Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 07.08.2021

Κριέ, δεν έχει καμία ουσία να ανέχεσαι καταστάσεις και άτομα που σε κάνουν να δυσφορείς συναισθηματικά

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μια γυναίκα απολαμβάνει το μπάνιο της σε μια πισίνα.
Unsplash

Τα Ζώδια του Σαββάτου 07.08.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Δεν έχει καμία ουσία να ανέχεσαι καταστάσεις και άτομα που σε κάνουν να δυσφορείς συναισθηματικά. Απλά απομακρύνσου με ήρεμο τρόπο, αποφεύγοντας τις σπασμωδικές κινήσεις λόγω του τετραγώνου Ήλιου-Ουρανού.

Ταύρος
Τα τραγικά συμβάντα των ημερών δημιουργούν μια αίσθηση απώλειας ελέγχου της πραγματικότητας. Σ' εσένα ίσως λίγο περισσότερο, μιας και ο Ουρανός βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και μάλιστα σήμερα γίνεται ακριβείας το τετράγωνο του με τον Ήλιο. Η ψυχραιμία και καθαρό μυαλό επιβάλλονται.

Δίδυμοι
Επειδή τα ανατρεπτικά γεγονότα είναι μέσα στο προγράμμα, εξαιτίας του τετραγώνου Ήλιου-Ουρανού, και το εσωτερικό σου μπέρδεμα είναι «γερό», μη βιαστείς ούτε να δράσεις αλλά ούτε και να αντιδράσεις βιαστικά αυτές τις μέρες.

Καρκίνος
Με τον προγραμματισμό να «πάει περίπατο» λόγω του τετραγώνου Ήλιου-Ουρανού και για πολύ ουσιαστικότερα πράγματα, δεν αξίζει να χαλαστείς συναισθηματικά, ούτε να εκνευριστείς με κάποιον δικό σου «για το τίποτα».

Λέων 
Με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού να ενεργοποιεί για ακόμη μία φορά την κύρια οψη της χρονιάς, το τεράγωνο Κρόνου-Ουρανού, φέρνοντας ίσως και ανατροπές στα επαγγελματικά σου, είναι φρόνιμο να αποφύγεις να καταλήξεις τώρα σε συμπεράσματα σχετικά με τη μελλοντική στόχευσή σου.

Παρθένος
Η σωματική και ψυχολογική «εξουθένωση» που βιώνεις είναι επακόλουθο του τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου, που σήμερα γίνεται και ακριβείας. Γι’ αυτό προσπάθησε τουλάχιστον να μην πιέζεις περισσότερο το νευρικό σου σύστημα από το όποιο «κουλό» σκάει στην καθημερινότητα.

Ζυγός
Είσαι σε μια φάση «no more pressure, παρακαλώ» εξαιτίας του τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου, με τα όποια προβλήματα προκύπτουν σε σχέσεις με φίλους, συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα να θέλουν μια διαφορετική προσέγγιση από το συνηθισμένο.

Σκορπιός
Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου «παίζει» επικίνδυνα με τις ισορροπίες στα επαγγελματικά αλλά και με τη διάθεσή σου, προκαλώντας και «μη μου άπτου» συμπεριφορές με συνεργατες και σχέσεις που βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος. 

Τοξότης 
«Αλλοπρόσαλλο» ΣΚ από κάθε άποψη και πώς αλλιώς με τις συνεχείς «κόντρες» που δημιουργεί ο Ουρανός. Εσύ πάντως προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με υπομονή ό,τι επιπλέον «στραβό» προκύψει.

Αιγόκερως
Αν και πολλοί σε έχουν για «αναίσθητο», η αλήθεια είναι πως τα γεγονότα των ημερών μόνο ασυγκίνητο δεν σε αφήνουν. Επιπλέον έχεις ίσως να αντιμετωπίσεις και αγχωτικές καταστάσεις στα οικονομικά ή στα ερωτικά που έρχονται ξαφνικά.

Υδροχόος
Με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού να δημιουργεί αιφνίδιες συνθήκες στην προσωπική σου ζωή, η συνειδητοποίηση ότι κάποιες φορές πρέπει να γίνεις δυσάρεστος για να μην τρελαθείς είναι το μόνο «θετικό» της υπόθεσης.

Ιχθύες
Το πιο απρόβλεπτο ΣΚ του Αυγούστου είναι εδώ και αυτό αφορά τόσο θέματα καθημερινότητας, όσο και εργασίας ή ακόμα και υγείας. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ