνήσει» η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο, που επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γενέθλια τις πρώτες μέρες. Η συναισθηματική φόρτιση μπορεί να εκφραστεί και μέσω των ονείρων, που αποτελούν ένα είδος άμεσης επικοινωνίας με το ασυνείδητο σου. Αποκαλύψεις γύρω από καταστάσεις που «τρέχουν» στο παρασκήνιο είναι ακόμα πιθανές και μπορεί να σε οδηγήσουν σε αποφάσεις που σε απομακρύνουν από άτομα που λειτουργούν τοξικά απέναντι σου. Επειδή ενεργειακά είσαι πιο ευάλωτος, φρόντισε περισσότερο την υγεία και την φυσική σου κατάσταση αυτές τις μέρες.
 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ