Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 14-20 Ιουνίου 2021

Δίδυμε, ξεκινάς την εβδομάδα σου με ένα γενικότερο uneasiness χωρίς να ξέρεις τι σου φταίει

ΤΕΥΧΟΣ 789
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
didymoi.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 14-20 Ιουνίου 2021

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το μυαλό σου «σου κάνει νερά». Είσαι αφηρημένος ή δεν έχεις και όρεξη να συγκεντρωθείς σε οτιδήποτε απαιτεί «λεπτομέρεια». Στο κεφάλι σου επικρατεί ένα μικρό χάος από σκέψεις και υποθέσεις σχετικά με το πώς να κινηθείς για ένα προσωπικό σου ζήτημα και αυτό ενισχύεται από συμβουλές και «νουθεσίες» τρίτων, όχι απαραίτητα με κακές προθέσεις, που όμως δεν βοηθούν, αλλά αντίθετα σε μπερδεύουν περισσότερο. Καλύτερα δε να αποφύγεις τις πολλές συζητήσεις γιατί μπορεί να οδηγήσουν εύκολα σε παρεξηγήσεις. Το 2ο τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού για το 2021 (14/6), που τώρα επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, μπορεί να φέρει κάποιες πιέσεις σε οικονομικά ζητήματα, αλλάζοντας τα δεδομένα σχετικά με μια συμφωνία στα επαγγελματικά για παράδειγμα. Μπορεί όμως να εκφραστεί και πιο «εσωτερικά», καλώντας σε να δεις αντικειμενικά το πόσο σε ικανοποιεί σε βαθύτερο επίπεδο μια συμβατική δουλειά που σου προσφέρει την υλική άνεση που θες στη ζωή σου, σε σχέση με την ψυχική ανταμοιβή και την πληρότητα που εισπράττεις όταν ακολουθείς πραγματικά τα όνειρά σου. Ίσως πάλι οι αλλαγές αφορούν θέματα που σχετίζονται με τις φιλικές σου σχέσεις και θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις ποια από τα άτομα που βρίσκονται δίπλα σου εμπιστεύεσαι πραγματικά.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Τα οικονομικά σε απασχολούν αρκετά στην αρχή της εβδομάδας, προσπαθώντας να βρεις λύσεις που σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση, αναζητώντας τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου, κάνοντας για παράδειγμα συζητήσεις για μια δεύτερη δουλειά. Ωστόσο χρειάζεται να είσαι προσεκτικός, ιδιαίτερα εσύ του 3ου δεκαημέρου, όσον αφορά με ποιους μοιράζεσαι πληροφορίες σχετικά την οικονομική σου κατάσταση γιατί μπορεί να πέσεις εύκολα θύμα εκμετάλλευσης, ενώ θα ήταν προτιμότερο να μην προχωρήσεις τώρα σε νέες συμφωνίες γιατί ενδέχεται να κρύβουν «παγίδες». Επίσης, απόφυγε να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα αυτές τις μέρες. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από το ζώδιό σου για δεύτερη φορά μέσα στο 2021 ολοκληρώνεται στις 14/6, φέρνοντάς σε αντιμέτωπο με νέες πραγματικότητες στον άξονα καριέρας - οικογένειας, επηρεάζοντας τώρα το 2ο δεκαήμερο. Αυτές οι αλλαγές που έχουν το στοιχείο του αναπόφευκτου μπορεί να προκύψουν «από μόνες» τους, μπορεί όμως να είναι και αποτέλεσμα της δίκης σου ανάγκης για «απελευθέρωση» από συνθήκες που σε καταπιέζουν, με εκρηκτικό ενδεχομένως τρόπο, κάτι που θα εκπλήξει το περιβάλλον σου.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Ξεκινάς την εβδομάδα με ένα γενικότερο uneasiness, χωρίς να ξέρεις τι σου φταίει ακριβώς, νιώθοντας περισσότερο «ευαίσθητος» στα εξωτερικά ερεθίσματα, με το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα, που επηρεάζει κυρίως το 3ο δεκαήμερο. Νιώθεις ότι από κάπου «χάνεις ενέργεια» και θα ήταν φρόνιμο να μην πιέσεις τον εαυτό σου, φορτώνοντάς τον με χίλια πράγματα, αποφεύγοντας παράλληλα να ασχοληθείς με κάτι που απαιτεί καθαρή σκέψη γιατί μάλλον δεν θα την έχεις «εύκαιρη». Λόγω του όλου κλίματος δεν μπορειίς να κάνεις σωστή «καταγραφή» της πραγματικότητας και ίσως απογοητευτείς, αντιδρώντας υπερβολικά συναισθηματικά στις καταστάσεις. Εννοείται πως δεν είναι μέρες για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στα επαγγελματικά, καθώς θα είναι μάλλον προς την λάθος κατεύθυνση. Με το δεύτερο τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού για φέτος που θα σχηματιστεί αυτή την εβδομάδα (14/6) επηρεάζοντας κυρίως το 2ο δεκαήμερο, θα μπεις ούτως ή άλλως σε μια διαδικασία να αναθεωρήσεις πολλές από τις απόψεις και τις αντιλήψεις που αποτελούσαν σταθερά στη έως τώρα ζωή σου, αποδεχόμενος τη ρήση «If you can change your mind, you can change your life».


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Η κόπωση, σωματική αλλά και ψυχική σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι εμφανής στην αρχή της εβδομάδας με το τετράγωνο Ήλιου -Ποσειδώνα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, σε τέτοιο βαθμό που ίσως νιώθεις πως δεν έχεις δυνάμεις για να σηκωθείς από το κρεββάτι και θα χρειαστεί έξτρα προσπάθεια από μέρους σου για βγάλεις εις πέρας το καθημερινό σου προγράμμα. Ίσως αισθάνεσαι και μια «συναισθηματική πικρία» καθώς διαπιστώνεις πως κάποιο άτομο που είχες εμπιστευτεί στο παρελθόν και του είχες εκμυστηρευτεί «προσωπικά σου δεδομένα» δεν στάθηκε στο ύψος του, είτε «πουλώντας» σε με κάποιο τρόπο, είτε κάνοντας και λιγάκι «πλάκα» για αυτά που εσύ πέρασες/περνάς. Και αυτό είναι κάτι που δεν είναι ανάγκη να σου «αποκαλυφθεί» από τις καταστάσεις, μιας και «το πιάνεις αμέσως» διαισθητικά. Το σημαντικό εδώ είναι να πάρεις το μάθημά σου, κρίνοντας πιο ώριμα next time τα πρόσωπα που έχεις κοντά σου. Το τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού (14/6), το 2ο μέσα στη χρόνια, μπορεί να βοηθήσει άλλωστε προς αυτή την κατεύθυνση, φέρνοντας ίσως αρχικά και περαιτέρω «εκπλήξεις» από κάποια πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι ή συνδέεσαι μαζί τους φιλικά, επηρεάζοντας κυρίως το 2ο δεκαήμερο.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Παρεξηγήσεις και μπερδέματα με φίλους και συνεργάτες είναι αρκετά πιθανό να δημιουργηθούν στο πρώτο μισό της εβδομάδας με το τετράγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα. Μπορεί για παράδειγμα να είχες υπολογίσει σε κάποιου είδους στήριξη και τελικά αυτό να μην καταστεί δυνατόν, όχι απαραίτητα από πρόθεση, αλλά επειδή θα έχουν κι αυτοί τα δικά τους προβλήματα και τρεξίματα που όσο να ’ναι «προηγούνται». Μην επιμείνεις πολύ σε αυτό το κομμάτι γιατί μάλλον δεν θα καταφέρεις να αλλάξεις κάτι και μπορεί μάλιστα να δημιουργήσεις δυσανάλογες «δυσαρέσκειες» που ίσως δεν εκφραστούν, θα «κρατηθούν» όμως από την άλλη πλευρά, ιδιαίτερα αν πρόκειται για επαγγελματικές σχέσεις. Ισως πάλι έχεις και κάποιου είδους οικονομικές διαφωνίες μαζί τους γεγονός που δυσκολεύει τα πράγματα, ενώ θα ήταν φρόνιμο να μη δανείσεις χρήματα αυτές τις μέρες. Αν νιώσεις «αναγκασμένος» εκ των πραγμάτων να το κάνεις έχε υπόψιν σου ότι μάλλον δεν πρόκειται σου επιστραφούν. Η δεύτερη κατά σειρά όψη τετραγώνου μεταξύ Κρόνου - Ουρανού (14/6) για τη φετινή χρονιά, που επηρεάζει άμεσα κυρίως το 2ο δεκαήμερο, μπορεί να σε φέρει «προ τετελεσμένων γεγονότων» που οδηγούν σε σημαντικές αποφάσεις για την καριέρα σου, όπως μια αλλαγή πλεύσης ή το ξεκαθάρισμα συνεργασιών που δεν εξυπηρετούν πλέον τον σκοπό τους.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Το τετράγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας σε κάνει επιρρεπή σε «παρεμβάσεις» τρίτων αναφορικά με τα επαγγελματικά σου, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο. Αν και είσαι γενικά αρκετά οριοθετημένος ως προς αυτό το κομμάτι, οι συνθήκες είναι τέτοιες που δεν σου επιτρέπουν να «φιλτράρεις» τις πληροφορίες που δέχεσαι από το περιβάλλον σου. Add to that και μια τάση προς την εξιδανίκευση προσώπων και προτεινόμενων συμφωνιών και κάπως έτσι μπορεί να πέσεις «θύμα επιτήδειων», γνωστών ή «πρωτοεμφανιζόμενων» που έχοντας κρυφή ατζέντα καταφέρνουν να σε παραπλανήσουν, οδηγώντας σε σε λάθος αποφάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα, αν πρόκειται για παράδειγμα για συνεργάτες. Ίσως πάλι υπάρξει κάποια απογοήτευση στη δουλειά εξαιτίας συγκυριών που δεν μπορείς να ελέγξεις. Το τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού (14/6), το δεύτερο κατά σειρά για φέτος, που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο, επαναφέρει ξανά το θέμα του κατά πόσον αξίζει να βρίσκεσαι σε μια εργασία που ναι μεν pays the bill, σε «ζορίζει» όμως ψυχολογικά γιατί δεν σε αφήνει να εκφραστείς δημιουργικά, ακυρώνοντας σε ουσιαστικά καθώς τα ταλέντα σου δεν αναγνωρίζονται.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Η εβδομάδα ξεκινά κάπως περίεργα, με διάφορες «χαριτωμενιές» στην καθημερινότητα εξαιτίας του τετραγώνου Ήλιου - Ποσειδώνα, especially για το 3ο δεκαήμερο. Η πρακτική διαχείριση βγάζει περισσότερη κούραση, καθώς το μυαλό σου «αδυνατεί» να εστιάσει εκεί όπου πρέπει, κάτι που μπορεί να φέρει λάθη που οδηγούν σε μπελάδες. Είναι σημαντικό να βεβαιώνεσαι ότι κάθε τι που περνά από τον έλεγχό σου έχει γίνει σωστά, φτιάχνοντας ίσως κάποια λίστα ή κρατώντας σχολαστικά σημειώσεις, αποφεύγοντας να ασχοληθείς με πολλά πράγματα ταυτόχρονα γιατί δεν θα σου βγαίνει, θα γεμίζεις άγχος, θα απογοητεύεσαι και θα εκνευρίζεσαι άδικα. Φρόντισε να είσαι συγκεντρωμένος όταν διαχειρίζεσαι σημαντικά έγγραφα για να μη γίνει κάποιο μπέρδεμα ή χάσεις κάποιο από αυτά. Καλύτερα να καθυστερήσεις συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων, σε περίπτωση όμως που αυτό δεν είναι εφικτό τσέκαρε επισταμένως τους όρους και τις λεπτομέρειες. Το δεύτερο τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού για το 2021 (14/6) σε βάζει εκ νέου στη διαδικασία να επανεξετάσεις το τοπίο στα ερωτικά σου, με το 2ο δεκαήμερο να επηρεάζεται περισσότερο, προχωρώντας ίσως σε κάποιο διάλειμμα ή σε ένα οριστικό αντίο σε ορισμένες περιπτώσεις, ξεκόβοντας από σχέσεις που έχουν ουσιαστικά ολοκληρώσει τον κύκλο τους.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Τα ερωτικά και τα οικονομικά σου χρειάζονται λίγη προσοχή στην αρχή της εβδομάδας, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο με τετράγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα. Είναι φρόνιμο να είσαι πιο «υποψιασμένος» σχετικά με μια νέα γνωριμία που εμφανίζεται με ιδανικές προοπτικές, που πηγάζουν στην ουσία από τη δική σου «ανάγκη» να ωραιοποιήσεις την όλη κατάσταση, παραβλέποντας τυχόν «ψεγάδια» ή red flags που για τους άλλους είναι παραπάνω από εμφανή. Καλύτερα επίσης να κρατήσεις συντηρητική στάση απέναντι σε προσπάθειες επανασύνδεσης με πρώην, που σε πλησιάζουν δήθεν μετανιωμένοι, λέγοντάς σου ό,τι θα ήθελες να ακούσεις, χωρίς όμως αυτά τα λόγια να αποδεικνύονται εν τέλει στη πράξη, με αποτέλεσμα απλά να χάνεις (τον πολύτιμο) χρόνο σου. You ’d better save yourself from the same pain. Όσον αφορά τα οικονομικά, μην προχωρήσεις σε ανοίγματα που σχετίζονται με την επιχείρησή σου, γιατί δεν θα έχεις σαφή εικόνα των καταστάσεων. Το τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού (14/6) κάνει το δεύτερο «χτύπημά» του για φέτος, επηρεάζοντας τώρα το 2ο δεκαήμερο κυρίως, αυξάνοντας την πίεση, φέρνοντας ενδεχομένως και κάποιες ανατροπές στους τομείς της οικογένειας και των διαπροσωπικών σου σχέσεων.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Στον «απόηχο» των εκλείψεων στον ζωδιακό σου άξονα βρίσκεσαι στην αρχή της εβδομάδας, με το τετράγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα να δημιουργεί μια ευαίσθητη συνθήκη με το περιβάλλον σου, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο. Εκτός του ότι και ενεργειακά είσαι λίγο down, παλεύοντας ακόμα και με την υπνηλία στη διάρκεια της ημέρας, στο κομμάτι των σχέσεών σου μπορεί να «παιχτεί» ένα σκηνικό παραπλάνησης και εξαπάτησης, ηθελημένης ή μη. Πολλά από αυτά που θα ακούς ή θα σου μεταφέρονται μέσω τρίτων δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, κάτι που εκτός των άλλων καθιστά αυτές τις μέρες «άκυρες» σχετικά με διαπραγματεύσεις στα επαγγελματικά και σημαντικές συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Ίσως κάποια άτομα σου υπόσχονται περισσότερα από αυτά που μπορούν να σου δώσουν, γεγονός που μπορεί να φέρει απογοήτευση και πικρία, αν παίρνεις τα πάντα «τοις μετρητοίς». Πιθανότατα το κάνουν γιατί δεν θέλουν ή δεν αντέχουν να σε στεναχωρήσουν, επιτυγχάνοντας το ακριβώς αντίθετο βέβαια. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να λειτουργείς και εσύ με τον ίδιο τρόπο απέναντί τους, κάτι που περιπλέκει περισσότερο τα πράγματα. Το 2ο τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού για φέτος (14/6) που επηρεάζει τώρα το 2ο δεκαήμερο, σε βοηθά να αλλάξεις τις ρουτίνες που σχετίζονται με την υγεία και την φυσική σου κατάσταση, βάζοντας τον εαυτό σου σε «πρόγραμμα».


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 21 Ιανουαρίου)

Η καθημερινότητα «σου παίζει παιχνίδια» στο ξεκίνημα της εβδομάδας με το τετράγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα, που επηρεάζει κυρίως το 3ο δεκαήμερο. Είσαι στη φάση που «θες επειγόντως διακοπές» ή τουλάχιστον θα προτιμούσες (εσύ ο εργασιομανής) να μην κάνεις απολύτως τίποτα, ξεκουράζοντας σώμα και πνεύμα, οι απαιτήσεις όμως είναι τέτοιες που δεν σε αφήνουν να «ηρεμήσεις». Η αδυναμία συγκέντρωσης αλλά και συνεννόησης με τους γύρω σου μπορεί να βγάλει λάθη, γι’ αυτό κράτα σημειώσεις σε συζητήσεις και τηλεφωνήματα στα επαγγελματικά, ενώ ιδανικά ζήτα γραπτώς οδηγίες και λεπτομέρειες μέσω π.χ. emai για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να γλυτώσεις το μπέρδεμα. Στις επαφές με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σου προσπάθησε να είσαι όσο πιο ακριβολόγος γίνεται, χωρίς να υιοθετείς από την άλλη άκριτα ό,τι σου μεταφέρεται, γιατί παίζουν και fake news. Επίσης καλύτερα να μην εκφέρεις γνώμη για ενδεχόμενα κουτσομπολιά που φτάνουν στα αυτιά σου στο γραφείο. Το τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού (14/6), που σχηματίζεται για δεύτερη φορά φέτος, επηρεάζοντας τώρα το 2ο δεκαήμερο, σε βάζει να σκεφτείς πιο σοβαρά την προσωπική σου ζωή, εξετάζοντας πόσο σε ικανοποιεί σε βαθύτερο επίπεδο ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Είναι σημαντικό να αποφύγεις κάθε είδους εξιδανικεύσεις και ωραιοποιήσεις σχετικά με τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου στις αρχές της εβδομάδας, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο. Οι αοριστίες και οι ασάφειες σίγουρα δεν αποτελούν συνθήκες για να χαράξεις πορεία σχετικά με συμφωνίες και οικονομικά ανοίγματα της εταιρίας που εργάζεσαι ή της επιχείρησής σου. Επίσης, δεν είναι καλές μέρες για να δαπανήσεις χρήματα σε εμπορικές δραστηριότητες, καθώς δεν θα υπάρξει κέρδος, αλλα πιθανότατα ζημία, ενώ καλύτερα να αναβάλεις για αργότερα δαπανηρές αγορές για σένα, το σύντροφο ή τα παιδιά σου, γιατί δεν θα σε ικανοποιήσουν, αλλά μάλλον θα μετανιώνεις γι’ αυτές εκ των υστέρων. Όσον αφορά στα ερωτικά, η συμπεριφορά του συντρόφου σου μπορεί να σε προβληματίσει και να σε πληγώσει, εισπράττοντας ένα αίσθημα αδικίας εκ μέρους του. Αν είσαι single μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για μια νέα γνωριμία, καθώς μπορεί να απογοητευτείς. Οι αλλαγές σου χτυπάνε την πόρτα ίσως και απροειδοποίητα με το δεύτερο τετράγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος από το ζώδιό σου με τον Ουρανό από τον Ταύρο για το 2021 (14/6), επηρεάζοντας τώρα το 2ο δεκαήμερο. Αφορούν κυρίως τον τομέα των οικογενειακών σου, υπενθυμίζοντάς σου πως τα όρια αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση συνύπαρξης και όταν αυτά δεν γίνονται σεβαστά η αντίδραση είναι πλέον έντονη.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Αρκετά μπερδεμένος ξεκινάς την εβδομάδα αγαπητέ Ιχθύ, καθώς το τετράγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, ρίχνει ένα «πέπλο ομίχλης» στα πράγματα και τις καταστάσεις γύρω σου, «βραχυκυκλώνοντας» τη λογική σκέψη, ιδιαίτερα για τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Σε αυτό το πλαίσιο, οικονομικές συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων, μισθώσεις, μεταβιβάσεις, αγοραπωλησίες ακινήτων και λοιπές συμβολαιογραφικές πράξεις «παίρνουν άκυρο» και αναβάλλονται ιδανικά για μετά τις 22/6. Μπορεί επίσης να βγάλεις κάποιες ανησυχίες σχετικά με την πορεία των επαγγελματικών σου, ωστόσο θα πρέπει και εδώ να κάνεις υπομονή και να μην προχωρήσεις σε βιαστικές αποφάσεις, καθώς η κρίση σου δεν θα είναι σωστή. Από την άλλη, η εσωτερική αγωνία που νιώθεις μπορεί να σχετίζεται με προβλήματα στο σπίτι και με κάποια μέλη της οικογένειας, που προκαλούν πικρία και απογοήτευση. Με το δεύτερο τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού (14/6), που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, μπορεί να πυροδοτηθούν μάλιστα έντονες καταστάσεις, εξαιτίας προβλημάτων και παραπόνων που έχουν μαζευτεί μέσα σου εδώ και καιρό, πιέζοντας σε ψυχολογικά, Το σύμπαν όμως σε καλεί να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και μαζί τη λύπη που το συνοδεύει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ