Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 12.07.2021

Παρθένε αξιοποίησε το θετικό κλίμα της Δευτέρας για να κανονίσεις μια όμορφη έξοδο για φαγητό ή διασκέδαση με τον σύντροφο και τους φίλους σου

zarastro.jpg
Zarastro
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
zodia-deyteras-12-ioylioy2021-cosmic-telegram.jpg

Τα Ζώδια της Δευτέρας 12.07.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Η Δευτέρα ευνοεί παρσκηνιακές και εν κρυπτώ συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες στα επαγγελματικά, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στις πρώτες μέρες, θα πρέπει όμως να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 15:28 γιατί μετά έχουμε Σελήνη κενής πορείας έως τις 11:30 π.μ. της Τρίτης.

Ταύρος
Το μυαλό σου ονειρεύεται διακοπές και ταξίδια, ωστόσο η μέρα μπορεί να φέρει όμορφες στιγμές με καλή παρέα ακόμα κι αν βρίσκεσαι στην πόλη. Αν είσαι ελεύθερος και έχεις γενέθλια στις αρχές του ζωδίου ίσως μάλιστα προκύψει και κάποιο match up μέσω φίλων 

Δίδυμοι
Θέλεις να ζητήσεις αύξηση από το αφεντικό σου; να κάνεις μια σημαντική συζήτηση μαζί του ή να προτείνεις κάτι καινούργιο στα επαγγελματικά; αν είσαι γεννημένος στις αρχές, σήμερα μέχρι τις 15:28 έχεις αρκετή εύνοια. Μην το αφήσεις για μετά, γιατί η Σελήνη θα είναι κενή πορείας έως τις 11:30 π.μ. αύριο.

Καρκίνος
Η Δευτέρα είναι πολύ υποστηρικτική για επαγγελματικές συζητήσεις, εμπορικές συναλλαγές και υπογραφές συμφωνιών, ιδιαίτερα αν έχεις γενέθλια τις πρώτες μέρες, μέχρι και τις 15:28 το μεσημέρι, με το τρίγωνο του Ερμή από το ζώδιο σου με τον Δία. Έπειτα η Σελήνη θα βρίσκεται κενή πορείας μέχρι και τις 11:30 π.μ. αύριο, οπότε καλύτερα να το αποφύγεις.
 

Λέων
Οικονομικές επαφές, διευθετήσεις χρεών, διαπραγματεύσεις συμφωνιών και λεπτομερειών που αφορούν πρότζεκτ στα επαγγελματικά μπορούν να πάνε πολύ καλά σήμερα μέχρι τις 15:28, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου. Η Σελήνη θα βρίσκεται μετά σε φάση κενή πορείας, έως τις 11:30 π.μ. της Τρίτης, γι’ αυτό κινήσου εγκαίρως.

Παρθένος
Αξιοποίησε το θετικό κλίμα της ημέρας για να κανονίσεις μια όμορφη έξοδο για φαγητό ή διασκέδαση με τον σύντροφο και τους φίλους σου, ξεκινώντας χαρούμενα την εβδομάδα. Εύνοια υπάρχει σε επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες, ιδιαίτερα για τις αρχές του ζωδίου, αν όμως πρέπει να συμφωνήσεις ή να υπογράψεις κάτι, κάντο μέχρι τις 15:28, αφού έπειτα η Σελήνη θα βρίσκεται κενή πορείας μέχρι τις 11:30 π.μ. αύριο.

Ζυγός
Η Δευτέρα προσφέρεται για να στείλεις βιογραφικά, να περάσεις απο συνέντευξη, να κάνεις μια σημαντική συζήτηση με έναν προϊστάμενο, ιδιαίτερα αν έχεις γενέθλια τις πρώτες μέρες, μέχρι και τις 15:28. Τα πράγματα μετά αλλάζουν, καθώς η Σελήνη θα είναι κενή πορείας μέχρι και τις 11 30 π.μ. αύριο.

Σκορπιός
Αν ξεκινάς σήμερα τις διακοπές σου «πέτυχες διάνα» για να περάσεις καλά, ενώ και το κλίμα στα αισθηματικά είναι πιο θετικό, με δυνατότητες για κινήσεις προς την άλλη πλευρά, ειδικά αν είσαι γεννημένος τις πρώτες μέρες. Καλή μέρα και για επιχειρηματικές συμφωνίες, «αυστηρά» όμως μέχρι τις 15:28, γιατί μετά έχουμε Σελήνη κενή πορείας μέχρι και  τις 11:30 π.μ. της Τρίτης.

Τοξότης
Μισθώσεις, ενοικιάσεις, μεταβιβάσεις και αγοραπωλησίες ακινήτων, καθώς και διευθετήσεις περιουσιακών και κληρονομικών θεμάτων ευνοούνται σήμερα, ιδιαίτερα για τους γεννημένους των πρώτων ημερών, θα πρέπει όμως να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τις 15:28, γιατί στην συνέχεια έχουμε «απαγορευτικό» με την Σελήνη κενή πορεία έως τις 11:30 π.μ. της Τρίτης.

Αιγόκερως
Η Δευτέρα είναι τέλεια για μια mini απόδραση με τον σύντροφο σου, για το ξεκίνημα των διακοπών αλλά και για φλερτ, ακόμα και αν είσαι στην πόλη. Θετική επίσης για επαγγελματικές επαφές, υπογραφές και κλεισίματα συμφωνιών μέχρι τις 15:28, κυρίως για τους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου. Η Σελήνη γυρίζει μετά κενή πορείας έως τις 11:30 π.μ. της Τρίτης, οπότε κανόνισε νωρίς τις κινήσεις σου.

Υδροχόος
Στο πρώτο μισό της ημέρας, μέχρι τις 15:28 συγκεκριμένα, ευνοείσαι σε διαπραγματεύσεις για τα οικονομικά μιας συμφωνίας, σε συνεντεύξεις για δουλειά και σε επαφές με συνεργάτες και πελάτες, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους γεννημένους των πρώτων ημερών, ωστόσο μετά τα πράγματα αλλάζουν, με την Σελήνη να βρίσκεται κενή πορείας μέχρι τις 11:30 π.μ. αύριο.

Ιχθύες
Το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Δία από το ζώδιο σου, φέρνει χαμόγελα και ανεβασμένη διάθεση, βοηθώντας σε επιχειρηματικά και δημιουργικά ανοίγματα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στις αρχές του ζωδίου. Επειδή όμως η Σελήνη θα είναι κενή πορείας από τις 15:29 το μεσημέρι (έως 11:30 π.μ. αύριο) φρόντισε να έχεις τελειώσει πριν με υπογραφές, κλεισίματα συμφωνιών, φορολογικές ενάρξεις κ.λπ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ