Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 19.07.2021

Ιχθύ, μια ωραία έξοδος και ένα καλό φαγητό με σύντροφο ή και φίλους θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην Δευτέρα σου

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Δευτέρας 19.07.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.
© Jackson David / Pixabay

Τα Ζώδια της Δευτέρας 19.07.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Είσαι από τους ανθρώπους που τρέχουν συνεχώς με τον κινητήρα στο φουλ. Κάπου κάπου όμως χρειάζεται να πατάς και φρένο, «to smell the roses» που λένε.

Ταύρος
Καλύτερα να κρατήσεις εσύ το κουμάντο στην αισθηματική σου ζωή, κάνοντας μακριά γνώμες, νουθεσίες και υποδείξεις τρίτων.

Δίδυμοι
Αν βλέπεις ότι το σώμα σου αντιδρά επανειλημμένως σε κάτι που καταναλώνεις, αναλογίσου τι έχει προτεραιότητα για εσένα: η υγεία σου ή η απόλαυση της στιγμής;

Καρκίνος
Μάλλον αυτό που σου λείπει για να αισθάνεσαι περισσότερη πληρότητα έχει να κάνει και με το κομμάτι της δημιουργικότητας: στη δουλειά, στα ερωτικά αλλά και στην ζωή σου in general.

Λέων
Δεν χρειάζεται πάντα να κρατάς «τεφτέρι» για το ποιος σε πλήγωσε και ποιος σου φέρθηκε όχι έτσι (όπως θα έπρεπε) αλλά γιουβέτσι. Μάθε να προχωράς πέρα από τον πόνο.

Παρθένος
Σε πιο χαλαρό κλίμα κινείσαι στα αισθηματικά σου και αν μάλιστα το αξιοποιήσεις καταλλήλως, θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα και ευχάριστα Δευτεριάτικα.

Ζυγός
Εντάξει έχει εκπτώσεις, αλλά κι εσύ δεν είσαι σαρανταποδαρούσα. Πόσα ζευγάρια σανδάλια πια; Γενικώς μαζέψου με τις αγορές, για να μην κλαις ύστερα.

Σκορπιός
Αν είσαι καιρό σε μόνιμη σχέση ή γάμο, δώσε ένα ραντεβού, ναι κανονικό ραντεβού, με το ταίρι σου, έστω για ένα θερινό σινεμά, σπάζοντας τα συνήθη μοτίβα σας.

Τοξότης
Φοβού τους ανθρώπους που, ενώ διαφημίζουν διαρκώς το καλό τους χιούμορ, εντούτοις δεν αυτοσαρκάζονται ούτε για πλάκα!

Αιγόκερως
Δεν χρειάζεται να θυμώνεις επειδή κάποιος απλά διαφωνεί μαζί σου. Γενικώς τσέκαρε αν έχεις τον «γρύλο» ή αν παίζει και κανένα ενοχικό από πίσω.

Υδροχόος
Όταν κάτι δεν σου κάθεται καλά απ’ την αρχή με τον άλλον, aller tout de suite και μην περιμένεις τα χειρότερα για να βαρέσουν οι συναγερμοί. (Βλέπε λίγο και τι γίνεται γύρω τριγύρω τελευταία)

Ιχθύες
Μια ωραία έξοδος και ένα καλό φαγητό με σύντροφο ή και φίλους θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην Δευτέρα σου, ανεβάζοντας κι άλλο την καλή σου διάθεση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ